Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

7 stycken februari.

2013.

För ett år sedan i början av februari hade jag hejdåfest i New York. Det var dags att flytta till Paris en stund.

Jag klädde ut mig till en croissant, eller hade en på huvudet i alla fall.

2012.

För två år sedan den 5:e februari hade svenska konsulatet fest i Brooklyn där Nina Persson och Fibes Oh Fibes spelade.

Jag klädde mig såhär den kvällen.

2011.

För tre år sedan hade Robyn konsert på Radio Music City Hall i New York.

Och jag såg ut såhär den kvällen.

2010.

För fyra år sedan firade vi Miras födelsedag lite försenat med bär och grädde.

Och jag såg ut såhär.

2009.

För fem år sedan hade Nina tjugofemårsfest i början av februari.

Och jag såg ut såhär. Inte den just den dagen men dagen efter.

2008.

För sex år sedan var jag på Ellegalan med de här gulliga, Annika och Elsa.

Och Annika tog den här fina bilden på mig på galan.

2007.

För sju år sedan klädde jag och Nathalie och Joakim ut oss i grejer vi hittade och gick och dansade på Berns.

Och jag såg ut såhär några dagar senare.
.

Translation. 7 years of february.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Joakim är sjukt snygg, är han helsvensk?

  Sandra 2014-02-13 06:39:56
  Svara
 • Åh, Annika! <3

  Alina 2014-02-06 21:35:18 http://gretalina.blogg.se
  Svara
 • Hej Sandra!

  Min mamma fyller 60 (!!!) i sommar och önskar sig inget förutom kärlek och möjligen ett fotoalbum. Jag tänkte knepa ihop ett sånt där blurb-album till henne och har två frågor som jag hoppas du har tid att svara på. Är du beredd? Här kommer de; 1. Är det svårt? Är pinsamt oteknisk och vill inte starta upp något och sen sitta och gråta vid datorn. 2. Funkar det med kopior på äldre foton som man scannat in? Alltså typ gamla 10*15 foton från 90-talet. Eller blir det bara massa gryn?

  Om någon annan har svar får ni gärna upplysa mig! Tack för en tjusig blogg. All the breast!

  Amanda 2014-02-06 18:40:49
  Svara
 • Sandra!!! Din och Michelles podcast är SÅ bra! Så himla rolig.

  Alva 2014-02-06 14:59:59
  Svara
 • Sandra kommer jag överleva att göra slut med honom? jag tror nog att det är rätt beslut. Jag behöver bara någon som säger att jag kommer bli glad igen och inte vara ensam resten av livet…

  veronika 2014-02-06 14:46:53
  Svara
 • Haha, jag bodde också i den gråa klänningen från Zara på sista bilden år 2007. Flashback o nostalgi!

  Maj 2014-02-06 13:12:02
  Svara
 • Vilka minnen, minns inte vad jag gjorde i feb förra året. Minns knappt förra veckan.
  Fast det hjälper ju kanske om man har lite bilder. Jag måste helt enkelt börja ta mer bilder 😉

  A-K.S-Dagdrömmaren 2014-02-06 11:03:11 http://www.aks.blogg.se
  Svara
 • Det er så morsomt med slike tilbakeblikk! Gøy å se hvordan stilen endrer seg, men interesser og venner er gjerne de samme (selv om man selvfølgelig får nye interesser og nye venner underveis). Februar er en sånn måned som man føles mørk og lang, men da er det ekstra viktig å fylle den med spennende ting!

  Synne 2014-02-06 09:19:17 http://etdrysskanel.wordpress.com
  Svara
 • oj jag har läst din blogg regelbundet i sex år. Lång tid. (samtidigt inte) tack för dina ord, tack för dina bilder, musiktips (speciellt motown listan) filmtips, boktips, maträtter, historier, citatsamlingar, åh. Det är som att du inte finns på riktigt, inget illa menat men liksom, varje gång jag går in här är lite som ett evigt reportage. Vi lever i så olika världar du och jag, och du vet ingenting om mig, jag vet ju saker om dig men jag känner dig inte, fast ibland så känns det som jag gör det, du vet den där relationen en kan ha med en karaktär i en bok? Lite så. När jag gick i gymnasiet skrev jag ut alla dina best-of-inlägg för jag tänkte att du kanske får en impuls och deletar bloggen någongång, då vill jag ha kvar dem. Ska bli kul att läsa din bok, jag försöker att inte ha några förväntningar, eller—- på riktigt så förväntar jag mig att den inte kommer vara så bra, men det är bara för att jag vill ÖVERRUMPLAS ÖVER HUR FABULOUS den är när jag väl läser. Jag orkar inte längta efter en bok! Längta efter sommaren tar alldeless för mycket energi du vet.

  leo 2014-02-06 01:43:00
  Svara
 • Tänk vad fint det är att ha ett stort arkiv med en massa minnen! Förälskade mig förresten i den grå magtröjan.

  K A J S A 2014-02-05 22:34:07 http://www.ljudkassett.blogg.se
  Svara
 • Så tjusigt, Sandra. Och himla fint att höra ifrån Annika (!!!). Saknar din blogg en väldans massa ska du veta.

  Annelie 2014-02-05 22:33:04 http://liebeskoma.blogspot.se/
  Svara
 • Haha, visst är det lite finunderligt att komma ihåg alla svunna dagar? Att det var fyra år sedan 2010 är lite märkligt det också ^ ^

  Coco 2014-02-05 22:22:09 http://femminutertill.devote.se/
  Svara
 • Annika- Åh vad kul att du skriver här! Jag läste också bloggen och har undrat hur du har det och hur det går med allt. Så otroligt fint att du mår bra och att du ska få barn snart <3 stort lycka till med allt!

  Linn 2014-02-05 21:52:17 http://way-i-am.blogspot.se/
  Svara
 • Hej Sandra! Jag har en fråga till sig som älskar pasta, varför äter du aldrig spaghetti och köttfärssås? Kram

  Helgernas sticka 2014-02-05 21:32:59
  Svara
 • Meh åh! Skulle ju kommentera hur knäppt och roligt det kändes att plötsligt se mig själv i bloggen (det där var en kul kväll!) och blev alldeles rörd av Annas kommentar.

  Hej jättegulliga Anna! Det är fint med mig! Jag bor i Malmö med Ronnie som numera är min man och våra älskade katter. Vi flyttade hit eftersom jag bytt bana och nu pluggar till psykolog i Lund, fast för tillfället är jag hemma och sängliggande i väntan på vår lille son som kan dyka upp lite när som helst mellan nu och slutet av mars. Har inte bloggat på några år men man får gärna hänga med mig på instagram, annikanatalie heter jag där. Stor kram!

  Annika fd Marklund 2014-02-05 19:56:52
  Svara
 • Så fiiiiiint <3 Det måste vara en rolig sak med att inte vara 15, man har någonting att komma ihåg som hände för sju år sedan. Det har ju inte jag liksom.

  Madde Schwedaan 2014-02-05 19:35:16 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • Hur är det med Annika nu?? Har tänkt på henne ett flertal gånger trots att jag inte känner henne! Bloggen hon hade är underbar liksom hon!

  Anna 2014-02-05 19:20:28
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman