Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

I only drink champagne on two occasions: when I’m in love and when I’m not.

Såhär såg jag ut i lördags framför Michelles kylskåp när jag ännu inte visste att jag skulle göra prick noll saker den lördagen.

Jag satte på mig festliga kläder för att gå på 30årsfest! ”Skulle bara” handla lite middag, laga den, och kolla på ”några” avsnitt av Weeds. Slutade med att jag somnade klockan 23 efter åtta avsnitt och sov sedan i tolv timmar. Kul tjej.

Kläderna är hursomhelst en magtröja från Asos, en leopardkjol från Forever21, hoops i form av hjärtan i öronen från Asos (örhängena alltså inte själva öronen)  och skor från H&M. Hoppas er lördag var något mer intressant!

Translation. Saturday outfit. Cropped sweater from Asos, skirt from Forever21 and shoes from H&M.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Precis samma sak hände mig. Somnade kl 5 på dagen och sov till tio. Ingen idé att åka iväg då så då blev det ett bad och några avsnitt av en serie. Hade tänkt gå ut och dansa men det blev visst inte så. Sånt händer. Skönt ändå att bara va hemma. Och vem säger att man inte kan va fin hemma också?

  Elsa 2014-04-12 18:26:14 http://www.elsalisalarson.se
  Svara
 • Alltså så himla fin kvinna och klädsel!!!!

  rebeccajohnnysdotter 2014-04-07 17:30:56 http://glossfashion.com/rebeccajohnnysdotter
  Svara
 • Om man känner sig träffad brukar man ta det personligt, annars bryr man sig inte. Tycker också folk ska sluta överanalysera allt hon skriver – är fan inte lätt att vara helt perfekt och aldrig skriva något som någon kan ta illa upp av. Eller att behöva förklara allt man skriver så att alla ska förstå att man inte menar något illa. Är väl bra att hon skriver att hon somnar i soffan en lördag, då kanske folk förstår att hennes liv inte alltid är sådär ‘drömmigt’ som de flesta läsare verkar tro. Jag gick och la mig vid 21 i lördags efter att ha varit sjuk en vecka och tänkte inte ens tanken att Sandra menade att det skulle göra mig till en tråkig person.

  Linda 2014-04-07 15:57:35
  Svara
 • Dina magtröjor är ganska fantastiska. Ville bara säga det. Och visst är weeds en bra serie? ^^

  Madde Schwedaan 2014-04-07 15:20:19 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • Alltså, om J är ironisk så är det en jätterolig parodi på vissa av de som brukar kommentera här!

  Sofia 2014-04-07 13:35:27
  Svara
 • låter som en lördag av bästa kvalle, jö. :)))

  freja 2014-04-07 13:31:34 http://enlitencirkus.tumblr.com
  Svara
 • J: Sandra själv ville ju uppenbarligen kolla på serier och det är ju inget fel med det, men personen som bjöd henne på 30-årsfest kanske tyckte att hon var lite trist som inte kom?

  Jossan 2014-04-07 13:26:44
  Svara
 • herregud, läs det med en nypa salt!

  frida 2014-04-07 13:13:25 http://marshimlen.se
  Svara
 • J, är du seriös? Lägg ner alltså, vilket skitsnack. Det är som vissa personer försöker hitta så mycket ”fel” på Sandras blogg som dom bara kan. Hon får faktiskt skriva vad hon vill. Tycker det är ganska normalt att beskriva sig själv lite skämtsamt som tråkig om man på en lördag kväll då man egentligen skulle gå på fest somnar framför datorn själv. Och jag tror knappast att Sandra menar att en inne kväll är tråkig. Jag gjorde också ingenting i Lördags och inte tog jag illa upp.

  Charlotte 2014-04-07 13:13:12
  Svara
 • Lolita- nej jag tänker inte ”softa”. Jag har tyckt att Sandra är en väldigt bra förebild, men på sistone tycker jag att det har varit sjukt mycket dubbelmoral på bloggen. Att någon som är friendsambassadör och tröstar unga med att det blir bättre samtidigt i princip säger att man är tråkig om man är hemma en lördagkväll är något jag inte förstår. Jag undrar hur hon tänker och jag har all rätt att fråga

  Hej J! Sandra här. tror inte du ska överanalysera, menade ingenting mot någon, bara lite småprat hur min lördag blev. Hur man ibland kan somna från en fest för att man är trött, fastän man gjort sig fin. Inget mer med det. Det är viktigt tycker jag att få kunna prata lite allmänt även om man har en stor blogg utan att det ska vändas mot en. Annars kan det bli så att till slut kan man inte skriva någonting för att allt kan skada någon och vet du vad som händer då? Då finns det ingen person kvar av bloggen. Så vill jag inte ha det, och så kommer det inte heller bli. kram

  J 2014-04-07 13:00:40
  Svara
 • J, det är klart att du inte ska behöva känna dig tråkig för det! Sandra behövde väl vila lite och somnade och hon tyckte det var synd att hon missade kvällen ute, tror inte hon lägger någon större värdering i det. Du kan ju vända på det och tänka hur svårt det måste vara att bara skriva fritt på sin blogg utan att någon ska superanalysera allt man säger och ge en dåligt samvete. Tyckte inlägget var ganska gulligt, blev glad av det för att jag också lyckades somna istället för att göra det jag tänkt.

  lilJ 2014-04-07 13:00:29
  Svara
 • Vad skönt att höra att du också har såna dagar, Sandra! Ibland behöver man bara ta det lugnt. 🙂

  Linda 2014-04-07 12:59:36 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • DITT HÅR PÅ DESSA BILDER <3333333 tycker också om din förmåga att förändra ett simpelt outfitinlägg till något roligt och personligt!

  alma 2014-04-07 12:17:59
  Svara
 • Men asså J, softa.

  lolita 2014-04-07 12:12:28
  Svara
 • haha åh, men ibland behövs såna dagar också! xo

  fanny darling 2014-04-07 11:43:27 http://fannydarling.devote.se
  Svara
 • Jaha, så nu ska man inte ens få ha en tv-kväll utan att behöva känna sig tråkig? Är det det du vill förmedla eller missuppfattar jag? Jag tycker i alla fall att man kan va en kul tjej fastän man stannar inne en lördag. Vi kanske helt enkelt tycker olika. Jag hoppas att du är medveten om att många som läser här inte är superpopulära som du, utan snarare har få vänner och inte alltid blir bjudna på fest. Och de sista en tonårstjej behöver höra då är att hon är tråkig.

  J 2014-04-07 10:54:05
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind