Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

niotillfem behind the scenes.

Jag är lite bloggskadad tror jag och har en tendens att dokumentera nästan allt även om jag inte instagrammar eller bloggar om det.
Har därför hundratals bilder på min telefon från diverse äventyr. Jag tänkte att vi skulle se hur min sommar har varit de gångerna jag inte haft min systemkamera med mig!

Jag har varit på äventyr med de här två. Så här ljust var det vid midnatt i juni. Så borde livet vara för alltid.

Vi gick på svartklubb här.

Såhär fint var det därinne!

Man kunde köpa en hel flaska bubbel för 150 pix så det gjorde vi förstås. Jag var i extas och Maja not so much.

Mitt gulligaste fredagsgäng.

Dagen efter gjorde vi en repris men hängde på Trädgården istället.

En mycket bra söndagspizza.

Suttit en massa på Il Caffé och skrivit och druckit kolsyrat vatten.

Var överlycklig över att det gick omkring får helt fritt på Djurgården. Skickade den här bilden till alla jag kände.

Spelade lite rundpingis på Trädgården. Kom ganska långt faktiskt.

Hånglat lite på Göteborgs centralstation.

Ätit middag på en strand i Frankrike.

Med de här två fina personerna.

Det var himla varmt på Rivieran i juli. Milla hittade den svalaste platsen i huset.

Dör av gulligheten i detta.

Sen har jag spelat lite skivor.

Druckit vin med de här finisarna.

Skickat hej hej kom hem snart till bortresta människor.

Partajat med Jenny och Victor.

Och gulliga Devi.

jag skrev ett meddelande på Trädgårdens toalett som jag smsade till Jenny, Matilda och Michelle. Har inte direkt jordens mest smakfulla handstil.

Druckit öl i soffa med Devi och Filip.

Och sen har vi nattbadat.

Och efter nattbadet hade vi olika tävlingar i lekparken.

Jag har varit på Berns. Kan ni hitta mig i kön?

Jag har fikat på Rosendals med bland annat en pudel som såg ut som en leksak. Ville ha den.

Ätit donuts i gräset med den här fina personen.

Stekt pannkakor.

Matade Alexandras katt Sammy när hon var på semester. Här är han väldigt glad för lite sällskap.

Så himla bra sommar med de bästa av människor!

Translation. My summer through the photos I’ve taken with my phone.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
 • […] några månader sedan när sommaren slog över till höst publicerade jag ett inlägg med alla sommarens mobilbilder som inte hamnat på bloggen. En slags behind the scenes när jag inte haft med mig systemkameran […]

  niotillfem behind the scenes. | Niotillfem 2013-11-24 11:33:14 http://rodeo.net/niotillfem/2013/11/niotillfem-behind-the-scenes-2/
  Svara
 • Drinking on the beach in France and night swimming!? Absolutely perfect! Thats what summer is for.

  Yelle 2013-09-12 02:56:00 http://www.tender-roots.com/
  Svara
 • For en vakker mann du har funnet deg, Sandra! Så glad for å se dere to sammen! Hell og lykke til dere <3

  Marie A 2013-09-10 09:53:00
  Svara
 • din sommar verkar ha varit så himla fin!

  Linda 2013-09-10 01:14:00 http://rosettflickan.blogspot.com/
  Svara
 • For en fin samling sommergleder!

  Synne 2013-09-09 17:25:00 http://etdrysskanel.wordpress.com/
  Svara
 • Hahah! När jag var på trädgården i fredags såg jag ditt ”hoppas ni har en bra onsdag” och tyckte det var sött! Förövrigt så himla bra kväll, är bara 19 men fejkade stämpel och kom hem nio på morronen! puss på dig sandra!

  Liiisa 2013-09-09 11:51:00
  Svara
 • Jeg elsker din blogg. Jeg har fulgt den i mange år. Og jeg må si at når du viser bilder av den kjekke mannen sammen med milla.. – jeg blir helt øm om hjertet. Jeg blir så glad på dine vegne. Alt hell og lykke ønskes din vei, håper vi trofaste fans får lov å bli bdre kjent med din nye venn 😉

  Parry 2013-09-09 00:39:00
  Svara
 • Härliga sommarbilder!!

  En liten fråga… Du är ju ute mycket både på krogar och festivaler och dylikt, vilket jag också är i perioder, och jag undrar hur du ställer dig till droger förutom alkohol.. Min erfarenhet är att många droger som kokain, mdma, ecstasy etc är väldigt normaliserade i vissa sammanhang och att det därför inte ses som något särskilt att använda droger ibland. Vad är din erfarenhet och syn på droganvänding i partysammanhang?? Vore jätteintressant om du kan svara. Kram

  Ellen 2013-09-08 22:50:00
  Svara
  • Svar på Ellens kommentar.

   Ærlig talt. Dersom Sandra var positivt innstilt ovenfor å ta en stripe kokain eller noe annet, tror du virkelig hun skulle fortelle det til deg her? Tror du det er noe hun kunne tenke seg å dele med titusenvis av mennesker?

   Kv 2013-09-09 00:35:00
   Svara
   • Svar på Kvs kommentar.

    Nej, det tror jag kanske inte att hon skulle. Men tycker ändå det är intressant att veta vilken inställning Sandra har till droger och om det är normaliserat i hennes kretsar. Vill hon inte svara har jag såklart full förståelse för det. Men det skadar ju inte att fråga när man är nyfiken 🙂

    Ellen 2013-09-09 07:11:00
    Svara
 • Åh pannkakor! Så härligt, önskar att jag kan ha ett sommarhus i Frankrike en dag.

  http://lovlilett.blogg.se

  Sandra 2013-09-08 18:00:00
  Svara
 • Åh Milla, så mysig!

  Felicia 2013-09-08 16:23:00
  Svara
 • Läste gamla inlägg från när du praktiserade i New York och hittade det här:

  vi drack så mycket drinkar så vi hamnade i någon slags fylletrans. helt plötsligt fann jag mina tankar helt galet intressanta. en kille kom fram till mig och frågade om jag var okej. jag bara ”ursäkta. men ser du inte att jag sitter här och tänker? låt mig va.”

  Haha asså så kul, sitter här och skrattar högt för mig själv. Det med att Julia var ett ägg var ju också sjukt kul även fast man inte var där.

  Sofia 2013-09-08 13:34:00
  Svara
 • alltså AaaAAAaAaahhh är så nyfiken på dig och din gullis!!!!!!!

  Linnéa 2013-09-08 13:05:00
  Svara
 • Min morfar har precis en sådan sjökaptenshatt som fina personen har! Men nu till min fråga: Har du tips på några bra tjejpeppböcker för en vän som blivit dumpad och håller på att gå under? Tack och puss.

  Ericafika 2013-09-08 11:50:00
  Svara
  • Svar på Ericafikas kommentar.

   Tina Feys ”Bossypants” är SKITBRA, handlar kanske inte så mycket om just kärlek förutom nåt kapitel men den är jätterolig och får en att känna sig bra. tycker jag. förhoppningsvis får den i alla fall din kompis att skratta.

   xyz 2013-09-08 22:52:00
   Svara
 • Nämen se så mycket fint vi går miste om 😉

  Jennifer - på äventyr i Indien 2013-09-08 11:36:00 http://jennifersandstrom.se/
  Svara
 • Elsker det her indlæg! 🙂

  Alexia 2013-09-08 10:34:00 http://www.alexiadahl.com/
  Svara
 • Så himla fint och härligt inlägg! Hoppas att du har en fin söndag favoritbloggarn’!!!

  Moa 2013-09-08 10:12:00
  Svara
 • du som tar så mycket bilder, hur arrangerar du dom på datorn? tycker det är svinsvårt att hitta ett bra system! sen så är ju vissa redigerade, sparar du de redigerade där du har originalen? skulle uppskatta lite tips helt enkelt 🙂 tack för en fin blogg sandy!

  julia 2013-09-08 10:09:00
  Svara
 • nattbadsbilden var jättefin!! jag älskar hur hennes nagellack matchar näckrosbladen?!

  Karolina 2013-09-08 09:49:00
  Svara
 • Men åååååh så fint!

  Lorissa 2013-09-08 09:41:00
  Svara
 • Älskar att du börjat småpresentera din kärlek mer och mer och mer. Lite smått liksom. En bild och en mening i taget. Och ska jag vara ärlig så blir jag lika pirrigt glad för din skull varje gång det kommer upp en såndär bild eller mening. Kärlek är ju så fint.

  Linnéa 2013-09-08 09:06:00 http://www.fyrakatter.blogspot.se/
  Svara
 • oh my god. svalkasigbilden. och bitafotbilden. ALLTMEDMILLA. Plus resten

  Andy 2013-09-08 03:11:00
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman