Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en bok en författare.

Igår sändes UR:s program ”En bok – en författare” där jag var den inbjudna! Väldigt roligt. Så märkligt att se sig på tv förövrigt, har på något vis en bild av mig själv som inte överensstämmer med den på skärmen stundvis. oh well, nog om det.

Vi pratade om vägen till att få en debutbok utgiven.

Vi pratade om att vara väldigt personlig på en stor blogg, särskilt när man har fått ett brustet hjärta.

Och så pratade vi jättemycket om kärlek. Så himla lyxigt att få sitta och prata om kärlek hela tiden? Så väldigt fint ämne som helt plötsligt jag ska få hänga i en studio på SVT och filosofera om.

Vill du se hela programmet är det ungefär 25 minuter långt och du hittar det
HÄR.

 

Translation. Some screenshots when I was in a television show in Sweden yesterday called ”One book, one writer”

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
37kommentarer
 • svimmar så fint

  jessica sofie 2014-04-20 01:22:37 http://jessicasofiemichelle.blo.gg/
  Svara
 • ugh please come out with an english translation of your book! <3

  joanna 2014-04-18 04:54:39
  Svara
 • 256 sidor senare: Din bok berör så man blir helt tagen. Det når fram till en helt utan hinder. Grattis och <3- tack.

  hen 2014-04-17 22:17:00
  Svara
 • Jag hade sagt till mig själv att jag skulle dela upp boken i små portioner för att den inte skulle ta slut så fort, men när jag väl började läsa kunde jag inte sluta och läste ut den på en kväll. Jag och min korridorsgranne stod sen i köket och pratade om hur fantastiskt du skriver. En underbart fin bok som kändes i hela bröstkorgen!
  Puss o kram!

  sara 2014-04-16 21:18:37
  Svara
 • Åh Sandra du gör mig så glad! Tack för att du förgyller min annars rätt gråa vardag, tack tack tack!
  Tusen Kramar

  julia j 2014-04-16 19:58:03
  Svara
 • Du är så fin, Sandra! Så klok och varm. Blev så himla sugen att läsa boken nu! Tror jag måste springa till affären imorgon.

  Elvira 2014-04-16 19:35:41
  Svara
 • Jag tycker du är karismatisk, rolig och extremt välformulerad. En varm och genuin känsla i ditt uttryck och sätt att vara som stannar kvar hos mig länge efter att ha sett klippet.
  Mitt tips skulle vara som andra tidigare är inne på, att ta ett djupt andetag och försöka tänka på att göra saker lite långsammare. Nivån på hur du pratar är jättebra i tempo, och dina gester är härliga – men låt kroppsspråket gå mer i taltempots lugnare nivå, om du fattar vad jag menar. Jag brukar tänka när jag är på scen eller när jag varit med i teve (nu låter jag som det händer jämnt, haha, men har gjort en del sånt) att det ska vara lite ”Luciatågskänsla”. Dvs lite långsammare och mer majestätiskt än vad man beter sig normalt.
  Hur som helst märks din talang för att formulera dig också när du talar – vilket i slutändan leder till ett väldigt samlat intryck. ”En liten armé av fantastiska personer” – lysande formulering!

  Ulrika 2014-04-16 18:25:51 http://nettelblad.blogg.se
  Svara
 • Ditt leende är hur gulligt som helst, vill typ äta upp dig 🙂
  Du är mycket inspirerande, YOU GO GIRL!

  Maria 2014-04-16 18:05:00
  Svara
 • Jag har följt dig i så många år, och det enda jag känner när jag ser detta är hur stolt jag är över dig! Du känns som en kompis och jag är verkligen så himla glad och lycklig över din framgång!
  <3
  + Helt sjukt vad du är charmig!!!!
  Bästa.

  Mimmi 2014-04-16 09:57:41
  Svara
 • Jättefin intervju! Märks att du är väldigt engagerad och engagerande, det märks att du brinner för det du pratar om!

  Och till Linda: tycker att det är rätt positivt klimat på kommentarerna, tolkar feedbacken som just feedback, inte som att Sandra, tex, ska anpassa sig efter något. Men det finns ju en del retoriska knep som en kan tänka på för att maximera upplevelsen av en intervju, jag förstår det också som att Sandra också märker det baserat på det hon själv skriver. Men man kan inte vara rädd för konstruktiv feedback, det är ju så man utvecklas! 🙂 (med det såklart inte sagt att man ska vara elak och picky). Det är min upplevelse i alla fall, förstår om du har en annan 🙂

  sandra – instämmer! bra sagt. var meganervös och finns det knep eller tankar hur man ska göra för att verka mindre så tar jag gärna emot dem förstås 🙂

  Sandra 2014-04-16 09:25:37 http://lovlilett.com
  Svara
 • Hehe, rör du alltid på huvudet så mycket när du pratar? Gulligt men samtidigt lite jobbigt att se på.

  Hanna 2014-04-16 08:27:36
  Svara
 • Linda: Det handlar inte om att passa mig bättre, utan var menat som konstruktiv kritik, Sandra vill förmodligen något ut med det hon säger. Men talande att du hackar på mig och inte på de som kritiserat intervjuaren. Sandra är vuxen och behöver nog inte att du rycker ut och framställer henne som en sårbar liten flicka.

  Fia 2014-04-16 08:13:29
  Svara
 • Du är helt fantastisk. Du verkar så pepp, glad och framåt. Jag blir så inspirerad. Läste förresten ut din bok på en natt (jag köpte den på iBook på min iPhone pga är i Australien). Jag var FAST. Det kändes som att jag var huvudpersonen och ”han” var personen jag var olyckligt kär i. SÅ fint. Jag kände. Kände. Kände. Hela tiden. Så fin. Vill läsa fler böcker av dig. Sluta aldrig.

  emma 2014-04-16 07:42:15 http://blog.emmaeriksson.me
  Svara
 • Åh<3

  Malin Aurora 2014-04-16 05:08:41 http://vildblommor.blogg.se/
  Svara
 • Sandra, vilka fantastiska svar du gav på frågorna. Lika fina som dina skriftliga svar under frågestund. Och vilken fin livsenergi du verkar ha, du verkar liksom sådär härligt studsig. <3

  Emma 2014-04-15 23:40:50
  Svara
 • Till fia:
  Hej, att komma med kommentarer om hur andra ska bete sig för att det ska passa dig bättre tänker jag inte känns så kul att varken få men ej heller eller att läsa. Är man med i intervjuer eller i sammanhang där man blir betraktad tänker man tillräckligt mycket på hur man framstår, ser ut, beter sig etc, utan att andra ska påpeka det. Välj då att inte komma med någon kommentar alls istället, det du inte skulle säga till Sandra om du träffade henne irl, skriv det inte här.

  Linda 2014-04-15 23:36:02
  Svara
 • Läste hela boken ikväll! Älskar den här typen av böcker. När det är lättläst så att jag inte behöver tänka så jättemycket på orden men det känns djupt in i mig på varje sida. SÅ HIMLA BRA SANDRA! Alltså önskar det fanns tio böcker till som du skrivit. Vill läsa mer NU

  Yrsa 2014-04-15 22:55:34
  Svara
 • Fint, men jag önskar hela tiden att du bara skulle ta ett djupt andetag och slappna av! Du är väldigt fladdrig och hispig, det är svårt att lyssna på vad du säger när du rör dig så stressigt hela tiden. Jag förstår att det är knepigt, och det är givetvis inget fel på ditt sätt i sig, bara att det inte gör sig som bäst framför en kamera när du ska få fram något i ord samtidigt, det distraherar för mycket och ger ingen ro. Läspningen är bara jättegullig tycker jag!

  fia 2014-04-15 22:14:55
  Svara
 • du är så galet vettig och pratar (inte bara skriver) så bra om kärlek alltså.

  Madeleine -an uncompromising feministic vegan 2014-04-15 22:03:50 http://sisterdisco.blogg.se
  Svara
 • Hoppades nästan att du skulle svara ”Det handlar om mig” på frågan om vad boken om ditt liv skulle heta haha

  Jessica 2014-04-15 21:53:45 http://thetruthandotherdisasters.blogg.se
  Svara
 • Alltså! du är så galet lik tjejen i Royal Tenenbaums i videon, med håret och kläderna! Nästan så det känns som om det var meningen! 🙂
  http://www.flixist.com/ul/210349-losing-my-virginity-the-royal-tenenbaums/The-Royal-Tenenbaums-Luke-Wilson-and-Gwyneth-Paltrow-620x.jpg

  Amanda 2014-04-15 21:30:56
  Svara
 • Du är så himla bäst! Så sjukt gullig, alltid när man hör dig prata om nåt! Och du verkar verkligen liksom brinna för att … leva typ, så fint! Hon intervjuaren gillade inte direkt jag heller..? 😛
  Så himla pepp på att läsa boken … måste bara skaffa den först!

  elvira 2014-04-15 21:22:50 http://mylifestylebyelvira.blogspot.com
  Svara
 • Hm, det här är inte alls menat som någon kritik, men har du aldrig dagar då du liksom blir trött på dig själv och inte orkar posta en massa videoklipp med citat och bilder på dig själv i alla möjliga vinklar?
  Jag har ingen blogg, men jag kan ibland nästan ångra inlägg på Facebook etc som får många ”likes”, det blir så mycket fokus på mig mig mig. Hur hanterar du det? Jag vet inte om det här blir oklart, men jag hade haft så svårt för att ständigt lyfta fram mig själv på det viset.

  Lisa 2014-04-15 20:54:39
  Svara
 • Jättefin intervju! Det känns verkligen som att man lär känna dig lite i intervjun, och det var fint!

  Hanna 2014-04-15 20:33:19 http://www.stjarnklarts.blogg.se
  Svara
 • alltså! du är så himla bra! jag fick mitt hjärta krossat för nästan exakt ett år sedan. Nästan precis en månad senare la du upp inlägget om hur man går vidare. Precis som du länkade en artikel i det inlägget som du skrev att du i princip lärt dig utantill, lärde jag mig ditt inlägg helt utantill. Och trots fantastiskt stöd och kärlek från fina vänner så måste jag säga att det du skrev var så fantastiskt bra och fint och uppskattar verkligen att du delade det med dig. Jag hade nog inte gått igenom det så bra som jag gjorde utan din text. Tusen kramar och tack, din blogg är dundermegabäst!

  Anna 2014-04-15 20:09:43
  Svara
 • Du är så himla fin och bra Sandra!!

  rebeccajohnnysdotter 2014-04-15 19:59:26 http://glossfashion.com/rebeccajohnnysdotter
  Svara
 • intervjuaren gav mig också en oavslappnad känsla… skumt

  clara 2014-04-15 19:23:25
  Svara
 • Du är så himla GULLIG! Men du är lite som en fjäril som vägrar stanna i bildrutan när man vill ta kort, haha. Man märker att de har lite problem att hålla dig i bild för du fladdrar runt så mycket, studsar hit och dit 🙂

  mia 2014-04-15 19:11:56
  Svara
 • Åh så fint!

  Matilda 2014-04-15 18:41:58
  Svara
 • Jag kollar direkt!!

  Frida 2014-04-15 18:41:40 http://dezdemonas.blogspot.com
  Svara
 • Jag har aldrig tänkt på att du läspar! Så himla gulligt!

  Lisa 2014-04-15 18:34:07
  Svara
 • du var så söt och fin – intervjuaren fick mig jätteobekväm, hoppas det bara är jag via datorn som kände så.

  Isabella 2014-04-15 18:27:17 http://isabellahansson.blogspot.com
  Svara
 • Ladda hem och spara med http://pirateplay.se/pirateplayer/get.html

  Grabben 2014-04-15 18:19:45
  Svara
 • Så fint! 🙂 ”Det löser sig” vill man ju läsa. 😉

  Lise 2014-04-15 18:05:24 http://instagram.com/larsochlitelise
  Svara
 • haha ”det löser sig” – Klockrent 😀

  sara 2014-04-15 17:55:42
  Svara
 • Åh vad bra! Sitter mitt uppe i tentastressen med en stor tenta i läkemedelskemi imorgon, men nu bestämde jag mig för att om jag pluggar bra i några timmar till, så får jag titta på detta när jag är färdigpluggad och ska gå i säng :)) Pepp!

  Ida 2014-04-15 17:34:08
  Svara
 • du är verkligen en person med skrivartalang du!

  ann-sofie 2014-04-15 17:28:13 http://hennesliviordochmeningar.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind