Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en sista dos av sommar.

Här kommer den allra sista delen av era finaste minnen från den här sommaren som började och sedan tog slut. Fina ni. <3


Jag hånglade med en kille, som jag vet varit jättekär i mig, i en timme. Jag var inte så sugen, men jag tänker att det nog var en höjdpunkt i hans sommar.


Jag blev kär i världens bästa kille. Han är skomakare och har en mamma som föder upp kaniner.


En tjej tog tag i mig vid baren på baba sonic och frågade om jag hette Sara? Ja, svarade jag utan att riktigt fatta något alls. Då sa hon: ”Du får aldrig sluta blogga, aldrig någonsin. Du räddar mitt liv, Sara. Du räddar mitt liv”. Det var enormt.


Han skrattade åt ett skämt jag sa i flera minuter


Mitt bästa minne från sommaren är varenda dag från det att första fräknarna kom och tills strumpbyxorna åkte på. Varenda varevigaste dag var vidunderlig. Att få leva! Jag hade glömt bort att leva och inte bara existera. Men sommaren 2013 gav mig liv och jag lever. Ni med underbara människor!


När min amerikanska pojkvän sa ”jag älskar dig” till mig på svenska första gången. Han uttalade varje bokstav med eftertänksamhet och omsorgsfullhet som om han absolut inte ville säga fel.


Jag fick den finaste komplimangen jag någonsin fått av en kille jag tror jag kanske är kär i. Han sa ”du är så jävla snygg men det är det minst intressanta med dig”


FUCK BOYS!!!!!! ropade vi en julinatt gång på gång till varandra. och det är så sant, jag kan känna det så starkt. den där kärleken som alla skriver om och som e så omtalad, den e så jävla obehövlig när man har en bästis, en kväll, vin, och massa varma gator. who needs boys.
.

Translation. The last batch of summer memories from readers.

picture sources: 1 & 2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Ligger och försöker sova men allt jag tänker på är han tillsammans med henne. Även om det var över för länge sedan och jag vet att han är lyckligare och gladare utan henne. Även om vi bara är vänner. Trots det så värker det i bröstet när jag tänker på dem tillsammans, en okänd klump i magen. Jag har ju inte ens träffat honom…

  G 2013-10-23 23:46:55
  Svara
 • JA på att praise kärlek men efterlyser mer bechdel-influenser! Det finaste i somras var alla nätter under stjärnhimlen, alla sena nätter efter restaurangen stängde där vi dansade loss dagens otrevliga kunder, när jag kom på in på min drömskola, alla möten, livet.

  maja 2013-10-23 16:31:45 http://majaandtheholyink.blogspot.com
  Svara
 • När vi tog den after-sex cigaretten på trappan i regnet. Och det var mitt i natten och vi gick ut i filtarna och alla husen var döda och det sprang förbi en katt och vi hånglade rökhångel.

  E 2013-10-22 14:55:07
  Svara
 • Bästa starten på dagen!

  Amanda 2013-10-22 07:42:54 http://ordbruden.bloggplatsen.se
  Svara
 • Elsa!! Tack så jättemycket för att du delade den fina bloggen med alla pensionärer! kan inte sluta läsa, det är så fint! <3

  Charlotte 2013-10-21 22:02:18 http://cizzim.blogg.se
  Svara
 • alltså den där näst sista om komplimangen. kan vara den vackraste komplimangen jag någonsin läst om. åh herregud, jag fick gåshud

  Kitty 2013-10-21 22:00:53 http://kittywiking.tumblr.com
  Svara
 • I kramringen på kollo och bussen som ska köra oss hem står bakom och väntar.
  Vi ser varandra i ögonen, den lilla fina tjejen som jag nu lärt känna så väl ”Du är så underbar, så underbar som släpper in alla i ditt hjärta” gråter hon och jag brister ut i ännu fler tårar. Sen står vi där och kramar om varandra. De var det finaste någon sagt till mig.

  Matilda 2013-10-21 21:19:18
  Svara
 • Har varigt så underbart att läsa alla andras minnen kommer sakna det ):
  Kan du inte köra på höstens bästa minnen också (; Skulle vara ren lycka för mig

  Matilda 2013-10-21 21:12:41
  Svara
 • Åh, kommentaren om den Amerikanska pojkvännen! Min pojkvän är Engelsk (det är ju föresten jag också, men Svensk med) och jag minns vad roligt det var när han sa ”Jag älskar dig” för första gången på Svenska till mig. Han är så söt när han säger Svenska ord.

  Charlotte 2013-10-21 19:37:01 http://cizzim.blogg.se
  Svara
 • ”Han är skomakare och har en mamma som föder upp kaniner.” Alltså åh.

  Ida 2013-10-21 19:08:40 http://idasivertsson.blogg.se
  Svara
 • Hela min blogg (som knappt har påbörjats, ifs, skulle kunna vara en sån historia.

  Svara
 • Hallå Sandra, och alla andra finisar här! Den här bloggen är nog något för er: http://www.gamlanyheter.se/ Pensionärer på stan som blir intervjuade med två, tre frågor. Så satans fina, knäppa, roliga grejer de säger. Och ibland lite sorgliga. Mina favoriter hitills är dessa:

  ”Tror du på livslång kärlek?
  – Det tror jag. Även om de dör ifrån mig. Jag har haft två fruar. Min ena dog efter trettiofem år och min andra efter tio. ”
  – Rolf, 78 år.

  ”Vad har du för bästa semesterminne genom livet?
  – Jag har inte flugit till månen och gått på händer eller något sådant. Jag åkte alltid ut till skärgården. Det räckte för mig. ”
  – Einar, 70 år.

  ”Jag kan sätta solglasögonen på huvudet. Det har jag sett att folk gör, och det ser riktigt fräsigt ut!”
  – Anita, 78 år.

  ”Hur kommer det sig att du bor i Stockholm?
  – Jag träffade en flicka nere på vandrarhemmet i Visby. Hösten år 1959 flyttade jag hit och blev bokbindare på Norstedts. Jag och flickan höll bara ihop första året, men nu har vi börjat träffas igen.”
  – Bertil, 90 år.

  Alltså sista. Hur fint? <3 <3

  Elsa 2013-10-21 11:31:26
  Svara
 • Precis när jag förträngt dig igen skickar du ett sms.
  Hjärtat slår en ofrivillig volt. Jag vill inte, får inte, ska inte tycka om dig.
  Samma kväll sitter jag på samma brygga där vi satt.
  Världen känns vacker och full av kärlek och jag ångrar ingenting.

  E 2013-10-21 09:44:56
  Svara
 • Bäst.

  Fast Sandra, någon annat som också är rätt bra är boken Intimitet och makt. Det är organisationen RealStars som ger ut den, de arbetar mot trafficking. Boken handlar om sex på lika villkor och vi är nitton unga skribenter som fått bidra med stycken ur vår verklighet.

  Man kan köpa boken här http://fashionforfairsex.tictail.com/product/makt-och-intimitet-unga-skriver-om-fair-sex
  Och alla intäkter går dirket till RealStars och deras arbete mot sexövergrepp och trafficking, så en bättre bok kan man knappast köpa.

  Linnéa 2013-10-21 09:16:12 http://www.fyrakatter.blogspot.se
  Svara
 • Han la ner mitt huvud i hans famn, sen sov jag där hela natten, det var helt otroligt mysigt

  E 2013-10-21 09:07:44
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind