Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

niotillfem behind the scenes.

För några månader sedan när sommaren slog över till höst publicerade jag ett inlägg med alla sommarens mobilbilder som inte hamnat på bloggen. En slags behind the scenes när jag inte haft med mig systemkameran men ändå fotograferat pga har en tendens att vilja dokumentera allt..
Tänkte att vi skulle göra detsamma idag och se hur hösten såg ut genom ett gäng mobilfoton ni inte sett än!

September började i ett regnigt men fortfarande somrigt West Village.

Jag var ute på diverse bra barer och åt min favvopizza med tryffelolja och shitakesvamp.

Min gulligaste person hälsade på.

Hi mom.

Färgade håret. Före och efter.

Gick på fest under modeveckan på The Box, en superknäpp klubb på Lower East Side med framträdanden som är så bisarra att jag knappt visste var jag skulle titta för att jag blev så generad. Här är dock två barnvänliga bilder.

I slutet av september kom jag hem till Stockholm igen och gick direkt på fest med de här damerna.

Blev smygfotad av Linn.

Åt lunch med min mamma.

Filmade med Monki.

Hängde i sängen med de här två <3

En granne satte upp en lapp i hissen: Vi har för mycket jordärtskockor, kom å ta. Plockade den här lilla skålen och lagade en jordärtskockssoppa.

På promenad.

Var utklädd till skelett på Halloween och gick till Under Bron med Alexandra och Adrian.

här ser jag och Joakim ut som emojis.

Började gå på lägenhetsvisningar. Kolla in den här fina balkongen.

Ett gäng selfies från diverse tillfällen.

Åt pizza i sängen en lördag och vaknade upp bredvid honom varje dag. Tycker synd om alla som inte får göra det.

Skaffade mig ett gymkort på Sats och drack vin på uteserveringar fastän det var november.

Jag och Alexandra provade glasögon på fest.

Testade Anti Gravity Yoga på Yagaire med Mira och Janni. Det var ju svinknäppt och stundtals ganska läskigt men också roligt. Hade världens träningsvärk dagen efter vilket  brukar vara ett gott tecken.

Åt lussebullar och fick jättelångt hår. Det ska klippas av på måndag. Längtar.

Bjöd över Victor, Joakim och Alexandra på vin innan jag flyttade.

Avslutade månaden med att spela in ett pilotavsnitt på en podcast med Michelle. Det måste vi ju testa tänkte vi. Michelle & Sandra, dina nya bästisar är just nu arbetsnamnet :))))
.

Translation. My fall through my unpublished cellphone pics.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
36kommentarer
 • Längtar redan efter podd!! <333 & som en klok person sa tidigare bland kommentarerna; tycker också du ska kolla in Madeleines (made.devote.se) kloka och bra initiativ angående att uppmärksamma sexuella övergrepp. Puss Sandra!

  Fanny Darling 2013-11-27 21:11:36 http://fannydarling.devote.se
  Svara
 • Håller med alla – HURRA FÖR PODD!

  N 2013-11-26 09:54:21
  Svara
 • Vilken hårfärg?Vilket märke? Vill gärna veta! Superfin.

  Maja 2013-11-25 22:31:44
  Svara
 • Bella: jag har själv inte varit i din situation men min kille har det. han har blivit för full ganska många gånger och det har hänt att han blandat mediciner med alkohol och det slutar alltid så himla illa. om jag inte är med honom ringer han alltid mitt i natten och gråter och säger att han ska ta livet av sig, eller om jag är med så börjar han bråka med mig över småsaker och blir jättearg/ledsen. jag har snackat med honom om det och han bestämde sig för att inte dricka ett tag, vi båda hade mycket roligare då när vi gick ut. jag har också sagt till honom (och detta kanske verkar känslokallt men) att han måste förstå att det drabbar fler än bara honom. jag tror du ändå borde prata med nån, du kanske inte behöver säga allt om du inte vill men kanske bara säga att det kan bli lite crazy ibland när du dricker så kanske dina kompisar kan hjälpa dig hålla koll på glasen litegrann… ungdomsmottagning som agnes säger är nog också en bra idé.

  xyz 2013-11-25 20:32:14
  Svara
 • Hej Sandra – letar som en galning efter en vettig frisör. Var klipper du dig i Sthlm?

  Tina 2013-11-25 18:36:29
  Svara
 • ”här ser jag och Joakim ut som emojis.” <3 <3 <3

  Agnes 2013-11-25 15:42:34 http://sundaybird.blogspot.se
  Svara
 • Ha ha, anti gravity yoga, så genialt! Må prøves! 😀

  Cecilie 2013-11-25 14:01:34 http://www.madebycecilie.com
  Svara
 • Bella: Jag har själv varit väldigt deprimerad i långa perioder och vet hur extremt jävligt det kan vara. Och har också fyllekaosat ett antal gånger och såklart mått ännu sämre av det. Gråtit, skrikit och varit helt hänsynslös. Du är inte ensam! Men du måste få hjälp av någon, du måste verkligen det. Har du någon du känner att du kan prata med? Jag tänker att dina kompisar om dom varit med när du mått dåligt på fest ändå förstår att allt inte är bra. Annars någon i familjen? Har du någon skolkurator? Om du går på universitet finns studenthälsan. Det finns också kuratorer och psykologer på ungdomsmottagningen, vårdcentralen och så finns BUP (barn och ungdomspsykiatrin) om du är under arton. Om du redan går hos någon och pratar MÅSTE du få mer hjälp av dem. Det är så svårt att be om hjälp, jag skämdes så himla mycket och ville knappt erkänna för mig själv hur dåligt jag mådde. Men du kommer inte må så här för evigt, jag lovar. Livet blir bättre! På riktigt! Men du ska inte behöva vara så ensam med dina känslor. Jag tycker att du borde ta en paus från alkoholen, den förstärker ju allt till tusen och om du redan mår dåligt blir det ju helt outhärdligt till slut. Om du vill får du gärna mejla mig (agnesjagrelius@hotmail.com) .Ta hand om dig så gott du kan!

  Agnes 2013-11-25 13:16:05
  Svara
 • West Village ser ju helt för underbart ut.
  Åh hur lyckas du alltid få de fantastiskt känslosamma och äkta och vackraste ögonblick av alla små stunder tillsammans med fina människor på bild? Önskar kunde fånga dem lika fint som du.
  Kram Sandra, orkar inte vänta på att få läsa din bok!

  stefi 2013-11-25 13:02:11 http://yourssincerelyblog.blogspot.com.es/
  Svara
 • Hej Sandra! Tänkte fråga en sak som inte alls har med detta att göra men men. Alltså, är du alltid sådär sansad när du druckit alkohol? Någon gång måste du ju ha spårat ur tänker jag. När lär en sig att bli lagom full istället för för full? Och när en har blivit sådär jättefull och kanske gråter i ett hörn, gör sönder en massa saker eller tappar bort alla sina värdesaker; hur gör en för att släppa det dagen efter? Hur vågar en dricka alkohol igen och hur gör en för att inte bli lika full nästa gång. Jag kanske är ensam om att tycka det är så jobbigt och generande att tex bli utslängd från en fest, men jag hatar det verkligen. Och det känns som att jag är helt ensam om att få i mig alldeles för mycket och spåra ur. ÄR JAG DET? Igår var jag nära att ta livet av mig pga alkohol och jag vet att jag egentligen inte borde dricka pga djup depression, men det kan jag ju inte säga till någon (dessutom vet ingen i min närhet hur jag mår). Och om/när jag dricker blir jag nästan manisk och jag måste dricka mer hela tiden för att dämpa ångesten men istället bygger det bara på min vilja/beslutsamhet att dö. Det jag mest undrar är om du aldrig har haft en katastroffylla samt hur du gör för att inte dricka för stora mängder alkohol när du dricker. När lärde du dig hantera alkohol ordentligt? Är jag alldeles ensam om att ibland tappa kontrollen helt i samband med alkohol? Kram din blogg är bäst

  Bella 2013-11-25 09:55:10
  Svara
 • Sandra, could you write a post on surviving winter, especially winter fashion.? I am from the south and just moved to nyc. SO COLD

  Anna 2013-11-25 06:18:04
  Svara
 • hej, tänkte att du kunde vara en bra person att fråga. hur gör en om en är en superawkward person som blir så himla obekväm i nya sociala situationer och alltid blir den som sitter tyst och lyssnar i stället för att prata när en träffar nya människor. vill så gärna vara social och pratig och glad, sådär som jag är på riktigt, med nya människor också men det tar mig så himla lång tid innan jag kommer dit. det är så himla svårt att få nya vänner när man alltid är tyst och awkward. vill så gärna prata utan att tänka så himla mycket så som jag gör med mina nära vänner. nu blev det himla rörigt men hoppas du fattar. du är så himla bra sandra! kram!!

  anonym 2013-11-25 01:04:31
  Svara
 • Vet att du inte gillar att prata om rökningen och sådär så du behöver verkligen inte svara men jag undrar hur mycket du röker ungefär. Hur många cigg per dag/vecka, vardag/fest. Och är det inte väldigt jobbigt att träna och springa och sådär som rökare? Har försökt börja springa men har så himla dålig kondis pga. rökningen och känns som att den aldrig blir bättre liksom. du är bäst förresten! pusspuss

  stina 2013-11-25 00:58:46
  Svara
 • Åh herregud, ni MÅSTE verkligen ha en pod. Blev jätteglad nu! Ser fram emot att lyssna!

  Fredrika 2013-11-24 23:37:47
  Svara
 • För några dagar sedan så publicerade Madeleine, på sin blogg made.devote.se, en inläggs-serie som består av berättelser om tjejer som blivit utsatta för sexuella övergrepp/trakasserier av främmande killar/män och killar/män i deras närhet. Hon skriver att hon fått in 31 a4 sidor med berättelser, men publicerar bara en bråkdel av dessa. Dessa historier visar hur Sverige, trots att man ständigt skryter om jämlikhet, inte är jämställt – inte på långa vägar. Jag tänkte själv på mina egna upplevelser och blev otroligt ledsen och berörd av inlägget.

  Hoppas att du tar dig tid till att åtminstone läsa det första inlägget i serien (http://made.devote.se/blogs/27529564/del-1-detta-haender.htm) och om du känner att du orkar fortsätta går in på bloggens startsida och läser de andra inläggen också.

  budbäraren 2013-11-24 23:29:04
  Svara
 • bilden när ni sitter i en säng i new york ser inte ut som i din lägenhet ju! var är ni?

  ABC 2013-11-24 22:49:47
  Svara
 • podcast, vilken jäkla pangidé och FAN vad kul. radiopratare är typ min hemliga dröm om man inte blir svingrym copy.

  Vicky 2013-11-24 22:40:05 http://vickys.se/
  Svara
 • jaaa! pod! <3

  viktoria 2013-11-24 22:17:57 http://viktoriaevakristin.blogg.se
  Svara
 • Hej Sandra!

  Nu är det såhär att jag tycker att dina videos är så fruktansvärt härliga och tycker du ska göra fler såna! Jag är själv väldigt intresserad av vardags filmning och sätta ihop dem till en härlig låt i bakgrunden. Nu undrar jag vilket program du använder för att redigera och klippa dina videos? 😀
  Pussar och kramar

  Felicia 2013-11-24 21:47:11 http://feliciahedstrom.blogspot.se
  Svara
 • Berätta mer om den där yogan! 🙂
  Såg ju helfästligt ut!! Vill oxå prova det nångång…

  Anna . P 2013-11-24 20:46:53
  Svara
 • tänker du någonsin veronica maggio är soundtracket till ditt liv? tänker på dig varje gång jag lyssnar på henne
  puss

  marie 2013-11-24 19:46:58
  Svara
 • Vad bra inlägg, älskar bilder. Roligt att se vad du har haft för dig 🙂

  Madde Schwedaan 2013-11-24 19:15:41 http://www.madsonart.wordpress.com
  Svara
 • Men gud vad underbart med en podcast!

  Linda 2013-11-24 19:07:27 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • Det er så morsomt å få slike små innblikk i hverdagen din! Håper du har hatt en god helg!

  Synne 2013-11-24 18:58:02 http://etdrysskanel.wordpress.com
  Svara
 • Hej! Vart är de grön-vita sängkläderna ifrån? Ser jättefina ut och behöver nya! Kram E.

  E 2013-11-24 18:11:00
  Svara
 • Det bästa med att ha kameran i mobilen är helt klart att en regnig novembersöndag kunna gå tillbaka och kika på allt roligt som vardagen har bjudit på under året. Vardagssnapshots är bäst:)

  K 2013-11-24 18:10:18 http://www.ksdagbok.blogspot.com
  Svara
 • å, så fint innlegg!

  marire 2013-11-24 17:20:16 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • När jag precis blivit ihop med min förra kille brukade min bästis ibland påpeka ”nu såg du precis ut som honom” när jag gjorde nån min omedvetet fast vi inte var ett dugg lika egentligen. Nu tycker jag du såg ut lite som din grabb på sista bilden med Michelle! Så fint 🙂

  T 2013-11-24 16:26:39
  Svara
 • Hej Sandra! Jag älskar älskar älskar (!!!) din blogg och jag tycker därför att det skulle vara jättekul om du startade ett niotillfem-forum! 🙂 Där skulle alla kunna dela med sig av sina tankar och problem, som kommentarerna du svarar på, och det skulle bli lättare för alla andra att kunna se och svara på dem med 🙂 Vad tycker du? Puss!

  Malin 2013-11-24 16:01:02
  Svara
 • Spännande med podd! Vill lyssna direkt!

  kaneli 2013-11-24 15:59:30 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • Hurra för podd!!

  Ida 2013-11-24 15:27:08
  Svara
 • KLART ni ska ha en podcast! Vill jättegärna ha er som mina nya bästa vänner.

  Linnéa 2013-11-24 15:02:46 http://www.fyrakatter.blogspot.se
  Svara
 • Vore jättekul om ni startade en podcast!!

  Pauline 2013-11-24 14:30:17
  Svara
 • JA vad kul med podd! Känner på mig att jag kommer älska den 🙂

  Karin 2013-11-24 14:06:20
  Svara
 • Ja till podd, jättemycket ja!

  C 2013-11-24 13:25:03
  Svara
 • det här var jätteroligt! ökar dynamiken i din blogg ytterligare. Puss!

  hanna 2013-11-24 13:22:17
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind