Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

in the archipelago.

I söndags vaknade vi upp i Skärgården. Åt frukost ute i solen, ostmackor och kaffe.

Ellen och Joakim byggde en möbel till krukväxter av ett träd de fällt ner.

Samt betsade.

Vi andra spelade Vem Där.

Och pricksköt lite.

Gick ner till vattnet och spanade på båtar och ekorrar.

Hej hej.

Vi fyratiden var det dags att bege sig till storstaden igen. I kväll ska det tydligen snöa. Så knäppt hur vädret kan skifta så.
.

Translation. Last Sunday we woke up in the archipelago, ate breakfast outside, played games, built some stuff and looked at boats.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Vad fint!

  kaneli 2014-05-02 11:12:34 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • Vilken härlig dag det ser ut att vara!

  Singelbloggaren 2014-04-30 20:20:44 http://singelblogg.com
  Svara
 • Sandra!
  Läste precis klart din bok. Var tvungen att ta med den till skolan och skjuta upp läxorna för att kunna läsa ut den. Den är väldigt fin.
  Vill ju vara sådär kär som huvudpersonen. Jag har varit så kär, men är det inte nu. Träffar en kille som fick min första kyss men som jag inte är säker på om jag gillar som mer än kompis. Vill ju att det ska vara så magiskt alltid, men det är det inte. Han gillar mig mer, och jag känner mig nästan tvingad till att vara kär. Men jag är inte det. Är det värt det då? Ska jag vänta och låta känslor växa fram? Ska jag försöka bli attraherad av honom? Vi har ändå pratat över telefonen i flera månader, är det okej att vara ge upp då?
  /sextonåring som också vill vara kär

  Klara 2014-04-30 16:51:12
  Svara
 • Hej Sandra,

  Jag skickade just ett mail till dig. Jag hoppas du kan svara. Jag mår så dåligt, vill inte leva mitt liv för samma historia upprepas med killar, de gillar mig jättemycket och plöstligt säger de att inte gillar mig/eller inte vill ha förhållande med mig. Är 28 år och så osäker så fort någon börja gilla mig och gång på gång händer samma och det gör så ont för vi har det så himla bra och sen plötsligt händer det. Det är något fel på mig, enda tjejen jag vet i min vänskapskrets som killar inte vill ha något seriöst med. Jag kan inte leva mer. Snälla hjälp.

  Jenny 2014-04-30 15:52:48
  Svara
 • Så himla mysigt!!

  Ceci 2014-04-30 11:28:21
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind