Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

svt gomorron sverige + svt flow.

gomorron

Mycket om min bok nu men det måste bli så för det är nu det händer och jag tycker det är så fantastiskt. Magnus Utvik som är recensent i Gomorron Sverige brukar vara rätt sträng i sitt betygsättande och han gav min roman 4 av 5! Han sa bland annat,
”En väldigt fin debut och hon har lyssnat av den här unga tjejen på ett sånt perfekt sätt, så jag kan verkligen känna med henne. Kan man gestalta huvudpersonen och hitta ett psykologiskt djup i henne när hon är femton år så har man lyckats, och då drabbar det i alla fall mig rakt i hjärtat.”

Ett långt och väldigt fint inslag som du kan se här. 05:28 börjar pratet om min bok och de läser även upp ett stycke ur den.
”Ska bli otroligt häftigt att få följa den här författarinnan” avslutar Utvik det hela med, vilket gjorde mig väldigt glad.

 

sm

Och en till grej – idag har jag och Michelle spelat in första avsnittet av Sandra och Michelle på SVT Flow! Vi var riksnervösa men vår chef sa att det får man vara i första avsnittet och att vi kommer bli varma i kläderna. Det var väldigt roligt i alla fall och de hade gjort så fint i studion. Premiär på fredag!
.

Translation. 2 things: 1. My book got a great review in Sweden’s biggest morning show (!). 2. Today Michelle and I taped our first episode of our new web tv show ”Sandra and Michelle”.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
 • Stort grattis med boken!! Välförtjänt verkar det som. Är utomlands men det blir lätt mitt första köp när jag kommer hem till Sverige igen. Har en fråga angående er podd. Ni har en väldigt härlig och lättsam ton i er podd, är detta ett koncept att ni undviker tunga ämnen? Är ju så taggad på en feminist podd eller tips på hur ni tar er igenom sjukt gråa måndagar. Och jag förstår att ni säkert har en tidsgräns på tvodden i svt, men snälla när ni börjar podda igen, längre podds!! 45 min, minst! Så bra. Lycko önskningar!

  Anna 2014-05-09 11:01:43
  Svara
 • Hittade en liten lucka mitt i kandidatuppsatsskrivandet och började läsa din bok. Det slutade med att jag sträckläste den och någon timme senare var den klar. Känslan nu så här i efterhand är bara : OMG sluta aldrig att skriva. Snälla? Fyi, älskar idén med lite kortare ”kapitel”, kändes verkligen helt rätt. Love it!

  Cindy 2014-05-08 21:54:31
  Svara
 • hej! kan du inte skriva lite om f! och EU-valet? hade varit sååå bra!

  j 2014-05-08 17:45:28
  Svara
 • så himla grattis. så snart jag landar i sverige ska jag haffa boken. gärna personligen ur din hand på en kaffe.

  Vicky 2014-05-08 06:50:10 http://vickys.se/
  Svara
 • Hej Sandra!
  Har precis mailat dig om Entrepreneurs Aid – ett jättekul och bra projekt! Skulle vara så bra om du ville vara med! <3
  /Stina

  stina 2014-05-07 22:29:36
  Svara
 • sandra jag loggar in varje dag numera i förhoppning att få se lite bilder från din pågående renovering av ditt nya hem. älska sånna före och efterbilder! du har ju pinnat så fin lägenhetsinspo också så jag är väldans nyfiken på hur du gör i ordning lägenheten.
  gillade din bok som fan förresten, asså guu igenkänningsfaktorn, high five på den!

  Ina 2014-05-07 22:26:26
  Svara
 • Oi, det må ha vært rart å se sitt eget stooore ansikt på skjermen i bakgrunnen av TV-studioet, haha! Kjempefin omtale, det er jo helt supert. Så bra at det var gøy å spille inn første tvodd!

  Synne 2014-05-07 21:41:40 http://etdrysskanel.wordpress.com
  Svara
 • Boken är helt fantastisk! Sträckläste den på en halv dag denna veckan!

  Linnéa Elisabeth Johansson 2014-05-07 21:39:29 http://linneaelisabeth.blo.gg/
  Svara
 • Wow, grattis! Coolt att få bli recencerad i Gomorron Sverige. Och så fin och bra respons dessutom!

  Malin 2014-05-07 21:38:40
  Svara
 • men! jag vill också ha din bok ju.. skulle bli så djävulskt nostalgisk. du är världens bästa inspo och livspepp!!

  isa 2014-05-07 21:16:28 http://isabyl.blogg.se
  Svara
 • Åååhh, vad roligt! Good for you, girl! 😀
  Jag har en fråga till nästa svarsinlägg, eller när jag nu skulle kunna få svar på den. Jag har alltid haft lite ångest över att behöva växa upp. Jag saknar min barndom (vem gör inte det?) och även fast jag är sjutton så känner jag mig seriöst som 12. Mitt huvud har liksom inte hunnit med. Hittills har det gått ganska bra, men nu har jag panik. Idag fick jag svar om att jag har fått jobb på en städfirma i sommar. Fyra veckor med en lön på jag tror runt 12 000. Förutom att jobbet inte direkt är drömmen och det faktum att jag bara känner på mig att det inte kommer finnas några roliga personer där, så VILL JAG INTE VÄXA UPP OCH BÖRJA JOBBA. Känns så långt borta och jag är perfectly happy med att ligga hemma och kolla på filmer och åka och bada. Jag måste dock ta jobbet eftersom att jag inte vill göra mina föräldrar besvikna men jag har grov ångest över detta. Jag är även blyg och är orolig över att jag inte kommer att hitta några vänner, eller ens någon att prata med. Att få skäll och göra fel och få sparken från sitt första jobb och gråta när man kommer hem. Hur gör man för att inte växa upp???? (eller i alla fall dämpa ångesten lite) (ursäkta för lång kommentar.)

  Olivia 2014-05-07 20:22:43
  Svara
 • Jag är så glad för din skull, såg dig på Babel och du var verkligen jättebra, tycker ännu mer om dig nu! Ska bli roligt att läsa din bok.

  Elsa 2014-05-07 19:33:11
  Svara
 • Hallå Sandra, har du sett den här! Tyckte den passade dig 🙂
  https://www.etsy.com/listing/179654023/dapper-ryan-gosling-crush-tee?ref=shop_home_active_5

  Anna 2014-05-07 19:23:53 http://www.saganomsagorna.se
  Svara
 • Det var så härligt att öppna tidningen idag för att det fanns en artikel om din bok och åh, MÅSTE MÅSTE köpa den nunununu!! Roligt att det står om din bok i en finlandssvensk dagstidning också!

  rebeccajohnnysdotter 2014-05-07 19:20:29 http://glossfashion.com/rebeccajohnnysdotter
  Svara
 • Åh många grattis!! Jag har inte många sommarplaner MEN att läsa din bok är absolut en av dem! 😀 Har du förresten några idéer för nästa bok (för jag antar att det kommer bli fler)?

  Isabelle 2014-05-07 18:46:36
  Svara
 • Tycker det är så roligt med all positiv respons på din bok. Kan liksom tänka mig känslan- jag drömmer också om att ge ut en bok någon dag. Tycker du är så himla värd allt fint du får höra, du är verkligen så himla grym man kan bli. Och jag ser jättejätte mycket fram emot ert program!
  Kram, Sandra!

  hanna 2014-05-07 18:09:54 http://hannaalmgren.blogspot.se
  Svara
 • Jag har precis köpt din fina bok, ska bli roligt att läsa den! Puss!

  Maria 2014-05-07 17:13:42
  Svara
 • Hade varit konstigt om du inte skrev om din bok! Så himla kul för all fin respons, det måste bubbla i hela dig!!! Det är ju drömmen liksom!
  Hoppas jag blir uppmärksamad för min musik någon gång i framtiden på samma sätt 🙂 hihi

  Martina 2014-05-07 17:09:50
  Svara
 • Fint! Ska bli roligt att läsa din bok.

  C 2014-05-07 16:21:05 http://carinlinnea.tumblr.com
  Svara
 • Vilka otroligt fina recensioner du har fått! Grattis!

  Maja 2014-05-07 15:57:16 http://www.mla-photography.blogspot.com
  Svara
 • Grattis världens bästa Sandra! Det är dig väl unt! Hipp Hurra!

  Lisa m 2014-05-07 15:46:45
  Svara
 • Cool! Congrats 🙂

  Silvia 2014-05-07 15:41:01 http://www.elke-dag.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind