Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

one photo (kinda) every hour. wednesday.

09.00
Vaknar och ger mig ut på en promenad runt Djurgårdskanalen.

Tillsammans med den här finingen.

10.00
Dags för frukost! Joakim bjuder mig på grattis-i-efterskott-frukost på Flickorna Helin Voltaire.

11.00
Jag äter en ost&skinkmacka med dijonsenap. Och så sitter vi kvar ett tag och dricker kaffe.

12.00
Lagom till att förmiddagen slår över till eftermiddag blir det dags för utflykt. Jag och Gustav tänker att vi ska visa Skansen för amerikanskorna Chrissy och Kristin.

13.00
Vi tittar på renarna som har världens mjukaste horn.

trötta björnungar.

och går in i stugor med bra grästak.

14.00
Godispaus. Jag köper en saltlakritsstång som Kristin tycker att det vidrigaste hon har smakat i sitt liv.

14.30
Vi promenerar mot minipalatset/herrgården/villan på Skansen där en rik familj bodde förr i tiden.

Detta lusthus var magiskt.

Här är salen inomhus där de välkomnade sina gäster.

15.00
Vi avslutar med sälarna. De är bäst.

Sedan är vi dödströtta och tar bergsbanan ner.

16.00
Vi tar en kaffe på Villa Godthem

17.00
Sedan promenerar jag till Vraket och träffar Caroline för ett glas rosé.

18.00
Äter lite skagen.

19.00
Elsa sluter upp och vi pratar om viktigheter och hemligheter och sedan beger jag mig hemåt.

.

Translation. One photo every hour from last Wednesday. Morning walk with Joakim, the zoo with Gustav, Kristin and Chrissy and then some wine with Caroline and Elsa.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • härliga somriga bilder!

  Linda 2013-08-23 15:49:00 http://rosettflickan.blogspot.com/
  Svara
 • I love you, but please fix your eyebrows. It will change the way your face looks

  Magdalena Krupa 2013-08-21 23:34:00
  Svara
 • For en fin onsdag! Det er alltid gøy å ha utlendinger på besøk, for da kan man gjøre turistting og favoritting og gi dem et godt inntrykk. Salt lakris er jo ikke så vanlig i andre deler av verden, men jeg synes det er supergodt! Du er forresten fin med musefletter (pigtails)!

  Synne 2013-08-21 10:12:00 http://etdrysskanel.wordpress.com/
  Svara
 • Åh vilka härliga bilder! Låter ju som en perfekt dag på semestern! Vänner, utflykt, god mat och lite vin. =)
  http://onecoffeetogo.blogg.se

  Susie 2013-08-20 23:26:00
  Svara
 • Tenkte på deg da jeg så disse skoene, SÅ fine! http://www.neimanmarcus.com/p/Chloe-Stacked-Heel-Lace-Up-Oxford-Black-Blue/prod159620155/?ecid=NMALRFeedJ84DHJLQkR4&ci_src=14110925&ci_sku=prod159620155skuBLACKBLUE

  Hilde 2013-08-20 22:15:00
  Svara
 • bild #8 – hemskt men sant Gustav ser ut som en lycklig pedolfil som precis lyckats lura in ett barn i sitt hus, alternativt nöjd Pomperipossa. Inget ont om fina fina Gustav, men klockrent & evil ser det ut.

  Maria 2013-08-20 21:51:00
  Svara
 • OMG!! Såg precis Elsas film från wow. Du och killen är ju världens sötaste. Pepp och systerskapskramar!

  Anna 2013-08-20 21:33:00
  Svara
 • Sandra, du som är så fin, bra och feminist, hur kan du tycka så mycket om Håkan filmen? Läste att du sett den två gånger och älskar den! Jag känner mig så himla sviken av den.. Jag älskade Håkan när jag var 14 och nu tio år senare känner mitt feministiska hjärta sig kränkt. Jag menar de stereotypa kvinnoporträtten (horan och madonnan) samt att de aldrig får säga något till varandra utan bara vara männens biroll, så ledsamt, eller vad tycker du? Kram!

  Sofia 2013-08-20 20:55:00
  Svara
 • Jag upplever att fler av mina vänner försvinner. De hör inte av sig om inte jag gör det. Många vänner jag har haft hsr bara runnit ur sanden helt enkelt. De slutar höra av sig. Nån som varit med om samma och har några tankar om detta?

  Madde 2013-08-20 20:24:00
  Svara
  • Svar på Maddes kommentar.

   Förstår känslan, tror att den är rätt vanlig? Vad jag har lärt mig är att huvudsaken är vad DU gör och att DU hör av dig, bjud på det ett tag och se hur det mottas. Fortsätter det att kännas som att det bara är du så förklara lite snällt situationen alternativt att pausa från dessa vänner då ni kanske är på olika platser i livet just nu och vännen behöver fokusera på annat eller liknande. I min erfarenhet så är det ofta omedvetet från vännens sida och de bara behöver bli medvetna om dina känslor kring det…. Om detta makes any sence 🙂

   Anna 2013-08-21 08:32:00
   Svara
 • snacka om att ha snygga kompisar!!! den bilden där de alla tre sitter på rad är ju galen!

  tibbelbibbel 2013-08-20 15:45:00
  Svara
 • Oh, I tried ”one photo every hour” thing several times for my blog too, and I got tired of taking pics and sometimes I forgot to take, so congrats to you 🙂

  Gustav seems sooo fun guy through the captures, you must gave fun with him at the highest level I guess, you lucky girl 🙂

  deniz 2013-08-20 13:37:00 http://photostorms.blogspot.com/
  Svara
 • Hej sandra! har precis skaffat mig en mac och kan äntligen kommentera på dina inlägg, vet inte vad felet var innan men med den vanliga pcn fanns inte kommentarsfunktionen. Vet inte om detta är ett problem för fler men tänkte att du skulle veta det eftersom det är svårt att få reda på att det inte funkar då man inte kan kommentera att det inte gör det heller haha 😉 annars vill jag bara tacka för din underbara blogg som alltid får mig på bättre humör, samt tipsa om en film som heter ”Flipped” om du inte redan sett den är den världens sötaste film om tonårskärlek som utspelar sig på sent 50tal med härlig musik. puss på dig

  malin 2013-08-20 12:51:00
  Svara
 • Snälla skriv lite om San Francisco!!

  matildat 2013-08-20 12:01:00
  Svara
 • hur gör man för att skaffa sig nya vänner? jag hade vänner tills för lite mer än ett år sedan men nu är jag helt ensam. jag vet inte ens vad som hände, alla bara försvann ur mitt liv. jag ser dom ibland, max en gång i månaden om ens det, men det känns bara som att jag är en bekant till en bekant eller något. hålet i bröstet och magen blir bara större och större och jag vet inte vad jag ska göra. ibland känns det som att ingen skulle märka om jag försvann, bara slutade att existera, slutade att använda alla former av sociala medier och inte svara i telefon eller sms. men jag vet att jag inte kan det, jag har två små kusiner som jag älskar mer än allt annat på den här jorden och om jag försvann skulle jag aldrig kunna förlåta mig själv för den smärtan jag skulle orsaka dom.

  elisa 2013-08-20 12:00:00
  Svara
  • Svar på elisas kommentar.

   Jag vet! Mitt bästa tips för att lära känna nya vänner och få ny inspiration till livet när man känner sig vilsen, är att börja på folkhögskola. Det finns profillinjer helt utan ”pluggkurser” där man kan fördjupa sig ett år i foto eller teater eller något annat. Men det är annars också ett bra alternativ för den skoltrötte som behöver plugga upp gymnasiebetygen i en snäll och tolerant miljö. Kan varmt rekommendera Fridhems folkhögskola och Biskops Arnö. Finns platser kvar till hösten. http://www.folkhogskola.nu/
   Tycker även du ska söka hjälp för din depression, gå till vårdcentralen och säg som det är.

   Lina 2013-08-20 13:43:00
   Svara
  • Svar på elisas kommentar.

   Börja på en ny kurs, en ny utbildning, ett nytt jobb. res till ett nytt land. Är det något intresse du har som du inte tagit tag i? Gör det i så fall! Det bästa sättet att hitta nya vänner på är där de med gemensamma intressen samlas. Ge inte upp, det går upp och ner men tillslut går det så mycket upp att man knappt kan tro att man en gång var nere på botten <3

   Malin 2013-08-20 12:54:00
   Svara
  • Svar på elisas kommentar.

   Var bor du någonstans?

   Frida 2013-08-20 12:46:00
   Svara
   • Svar på Fridas kommentar.

    jag bor i göteborg. jag söker jobb varje dag men får aldrig något och jag har verkligen ingen lust att plugga just nu, gymnasiet var ganska jobbigt för mig just för att jag hade så himla mycket att göra och att jag kände mig så himla ensam och var/är deprimerad. jag har ganska svårt för att öppna mig för människor också eftersom jag bara blir sviken och alla sårar mig varje gång jag gör det, så det är antagligen därför jag är ensam nu. hur länge orkar man umgås med någon som inte öppnar sig och är ärlig liksom?

    elisa 2013-08-20 12:51:00
    Svara
    • Svar på elisas kommentar.

     Hej du! Måste bara få flika in med att om du frågar mig så testa att plugga! Jag hade det tufft som fan under gymnasiet, fick alltid höra ”du är så intelligent, om du bara orkade mer” för jag orkade verkligen inte. Orkade inte gå upp, orkade inte plugga, orkade inte koncentrera mig! Men sen kom jag till högskolan och åh vad jag trivdes, det var så himla skönt för mig att få fokusera på ETT ämne i taget och inte tre miljarder, samt att det var mer eget ansvar, känner man för att stänga ute hela världen en dag och skita i en himla föreläsning så gör man bara det och så går man på nästa istället! och så är det oftast inte dagar mellan 8-4 heller, mer mellan 8-12, och så går man ju inte varje dag heller! För mig, som alltid avskytt skolan, var det jätteskönt att få börja högskolan, bästa grejen jag fått för mig! Men vill du inte så vill du inte, såklart! Och du, det löser sig, som någon skrev innan, när man väl kommer ur det där jobbiga så är det som att man inte kan förstå att man en gång mått så dåligt. Kramar om <3

     .. 2013-08-21 08:34:00
     Svara
  • Svar på elisas kommentar.

   jag var med om detta när jag bodde i en småstad. jag var helt ensam, bokstavligen, i ett halvår. sedan flyttade jag långt bort och nu har jag ett antal vänner och är så himla glad. så jag röstar för att göra ett miljöombyte, sök nån utbildning och gör något nytt. om du är för ung för det, kanske går att byta skola eller så? lycka till i alla fall, ensamhet sätter sig så hårt i en.

   a 2013-08-20 12:32:00
   Svara
 • Åh vilket fint inlägg!

  ebba m 2013-08-20 11:52:00
  Svara
 • Hur kan det vara möjligt att varenda ett lilla inlägg du skriver är så otroligt inspirerand, fint och kan väcka så sjukt mycket glädje?

  stefanie 2013-08-20 11:36:00
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind