Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

femton festliga fredagsfrågor.

När dansade du senast tryckare?
På Färgfabrikens tryckarklubb Natten i somras. Hånglade till och med i tryckaren, så den var ultimat.

Låten som får en på omedelbart fredagshumör?
Paper Planes med M.I.A är ju förevigt låten som får igång alla direkt tycker jag. Den gör mig lycklig på den sämsta himla måndagen. Här är min danspepplista förövrigt, den är spretig men glad.


Bästa festen någonsin?
Den där dagen för tre år sedan när vi lekte tärningsleken. Har. aldrig. skrattat. så. mycket. i . mitt. liv. Nyårsaftons-efterfesten i kyrkan i Bushwick 2012 till 2013 var banne mig helt jäkla FÖR magisk den också.


Drinkrecept som alltid funkar?
Gör aldrig egna drinkar men om jag skulle beställa det ute gillar jag champagnedrinkar, typ Bellini eller Kir Royal. Även allt som är frozen och kommer som slushies liksom. Och drinkar som är beska och salta.

Värsta efterfestminnet?
Alla de som är helt opeppiga. När man kommer dit femtiden och tänker direkt ”herregud varför ligger jag inte i min säng nu”

Youtube-klipp som man måste se på förfesten?
Helst inga alls för då slutar det bara med att alla sitter vid datorn och ska överträffa varandra. Men jag gillar ju förstås den här.

Har du hällt ett ölstop över någon?
Inte ett stop (?) men en öl.

Värsta klädmissen i festligt sammanhang?
Nää det finns inga!


Sjukaste festivalminnet?
Har gjort många knäppa saker på festivaler. Har haft hångla-med-så-många-du-kan-på-fem-timmar-tävling, sjungit Leila K’s Electric i stämmor för att få öl, turnerat med låten Tjernobyl som Vippe och Anna skrev och folk applåderade och spelade in och sedan hörde vi den på olika bandare dagen efter festivalen, gått på märkliga tältefterfester, stått längst fram och gråtskrikit som sextonåring på en av Håkans första konserter, på Hultsfred 2001 (älskar att nya sextonåringar gör det nu 12 år senare) Och sedan en del barnförbjudet eh som vi lämnar utanför bloggis.

Oslagbar nattmat?
Seven Elevens cheesebite med gurkmajonnäs och rostad lök. GUD. Eller gyro med extra mycket stark sås. Eller cheeseburgare från donken!

Bästa samtalsämnet med taxichauffören på vägen hem?
En gång när vi delade hörlur och sjöng med, det var kul.

Stans bästa klubb?
Under Bron.

Bästa festsällskapet?
Hmm. Alexandra & Michelle & Joakim är nog mina festliga favoriter. Alla som man får känslan att vad som helst kan handa är bra festsällskap.

En dancemove som alltid fungerar?
Paper Planes-dansen jag och Stefan hittade på. Kan tyvärr inte visa bara såhär.

När är det dags att gå hem?
När man börjar prata med sig själv i spegeln på toaletten.

Eller nä förresten, ALDRIG är förstås svaret!

Lista härifrån.

Translation. 15 questions about partying. Please read in google translator.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Woop! ville bara säga att jag blev så glad när jag såg att det var från ”vår” lilla finlandssvenska bloggportal du hade hittat listan! 😀 mvh. en liten ratata-nörd

  miilo 2013-10-28 10:18:41 http://miilo.ratata.fi
  Svara
 • Sandra! Du har länge varit min inspiration i klädväg och jag avundas din garderob på riktigt. Jag har bara en liten svår fråga till dig.. Det är såhär att vi ska ha fest på högskolan med temat ”I köket” och jag har ingen som helst aning om vad jag ska vara. Har du några tips?

  Emma 2013-10-26 17:16:57
  Svara
 • Tycker du är asbra. Men. Du älskar ju djur. ..Varför äter du djur som har plågats hela sina liv? :”( varför gör du glatt reklam för billigt kött som sjuelvans korv och Donken? Vet inte du att de djuren har stått tätt tätt och skrikit av stress, att de är såriga av betonggolv. Att kultingar kasteras utan bedövning. Du älskar ju djur! Varför hyllar du djurplågeri såhär. Snälla tänk längre. Du är ju så klok. Förlåt, förlåt tycker du är grym som sagt. Men snälla, sluta hylla plågeriet av djur

  A 2013-10-26 16:16:02
  Svara
 • När är det dags att gå hem?
  När man börjar prata med sig själv i spegeln på toaletten.

  Håller med. Hög igenkänning. När man gör det känns det dock som att man är den enda i hela världen som gör det.

  kejs 2013-10-26 12:48:59
  Svara
 • Vilket fantastiskt fint tema på frågor – så taggad till att festa efter att man läst igenom! Sedan kommer man till den bästa biten, att läsa allas kommentarer och reaktoner och så blir man liksom så varm inimbords. Tänk vilken ljuvlig fest att få dansa och leka med alla dina läsare 😉

  Misha 2013-10-26 05:14:28 http://endlessnessego.blogspot.com
  Svara
 • Muntlig och litterär kommunikation, tror du att det skulle vara något? Vill arbeta på bokförlag i framtiden förstår du.

  Carro 2013-10-25 23:55:50
  Svara
 • Hej Sandra!
  Jag skrev en kommentar till ett av dina inlägg för över ett år sedan. Såhär såg kommentaren ut:
  ”En sak slog mig, och du kanske inte ens läser det här. Men, jag läste någonstans, att han inte tyckte om kräftor den där mannen som gjort dig ledsen. Han tycker inte ens om kräftor, det du alltid vill festa till det med på födelsedagar. Det får i alla fall mig att le lite när det ensamma höstmörkret börjar tränga sig fram. Att det blir så tydligt, att det fan finns någon bättre som fan kommer tycka om kräftor och fan kommer älska mer. Som du kommer älska mer. Varje födelsedag.”

  Och nu har jag väl egentligen bara en fråga.
  Tycker han om kräftor?

  Matilda 2013-10-25 23:40:03
  Svara
 • ja fy fa-an för youtubefester. himlar typ med ögonen nästan direkt när nån ba ”ni måste bara se denna” eller ”å jag vet en vi måste kolla på efter!!” för man vet att det aldrig tar slut utan bara typ tre tråkiga killar som sitter och spelar trötta klipp.

  Vicky 2013-10-25 23:20:58 http://vickys.se/
  Svara
 • Tack som sjutton för din spotifylista Skriva, jag lyssnar på den varje kväll på biblioteket så du är en stor anledning till att jag klarar min tenta på måndag!

  Amanda 2013-10-25 21:44:41
  Svara
 • såg den här och tänkte på dig ♥ http://25.media.tumblr.com/dbed5c186c46fe1073e3c6cbab6fb93f/tumblr_mtihuaLJDg1qz7t0xo1_1280.jpg

  du är en så oerhört stor inspiration och förebild och ALLT. länktar som tusan tillboksläppet i vår!

  Cornelia 2013-10-25 21:05:49 http://prettendinq.tumblr.com
  Svara
 • Åh älskar dom här inläggen! Mer frågeinlägg! Och ville bara säga att det är otroligt bra att du och din blogg finns för när jag är lite ledsen läser jag din blogg då blir jag glad, och när jag är glad läser jag din blogg och blir ännu gladare! Kram

  Klara 2013-10-25 20:37:36
  Svara
 • Åh, när du skriver ”Eller nä förresten, ALDRIG är förstås svaret!” blir jag 500 gånger lyckligare och tycker om mig själv 10 gånger mer. Må festen aldrig ta slut! <3

  Johanna 2013-10-25 18:39:43 http://frokennaiv.devote.se
  Svara
 • Min favolista hitintills!

  Philippa 2013-10-25 18:08:09
  Svara
 • […] Jarå. […]

  Femton festliga fredagsfrågor från Niotillfem | Laskask 2013-10-25 17:21:51 http://laskask.wordpress.com/2013/10/25/femton-festliga-fredagsfragor-fran-niotillfem/
  Svara
 • Åh vad jag älskar dig och din blogg! Du är fantastisk! Känns faktist igen mig en del i allt du skriver, vill Leva som dig! Helt underbart! Och en fråga.. Skulle du kunna skriva lite om ditt liv som 16/17/18-åring?
  Ha det underbart nu i helgen! Kram <3

  Alexandra 2013-10-25 14:27:27
  Svara
 • ÅHH! Två av mina finaste vänner hemifrån kommer och hälsar på mig i Linköping där jag pluggar nu i helgen. Vi ska ut och fira att jag nyss fyllt 21, att den en av dem kickade skiten ur lungcancer för ett par veckor sedan, och att vi tre har en helhelg tillsammans på första gången på TVÅ(!) år. Hur ska vi fira då? Med tärningsleken. Är så.himla.pepp. Tack för idén Sandra!

  Linn 2013-10-25 13:22:42 http://flyawaylove.blogg.se
  Svara
 • Imorgon är det 6 år sedan jag träffade min man. Skall firas på massor av sätt men fick precis tanken att dansa tryckare och hångla definitivt borde vara ett av dem.

  K 2013-10-25 12:49:47 http://www.ksdagbok.blogspot.com
  Svara
 • Håller med om MIA och paper planes! 🙂

  Maddem 2013-10-25 12:32:41
  Svara
 • Jag älskar också det faktum att de fortfarande står där, de gråtande sextonåringarna på Håkankonserterna. Det ger liksom hopp om framtiden nu när ens eget 28-åriga hjärta är relativt varmt och tryggt. Men SOM man stått där och tänkt att jävlarimig, varenda ord fattar han, den där Håkan. Eller man står så klart i publikhavet än, men man förstår nånstans att de gråtande, nedklottrande personerna längst fram behöver honom mer. Man har liksom lämnat över stafettpinnen.

  Eleonor 2013-10-25 11:23:40
  Svara
 • Haha, att jag börjar prata med mig själv på toaletten brukar för mig vara ett tecken på att nu är jag perfekt full och så fortsätter jag 5 timmar till…

  Nicole 2013-10-25 11:20:20
  Svara
 • Jag är 23 och gråtskriker längst fram på konserter. Men endast om det är Coldplay. Kommer nog aldrig komma ifrån det… Vad ska man annars göra? Sitta still på en stol? Stå i nåt hörn och se allvarlig ut? Nä fy sjutton så tråkigt!

  Linnea 2013-10-25 11:17:43 http://linneah.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman