Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

jag har inte tänkt på förtunningen av ozonskiktet en enda gång under dom här veckorna. eller på svälten och orättvisorna i världen. eller överbefolkningen. eller försurningen. eller kärnvapenhotet. eller framtiden. det är ändå sånt jag brukar tänka på. jag har bara tänkt på dig. det är nog tur att inte alla människor är förälskade samtidigt. att det finns några som har nåt annat i huvudet. eller också är det otur.

cap d'antibes.

Dagens nödvändigheter, mer än detta behöver jag inte för tillfället.

cap d'antibes.

Bikinin är från Monki och boken jag läser just nu är The Secret History av Donna Tartt. Sjukt spännande, men vi återkommer till den senare. Scarfen med Musse Pigg köpte jag 2007, men minns inte riktigt var. Bra att ha i håret mot solen i alla fall. Solglasögonen är från Dolce & Gabbana och har riktig spets pressad mellan plastbågarna. Körsbären är inköpta i närmaste mataffären. Citatet är av Per Nilsson.
.

Translation. Pool side necessarieties. Bikini from Monki, glasses from Dolce & Gabbana and a scarf I bought in 2007.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Härligt att du inte tänker på orättvisor, så att du kan fortsätta göra reklam för tveksamma företag med ytterst tveksam produktion. Företag som har som mål att inför 2020 nyttja hållbar bomullsproduktion. Ska du inte vänta tills dess med att ge dem reklam?

  nils 2014-07-08 09:51:20 http://-
  Svara
 • Boken är såå bra!

  Emilia 2014-07-07 22:31:30
  Svara
 • Varldens basta bok !! Vilken lyx att fa lasa den for forsta gangen: du har sa mycket bra framfor dig. Har last den sakert 100 ganger genom aren !

  Fanny 2014-07-07 15:27:56
  Svara
 • Det känns som att alla läser den just nu! Vilket är bra, eftersom det ären fantastisk bok 😀

  Elin 2014-07-07 14:19:20
  Svara
 • Den boken.<3 Herregudars alltså, vad smart den är

  Elsa 2014-07-07 13:37:33 http://railroadlullabies.tumblr.com
  Svara
 • Hej Sandra.
  Av misstag råkade jag hamna på ditt flickr-konto. Det såg så himla organiserat och fint ut, därför undrar jag om inte du kan göra någon sorts flickr-guide?

  Jag har nämligen nyligen börjat använda tjänsten då jag blev trött på att fylla alla mina datorer till maxgränsen med bilder.
  Dock tycker jag det är lite krångligt att till exempel:
  – ta bort onödiga bilder om man importerar direkt från kameran.
  – ladda upp från flickr till tex facebook
  – redigering organisering osv

  Hur gör du? Har du orginalbilderna privata och de redigerade synliga? Vilka program redigerar du i?
  Snälla berätta dina knep! Så skönt att ha alla bilder samlade på ett och samma ställe, åtkomligt överallt så längde du är uppkopplad osv. Dock verkar mitt flickr konto bara överpackat med onödiga bilder som jag aldrig orkar gå igenom riktigt ordentligt. skulle vara så tacksam för tips.

  Claudia 2014-07-07 13:21:17
  Svara
 • Men solglasögonen, ÅHHH!! Visa mer, få se dom på! 🙂

  Fanny 2014-07-07 09:16:14 http://fannyblingman.blogg.se/
  Svara
 • Men alltså, solglasögonen! 😎

  Joella 2014-07-06 23:38:46 http://mytenochhemligheten.blogspot.com
  Svara
 • sån sjukt snygg kombo. lite flashbackigt vintagesnygg! känns som du för ett tag sen typ (och lika snygg då som nu).

  Vicky 2014-07-06 22:39:07 http://vickys.se/
  Svara
 • Solveig: åh så glad för din skull. <3 längtar efter att min pojkvän ska säga det, såhär 2½ år in i förhållandet.

  J 2014-07-06 22:38:21
  Svara
 • Måste bara rekommendera alla som läser detta inlägg att läsa boken som citatet kommer ifrån, vilket är Hjärtans Fröjd skriven av Per Nilsson. Jag vet inte om yngre ungdomar idag känner till boken men när jag gick i åttan (14 år sedan) lästes den i skolan på svenskalektionen, jag blev totalt kär i boken och hans sätt att skriva och han har skrivit massa andra ungdomsböcker som är jättebra men Hjärtans Fröjd är så fin och smärtsamt skriven om kärlek. Rekommenderas superstarkt.

  Amelie 2014-07-06 22:24:07 http://amelietamm.com
  Svara
 • Bästa citatet!!!!! Måste läsa om boken känner jag.

  Gabriella 2014-07-06 22:20:58
  Svara
 • Den där rubriken får mig att vilja läsa texter av dig om kärlek. Saknar det.

  Anna 2014-07-06 21:55:39
  Svara
 • Fast detta har inget med inlägget att göra vill jag berätta någonting till dig eftersom jag aldrig har haft en ”bästa händlese” när man fått skriva dem hit. Min pojkvän och jag har varit närä på ett år tillsammans men pga dåliga tidigare förhållanden och hans depression har vi aldrig sagt ”jag älskar dig” till varandra. Jag bestämde mig redan från början att jag inte skulle säga det förrän han var färdig fast jag har velat flera gånger. Idag sitter vi inne och ser slött på en film och han verkar en aning nervös och så säger han mitt i allt ”jag älskar dig förresten, jag vill att du ska veta det”. Kan inte sluta le, så här lycklig har jag knappast någonsin varit 🙂 Ha en super fin semster med din fina och tack för en så otroligt fin blogg!

  Solveig 2014-07-06 21:43:38
  Svara
 • Hihi titeln var nästan längre än texten, fniss. Titeln var för övrigt förbannad bra formulerad

  Hanna 2014-07-06 21:42:27
  Svara
 • …fast nu kom jag på – det kanske var längesen du köpte bikinin?

  xyz 2014-07-06 21:23:45
  Svara
 • SÅ glad över att du la upp bilden på bikinin + att den är från Monki (dvs lätt att få tag på o inte för dyr), ska köpa dirr när jag kommer hem till Sverige.

  xyz 2014-07-06 21:21:44
  Svara
 • Det där är världens bästa bok! Jag läste den förra sommaren och kommer på mig själv med att fortfarande tänka på Bunny ibland.

  Ida 2014-07-06 21:09:26
  Svara
 • Oj, va roligt att du läser den boken!
  Jag känner mig plötsligt väldigt gammal, men när jag var en sidådär 16 år var det en sån bok som alla slängde upp kafébord och ville visa att man läste.
  Jag läste den också, och fastnade för evigt för dessa intellektuella karaktärer och miljöer. Kan vissa meningar i boken utantill, såhär en kanske 20 år senare (gammal som sagt).
  Ska bli spännande att höra vad du tycker!
  Gillade fö din bok, fortsätt skriva!

  bibliotekarien Lisa 2014-07-06 20:54:22
  Svara
 • Jag har likadan bikini, så tjusigt med höga bikinitrosor! 🙂

  M 2014-07-06 18:51:19
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman