Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

in the archipelago.

I söndags vaknade vi upp i Skärgården. Åt frukost ute i solen, ostmackor och kaffe.

Ellen och Joakim byggde en möbel till krukväxter av ett träd de fällt ner.

Samt betsade.

Vi andra spelade Vem Där.

Och pricksköt lite.

Gick ner till vattnet och spanade på båtar och ekorrar.

Hej hej.

Vi fyratiden var det dags att bege sig till storstaden igen. I kväll ska det tydligen snöa. Så knäppt hur vädret kan skifta så.
.

Translation. Last Sunday we woke up in the archipelago, ate breakfast outside, played games, built some stuff and looked at boats.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Vad fint!

  kaneli 2014-05-02 11:12:34 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • Vilken härlig dag det ser ut att vara!

  Singelbloggaren 2014-04-30 20:20:44 http://singelblogg.com
  Svara
 • Sandra!
  Läste precis klart din bok. Var tvungen att ta med den till skolan och skjuta upp läxorna för att kunna läsa ut den. Den är väldigt fin.
  Vill ju vara sådär kär som huvudpersonen. Jag har varit så kär, men är det inte nu. Träffar en kille som fick min första kyss men som jag inte är säker på om jag gillar som mer än kompis. Vill ju att det ska vara så magiskt alltid, men det är det inte. Han gillar mig mer, och jag känner mig nästan tvingad till att vara kär. Men jag är inte det. Är det värt det då? Ska jag vänta och låta känslor växa fram? Ska jag försöka bli attraherad av honom? Vi har ändå pratat över telefonen i flera månader, är det okej att vara ge upp då?
  /sextonåring som också vill vara kär

  Klara 2014-04-30 16:51:12
  Svara
 • Hej Sandra,

  Jag skickade just ett mail till dig. Jag hoppas du kan svara. Jag mår så dåligt, vill inte leva mitt liv för samma historia upprepas med killar, de gillar mig jättemycket och plöstligt säger de att inte gillar mig/eller inte vill ha förhållande med mig. Är 28 år och så osäker så fort någon börja gilla mig och gång på gång händer samma och det gör så ont för vi har det så himla bra och sen plötsligt händer det. Det är något fel på mig, enda tjejen jag vet i min vänskapskrets som killar inte vill ha något seriöst med. Jag kan inte leva mer. Snälla hjälp.

  Jenny 2014-04-30 15:52:48
  Svara
 • Så himla mysigt!!

  Ceci 2014-04-30 11:28:21
  Svara

senaste från Creative

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
PT-Fia
Mode
Petra Tungården
Home
Julia K
Hälsa
Träningsglädje
Home
Andrea Brodin
Home
Sanna Fischer
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Creative
Sandra Beijer
Creative
Flora Wiström
Creative
Sandra Hjort
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Kevin Triguero
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Chrystelle Eriksberger
Creative
Sara Edström
Mode
Fanny Ekstrand
Creative
Linn Wiberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Emelie Wikström
Man
Viktor Frisk
Man
Johan Hurtig
Man
Marcus Schuterman
Man
Philip Conradsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Linn Eklund
Home
Amelia Widell