Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sandra och michelle. podcast nr 14.

Glad maj, idag är det torsdag och en ny podd med Sandra & Michelle. Sista podcasten itunes, nästa vecka blir det tvodd i SVT Flow i 8 avsnitt framåt, och sedan är vi tillbaka i poddformat idag.
Denna podden handlar om kärlek. Förälskelser, historier, romantik, första kärleken och annat. Michelle är ju i Paris just nu så tyvärr lite dålig Skype-ljud, så pardon för det.
Lyssna här och prenumera här. Den finns också i alla de olika podd-apparna för iphone och android.
.
Lyssna direkt i webbläsaren här:

Translation. Podcast no. 14 is out today with me and Michelle. It’s in Swedish and today it’s about love.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Håller med Anonym högre upp, jag tänkte också att det skulle bli väldigt gulligulligt, men så blev det inte. Eller jo lite, men alldeles lagom. Och jag har nämligen aldrig heller varit kär och alltså jag blev så jäkla glad över hur ärlig Michelle var över det!! Jag kan känna mig så fel som liksom är 23 och aldrig varit kär och jag har aldrig hört om någon annan som också är så, men vilken release det var alltså! Det finns något pinsamt i det, som om det är mig det är fel på, och mina vänner har försökt hjälpa till och säga att jag nog har varit kär utan att jag förstått det själv. Men vissa kanske bara inte kan bli kära tänker jag. Eller så känns det bara inte så starkt. Jag kan älska killar och tycka att de är världens finaste och bästa, men inte så att det pirrar i magen. Egentligen är det så knäppt att man med vissa saker tror att alla är lika och att man kan tro att det man känner är ”fel”. Så befängt, man vet ju vad man känner. Älskar hur ni är så öppna och ärliga, sjukt modigt när man tänker på det. Heja heja<3

  Siri 2014-05-02 13:46:42
  Svara
 • Tack Michelle för den klockrena beskrivningen av hur det är att bo utan hiss!
  Jag bor 7 trappor upp utan hiss och jag har tyvärr börjat säga, ” det var väl själva f*n också”, varje gång jag kommer på att jag glömt någonting i lägenheten.
  Jag har dock börjat gå på spinningklasser för att underlätta trappspringeriet!! Det hjälper 🙂

  Bra podd som vanligt (lyssnade på veckans och även Paris- podcasten).

  Är jag fel ute om jag känner att klassföraktet finns mest i dem som är arga över ditt maskeradval?
  Att sätta någon i en offerposition utan att dem bett om det är för mig hundra gånger mer fördomsfullt!

  Jag förstår inte heller varför folk skriver sig varma om fingertopparna och rusar till ett försvar gällande en person som ogillar icke- svenskar om de inte tillhör hennes eget kompisgäng.
  Nej, tack! En Sverigedemokrat som Paow får försvara sig själv om hen kan.

  Vi vet redan att Sandra är en snäll brud så att se att så många var så snabba med att ge henne en reprimand på ett så taktlöst sätt känns inte alls roligt att beskåda.

  Hoppas din bror tyckte kvällen blev till belåtenhet!

  claudia 2014-05-02 01:14:01
  Svara
 • längtar till tv podden yayy

  sara 2014-05-01 20:47:36
  Svara
 • Jag blev så uppriktigt glad av det här avsnittet. Jag ville inte lyssna på det först pga orkar inte lyssna på glada, kära människor just nu meen så tänkte jag att ni är ju vettiga så det är kanske ett bra avsnitt. Och det börjar med att Michelle är så himla ärlig och öppen att jag blev varm i hjärtat. Älskar er! / jag som tycker om nån mer än vad han tycker om mig

  Anonym 2014-05-01 18:28:42
  Svara
 • Åh, jag tycker mig höra i ditt sätt att skriva hur trött du är. Hoppas det endast beror på febern du nämnde tidigare, och inte på de mindre trevliga kommentarerna till PH-inlägget. Puss

  S 2014-05-01 12:15:07
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind