Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

du är rätt ung jag är äldre än du men du röker så jag skulle säga att vi är plus minus noll.

Såhär har jag sett ut idag när jag och Michelle varit på museum. Det är så otroligt vackert ljus ute nu tycker jag. Helt nytt och krispigt, samma sak med luften. Nyårsafton borde vara sista september istället för sista december.

Munktröja – Adidas
Kängor – Dr Martens
Kjol – AA
Varsity jacka – Vintage

Translation. Friday outfit. Vintage varsity jacket, skirt from American Apparel, Adidas sweatshirt and Dr Martens.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer
 • josefin – jag har använt standardmallen och sen har jag bara kodat om så att det var rosa i stället för gult när man håller musen över länkarna. kram!

  sandra 2013-10-06 11:15:19
  Svara
 • Perry har rätt. Menade din portfolio.

  Josefin 2013-10-06 06:55:51
  Svara
 • ”josefin- hemsida? menar du bloggen? förvirrad nu :O”

  Jag gissar att Josefin syftar på din portfolio på cargocollective och vill veta vilken av deras design templates du har använt samt om du har modifierat koden själv.

  Perry 2013-10-06 01:32:40
  Svara
 • Kul att se att du trivs bra i Stockholm nu! Minns när du skrev för några höstar sen att du bara ville bort, nu är du tillbaka och verkar trivas. Härligt att veta att ingen av oss är statisk, utan att vi alla kan utvecklas och faktiskt kanske trivas mer där vi är.
  Själv flyttade jag till Örebro för lite mer än två år sedan för att börja plugga. I början då jag hade långdistansförhållande gillade jag inte stan alls. Nu finns nästan alla jag bryr mig om här, och det finns människor att gå på Ecce Homo med, diskutera normer och politik med, dricka te med, bli full och glad, skämmas över att en feströker tillsammans och som sänder radio ihop. Det kan ju liksom bli bra efter hand!

  Elin 2013-10-05 19:13:34
  Svara
 • Väldigt fina bilder och fin tjej!
  Hoppas du har en awesome lördag!
  Kram och hej

  Svara
 • Såg första bilden och tänkte direkt att ”det där är en såndär tjej som man blir kär i”.

  Julia 2013-10-05 14:14:16
  Svara
 • Att jag och mina 30-åriga kompisar inte bara kan skärpa oss och lägga av… Jag är till och med så töntig att jag stalkar min fd-väns jobb genom att maila idotiska saker till info-mailen. Jag förstår inte ens själv hur pinsam jag är? Så sorgligt… Det är pinsamt sorgligt…

  Stina Karlsson 2013-10-05 13:14:28
  Svara
 • Höstmys! 🙂
  http://finlandsgullet.wordpress.com/

  ellenlundis 2013-10-05 12:45:06 http://finlandsgullet.wordpress.com/
  Svara
 • Åh vad fint!

  mollyeeb.blogspot.com

  Molly 2013-10-05 12:02:35 http://Mollyeeb.blogspot.com
  Svara
 • Anna – ja det finns många bilder där jag tycker att jag tänkt lite knäppt, men i överlag tycker jag det mest är roligt att jag klätt mig så olika och alltid kört på liksom, med mycket färger och rosetter och grejer och allt vad det är 🙂

  stina – jag har svarat flera gånger. kolla ex inlägget ”last night in new york”.

  josefin- hemsida? menar du bloggen? förvirrad nu :O

  ellie – nån gång vill jag det! men inte nu.

  solsikke och mary – hej gullisar! jag har köpt min adidaströja på NK’s sportavdelning. de hade massa! lär ju finnas online också? puss

  sandra 2013-10-05 10:43:24
  Svara
 • Du är så snygg!

  Linda 2013-10-05 00:52:49 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • vart är tröjan ifrån?????????????????????

  mary 2013-10-04 23:24:13
  Svara
 • HEJ! har letat efter exakt en sådan Adidas tröja i oändligheters oändlighet… så som du säkert förstår måste jag alltså få svar på frågan: vart har du hittad denna gudagåva? :O

  lite annat (vanligt härinne) jag-älskar-dig-och-din-blogg trams:
  din blogg är så fin och dina texter om kärlek så vackra!! det är inte riktigt friskt hehe. detta är den första kommentaren jag någonsin vågat skriva så jag hoppas du åtminstone ser det nån gång i en snar framtid haha… XOXO härborta ifrån

  Solsikke 2013-10-04 23:19:53
  Svara
 • Håller med, ljuset är fantastiskt! Jag längtar till helg mest därför att man ska hinna med att vara i det:)

  Emelie 2013-10-04 22:05:08 http://emeliemariaoberg.blogspot.com/
  Svara
 • ugh, så snygg!!

  alexandra 2013-10-04 22:01:05 http://rainbowtrout.blogg.se
  Svara
 • Jättejättesnygg!

  smäm 2013-10-04 20:55:23 http://smäm.se
  Svara
 • Vill du ha barn, Sandra?

  Ellie 2013-10-04 20:52:01
  Svara
 • Ι am stuck with your blog Sandra! It’s simply amazing!

  http://latroublemaker.blogspot.com/

  Niki 2013-10-04 20:45:35 http://latroublemaker.blogspot.com/
  Svara
 • jättesnyggt!!

  sonia 2013-10-04 20:32:09 http://sonisorbet.blogspot.com
  Svara
 • Så sjukt bra sagt! Det der med nyttårsaften!!
  Og lyset og været og klærne man kan ha på seg nå, er bare perfekt.
  Det kunne gått vært sen vår/sommer mesteparten av året, AKKURAT sånn som nå resten av månedene, og et par uker med jul og snø. Det hadde vært ganske så bra.

  Caroline 2013-10-04 18:30:28 http://bowiemania.wordpress.com
  Svara
 • Eller hur, det det där med nyårsafton. Det är inte särskilt lätt att känna hopp om det nya året när januari, februari, mars utgör det första kvartalet. Fast det bästa vore om sista april vore Nyårsafton istället. Det hade passat bäst.

  Erika 2013-10-04 18:02:50
  Svara
 • Hej! Tycker att hemsidan som du gjort är väldigt fin. Har du utgått från en färdig mall eller har du kodat den själv? Jag är ute efter något liknande. 🙂

  Josefin 2013-10-04 17:23:30 http://avjosefin.wordpress.com
  Svara
 • Du är så himla fin bara, fin fredag!

  Elin 2013-10-04 16:58:30 http://elinuden.blogg.se
  Svara
 • Varför gör du inte ett inlägg där du svarar på kritiken du fått? Det vore väl ganska rimligt?

  stina 2013-10-04 16:11:54
  Svara
 • jackan<33

  Svara
 • Hej Sandra!

  Jag satt och tänkte lite på det här med hur mycket ens stil kan förändras genom livets gång. För min del kan det till och med vara så att jag tycker klädesplagg som jag tidigare älskat i själva verket var fula. Hur är det för dig? Händer det att du tittar tillbaka i ditt bloggarkiv och inte alls tycker det du hade på dig på en viss bild var snyggt? Anledningen till att jag frågar är för att din stil har utvecklats så mycket under de åren du bloggat. Vill absolut inte att du ska tolka detta som en diss, för personligen anser jag att du alltid har klätt dig jättefint. 🙂

  Tack förresten för en superbra blogg! Kollar in här varje dag för att se om du har skrivit något nytt, brukar bli så glad av dina inlägg.

  Anna 2013-10-04 16:02:38
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand