Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

wednesday list.


jag gillar att vakna i en ny stad, dricka rödvin på någons balkong, vara påväg till en fest, onsdagsförmiddagar, hundvalpar och svenska räkor.
jag sjunger på Ottawans Hands Up (Give Me Your Heart) varje dag. Har haft den på hjärnan så länge jag kan minnas.
jag älskar spaghetti.
jag är inte speciellt bra på att ha tålamod när jag är hungrig.
jag föredrar att vakna vid halv nio på vardagar, ha ungefär en och halv timme på mig att göra mig iordning, äta frukost i lugn och ro och så, och sedan gå till ett café, sätta på mig hörlurar, bara lyssna på musik jag tycker om och jobba med lite allt möjligt. Är frikkin megatacksam över att mitt liv ser ut så just nu.
jag tycker om min pojkväns seriefigursblå ögon.
jag är beroende av godisnappar.
jag har på mig en rosa t-shirt med en meteroit på och en svart kjol just nu.

jag dricker just nu rödvin! Vi har ätit middag och tisdagsfestade till det med en flaska rött. Svarade alltså på denna lista igår kväll.
jag lyssnar på Håkans alla låtar på shuffle.
jag blir arg på jättearga gubbar som trängs i affären när man bara ska sträcka sig efter en mjukost med räksmak.
jag är rädd för att bli sådär övertrött på Sveriges mörker och vinter igen att jag måste flytta bort. För jag vill gärna stanna här ett litet tag nu.
jag önskar mig en soffa till mitt vardagsrum. Gärna en mjuk i en fin färg.
jag är pinsamt dålig på geografi.
jag är uppväxt på Östermalm. Först på fryxellsgatan, sedan sturegatan, sedan valhallavägen och efter det karlaplan. Och efter det flyttade jag hemifrån.
.

lista från vicky.

Translation. Please read by clicking ”in english” below FAQ.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Hej, ville bara säga att jag lånade listan av dig 🙂 länkade till dig längst ner i inlägget!
  Här är min variant av listan http://tokyo-kitsune.blogspot.se/2014/09/en-liten-lista.html

  Tokyo-Kitsune 2014-09-11 16:21:23 http://tokyo-kitsune.blogspot.com
  Svara
 • Åhh jag älskar också spaghetti. Det är så gott :3 😀 Jag gillar dina gifs-bilder!

  ellenlundis 2014-04-25 22:33:43 http://finlandsgullet.wordpress.com/
  Svara
 • […] Lista copy-paste:ad härifrån. […]

  Fredag/ | You can't start a fire without a spark 2014-04-25 12:30:39 http://karmastalnacke.com/2014/04/25/fredag-2/
  Svara
 • Sen kan jag få köpa den av dig till samma fina pris när du fått nog av svensk vinter om två tre år 🙂

  Hellen 2014-04-25 00:58:53
  Svara
 • http://www.blocket.se/stockholm/Carl_Malmsten_Samsas_i_toppskick_53436536.htm?ca=11&w=1 Den här skulle jag köpa direkt om jag inte bodde i Finland och var halvpank.

  Hellen 2014-04-25 00:48:29
  Svara
 • […] Jag gillar att vara för mig själv, sova, spenadera timmar vid tumblr, umgås med mina vänner, läsa riktigt bra böcker, dansa. Jag sjunger hela tiden, tror även ibland att jag är Beyoncé. Jag älskar stallet och musik, det är ändå två av mina mest trogna följeslagare.  Jag är inte speciellt bra på att hantera uppmärksamhet eller något socialt som att till exempel prata i telefon. Jag föredrar att få vara för mig själv nergrottad i en bok med en historia som jag kan låtsas är min egen för en stund innan verkligheten knackar på och gör sig påmind.  Jag tycker om​ mat. Jag är beroende av konserter och rutiner. Jag har på mig en blå ziperall. Jag dricker alkoholfri äppelcider. Jag lyssnar på en massa men för tillfället är det John Legends ”All of Me”, Metronomys ”Love Letters”, Vance Joys ”Riptide”, American Authors ”Best Day of My Life”, mycket bastille och sedan slukar jag fortfarande hela albumet från Frozen. (Ett stort fett HAHA på er alla som tror att jag enbart lyssnar på One Direction, era losers). Jag blir arg på orättvisor och sexistiska svin.  Jag är rädd för spindlar, ormar, egentligen alla små kryp och stora, höjder, mörker och så vidare. Jag önskar mig biljetter till bråvalla och pängar till en plats att bo på när jag väl är där.  Jag är pinsamt dålig på att prata om mig själv. Jag är uppväxt på samma ställe som jag bor på nu. Lista från Sandra. […]

  JUST A LIST | SandraHolmquist 2014-04-24 19:27:22 http://sandraholmquist.myshowroom.se/just-a-list/
  Svara
 • Hej Sandra! Vad obegripligt vacker du är! Tack för att denna blogg finns, jag har använt dig som ledsaga så så så många gånger under mitt tonåriga liv.
  Såhär: När jag gick ut grundskolan så hade jag kämpat i nöd och lust. Jag fixade riktigt höga betyg och sedan sökte jag in till en sam-linje med inriktning kriminologi. Det förväntade sig alla av mig och jag med, jag vill alltid glänsa så mycket som möjligt.
  I början trivdes jag men sen, när pressen blev för stor så blev kontrastskillnaderna så glasklara. Jag är en sådan som ibland inte kan sova på nätterna för att jag måste måste skriva. Jag har skrivit texter som har fått massvis utav uppmärksamhet (tillochmed utav kvinnan som vann stora journalistpriset förra året) och att skriva är det som jag andas för i stort sett. Vad gör jag nu då? Jag brinner ju för skrivandet och kan knappt gå rakryggat eller andas på riktigt i skolan för axlarna sjunker ner och luftstrupen knyts åt.
  Får man hoppa av gymnasiet? jag har liksom (förlåt alla) men sett ner på de som gör det tidigare men nu förstår jag verkligen!! Men åh mitt huvud är så förvirrat tillsammans med resten av mig.
  kram Sandra.

  sabine 2014-04-24 12:42:06
  Svara
 • Sandra! En snabb akut fråga. Ska till Paris om prick en vecka, måste man verkligen ha högklackat när man går ut? Ratas ett par fina lågskor (typ finsandaler eller oxfordskor vilket är det jag brukar leva i)?

  sanna! klart du kan ha finsandaler eller oxfordskor när du går ut! har aldrig stött på problem iaf. kram

  Sanna 2014-04-24 08:45:30
  Svara
 • Ja, otroligt naturligt fin! go tjej också
  🙂

  Frida 2014-04-23 23:31:01
  Svara
 • så himla fin på sista osminkade selfien som flashar förbi i sista gif:en att jag var tvungen å pausa å titta lite extra!

  Michaela 2014-04-23 21:37:39
  Svara
 • Uppvuxen på Monopolgator! Kul!

  Casa Annika 2014-04-23 21:09:37 http://casaannika.blogspot.com
  Svara
 • Älskar sättet du skriver på, till och med i något så (relativt) simpelt som ett blogginlägg. KRAM

  Madde Schwedaan 2014-04-23 19:25:15 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • Vill se din rosa tshirt med meteoriten! Låter jättefint och precis som någonting jag skulle vilja ha på mig!!

  Carla 2014-04-23 18:34:18
  Svara
 • Vad hände med dina fina möbler i New York ? Kram

  Gullvi 2014-04-23 18:20:31
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind