Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

att klä ut sig.

Nu är det Halloween GANSKA SÅ SNART. Denna högtid är ju höstens roligaste. Enda knixet är att jag inte blivit bjuden på någon Halloween-fest än, men jag hoppas så att det snart blir av. Jag får en del frågor av er nu i maskeradtider om vad man ska klä ut sig till, här kommer därför ett litet inspirationsinlägg med gamla utklädnader.

1

En gång i 2006 var jag på maskerad med djurtema. Då var jag älg.
2

90-talsmaskerad under 2007. Jag var Paradisio i fodralklänning, lila smink och rosa klänning. Joakim var en så himla bra Lenny Kravitz!

3

Havstema. Jag och Michelle var matroser.

4

Marie Antoinette-maskerad, gudars vad alla var fina.

5

Halloween 2008. Mimmi Pigg!

6

På en födelsedagsfest med valfritt tema var jag och Ludvig utklädda till Björnligan.

7

Harry Potter-maskerad hemma hos Filip. Jag klädde ut mig till Rita Skeeter.8

Reklambyrån jag jobbade på i Stockholm hade fest med bokstaven G-tema. Jag var färgen gul.

9

Michelle och Matilda hade födelsedagsfest med ryskt tema. Jag klädde ut mig till rysk cirkusprinsessa.

10

Halloween 2011 på fredagen var Mimmi Pigg igen.

11

Halloween 2011 lördag (man får absolut inte återanvända sin outfit två gånger enligt amerikansk halloween-kotym) var jag Hit-Girl i Kick Ass.
12

Och förra årets Halloween fick jag vara mina drömmars Geri Halliwell. Helt klart min favorit-utklädnad, aldrig känt mig så fin typ.

När jag tänker efter är kanske ens samlade maskeradoutfits som en sammanfattning av ens personlighet och stil. Så jag är nog en älg-eurodisco-matros-sjuttonhundratals-mimmi pigg-björnligan-rita skeeter-cirkusprinsessa-hit girl-ginger spice-person. Känns rimligt.

Kan inte ni berätta era bästa utklädnader så kan vi inspirera varandra till nästa maskerad-tillfälle? Jag har i och för sig en idé vem jag ska vara, men det får ni se sen! 🙂

 

Translation. Inspiration for Halloween! My masquerade outfits throughout the years.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
62kommentarer
 • I år ska jag gå på en Halloweenfest för första gången på flera flera år!!! Känner mig så jäkla pepp!! Att festen ska hållas i samma lokal vid röda sten som florerar sjukt mycket i Håkan Hellström filmen gör inte saken sämre direkt!
  Efter många om och men har jag nu iaf bestämt mig för att klä ut mig till Wednesday i Familjen Addams! Har alltid älskat henne och det känns lagom ambitiöst, läskigt och coolt! Vad min sambo ska klä ut sig till är fortfarande en öppen fråga…

  Sandra P 2013-10-23 08:45:42
  Svara
 • En halloween var jag utklädd till en väldigt otäck porslinsdocka men den kvällen slutade något förfärligt tråkigt och jag grät bort allt smink.

  Malin 2013-10-14 12:37:24
  Svara
 • Första riktiga gången jag minns var jag nått så o-originellt som en hippie. Lyckades få ”blod” på armarna av någon anledning, så jag blev väl en skadad hippie. Det var lyckat i vilket fall då allt jag hade på mig var en blandning av mammas gamla kläder och en asfin hippieväst från beyond retro. Sen var jag indian på någon maskerad, men det var väl inte så speciellt. Bästa minnet är nog Black Swan, hade turen att vara den enda som var det på festen (blev ju en himlans hit att vara det för nått år sen). Sminket är nog det roligaste jag gjort och lyckades med mina dåliga maskerad-sminkning-skills bli helt fullkomligt lyckad ändå. Detta året satsar jag på en blandning mellan Harley Quinn och hjärter dam, det där med att sminka sig och förvandla sig till någon helt annan är ju himlans kul!

  Camila 2013-10-13 15:55:46
  Svara
 • Min bästa utklädnad vad när jag klädde ut mig till ena halvan av Judith & Judith! Jag är tjock och har hennafärgat rött hår så det var sjukt likt, och det gjorde succé. Judith & Judith är ju liksom bäst.

  Anna 2013-10-13 10:25:03
  Svara
 • Under studenttiden var det många fester med teman men jag var dålig på att klä ut mig… en gång var jag på en fest med tema bokstaven P. Då var jag pantertant: senapsgul polotröja, leopardtights med en kudde instoppad som rumpa. Ett par stycken bh:ar ovanpå varandra nere på magen (tror med strumpor istoppade också). För hängbrösteffekt. Pumps. Leopardpälsgrej över axlarna. Håret i en donutbun. Målade rynkor i ansiktet + läppstift på framtanden. Och en liten handväska i päls! Var mycket nöjd med den outifiten!

  K 2013-10-12 20:03:15
  Svara
 • Harley Quinn and the Black widow… (tear stains and a dead husband by my side)

  Jasmine 2013-10-11 20:38:30
  Svara
 • Jag och mina kompisar hade maskerad med tema fantasy/horror – min vänninna kom som en tomat från Killer Tomatoes from Outer Space! Hon kom till och med in på krogen haha!

  Tanja Simone 2013-10-11 16:13:45 http://somekindashuffle.wordpress.com
  Svara
 • Har klatt ut mig som Frankrike nar det var FN-tema. Fett kul att ga runt irott/blatt/vitt med basker, baguette och en t-shirt som sager FRANCE + flagga pa framsidan och ”Je suis le cinquieme republique de la france” pa ryggen. Gillade ocksa att ga som guerillakrigare, karantansjuksyster (med munskyddoch handskar) och kinesisk street fighter (Chung-Li).

  Linnea 2013-10-11 14:01:39
  Svara
 • Jag var på en Tim Burton fest the white Queen från Alice i underlandet!! Vitt lakan blev bra som kjol på klänningen, en T-shirt fyllde jag med papper så det blev puffärmar, på med en vit korsett för att få till prinsesskänslan och sätt fast med säkerhetsnålar längst kanterna plastigt pärlhalsband. Prinsessa för 100:-!

  Emma 2013-10-11 10:17:34
  Svara
 • Är förevigt avis på den där jädra Marie Antoinette-maskeraden!

  Annelie 2013-10-10 22:53:21 http://liebeskoma.blogspot.se/
  Svara
 • Mina kompisar är så tråkiga så jag har bara varit på en maskerad någonsin. Hade ingen aning om vad jag skulle ha trots 1 timme på butterix, slutade med att jag köpte en sån där nunne-huva och tog på mig en svart (lite för kort och lite för urringad) svart klänning.

  Lite klyshigt med att klä sig som en slampa men jag tyckte det var kul då jag hade en nunnehatt. hehe.

  linnea 2013-10-10 21:40:10 http://linneah.se
  Svara
 • Förra året hade jag orange hår så jag slog på och var hattmakaren från alice i underlandet och min kompis köpte en blå peruk och var cheshire. Jag var även vampyr i min gamla balklänning. I år har jag blått hår och ska vara coraline. Lätt som en plätt.

  Jennika 2013-10-10 19:58:04 http://jennikaojala.wordpress.com
  Svara
 • Min bästa utklädnad måste vara då jag och min bästa tjejkompis klädde ut oss till Vince och Jules i Pulp Fiction. Vi var så jävla ambitiösa och gjorde det som en trestegsraket enligt filmen i kronologisk ordning. Först så målade vi henne helt brun (för hon skulle vara Jules), alltså HELA henne. Sen färgade vi vårat hår svart, krullade hennes till ett megastort afro och mitt slickades bakåt i nacken. Sminkade oss till män. Sen gick vi på festen iklädda svart kostym, skjorta och portfölj. Vårat smink var så bra att våra kompisar först trodde vi var oinbjudna killar. Efter nån timma gick vi in på toaletten och smetade låtsasblod och egentillverkad ”hjärnsubstans” över kläderna, ansiktet och håret (efter att de i filmen råkat skjuta en kille i bilen). Så gick vi omkring så ett tag. Efter ytterligare ett par timmar svidade vi om till badbyxor och fula t-shirtar (efter att de fått hjälp av Harvey Keitel). Det var episkt.

  Emma 2013-10-10 19:13:45
  Svara
 • Prinsessa!

  Amanda 2013-10-10 18:52:22
  Svara
 • En gång hade jag på mig ett gammalt påslakan som mamma haft sen hon skaffade sin första lägenhet. Det var knallgrönt med enkla blommor på. Jag var alltså en blomrabatt. Billigt och fyndigt 😉 kanske.. haha.

  Aurora 2013-10-10 18:52:01 http://fintochsvagt.blogg.se
  Svara
 • Förra halloween var jag Den där Mary, med röd klänning och självklart luggen på plats!;) Året innan var jag Kenny Starfighter, med ”hairminator”, overall och hockeyfrilla. Båda outfits var sjukt roliga, och uppskattade av alla andra, men roligast att vara var nog Kenny !

  Emma 2013-10-10 16:58:07 http://hejaemma.blogg.se
  Svara
 • Jag älskar att klä ut mig. Sist jag klädde ut mig var jag en Avatar. Blå färg över hela kroppen och massor av fjädrar. http://www.flickr.com/photos/dnilva/8588938222/in/set-72157632923897043

  En annan favorit är Leeloo Dallas från Femte Elementet. Eller ett år när jag var en ”sugarskull”.

  Anna María 2013-10-10 15:19:30 http://annamarialarsson.se/blogg
  Svara
 • I år ska jag klä ut mig till ett bi!

  Ellie 2013-10-10 14:09:13
  Svara
 • Två av min bästa utklädnader var Gogo Yubari från Kill Bill och Rosie the Riveter från ”We Can Do It”-postern. Ena kvällen var jag livsfarlig och knästrumpssexig. Den andra var jag bara så underbart 40-talsfabulous. Bästa snygg-kvällarna ever.

  Anna. 2013-10-10 13:37:06
  Svara
 • alltså den där Marie Antoinette maskeraden: jag tänker på den minst en gång varje Halloween or är så himla himla avundsjuk att jag har inte möjlighet att gå på en sådan. för det ser ju himlans fint ut!

  jule 2013-10-10 11:58:42 http://andnoplanb.blogspot.com
  Svara
 • Nu den här Halloween så anordnar jag en temafest med mina drömmars tema, nämnligen Quentin Tarantino! Kommer bli så sjukligt kul med moviequiz och dans!

  Julia 2013-10-10 10:50:22
  Svara
 • Åh, maskerader alltså! Älskar’t.
  Jag har varit bland annat Black Swan: http://instagram.com/p/RPtG46K-T0/#

  Poison Ivy: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/524428_10150958732339428_524841690_n.jpg

  Horror Nurse: https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/377821_10150532785034428_741581724_n.jpg

  Snövit: https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/73596_10150104938329428_7114627_n.jpg

  Sen älskar jag att spöka ut mej även när det inte är maskerad.
  Här är jag en Avatar: http://instagram.com/p/ZK3X_5q-V2/#
  One Missed Call: http://instagram.com/p/c6CY2Fq-ai/#
  Green Goblin: http://instagram.com/p/ctfo0uK-fK/#
  Och Cruella de Vil: http://instagram.com/p/c1OPcIq-e7/#

  jannikeviveka 2013-10-10 09:39:07 http://instagram.com/jannikeviveka
  Svara
 • Har alltid drömt om att få klä ut mig till Elwood i Blues Brothers! Svart kostym, vit skjorta, svart slips, svart hatt och raybans. Och tatueringar på händerna.

  Matilda 2013-10-10 08:46:01 http://mbergstroem.blogg.se
  Svara
 • 1) Kvicken. Jag och mina kompisar köade till sista boksläppet i Harry Potter-serien och var utklädda till Quidditchbollarna 🙂
  2) En ridskoleponny som klätt ut sig till enhörning
  3) Yoda (med grön baldcap som jag klippte lite hål i för att få den där tunna hårkronan som Yoda har :))

  Josefin 2013-10-10 08:33:13
  Svara
 • I somras färgade jag mitt korta hår knalloranget, och då sa killen jag dejtat i en månad: till halloween ska du och jag klä ut oss till Ash och Misty från pokemon. Igår beställde han sin kostym och jag har köpt en gul magtröja. Är så himla pepp på att gå utklädd till något tillsammans med någon! Eller nej, inte någon, VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN!!

  Mia 2013-10-10 07:49:10
  Svara
 • ive got inspiration now for halloween costumes!

  http://hanaljoofri.blogspot.sg

  Hana 2013-10-10 05:31:02 http://hanaljoofri.blogspot.sg/
  Svara
 • Jag och mina konstanta följeslagare aka bästa vänner har gått som blue man group! flintismask, blå ansiktsfärg och svarta kläder är allt som behövs. Ett annat roligt och enkelt tips är att dra på sig kostym och en vit morphmask och gå som läskiga slender man.
  Vi var på temafest i våras och gick då som 3 döfula clowner (alla kläder inköpta på myrornas) och nu till halloween tänkte vi köra favorit i repris och gå som onda clowner istället.

  clara 2013-10-10 01:27:28
  Svara
 • Jag var på cirkusfest i lördags utklädd till ett cirkustält! Jag köpte ett barntält på IKEA och klippte bara hål till huvud och armar. Det var omtyckt men jobbigt för jag tog så stor plats, annars kul. Skönt att komma dit och vara så kick-ass när alla andra typ hade en röd prick på näsan

  Tält 2013-10-10 01:02:37
  Svara
 • jag var en julklapp en gång, sjukt otympligt men superkul + att min kompis var gran så jag satt under henne hela kvällen. sen var jag korp på julfesten på jobbet förra året, gjorde axelvaddar av kartong som jag häftade fast i behån så jag skulle bli triangelformad, glansigt bakåtslickat hår och hemmagjord fjäderkrage, kände mig snyggare än någonsin!

  Maria 2013-10-09 23:36:08
  Svara
 • Jag var Rose från Titanic-filmen! Med halsband och fjäril i håret (exakta replicas, så klart)! Men drömmen är att vara Scarlet O’Hara.. Nu närmast firas min födsedag med femtiotalstema!

  A 2013-10-09 23:31:29 http://vardagsaventyr.blogspot.com
  Svara
 • En minnesvärd Halloween klädde jag ut mig till Steve Urkel. Jag lånade svart och mörkbrun camouflagefärg av min polare som låg i lumpen då. Sen gick jag loss inne på Frälsis. Köpte stora nördglasögon, randig pikétröja, rutiga manchesterbyxor, hängslen, vita golfskor och en kofta. Hade även övat in ”Do The Urkel Dance” och spontanuppträdde med sång och dans typ hela tiden. Helt strålande kväll.

  Nathalie 2013-10-09 23:22:35
  Svara
 • Åh så himla kul det är att klä ut sig!! Har inte så många vänner tyvärr som gillar det så det blir inte så många maskerader som jag hade önskat … men till Halloween i trean var jag morot. Klädde mig i helorangea kläder, målade ansikte och armar orange med svarta streck och sprayade håret knallgrönt och tuperade det tills det stod rakt upp. Min bästa utklädnad någonsin.
  Förra årets Halloween fick bli Sally i The Nightmare Before Christmas i en kostym jag knixade till kvällen innan, köpte klänning på Myrorna och limmade och häftade fast massa trastyger på. Enda nackdelen var att häftstiften från klänningen skar in i låren när man satt ner och liksom fastnade där. Men det var det värt.

  Rebecka 2013-10-09 23:01:16 http://beletbon.blogspot.com
  Svara
 • För två år sedan var jag rödluvan. Hade sytt en cape av tyg jag köpt på IKEA för 20 kr. Den blev fin, jag var jättefin, och jag tyckte att alkohol var jättegott. Lite för gott. Så gott att jag spydde ner min kompis altan och kommer knappt ihåg något mer. Men det var jättekul! Woho.

  Viola 2013-10-09 22:38:40 http://viola.freshnet.se
  Svara
 • Gula manchestershorts, gul bikinitop, gulmålad på kroppen och russin fastklistrade i naveln=lussebulle. På 80-talet kom en ju undan med vad som helst. Är fortfarande sjukt nöjd med den utstyrseln.

  Mia 2013-10-09 21:58:07
  Svara
 • 🙂

  One time, I was a Toy Story alien…
  Screen Shot 2013-10-09 at 20.19.20

  A Roy Lichtenstein painting…
  Screen Shot 2013-10-09 at 20.20.19

  A zombie Marie Antoinette..
  Screen Shot 2013-10-09 at 20.20.55

  A bag of Jelly Beans (hanging out with Katy Perry of course)
  Screen Shot 2013-10-09 at 20.24.07

  A very tipsy Gloom from Pokemon
  Screen Shot 2013-10-09 at 20.25.56

  And here’s my best friend, Zombie barbie.
  Screen Shot 2013-10-09 at 20.21.42

  dee 2013-10-09 21:35:04
  Svara
 • Min spexigaste utklädnad var definitivt förra året då jag klädde ut mig till Patronusbesvärjelse. Haha. Hade i flera år tänkt att om jag någon gång skulle gå på Harry Pottermaskerad så skulle jag klä ut mig till det. Men så blev det aldrig någon sådan maskerad så jag klämde in den på en klassisk filmmaskerad. Men vad ska en göra när en prompt vill få vara en silverskimrande skyddsbesvärjelse för en kväll. (Här är inlägget om du vill se: http://afapel.devote.se/blogs/23009193/tvaa-svala-snyggbrottslingar–en-vitskimrande-hjortpsykos.htm)

  Johanna Af Apel 2013-10-09 21:18:41 http://afapel.se
  Svara
 • Sandra, var hittade du fina rosa peruken? Alla jag testat hittills funkar EJ (ser så billiga ut).

  Bella 2013-10-09 21:07:39
  Svara
 • Alltså vem är snyggingen bredvid dig på bokstavstemafesten där du körde med yellow? HERRE

  Jenny 2013-10-09 21:05:57 http://www.cestjenny.blogg.se
  Svara
 • Jag har varit som Hermione, låter kanske inte så spännande men det blev väldigt likt. Jag har långt och tjockt brunt hår som jag först fönade upp-och-ned och sedan lockade med vågtång och sprayade – det blev ENORMT, som Hermione i de första HP-filmerna. Röd slips, vit skjorta, svarta jeans och skor samt svart mantel och trollstav på det, och jag kände mig som en kung.

  En annan gång var jag Lady Gaga, med fluffig blond peruk med lugg, stora solglasögon, vippiga lösögonfransar, gigantisk aluminiumfolie-rosett i håret, höga platåklackar, silvertights, en korsett, läderfingervantar, röda läppar… extra allt! Jättekul eftersom att jag inte är någon extra-allt-person i verkliga livet över huvudtaget.

  Mina vänner som alltid är ALL IN har varit bland annat Marge Simpson: gul karamellfärg, grön kroppsstrumpeklänning, ett hemmabyggt blått hårtorn (fantastiskt bra gjort), eller vad sägs om NakenJanne? En stickad mössa, beige supertunna kläder med ditmålade nipples och brösthår samt en dinglande strap-on. Vi pratar alltså om en tjejkompis till mig.

  JB 2013-10-09 21:04:20
  Svara
 • Min bästa utklädnad var Bellatrix Lestrange!! Komplett med mantel, trollstav, fräsig frisyr och dödsätar-tatuering.

  Amanda 2013-10-09 20:58:20
  Svara
 • Jag och min kompis tänkte klä ut oss till Johan Persson och Martin Shibbye i år, med mitellor runt armarna, liknande kläder som de har på den där klassiska bilden när de blev tillfångatagna och ditmålad mustach på Persson. Too soon? Nej.

  Maria 2013-10-09 20:41:38
  Svara
 • I helgen som just passerade var jag utklädd till the Cheshire Cat på en Underlandetfest ute i en fyllefeststuga i skogen. r3c0MmeNdiNg!

  Majken 2013-10-09 20:41:16 http://majabt.blogspot.se/
  Svara
 • Åååh vad jag vill! Känner att lite för ofta är folk tråkiga och lägger inte ner sin själ i att varken klä ut sig eller vara sin roll. I år vill jag verkligen göra något, men du kan väl hojta till om du blir bjuden på nåt och bjuda med mig och min vän?! 🙂

  PS. Vilka bra utklädnader och det här med personligheten, helt klart tror jag på det! 🙂

  Milliecent 2013-10-09 20:39:40
  Svara
 • åh. mina roligaste utklädnader har varit;
  1. barbie med blond peruk och rosa topp. gick runt med armarna böjda och på tå hela kvällen. hysteriskt underhållande.
  2. när alla andra var catwoman på superhjältefest googlade jag 60-talssuperhjältinnor och blev Barbarella. fick göra en plastrustning från grunden. sjukaste jag gjort, roligaste festen.
  3. oktoberfest-klädd. finns det något roligare?

  pamela 2013-10-09 20:32:11
  Svara
 • Klädde ut mig till Black Swan förra året, finns många bra tutorials på youtube hur man fixar sminket! Klar succé.

  Lina 2013-10-09 20:13:12
  Svara
 • Var Doktor Mugg en maskerad, och jag och mina vänner ska gå som DaMöb nu på en annan. Lite omoget, men förträffligt kul

  Olivia 2013-10-09 19:59:04
  Svara
 • Et år jeg ikke hadde tid til å lage kostyme var jeg en skygge. Jeg kledde meg i svarte trange klær, hadde svart hår og malte ansiktet svart og gikk bak folk og gjorde helt like bevegelser som dem. Det så dritkult ut på bilder.

  Det samme året var noen kompiser de tre politimennene i Sabotage videoen til Beastie Boys. De hoppa over panseret på biler, rulla rundt på bakken som i videoen og var skikkelig kule!

  Anette 2013-10-09 19:52:03
  Svara
 • De flesta av mina kompisar orkar aldrig lägga ner tid och pengar på utklädnader, så himla tråkigt! 🙁

  Men en gång var jag på superhjältemaskerad och en kompis klädda ut sig till rambo och svetsade ihop en bazooka som vägde ca 20 kilo! Det var så bra!!

  Johanna 2013-10-09 19:47:51
  Svara
 • Jag älskar verkligen halloween!! Blir helt varm i hjärtat av att tänka på denna knäppa högtid <3 mina tidigare utklädande har varit bland annat Moria från american horror story och en hängd dam i vacker spetsklänning och juveler. Men i år kommer en halloweendröm att gå i uppfyllelse, kommer vara en död cheerleader! Har någon oförklarlig fantasi om att vara det, och har hittat en så himla tjusig och autentisk uniform 🙂

  Tina 2013-10-09 19:46:08
  Svara
 • Jag var ett graffitiplank på min senaste födelsedagsfest som folk kunde klottra på. Kanske inget plagg jag skulle bära igen, men kul att ha kvar som minne 🙂

  Ellen 2013-10-09 19:42:47
  Svara
 • Jag har genom åren varit utklädd till Lene i Aqua, Robin Hood, Nancy i Sin City och Barbie. Barbie var helt klart min roligaste hittils – ingen kände igen mig i lång blond peruk, eftersom jag då var korthårig brunett. Nu går jag runt och funderar på årets utklädnad… En rosa peruk vore ju himla fränt!

  Sofia 2013-10-09 19:41:51 http://sutjeti.wordpress.com
  Svara
 • Hur löste du det med att Geri-halliwell klänningen var så kort? För att inte visa rumpan liksom 🙂

  Amanda Piedrahita 2013-10-09 19:22:38
  Svara
 • Min syster klädde ut sig till den lilla flickan i The Ring, hon drog på sig ett lucianattlinne som hon hade doppat i en vattenpöl – tips haha!
  Andra favoriter har varit änka (svartklädd med flor och utkletad maskara), zombie-tant med rullar i håret och blod i hela ansiktet och Cruella de Vil från 101 dalmatiner. 🙂

  Fanny 2013-10-09 19:02:44
  Svara
 • jamen visst, de två senaste åren har jag och mina bröder haft gemensam maskeradfödelsedagsfest. I år var alla indianer och året innan var temat M och då var folk bland annat utklädd till: mexican, montör, mint, mohikan, mario, moulin rouge, m&m:s osv. Himla bra!
  Min påhittigaste maskeradkostym hade jag ändå när jag var 7 och klädde ut mig till sol på skolans karneval, coolast som nioårig punkare. Mest stolt över en kostym var jag som sexåring då vi hade havstema och mamma hade sytt en makalöst fin sjöjungfrudräkt till mig. Var finast på hela dagiset tyckte jag (och tycker ännu)! Älskar maskerader, det är det bästa.

  miilo 2013-10-09 18:39:29 http://miilo.ratata.fi
  Svara
 • Min vän hade Alice i Underlandet tema på hennes födelsedag (som är i Oktober) ett år. Jag hittade en kortleksklänning online och var någon slags drottning haha. Hittade randiga knästrumpor med kortleksmotiv på också, och en mini glittrig hög hatt. Födelsedagsbarnet klädde ut sig till Alice, och hon hade köpt massor med gamla tekoppar och tekannor från antikaffärer och välgörenhetsaffärer som vi alla drack drinkar ur, hur kul som helst! Vissa klädde ut sig till kort, men någon klädde ut sig till en larv, andra till kaniner, hattmakare, smilkatten, och tweedledee och tweedledum! 😀 En av de bästa kvällarna.

  Charlotte 2013-10-09 18:34:42 http://cizzim.blogg.se
  Svara
 • Mina topp tre utklädnader är:
  1. Findus-lasagne (det var skurktema så hästköttsskandalen passade perfekt)
  2.Clover från totally spies (yes vi var en asgrym trio)
  3. Roger Pontare (dock gissade någon att jag var utklädd till Lulu Carter)

  Cecilia 2013-10-09 18:26:57
  Svara
 • Vad kul med Halloween, jag älskar att klä ut mig! Fast nu så ska jag åka bort på höstlovet så i år blir det inget… Annars hade jag typ velat vara zombie av något slag, typ Marilyn Monroe-zombie eller Amy Winehouse-zombie. Gratis idé till den som vill ha 😉

  Madde Schwedaan 2013-10-09 18:24:24 http://madsonart.wordpress.com
  Svara
 • Harpunerad sjöjungfru, älvan absinth och skottskadad playboy bunny – det är mina hittills bästa! 🙂 Försökte vara en förgiftad Mimmi Pigg förra året men fick inte till det riktigt.

  Lola 2013-10-09 18:05:06 http://lolasix.se
  Svara
 • Ett år var jag utklädd till Hermione när hon förvandlas till katt. Bästa utklädnaden!

  linda 2013-10-09 18:02:01
  Svara
 • Jeg faldt over en rigtigt god udklædningside i dag, har skrevet om den på min blog: http://maanegaarden.blogspot.dk

  Emmali 2013-10-09 17:52:03 http://maanegaarden.blogspot.dk
  Svara
 • förra året på Halloween var jag utklädd till Gunilla Persson. tantigt tjusiga kläder, skitarga ögonbryn, blond peruk och ett jäkla humör. det var sjukt roligt.

  Madeleine -an uncompromising feministic vegan 2013-10-09 17:45:48 http://sisterdisco.blogg.se
  Svara
 • Jag har en gång klädde jag ut mig till Amy Winehouse och hade en stoooor uppsättning på huvudet och sprayade hela håret helt svart. Min vän som är bra på att rita hjälpte mig att få dit hennes tatueringar på exakt rätt ställe. Det blev en succé!
  Samma kväll hånglade jag med världens bästa tjej och snusade för första gången. Kvällen var bäst

  Lisa 2013-10-09 17:42:50
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind