Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

way out west outfits.


Hej! Nu är jag hemma från Way Out Bäst igen och känner mig minst sagt lite mörbultad. Men bara på de bästa av sätten förstås! Här kommer mina outfits de tre dagarna festivalen var igång, och kanske även en studie i hur man kan använda samma kjol tre dagar i sträck.

Torsdag. Det regnade. Bu. Jag hade regnjacka från Petit Bateau, kjol och magtröja och strumpor från AA och kängor från Dr Martens.

Fredag var desto soligare!

Jeansjacka från AA, samma kjol som gårdagens och samma kängor.

På lördagen var det ju min födelsedag!

Då hade jag rutig magtröja från Asos, likadan kjol fast svart och buffalos.

Bästa festivalen hur som helst, längtar redan till nästa år.

Translation: I got home from the music festival Way Out West last night. It was SO amazing. Lots of pictures coming up but here are the outfits I wore through out the festival.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • My favorite one is the first with yellow raincoat <3

  deniz 2013-08-13 12:57:00 http://photostorms.blogspot.com/
  Svara
 • åh, du är så fin! jag gick också klädd i AA kjolar alla dagarna, älskar dom så oerhört. (om man vill kika har jag en blogg – www.alice.devote.se)

  alice. 2013-08-12 23:33:00
  Svara
 • Hej! Vad tycker du om Göteborg? och vart bodde du under wow?
  Jag har bott här hela mitt liv, är nyfiken på vad du tycker om stan!!
  Kram

  Maja Kamne 2013-08-12 21:17:00
  Svara
 • åh jag måste bara berätta!!

  jag har träffat en tjej i sommar och förra helgen var jag där under pride och bodde hos henne men mest var vi i tantolunden eller på olika fester.

  på fredagen var vi på en tjejfest och efter att jag dansat massa med olika folk blev jag svettig och gick ut för att ta en cigarett och andas i natten. jag hittade en kompis som satt med en tjej. vi pratade och sedan sa jag att jag var väldigt kissnödig men absolut inte ville stå i den långa kön till toaletten. tjejen som satt med min kompis sa att hon kunde hänga med. vi gick uppför en backe och hittade en park där vi satte oss och kissade. när vi kollade runt såg vi att det fanns en lekpark där så vi åkte rutschkana och klättrade omkring. vi blev lite trötta och la oss ner på sanden och rökte en cigarett och kollade på himlen innan vi bestämde oss för att gå. jag frågade om hon ville bugga lite med mig och jag lärde henne mina buggfavoriter. vi var så sjukt bra!! när vi började gå tillbaka mot festen tog jag hennes hand. vi gick ut ur parken och precis innan vi skulle svänga runt hörnet och tillbaka mot festen sa hon ”det är ju synd att du är här med din brud” och jag tänkte att hon där inne på festen är ju inte alls min brud, vi hänger bara. och jag drog henne till mig och vi började hångla. när vi kollade på varandra var det ända jag kunde tänka shit! jävlar vilket bra hångel. jag tror hon kände lika för sedan stod vi lutad mot en vägg och hånglade i typ tjugo minuter, minst. vi gick tillbaka till festen och inget mer hände den kvällen för jag åkte hem med tjejen jag träffat under sommaren, jag bodde ju liksom där under min stockholmsvistelse.

  dagen efter var vi i tanto och hon var där. vi gav varandra några hemliga blickar och sedan gick vi tillsammans med massa andra till bussen och jag sa att vi borde ha ett hemligt tecken för att kunna signalera till varandra inne på den stora klubben att nu, nu måste jag bara känna dina läppar mot mina. hon satte sig på bussen och jag ser hur hon gör som en våg med handen. jag frågade vad hon gjorde och hon sa ”tecknet”.

  det slutade med att vi hängde i minst tre timmar och vi hittade en biosalong inne på klubben där det var nästan tomt. vi satt högst upp och berättade saker för varandra och hånglade. vi gick ut och rökte. vi gick in och hånglade på toaletter och bestämde att vi måste ses, på måndag ska vi ses. i dagsljus. du och jag.

  vi möttes upp på måndagen och gick och satte oss bågen, vid medborgarplatsen. där satt vi på en filt och åt hallon, vindruvor, bigarråer, kakor och rökte cigaretter. vi berättade historier om oss själva och sedan lutade hon sig fram och kysste mig. sedan fortsatte vi göra det i sex timmar. solen stekte och vi bara hånglade och jag hade med mig alias som vi satt och spelade. där i parken satt vi tills jag var tvungen att möta upp ett par kompisar för att ta en öl som jag hade lovat. hon tog min packning och åkte hem till henne. två timmar senare satt jag på en buss mot nacka. hon mötte mig vid busshållsplatsen och jag var nervös. för jag visste att nu skulle det hända. jag träffade hennes mamma och pappa och vi umgicks med dom ett tag. hon sa att hon blev imponerad över hur bra jag var med föräldrar. jag sa ”men jag sa ju att jag var det”. kvällen blev mer än fantastisk och jag kände mig så jävla lätt och trygg och fri. dagen efter åkte vi bil tjugo minuter bort och tog sedan en hajk genom skogen med hennes mamma och hund. vi kom tillslut fram till en helt sjukt fin sjö där vi badade. länge. när vi kom hem vilade vi. sedan packade vi. vi var tvungen att säga hejdå. jag skulle åka norrut och hon flyttade till san francisco dagen efter.

  idag bokade jag en biljett dit. för en vecka sedan satt vi där i parken och om 45 dagar är jag hos henne i san francisco. det är helt galet. men det känns så jävla bra!!!

  Guest 2013-08-12 20:57:00
  Svara
 • SUPERSNYGGT ALLT!

  Lorissa 2013-08-12 19:07:00
  Svara
 • Jättefina outfits och fin trappa + hus! Påminner mig så mycket om min farmor och farfars gamla hus, de hade ett sånt där litet runt fönster precis till vänster om entrén (min farfar gjorde blyinfattningen till fönstret och hans bror som var träsnidare gjorde dörren). Synd bara att det är nästintill omöjligt att läsa texterna – fast det vägs ju å andra sidan upp av ursnygga bilder! 😉

  Mary 2013-08-12 17:51:00
  Svara
 • Du passar verkligen i the 90`s style! 🙂

  m 2013-08-12 17:42:00
  Svara
 • vart köpte du dina buffalos??

  lina bohlström 2013-08-12 17:40:00
  Svara
 • Älskar den gula jackan!

  Frökenfilantrop - 2013-08-12 15:53:00
  Svara
 • Fiiiin!
  Bara undrar, kom ni fram till något mer sen om varför du rasade så i vikt som du skrev om i våras..?

  Annika 2013-08-12 15:17:00
  Svara
 • Jag körde också på samma kjol tre dagar – trots att jag spillde dressing på den under dag 2. Älskar man sin kjol så gör man, liksom.

  Ellinor 2013-08-12 15:14:00
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand