Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

my wednesday in 9 pictures.

Min onsdag började med en mötesfrukost på café Rival. Men glömde visst fota frukost, men här var jag klarsminkad för morgonen i alla fall. Sminkar mig alltid vid fönstret, dagsljus är den bästa lampan.

Sedan gick jag till Vasastan från Söder. Ser ut som kväll fastän klockan var elva..

Jag och Michelle spelade in vår podd på Rodeos kontor! Böcker är temat denna gång, kommer ut om en vecka.

Sedan gick vi till Vurma och åt lunch. Åt en sallad med majskyckling, chevre, valnötter och äpple. åh den var så god.

Efteråt gick jag tillbaka till Rodeo för en fotografering. Sminkösen gjorde så himla fina ögonbryn på mig, vill alltid ha.

Här står jag och poserar.

Promenerade hemåt igen.

Åt middag. Matvete med mozzarella, tomater, champinjoner,vitlök och ruccola. Älskar konsistensen på matvete, lite som vinegum typ.

Efter maten gick jag till Nada och drack vin med de här fina, Elsa och Ulrika. Och sedan var onsdagen slut!
.

Translation. A wednesday with meetings, a photo shoot and some wine with friends. Read the captions by clicking in english below FAQ.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
27kommentarer
 • alltså, på första bilden syns två små kaninlampor, varifrån är de? och är den större av kaninerna samma lampa som syns i det här inlägget: http://rodeo.net/niotillfem/2009/03/hej-lilla-kanin/
  tack för en fin blogg, den är en sån bra plats att gömma sig från omvärlden på, för en stund 🙂

  Svara
 • du är så himla mysis.

  Louise 2014-02-24 19:44:38 http://www.teaswag.blogspot.com
  Svara
 • sjukt snygga ögonbryn och älskar din ögonsminkning med kajalen där <3

  sara 2014-02-21 21:10:52
  Svara
 • matvete är det bästa jag vet!

  a.e.funk 2014-02-21 12:47:07 http://areclothesmodern.com
  Svara
 • till okysst: åh fina du, jag förstår precis den känslan. Jag var okysst tills jag var 17 år (Jag fyller 25 nu). Det var min största hemlighet och jag mådde så dåligt över det. Men det kommer! Oroa dig inte och ha roligt medan du väntar, när du minst anar det så kommer pojken med lockigt hår och kysser dig. Du är inte ett dugg patetisk. När den där kyssen väl kommit så försvinner spärren och du kommer få hångla hur mycket som helst. Jag lovar! <3

  Matilda 2014-02-21 11:27:15
  Svara
 • Så fint<3

  Malin Aurora 2014-02-21 10:12:39 http://vildblommor.blogg.se/
  Svara
 • Åh yes! Vurma,tack för remindern skall susa dit idag.

  oroshjärta 2014-02-21 09:14:15 http://hornsgatanminauorta.blogspot.com
  Svara
 • längtar efter er nästa podd!

  Linda 2014-02-21 09:07:45 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • till a:

  så fint. och det finns så många som just vill vara med just DIG och ER. kom ihåg det, du som skrev där uppe och säger att du är 16 år och okysst. gudars, du kommer hångla och fnittra. för det finns nån (och många fler) som kommer vilja vara med just DIG.

  det är så synd att man är så rädd så länge över att inget kommer lösa sig. jag tänkte i många år att bara jag fyller 18, så blir allt bra. jag hade fått hångla och fnittra, men jag var så olycklig ändå och tänkte att bara jag blir 18 så kommer livet bli ljuvt och folk kommer vilja vara med mig och hänga med mig för att jag då skulle bli bra som person.
  det gick inte så fort. det tog ett tag att bli lycklig och okej med mig själv. men nu fyller jag 23 i sommar och går på min drömutbildning, har träffat så fina människor som tycker om MIG för att jag är BRA och i kväll låg en så fin person i min säng och kramade mig extra hårt och log så fasligt fint när jag sa ”jag tycker så mycket om dig”.

  ta det lugnt, herregud! DET KOMMER LÖSA SIG! men när man har bråttom och försöker springa efter drömbilder missar man att drömmen alltid finns där på något sätt, i alla fall lite. det finns behag och ljuvhet i att bara finnas till och uppleva världen, så försök känna lyckan i att du har så mycket fantastiskt framför dig.

  Týn 2014-02-21 00:32:42
  Svara
 • Hej har inget med inlägget o göra nen jag undrar var man kan beställa din bok? 🙂 vet att du skrivit det innan men kunde inte hitta det.

  Carolina – du kan söka på bokus eller adlibris på ”det handlar om dig” eller ”sandra beijer”. kram

  Carolina 2014-02-20 23:09:04
  Svara
 • vet ni vad. det finns någon som vill träffa MIG och hångla med MIG och bjuda MIG på cigg och hålla MIG i handen. det trodde jag inte skulle hända. men det gör det.

  a 2014-02-20 22:40:14
  Svara
 • Sandra. Vad gör man när ens bästa vän fått känslor för en? Riktigt starka, ordentliga kärlekskänslor? Och har haft det under hela vår vänskapstid, i etttvåtrefyra år? När det handlar om en person man älskar men kanske inte är kär i. När det handlar om en person vars hjärta man aldrig, aldrig någonsin skulle kunna krossa. När man i ett år försökt känna efter ”men kanske det finns någonting där” men det finns inte. Eller så vågar jag helt enkelt inte. När jag sårat och bett om förlåtelse åt honom så många gånger under detta år. Sandra, om jag krossar hans hjärta skulle jag aldrig kunna leva med mig själv. Jag lovar och svär. Krossas hans hjärta krossas mitt. Jag älskar ju honom. Please help.
  -18 och olycklig

  Lina 2014-02-20 22:09:52
  Svara
 • Sandra! Jag är nyfiken på om du gav din pöjk något på hjärtedagen? 🙂

  Anna 2014-02-20 21:58:33
  Svara
 • Anna: jag tycker den är bättre i plast, inte alls lika ömtålig som den i glas ifall man skulle tappa den. Ta den i plast!

  xyz 2014-02-20 21:15:11
  Svara
 • Hej Sandra, du är himla bra! Grejen är den att jag tycker om den smala pojken med de bruna ögonen i min parallellklass. Vi har smsat lite men aldrig vågat hälsa på varandra i skolan. Jag är blyg men problemet är att han är ännu blygare. Jag ser att han tittar efter mig i skolan, någon gång har jag vågat möta hans blick och blivit alldeles knäsvag. Har du något tips på hur två blygisar ska lära känna varandra? Han är ju den finaste jag vet.

  Matilda 2014-02-20 20:14:38
  Svara
 • hej, vad tycker du om din telefon? alltså den där iphonen 5c som alla telefonförsäljare tycker är så plastig och dålig och säger att man istället ska betala endast några tusen mer för den som slutar på s.

  jag måste hålla med om att det kanske inte är samma stilrena kantiga glas-glossiga iphone som liksom är typisk för just iphone, men är det värt 50 kr mindre i månaden för c? trivs du med c? hur är den? kanske någon annan därute som har 5c/5s-erfarenhet och kan hjälpa mig?

  tack och vänliga hälsningar

  Anna 2014-02-20 19:53:17
  Svara
 • Känns som en hemsida för dig Sandra 🙂 http://thenicestplaceontheinter.net/ <- hittade igår

  Cykelkatten 2014-02-20 19:05:11 http://cykelkatten.se
  Svara
 • Så fin <3

  Lisa 2014-02-20 18:56:46
  Svara
 • Är ALLA de där bilderna tagna med mobilen? Wow…

  lilla S 2014-02-20 18:27:55 http://www.fruktklister.blogspot.com
  Svara
 • 16 år och okysst. Är inte alltid bjuden på alla fester, men går på dom få man kan komma in på. Det känns som jag aldrig kommer få hångla och fnittra. Vad ska jag göra? Känner mig så otroligt patetisk.

  okyssr 2014-02-20 18:22:20
  Svara
 • Hej Sandra!
  Jag undrar hur du tänker runt det här med att bo utomlands. Jag har gjort det själv i omgångar , och drar utomlands om 1 månad igen. Jag blir så trött på vardagen snabbt och vill ha något nytt, och kräks på den svenska vintern. Känns som när en har bott utomlands en gång, så kommer alltid suget komma tillbaka. Att jag aldrig kommer känna mig nöjd med att bara bo i Sverige. Hur känner du runt det? Jag tycker jag borde komma över det och ”mogna”, skaffa fast anställning och oroa sig för CSN-årsbesked, men blir så uttråkad av tanken att behöva utstå en hel, mörk vinter av kalla, kyliga stockholmare som går rakt in i en på tunnelbanan. Dock älskar jag mina fina vänner här, och det är det som får mig att komma tillbaka. Vad tycker du? Och ni andra smarta personer härinne?

  LC 2014-02-20 13:42:29
  Svara
 • sandra, hva er din beste podcast? av andre altså. :):):)

  dina 2014-02-20 12:26:00 http://www.foreverrryoung.blogspot.com
  Svara
 • Hihi, så kul med kontraster. Läser din blogg och får en dos stadsluft, sedan går jag ut i stalljackan och bär mer hö. Såg riktigt gott ut det där!

  Märta 2014-02-20 12:09:46 http://www.engammalgard.blogg.se
  Svara
 • ALLTSÅ åh maten, allt ser alltid så gott ut!

  KAJSA 2014-02-20 12:04:00 http://www.ljudkassett.blogg.se
  Svara
 • Hej Sandra! Jag vill minnas att du tidigare skrivit att du har katastroftorr hy på vintern! Det har jag med, särskilt kring ögonen. Jag kan knappt sminka mig där längre, bara flagnar och är röd. Har du något tips på produkter och smink, eller ska jag emigrera?

  Moa 2014-02-20 10:25:11
  Svara
 • I cannot wait to see your new photos at Rodeo :)… aaaw, elsa always looks so lovely <3

  Libertad 2014-02-20 10:20:46 http://sahakiel.blogspot.com.es
  Svara
 • Har du några tatueringar, Sandra?

  Dani 2014-02-20 10:15:27 http://vapenbroder.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström