Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

hej från flyttkaos.

Man får göra det bästa av situationen när man bor bland lådor och skrot. Som att köpa små plantor till exempel. Magnus har en vision att vi ska ha hela sovrumsfönstret fullt med växter i terrakottakrukor. Idag var jag på Ikea och köpte två till utöver dem på bilden, hoppas han blir glad ^_^

En stol från balkongen får agera nattduksbord till vidare, tillsammans med en lampa från Ikea som jag först tänkte skulle passa som sovrumslampa men nu är sugen på att flytta till köket istället.

Är utan Internet, så hunnit läsa klart Murakamis nya. Skriver mer om den snart!

Vi äter middag på golvet och det känns som picknick. I måndags blev det sallad med kräftstjärtar, tomater och lite prosciutto vid sidan av.

.

Translation. Some snapshots from our apartment.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • ny murakami! hurra!

  Vicky 2014-05-15 03:00:35 http://vickys.se/
  Svara
 • Tror att ni kommer få det SÅ fint i nya lyan!

  Maja 2014-05-14 22:56:52 http://www.mla-photography.blogspot.com
  Svara
 • Å har Murakami kommit med ny bok?! Den måste jag läsa känner jag. Väntar på din recension då.

  Moa 2014-05-14 22:50:38 http://manetflickan.wordpress.com
  Svara
 • Megastort grattis till flytten! Kom på idag när jag var inne på din blogg som vanligt, att det var för nästan exakt 1 år sedan jag hittade hit av en slump. jag letade skivoutfits och hittade din mimmi pigg bild på google. sjukt.
  Jag tror nästan att det snällaste någon sagt till mig var när min kompis sa att ditt sätt att skriva och tänka är likadant som mitt. Vi är jätteolika, men du är min förebild när det kommer till att sätta ord på känslor och formulera sig så att man gör avtryck. Då blev jag blev ju såklart väldig väldigt glad (och stolt över mig själv). Tack för att du inspirerar mig och mina formuleringar

  heiiii!! 2014-05-14 22:42:37
  Svara
 • Grattis till att äntligen vara på plats! Jag minns känslan när jag och min familj flyttade in i vårt drömhus för åtta år sen. Just det där: första måltiden, första sakerna man ställer i kylskåpet, första posten som kommer … Magiskt! Lycka till med allt.

  Anna, New York – My Bite of the Big Apple 2014-05-14 22:07:49 http://newyorkmybite.blogspot.com
  Svara
 • Beautiful windowsill & I LOVE the yellow colours and the plants!! <3
  But mostly I am excited by what appears to be a NEW MURAKAMI NOVEL?! I think I just died. I am going to Google that immediately!!!!!! Thank youuuuuu! x
  http://hennahorses.blogspot.co.uk

  Coco 2014-05-14 21:43:40 http://hennahorses.blogspot.co.uk
  Svara
 • Vad mysigt det verkar!

  Singelbloggaren 2014-05-14 20:00:24 http://singelblogg.com
  Svara
 • Oj så fint ni verkar ha det. Du får flyttkaoset att skimra sådär rosa och romantiskt! Vacker lägenhet ser det också ut att vara, längtar tills vi får se mer!

  Tokyo-Love 2014-05-14 19:47:57 http://sakuradesu.blogg.se
  Svara
 • När jag ändå håller på och skriver här så kan jag berätta att mamma står just Nu och lagar champinjoncrepes utifrån ditt recept. Hon frågade mig häromdan om jag kunde googla upp ett crepes recept (hon ska ha middag med tjejkompisarna)
  och jag tänkte ”har inte Sandra gjort ett sånt recept?” och visst hade du det! Haha

  Martina 2014-05-14 19:33:31
  Svara
 • Åh, terrakottakrukor med gröna växter är ju underbart! Speciellt med lite medelhavsväxter som citronträd, basilika, tomater och sånt. 😀

  Caroline Forslund 2014-05-14 19:33:19 http://www.carolineforslund.se
  Svara
 • Den lampan har jag tittat på också, jättesnygg! Passar nog jättebra i köket 🙂
  Säkert i sovrummet också iförsig

  Martina 2014-05-14 19:29:38
  Svara
 • Drömliv <3

  Madde Schwedaan 2014-05-14 19:06:48 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • Krukor i fönstret är underbart tills du vill öppna fönstret! Då blir det minsann jobbigt, dels för att vissa fönster öppnas inåt och dels för att det är stor risk att krukorna åker ner i golvet (been there done that så att säga). Då är det bättre att skaffa ett litet växtbord typ. Vad underbart fint det ser ut att vara förresten!

  Flora Wiström 2014-05-14 18:48:03 http://florasblogg.se
  Svara
 • Sandra snälla svara på det här. Jag har nyligen lämnat ett förhållande. Vi var tillsammans i fyra och ett halvt år och tog beslutet att göra slut tillsammans, men sen fick jag reda på att han varit otrogen och allt kändes bara så jäkla meningslöst. Jag är numera ensam. Men. Det finns en annan kille. Som är snygg och bra och trevlig och rolig. Det kändes som att det var något litet mellan oss, men det är så typiskt mig att övertolka allt en kille gör. Om han ber om en kram, vill att jag ska känna på hans ärr och sådär så tror jag absolut att han gillar mig. Han har sa att jag är söt och snygg och verkar ibland lite nervös när vi snackar. Så jag började hälsa lite mer ingående på honom när vi sprang på varandra. Fråga vad han ska göra i helgen och så. Fråga hur mycket klockan är när jag ser honom på gymmet. Jag är sjukt dålig på att flörta dock, och är svinrädd för att verka för intensiv eller på. Men inget händer. Vi träffas, vi hälsar, vi snackar litegrann. Ibland är det han som tar initiativ och ibland är det jag. Nu känns det däremot som om det är jag som tar mer initiativ än han och som om han tycker att jag är för på. Jag sänder liksom ut fel signaler och vet inte hur jag ska komma runt det. Jag vill så gärna ha något kul med honom men orkar inte ännu en hjärtesorg. Nu känner jag mig bara jobbig och fel och trasig istället för glad och stark. Hur gör man? Hur får man ett litet rebound? Hur visar min intresse utan att skrämma bort andra? Hjälp!

  emma 2014-05-14 18:42:18
  Svara
 • Så herlig med stort vindu på soverommet! Gulvmiddager er så klassisk for flytteprosessen, hoho!

  Synne 2014-05-14 17:46:16 http://www.etdrysskanel.wordpress.com
  Svara
 • åh men hallå!! Gulvet!! Var det orginale tregulv, eller har du fått gulvene lagt selv? om det er sistnevnte, snälla, hvor fikk du de fra??har googlet ihjel meg på jakten etter drømmegulvet!

  majken 2014-05-14 17:36:16
  Svara
 • Så fint golv!

  Maria 2014-05-14 17:20:34 http://dreamsof.blogg.se/
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind