Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

one week.

Här kommer en summering av min vecka i 25 bilder.

På måndagsmorgonen tatuerade jag mig. Eller nä. En FATTA-gnuggis, men så fin!

Jag åt lunch med Magnus på Love Food Cafe på hornsgatan där man får bygga sin egen macka. så gooood.

.

Har ju inget kök än ni vet så åt middag ute också. Blev skaldjurspizza på Ciao Ciao.

På tisdagen gick jag upp tidigt för att åka tåg.

Till Göteborg! Hur fint är Göteborg egentligen, hit kan jag flytta.

Jag hade boksignering på Akademibokhandeln, tack alla som kom blev så glad. <3 Bilden är mellanradernas.

Efteråt gick jag och Emilia från förlaget och åt på Levantine. De hade en restauranghund som skällde argt så fort en annan hund gick förbi utanför <3

Jag åt godaste råbiffen.

När vi gick hem fotade vi syrenerna som luktade helt övernaturligt gott.

På onsdagen var det dags att åka tåg igen! På tåget läste jag Crambys nya bok Mackor som jag fick från Akademibokhandeln dagen innan.

Hej Malmö! Förstår inte varför alla snackar om att Stockholm är så himla vackert, Malmö och Gbg minst lika perfa.

Sedan boksignering igen!! Åh vad jag tycker om att träffa er. Här är lite bilder som jag blev taggad på på instagram!

Och så blev det torsdag och jag var tillbaka i Stockholm igen. Åt frukost med Michelle på Urban Deli och hade tvodd-möte.

Sedan gick jag och röstade. Jag röstade på Miljöpartiet i EU-valet. Har helt ångest över att miljölagarna i Europa är så dåliga och tror att det är så otroligt viktigt att sätta ner foten kring dem.

Sedan gick jag och Michelle på power walk. Vi testade utomhusgymmet vid Skanstull litegrann också.

På kvällen hade mitt förlag Rabén & Sjögren sommarfest. Här är jag och Lennart Hellsing. ALLTSÅ!

Efteråt mötte jag upp Christian och Alexandra och drack en himla massa vin på HTL.

På fredagen såg jag ut såhär.

Hade ett möte med Sveriges Kvinnolobby och fick den här fina affischen! Den åkte direkt upp i mitt sovrum.

På eftermiddagen gick jag och Michelle till Babylon för att träffa min kompis Chrissy från New York som är här på semester.

Sedan hängde jag på min balkong resten av kvällen med de här två fina bland annat.

Alltså<3

I lördags tipsade SvD om min bok!

Hängde i Vitabergsparken hela eftermiddagen där Höj Rösten hade politiskt och feministiskt event med massa bra personer som pratade och spelade.

När det började bli kväll bakade jag pizza i tyllklänningar som Elsa fyndat under dagen. Varför inte.

Japp. Det var min vecka!
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
48kommentarer
 • Jag vill också ha affischen!!!
  Vart finns den att få tag på? 🙂

  Jessica 2014-05-29 12:24:20
  Svara
 • Hej hej har du någon aning om affischen går att köpa någonstans? Kram!

  Linnea 2014-05-27 23:49:23
  Svara
 • Till Ellen: Hm.. varför tolkar du våra kommentarer så negativt?
  Jag tycker inte att frågan : Varför röstade du inte på F! ? Är speciellt vänligt ställd, inte direkt ovänlig heller utan snarare ett ifrågasättande av Sandras val.

  Hanna 2014-05-27 10:10:10
  Svara
 • Hej xyz!
  Jag frågade av nyfikenhet kring vad som fick sandra att välja annorlunda denna gång jämfört med tidigare val (förutsatt att jag förstått rätt kring hennes röstande). Missa inte att jag skrivit ”utan någon värdering av hur du röstat” i min kommentar. Jag har inte någon negativ syn på Sandras val av parti, varken förr eller nu. Dessutom så räknar jag med att Sandra bara struntar i att svara om hon inte känner för det eller inte orkar redogöra. Det är helt begripigt i så fall.
  Jag bara undrade, menar inte att vara negativ och det är självklart inte min sak att avgöra om frågan ska besvaras eller inte.
  Ha en skön sommar

  Perry 2014-05-27 01:55:57
  Svara
 • Menar du att du satt på levantine, mitt på andra sidan vägen från min lägenhet?? Hade jag vetat så hade jag bjudit upp dig/er på ett glas cava eller liknande 🙂 fint att du gillar Göteborg, det gör jag med!

  Therese 2014-05-26 21:18:49
  Svara
 • Åh dina mat-foton ser så gott ut! 😀 Så mysigt med picknick Sandra! 😀
  Härliga somriga foton!

  ellenlundis 2014-05-26 16:44:44 http://finlandsgullet.wordpress.com/
  Svara
 • Vilka miljölagar i eu lite mer bestämt är det som är så dåliga? eller vad gör dem dåliga? har ingen koll alls på vad de säger, så det vore intressant att veta 🙂

  Mirjam 2014-05-26 15:43:51 http://kortochgott.devote.se
  Svara
 • is it possible to buy that poster somewhere??

  sofia 2014-05-26 12:48:32
  Svara
 • Till alla som ”försvarar” Sandra och skriver ”varför måste hon försvara sitt val av parti? varför måste ni ha en förklaring”. Ni behöver väl inte se det så negativt, tycker att alla frågor om röstandet lagts fram på ett vänligt sätt med nyfikenhet. Många har varit väldigt engagerade inför det här valet och tycker att det är kul att höra hur tankarna går hos andra. Bara för att någon frågar är inte det samma sak som att de ifrågasätter eller kräver en förklaring eller ett försvar!

  Ellen 2014-05-26 10:19:04
  Svara
 • For en fin oppsummering av uka! Så mye gøy og hyggelig!

  Synne 2014-05-26 08:44:22 http://etdrysskanel.wordpress.com
  Svara
 • Varför måste Sandra försvara sitt val? Det är ju inte direkt så att MP är mot feminismen, de är precis lika mycket för som F! plus att de har mycket erfarenhet av miljöarbete, något som verkligen behövs i EU…

  Hanna 2014-05-26 08:39:45
  Svara
 • TACK för att du kom till Malmö, vi tycker det är otroligt kul att träffa dig med!

  H 2014-05-25 22:51:30
  Svara
 • Röstade precis som Sandra på Miljöpartiet i EU-valet, men kommer att rösta på Fi i Riksdagsvalet. Kändes helt självklart för mig.

  Ida 2014-05-25 22:19:03
  Svara
 • Hej Sandra!

  Med tanke på EU-valet undrar jag ifall du vet hur många av dina läsare som är över 18 år och svenska medborgare? Och hur många det är i så fall? Kram

  annika 2014-05-25 21:45:09
  Svara
 • Jag var så besviken för att jag inte hann träffa dig i Göteborg, jag repade inne på Stora teatern hela dagen inför en föreställning som min skola sätter upp. Och jag är en av personerna som sitter på gräset vid vattnet i fotot här uppe. Så himla konstigt och roligt!

  Tove 2014-05-25 19:58:47 http://holmtove.blogg.se
  Svara
 • haha SÅ gullig längdskillnad på dig och killen i bokaffären. hur mycket skiljer det på dig och magnus när du inte har klackar?

  Josefine 2014-05-25 18:51:29
  Svara
 • dör på din och michelles frukost. du vet ju med usa liksom, så mycket fantastiskt men vill bara ha MACKA MED BREGOTT OCH OST på. som man hyvlat själv.

  Vicky 2014-05-25 16:35:08 http://vickys.se/
  Svara
 • Rösta på miljöpartiet i EU-valet = FETT NÖDVÄNDIGT
  Man kan ju rösta på Fi i riksdagsvalet istället hoh!
  kram

  Carolina 2014-05-25 16:10:26 http://cfelicia.blogg.se
  Svara
 • Tack för att du finns och för att du är SÅÅÅÅÅÅ HIMLA COOOOL som du e!
  Ska läsa din bok så fort jag får tag på den!

  Anna 2014-05-25 16:08:04 http://photographias.blogg.se/
  Svara
 • perfect dress <3

  anja 2014-05-25 15:54:37
  Svara
 • Läste din bok i helgen, och jag tyckte väldigt mycket om den! Läser mycket böcker, är 33 år och beläst, och jämfört med många andra ungdomsböcker (som jag älskar) så känns din bok så välskriven, spännande och äkta. Älskar hur du uppgraderar och försvarar den tonåriga tjejen som gillar att hångla och ta för sig. Ser fram emot att följa din litterära karriär, och kommer att vårda min förstautgåva.

  Helena 2014-05-25 15:48:33
  Svara
 • Älskar såna här inlägg!

  Maria 2014-05-25 15:41:44
  Svara
 • Åh vet du om man kan köpa affischen nånstans??? Så cool och fin 🙂

  Matilda 2014-05-25 15:37:00
  Svara
 • Sandra Sandra Sandra. Fina Sandra. Tack för att du delar med dig av ditt liv.
  Kramar i tusen.

  hanna 2014-05-25 13:41:44 http://hannaalmgren.blogspot.se
  Svara
 • tycker det är lite konstigt att folk vill ha förklarat för sig varför hon röstade på mp. varför ifrågasätta så, hon gjorde det väl av en orsak. kanske röstar hon på nåt annat under valet till riksdagen? och om hon inte gör det gör det ingenting, hon måste få rösta som hon vill oavsett. (fast jag är iaf glad att hon röstade rött.)

  hur som helst! länkarna i texten blir ibland lite ljusa för mig också, men inte i kommentarerna. kanske är det min skärm det är fel på. och! älskar verkligen den sista bilden!

  xyz 2014-05-25 11:54:55
  Svara
 • Miljöpartier är väl allmänt bättre på HELA miljö&djurbilden än Vänsterpartiet, medan Vänsterpartiet även ifrågasätter på konsumtionssamhälle och hela idén om ökad tillväxt. Både Vänster och Miljöpartiet är feministiska partier, visserligen, men FI är den enda av dem som talar om HELA frågan om utanförskap och minoriteter, inte bara kvinnors, utan även romer, andra etniska minoriteter, hela HBTQ-alfabetet och funktionshindrade. Och ALLA dessa är viktiga frågor idag.

  Emma Lindvall 2014-05-25 11:53:24 http://doesangelsbleedcrimsonblood.wordpress.com/
  Svara
 • MÅ. HA. DEN. AFFISCHEN. Har du nån aning om vart den går at köpa? Gjorde et snabbt google sök, men hittade ingenting.

  Mina 2014-05-25 11:32:14 http://minismartinis.com
  Svara
 • Undrar också lite över varför du inte röstade på FI? De har samma miljöpolitik som miljöpartiet men också är deras utgångspunkt mänskliga rättigheter.

  Hedda 2014-05-25 11:19:00
  Svara
 • Saga: Isabella Lövin har varit väldigt framgångsrik i miljöfrågorna i Eu-parlamentet. Läs naturskyddsföreningens rapport en gång till. Jag röstde på henne! Hon är grym och kommer att fortsätta göra stor skillnad på sin post! Hon har också koll på jämställdhet, är kritisk mot övervakning etc. Det finns många bra kandidater till detta val, miljöfrågan väger tungt för min del. En får väl gå på magkänslan helt enkelt!

  Josefin 2014-05-25 10:50:37
  Svara
 • Saga: Jo, men där gällde det endast frågor om klimatet och naturskyddsföreningen ställde fyra frågor till alla partier. Fyra frågor som V röstade miljövänligt till. Frågar man mer och om inte bara klimat utan övergripande om miljö tar MP ledning som ett mer miljövänligare parti. Kolla här: http://www.naturskyddsforeningen.se/val

  David 2014-05-25 10:47:18
  Svara
 • Men hörrni tjejer, Miljöpartiet är ett feministiskt parti! In och läs deras partiprogram så får ni se att de står för en väldigt vettig politik!

  Sandy 2014-05-25 10:17:35
  Svara
 • Heeej! Jag är också som några andra nyfiken på hur ditt resonemang gick när du valde att inte rösta på FI? Skulle gärna ha två röster för att kunna rösta på miljöpartiet också, men brinner för feminismen vilket ju du också tycks göra så vore kul att höra hur du resonerade bara 🙂

  Elin 2014-05-25 09:03:26
  Svara
 • Du verkar ju ha haft en fantastisk vecka! Så himla fin tyllklänning! Och på foto tillsammans med Lennart Hellsing, hur coolt?! 🙂

  Mymlan 2014-05-25 08:55:34 http://litenmymla.papper.fi
  Svara
 • Alltså vad VAD handlade mötet med Sveriges Kvinnolobby om?!! FIN affisch!

  Bella 2014-05-25 08:14:02
  Svara
 • Hej! Jag tycker jättemycket om dig! Drömde härom natten att vi träffades och först var det helt drömmigt och vi hade skitkul men sedan vill jag minnas att min dröm spårade och du inte alls var som jag tänkte mig, var så ledsen när jag vaknade innan jag insåg att det bara var en dröm. Den bilden stämmer ju förstås inte för jag är bombis på att du är fantastisk men det ligger och skaver. Hur läskigt är det inte att sedan dess har jag sett att vi har varit så så så nära på att springa på varandra!?!? Förutom Göteborg/Malmö-trippen så har vi hängt på exakt samma ställe, samma dagar – olika tider! Finns det en chans att man kan få träffa dig nån gång? Läsarträff? Boksignering? Fika? Picknick?
  Kram Sandra!

  Sabine 2014-05-25 06:11:29
  Svara
 • ugh, sounds like basically an absolutely perfect week!

  joanna 2014-05-25 05:52:59
  Svara
 • Har lite samma fråga som Pippi, utan någon värdering av hur du röstat: Jag vill minnas att du tidigare tyckte det var självklart för dig att rösta på F!, varför har du ändrat dig?

  PS. Kanske bara min skärm som inte är så bra på att skilja ut ljusa färgnyanser men den rosa färgen på dina länkar blir väldigt kontrastlös mot det vita. Men det är inget större problem.DS

  Perry 2014-05-25 01:54:59
  Svara
 • Ja Malmö är ju Sveriges bästa stad! 🙂

  Alexandra - illustrationer 2014-05-25 01:22:26 http://www.blogg.hejalexandra.se
  Svara
 • Du ser glad och lycklig ut. Härligt 🙂

  Malin 2014-05-25 00:41:17
  Svara
 • Att rösta på Miljöpartiet för miljöns skull känns väl sisådär när Naturskyddsföreningen menar att Vänsterpartiet är bättre på den fronten…

  Saga 2014-05-25 00:39:25
  Svara
 • Gud vad fabulous, dör vilken vecka.

  Madde Schwedaan 2014-05-25 00:39:15 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • Åh, men hallå så fint?!

  Tokyoyo 2014-05-25 00:29:57 http://tokyoyo.se
  Svara
 • Malmö är superfint!

  emma 2014-05-25 00:22:25 http://blog.emmaeriksson.me
  Svara
 • Hej! Älskar din blogg och du är helt underbar. Blev jätteglad när jag läste intervjun med dig i Linopressen idag skriver av Melinda Reyes Hiltunen. Kan inte vänta med att läsa din bok. 😀 <3

  Matilda M 2014-05-25 00:05:38
  Svara
 • Besviken på mig själv! Var ju i Göteborg den dagen du signerade men glömde min bok hemma och sen helt vimsig bland shoppingen när jag väl var där..
  Hoppas man kan träffa dig och få sin bok signerad någon annan gång 🙂

  Martina 2014-05-25 00:04:47
  Svara
 • Nyfiken, finns det nån anledning till att du inte röstade F!? Tänker på den historiska möjligheten att som feminist kunna rösta in en romsk kvinna i parlamentet

  Pippi 2014-05-25 00:00:30
  Svara
 • Låter som du flängt runt ganska härligt. Var på väg för att snegla på dig och dina böcker i Malmö men blev för nervös.

  Den rosa tyllklänningen är riktigt söt förresten 🙂

  Coco 2014-05-24 23:43:46 http://middlemoment.wordpress.com/
  Svara
 • men åh vad mycket roligt du har hunnit med!! älskar älskar älskar att du bakade i den där tyll kreationen!!

  rebeccajohnnysdotter 2014-05-24 23:04:44 http://glossfashion.com/rebeccajohnnysdotter
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman