Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

6 things I like. thursday.

hotbusted

Hot and Busted.
jordan

I’m Totally Over Jordan Catalano T-shirt.

masterchef

Masterchef Junior. My favorite show at the moment, absolutely adorable.

mouse

Forever 21’s collaboration with Mickey Mouse. Finaste kläderna jag sett?!?

rattvise

Rättviseförmedlingens rättvisehandduk.

http://www.youtube.com/watch?v=Wh8buKgWgOM
Dogs reactions to broccoli.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
29kommentarer
 • […] tröja! Forever 21 har en collaboration med Disney i sann 90talsestetik. Jag skrev om det här och kunde ej hålla mig utan var tvungen att i alla fall klicka hem två plagg (sedan fick det […]

  oh mickey, you’re so fine, you’re so fine, you blow my mind | Niotillfem 2013-12-07 11:07:38 http://rodeo.net/niotillfem/2013/12/oh-mickey-youre-so-fine-youre-so-fine-you-blow-my-mind-2/
  Svara
 • Hot and busted. Verkligen? Okej, gå med på att glorifiera män som kör packade och rånar människor (kul traumatisk upplevelse!). Det är inte feminism att catera och uppmuntra män som förvidrigar samhället. Undra hur många av de hetingarna är våldtäktsmän 🙂 Men så länge de är heta, w/e liksom!

  Mum 2013-12-01 18:13:47
  Svara
 • Missa inte hunden som råkar bita tag i en citron.. Hihi!

  Gabriella 2013-11-23 12:43:44 http://shittydays.blogg.se
  Svara
 • Haha jag blev mest förvånad över att hitta så mycket kända killar bland ”hot and busted”! Är det alltså på riktigt att dom åkt fast och jag missat detta eller är det i samband med filmer och serier och sånt?

  Anna 2013-11-21 00:31:20
  Svara
 • Kollar på forever 21:s hemsida och kan bara hitta Mickey mouse kollektionen på den amerikanska, inte på den europeiska, stämmer det att den inte finns här eller är det bara jag som inte hittar den? Kläderna var ju bara såå himla söta!

  Emmie 2013-11-20 21:28:57
  Svara
 • Hm. Har spenderat hela mitt liv med att försöka komma iväg från kriminella killar, så blir extremt äcklad av ”hot and busted”. Men man har väl olika syn på det där när man vuxit upp i olika delar av Sthlm.

  Sofia - Londonbloggen 2013-11-16 22:38:50 http://londonsvenskar.com/sofiacapel
  Svara
 • hiya everybody, if you just click on the photo of any hot & busted guy, you’ll see what they got busted for 😉

  Julia 2013-11-16 00:26:38
  Svara
 • Till katten:
  Självklart ska Sandra inte tvingas vara en förebild enbart för att hon är kvinna, där håller jag helt med dig. Men även om en bortser från hela förebild-aspekten så tycker jag fortfarande att det är en sjukt konstig grej att göra reklam för.

  Julia 2013-11-15 21:50:02
  Svara
 • Har du annars sett hottiesonthet.blogspot.com ?

  Evelina 2013-11-15 19:18:43
  Svara
 • Alltså, min chihuahuas reaktion till broccolivideon <3
  Han satt som ett ljus och stirrade in i skärmen i tre och en halv minut.

  Sussi 2013-11-15 15:13:03
  Svara
 • hehe gillade verkligen hot and busted även om hot-heten på majoriteten av dom kan diskuteras. Hittade Taylor the creator och Shia Lebeouf!!<3<3

  Kan dessutom tillägga att det står vad dom begått för brott om man klickar på bilderna, om det nu hjälper någon att chilla lite.

  Julia 2013-11-15 15:10:35
  Svara
 • Alltså hot and busted gjorde min dag! Meow vilka sötnosar! Och kom igen . . . Tycker det var skoj av sandra att objektifiera killar för en gång skull. Blir unga tjejer påverkade av det här på ett negativt sätt,ligger nog felet inte hos sandra. Tycker det är fult och tvinga på kvinnliga bloggerskor att vara förebilder.

  Katten 2013-11-15 14:54:30
  Svara
 • Fast alltså hot and busted? Näej. Tycker inte det är okej att uppmuntra till hela bad boy idealet, speciellt inte när du har väldigt stor del yngre läsare som (åtminstone om jag kan minnas hur jag själv kände på den tiden) är ganska lättpåverkade. Det är inte coolt och hett att köra rattfull och det känns jättekonstigt att du länkar till den där sidan. Som att man kommer undan med att göra vad som helst om man är snygg.

  Julia 2013-11-15 09:44:26
  Svara
 • Regarding ”Hot and busted”… Do u know, what kind of crime they have performed? Rape? Child abuse…? Murder? I think it awkward to look at them as hot, since I have no idea what they done…

  Jenny 2013-11-15 09:28:08
  Svara
 • Hej kloka du. Jag behöver lite hjälp då jag sitter i en klurig situation nu med min pojkvän som jag varit ihop med i 3 år. Du är den enda jag kommer att tänka på när det kommer till detta då jag alltid tycker att du ger så bra svar till andra när det kommer till relationer. Det är som så att han vill flytta 60 min bort för att byta jobb. Han vantrivs verkligen på det jobbet som han har just nu, är alltid trött och omotiverad. Jag går en utbildning just nu på ett år och kan inte flytta med honom. Har inget körkort och det finns verkligen inga bra förbindelser mellan min stad och hans kanske blivande stad. Han säger till mig att 7 månader ifrån varandra är ”ingenting” och att det kommer gå jättefort. Medans jag känner att jag gärna vill träffa honom varje helg eller varannan åtminstone, men det kommer inte gå… Tanken var först att vi skulle flytta 60 mil tillsammans om 7 månader när jag var färdigutbildad, men han verkar inte orka vänta. Hur gör man? Vad är det bästa för oss båda tycker du, eller någon annan som läser detta?

  Vore så fint med ett svar. Tokmycket tack i alla fall. Kram!

  Ida Li 2013-11-15 09:11:51
  Svara
 • haha alltså på ett sätt tycker jag det är lite fel att glorifiera folk som åkt fast (iom att de väl gjort nåt jävligt dumt då) MEN så går man in på sidan i alla fall och ser sin blivande man typ och eh, det kanske inte spelar så stor roll att han har gjort nåt dumt trots allt. Döööör så fin han är! han –> http://24.media.tumblr.com/8ea904b36e5c6ee2963ef59a4ff55e5c/tumblr_mw1ayehVuo1rn6umyo1_500.jpg

  Erica - Fulträning 2013-11-14 23:56:49 http://fultraning.blogg.se
  Svara
 • det där hot and busted… är det inte massa olika brott de blivit fast för? man kan ju inte veta vad det är för brott, kan vara allt från stöld till våldtäkt väl. ganska hemskt att göra en sida som beundrar utseendet hos brottslingar liksom.

  mim 2013-11-14 23:34:38
  Svara
 • jag älskar verkligen din blogg, den är så himla mysig och jag börjar sakna hösten lite när jag ser dig i höst. men jag måste säga att jag hoppas du får SVINBRA betalt för den där popup-skym-allting-reklamen för den är asirriterande och jag jag avskyr den. och såna skymhelasidan reklamer över huvudtaget. men får du svinbra betalt för den är det okej.

  matilda 2013-11-14 23:11:00
  Svara
 • Kommer man Någonsin över Jordan Catalano??
  Total love! 😉
  //Nyssfylldatreanolla

  Hondjur 2013-11-14 22:30:36 http://www.hondjuret.se
  Svara
 • Sandra, förlåt men jag fattar inte Hot and busted. Är det snygga killar som begått brott? Förstår inte varför du ska bejaka bad boy-idealet?

  Linda 2013-11-14 22:29:11
  Svara
 • Sandra, förlåt men jag fattar inte Hot and busted. Är det snygga killar som begått brott? Förstår inte varför du ska bejaka bad boy-idealet?

  Linda 2013-11-14 22:29:11
  Svara
 • alltså förlåt jag kommer låta som en jävla kuk nu men jag hatar tre av dina sex likes. 1. Vadå hot? vem har sagt detta? 2. junior masterchef, Gordon är fan ett jävla svin, har precis sett junior masterchef australia och det är himmel och helvete vad en produktion kan göra. KOLLA junior masterchef australia 2011, kolla på Harry och hur de behandlar barnen och du kommer kräkas varenda gång du kollar på en amerikans matlagningsproduktion igen, främst när de skriker på barn???? 3. trött på samma tjej med samma kropp varenda vecka åhhhhhhh får ångest av att ingen visar min kropp. varför gör inte du det, varför gör ingen tidning eller tv det? orkar inte stör mig blääööäö. Förlåt!!!!!!!

  Amanda 2013-11-14 21:59:29
  Svara
 • Fast ”Hot and busted”? Jag blev bara ledsen. Så många jätteunga killar som är arresterade för att ha kört fulla eller sålt knark. Så många tragiska livsöden. Hur många av dom har en chans i livet? O hur många har dom redan kört ihjäl?

  Åsa 2013-11-14 21:54:05
  Svara
 • Haha, jag kollade på My So-Called Life idag när jag åkte tåg. Jag har nog inte kommit över Jordan Catalano än. Kanske aldrig gör det.

  saraw 2013-11-14 21:44:16
  Svara
 • tycker du har blivit mycket bättre på mångfald i dina tips, förut hade du typ aldrig mörkhyade killar. yey! <3

  kajsa 2013-11-14 20:33:18
  Svara
 • Great selection haha you seem to be in a fun mood ;D

  Fifikoussout 2013-11-14 19:44:39 http://fifikoussout.blogspot.com
  Svara
 • Things I like tuesday är mitt absoluta favvoinslag i din blogg! Vet inte hur många jag likeat på bloglovin för att jag vill kunna kolla igen och igen och igen!

  Felicia 2013-11-14 19:32:14
  Svara
 • men oj så söt

  Juli 2013-11-14 19:03:18 http://jagarjuli.devote.se/
  Svara
 • Hahaha gud vad söta! Vad är så kul med broccoli? 😀 Något oupptäckt som borde undersökas tydligen

  Petra 2013-11-14 18:45:09 http://petraeriksson.wordpress.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind