Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

the show must go… all over the place… or something.

11
10
8
9
7
6
5
4
3
2
1

Det här var ju ett SÅ otroligt fint och skört och sorgligt avsnitt att jag grät bort en halv toarulle. Tyckte att de lyckades balansera alltihop så respektfullt både mot Finn och Cory utan att tappa något av humorn och knäppheten som är så stor del av serien. Heja Glee. Och så himla överjäkla heartbreaking så fort ens Lea Michele dök upp i bild. Åh.

Gamla glee-inlägg:
finn <3 rachel
I made him a card that said ‘heart attacks are just from loving too much.’
did you know that dolphins are just gay sharks?
glee.
.

Translation. Loved the Finn episode of Glee last week. So heartbreaking and respectful but without losing the essence of the show.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
35kommentarer
 • Började gråta bara av att läsa detta inlägg och då har jag varken sett avsnittet eller följt glee slaviskt. Det är bara så jävla hjärtskärande ändå.

  Daniela 2013-10-29 09:39:59
  Svara
 • Börjar nästan gråta av att se första bilden, precis som i avsnittet. Bara introt till Season Of Love och igenom hela avsnittet grät jag och det var så fint. Liksom fick mig verkligen att inse att han kommer aldrig komma tillbaka och det gör mig bara ändå mer ledsen. Själv kunde jag inte göra fler screenshots än under första låten men jättefint inlägg!

  sonia 2013-10-27 22:04:30 http://sonisorbet.blogspot.com
  Svara
 • ganska så fint avsnitt faktiskt håller jag med om, men det är nog det enda avsnittet denna säsong som får min uppmärksamhet

  joella 2013-10-23 00:18:55 http://mytenochhemligheten.blogspot.com
  Svara
 • grät ihjäl mig. allt, precis allt, var så otroligt hjärtskärande. hade svårt att andas under scenen då de plockade ihop Finns rum. och när Puck bröt ihop. och när Rachel sjöng såklart. och…..

  Ullis 2013-10-20 20:47:41
  Svara
 • Linnea: Joho då! Här är det: http://vidbull.com/m2sw9aokwjsy.html klistra in den länken i din webbläsare bara men använd adblock innan [eller det blockprogram som tillhör den webbläsaren du har] för annars kommer de bombadera dig med onödig reklam som gör att du klickar på dumma länkar.

  Kram!

  Lisa Marie 2013-10-20 18:13:45
  Svara
 • Var finns avsnittet? Hittar inre på iwatchglee.

  linnea 2013-10-20 17:26:01
  Svara
 • Var hittar jag avsnittet??? Finns inte på iwatchglee..

  Linnea 2013-10-20 17:04:36
  Svara
 • Sofia: Jag har absolut inte sagt att Lea Michele inte är stark bara för att hon kördes till en terapeut ~ jag sade det för att Stephanie nämnde att hon är hur stark som helst och det är hon inte. Hon är stark och hon försöker vara stark i mycket men det brister även för henne. Det var därför jag nämnde terapeuten eftersom Lea uppfattas som någon form av supermänniska hos många. Och det är väl klart som sjutton att det starkaste av allt är att vara ledsen och kunna visa sina känslor. Både privat och offentligt.

  Lisa Marie 2013-10-20 15:34:54
  Svara
 • Lisa Marie, att säga att Lea inte är stark för att hon kördes till terapeut och fick äta antidepressiva är inte heller helt rätt. Att man gråter och bryter ihop totalt när någon man älskar dör är inte alls konstigt, man kan vara stark ändå. Det starkaste av allt är väl ändå att våga vara ledsen.

  Sofia 2013-10-20 13:48:25
  Svara
 • Åh, alltså.. Jag började gråta redan första sekunden och kunde inte sluta ens långt efter att avsnittet var slut. Så himla heartbreaking. Men fantastiskt fint ändå.

  Emma 2013-10-20 13:37:52
  Svara
 • Det var helt underbart, helt hemskt och helt supersorgligt på samma gång. Jag grät och jag grät, och precis som någon kommenterade ovanför: Make you feel my love kommer aldrig låta likadant igen.
  Jag håller med om allt du sa, de behöll humorn men tårarna var SÅ äkta. Och SÅ fina.

  Mici 2013-10-19 20:54:47
  Svara
 • ngn som har en länk för att se Glee?

  Greta 2013-10-19 20:52:06
  Svara
 • Stephanie: Inklusive att Dianna Agron har filmat sin nya film ‘The Family’ och har inte haft möjlighet att vara närvarande vare sig vid hyllningsavsnittet eller Heather Morris babyshower. Så falska uppgifter är inte så himla smart att använda sig av.

  Lisa Marie 2013-10-19 18:11:21
  Svara
 • Stephanie: Dianna har aldrig någonsin sagt att hon hamnade på sjukhus på grund av Corys bortgång. Hon var med i en intervju två månader efter hans bortgång och berättade det här: ‘We all have nothing but the truth which is he was one of the most amazing people that I have ever met. Generous, loving, kind and that is how he will always be remembered’ samtidigt som hon berättade att hon inte förstod varför Ryan Murphy inte frågade henne angående hyllningsavsnittet och Ryan Murphy förstod inte varför hon inte hade ringt honom och bett om att få vara med som så många andra.

  Och Lea Michele är inte hur stark som helst ~ hennes familj körde henne till en terapeut som gav henne antidepressiv och lugnande medicin för att hon bröt ihop och bara skakade. Hennes allra bästa vän Jonathan Groff hoppade av sin filminspelning i New York och flög till henne omgående när det kom ut att Cory hade gått bort och han bodde hos Lea i flera veckor. Hennes bästa vän Steph Hart är med henne hela tiden och en av anledningarna till att Demi Lovato är med i Glee att Lea måste vara omringad av sina vänner för att hon ens skall orka gå upp på morgnarna.

  Lisa Marie 2013-10-19 17:55:53
  Svara
 • Så fint avsnitt, det kändes verkligen rakt in i hjärtat, dels eftersom det märktes att alla känslor var äkta, all sorg var så heartbreaking. Perfekt öppningslåt och en riktigt fin hyllning till Finn/Cory. Kärlek <3

  Sandra 2013-10-19 17:16:15 http://lovlilett.blogg.se
  Svara
 • Ja alltså gud, det var så himla sorgligt och fint och allt. Grät så himla mycket, och saknade Finn och Cory hela tiden. Åh.

  Malin 2013-10-19 16:36:50
  Svara
 • Och anledningen till att Quinn inte är med i avsnittet är för att Dianna inte klarade av det. När hon fick reda på att Cory dött hamnade hon på sjukhus. Hon klarade inte av det, det är inte för att hon inte ville vara med. Folk förstår inte hur nära hon och Cory var, och folk hanterar sorg olika. Dianna bröt ihop totalt, Mark tweetade bara ”no”, Lea är hur stark som helst.

  Stephanie Cetina 2013-10-19 16:18:25 http://stephaniecetina.com
  Svara
 • Jag kollade religöst på Glee från första avsnittet till sista avsnittet i säsong 3.
  Jag var tvungen att se detta avsnittet pga Cory, för jag älskar Cory. Mitt liv hade inte sett ut som det gör idag om det inre var för Glee. Fick mina bästa vänner, och snart flatmates, genom Glee.

  Sekunden jag såg Mark i Seasons of love bröt jag ihop. När Mark började gråta fick jag pausa för jag bröt ihop så pass mycket att jag inte såg någonting. Jag vet inte hur han klarade sig igenom sin låt, jag gjorde inte det. Och när Naya slutar sjunga, Burts tal, när Carol pratar, när Lea sjunger. Asså fyfan. Det var ett så himla svårt avsnitt.

  Jag tror detta är sista säsongen för många av the originals, speciellt Lea och Mark. Tror det är för jobbigt.

  Stephanie Cetina 2013-10-19 16:16:01 http://stephaniecetina.com
  Svara
 • Frida: De förklarade inte hans bortgång. De ville inte lägga tyngd på hur han gick bort för de ansåg inte att det var det som var det viktiga utan det viktiga var att hylla Finn och att hylla Cory ~ för den personen han var.

  Ronja: Du kan se avsnittet på iwatchglee.com men var noga med att använda dig av adblock innan du går in där så du inte råkar ladda ned allt de gör reklam för ~ som iLivid till exempel.

  Lisa Marie 2013-10-19 14:58:50
  Svara
 • Jag såg det i går kväll och grät hela tiden. Har inte gråtit så mycket av en tv-serie sen Buffy. Det enda som var synd tycker jag är att inte Quinn var med på något sätt annars säger jag som ni andra att det var inte rollkaraktärerna utan skådespelarna bakom som syntes på skärmen.

  Jenny 2013-10-19 14:27:18
  Svara
 • Ja, herregud! Fantastiskt och så fruktansvärt sorgligt! Och när Lea Michele dök upp så gick hjärtat typ sönder. <3

  Alina 2013-10-19 14:23:04 http://gretalina.blogg.se
  Svara
 • jag också! Har aldrig gråtit så förtvivlat mycket till en serie i hela mitt liv. Tog mig två timmar att se den men är så glad att dom gjorde avsnittet. Det var en så fin hyllning till både karaktären och Cory.

  Angelica 2013-10-19 13:39:31
  Svara
 • Dom gjorde det så sjukt bra <3 Älskar alla i hela serien, världens världens bästa!

  Amanda 2013-10-19 13:25:41 http://ellenamanda.blogspot.com
  Svara
 • Hur förklarade de hans bortgång i Glee…?

  Frida 2013-10-19 13:24:20
  Svara
 • Åhh älskar glee, vart har du sett avsnittet? alltså vet du vart man kan se de osv?

  Ronja 2013-10-19 13:03:44 http://ronjallilja.blogg.se
  Svara
 • alltså åh. Har aldrig gråtit så mycket åt en tv-serie förut. Glee är min favoritserie och trots att det var det sorgligaste jag sett ungefär var det så himla fint. Det var ett så värdigt sätt att säga hej då till Cory och Finn. Och dessutom, hela glee fandomen har varit så himla fin och det har känts som att vara medlem i en enda stor familj under den här tiden då alla varit så himla ledsna och förvirrade och inte kunnat förstå hur han faktiskt är borta, påriktigt, föralltid. gah, är så stolt över hela castet också. Att de orkade gå till jobbet och spela in det här avsnittet är värt all respekt i världen.

  Svara
 • Hade nått fint och bra att skriva men tappade helt bort mig i sorgligheten.

  Johanna 2013-10-19 12:18:43
  Svara
 • Jag har inte börjat titta på nya säsongen än för att det kommer vara så himla sorgligt… (Jag scrollade ner i det här inlägget till texten utan att titta)

  Carolin 2013-10-19 12:05:37 http://niloracs.blogg.se
  Svara
 • Å gud, grinade också som om det inte fanns en morgondag.

  Josefin 2013-10-19 11:44:52 http://jsfnklvs.blogspot.com
  Svara
 • ”he was my person” <3

  josefine 2013-10-19 11:36:18
  Svara
 • Jag kapitulerade för storbölet redan vid första scenen. .. Phju. Man kände ju rakt igenom hela avsnittet att det var riktiga tårar som filmades. No fiction. ”Make you feel my love” kommer aldrig låta på samma sätt igen. <3

  D. 2013-10-19 11:34:17
  Svara
 • Så förbannat hjärtskärande avsnitt. Bröt totalt ihop då hela Finn’s familj kramar varandra på golvet i hans rum. Och självklart även när Rachel dyker upp, fast man ser ju liksom inte Rachel alls utan bara Lea Michele. Fy 🙁

  Annelie 2013-10-19 11:25:23 http://liebeskoma.blogspot.se/
  Svara
 • Det var så oerhört sorgligt. Jag kan fortfarande knappt ens förstå att han bara inte finns mer.

  Emelie 2013-10-19 11:07:45 http://unvelo.se
  Svara
 • Åh det var så himla himla hemskt och fint, och så himla fint gjort. Naya Rivera och Lea Michele, åh.

  Cornelia 2013-10-19 11:02:18 http://appple.blogg.se
  Svara
 • Ja, alltså redan i öppningslåten föll första tårarna! Och sedan scenen med Finns mamma… och den med coach Beiste… och typ resten av avsnittet också. Så fint och sorgligt! Det enda jag saknar med nya säsongen är att Brittany inte är med, för hon är verkligen min favoritkaraktär.

  Julia 2013-10-19 10:21:45 http://prick.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind