Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

presenter bara sådär.

flowers

I lördags hade jag trettioårsfest med Jenny, Matilda och Michelle och nu är min lägenhet full av blommor! Alltså jag älskar det. Har inte så mycket vaser hemma, de mesta på bilden är flaskor, tomatsåsbehållare och större burkar. Men tycker det nästan blir finast så.

gifts

Fick så otroligt mycket annat fint, allt är inte ens på bilden för att jag upptäckte att jag hade missat packa upp en påse. Hade inte ens tänkt på att man kanske skulle få presenter när man har födelsedagsfest så det blev som en extrafin överraskning. Här ser vi exempelvis böcker, handkrämer, smink, doftljus, godis, en lilla mockakjol från H&M, årets bästa facebook-status inramad (!), en ananasburk, guldiga reflektorer och champagne. Ej i bild är Svensk Tenns fina ekollon-vas och en collegetröja med BSB-tryck. Alltså tack alla jäkla drömmiga gullisar för att ni ens finns och kom och vill vara mina kompisar.
Älskar kompisar alltså.

.

Translation. Michelle, Jenny, Matilda and I had a 30th birthday party together this weekend and here’s some of the fantastic gifts I got. <33

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Anna: Jeg er deg. Jeg er 24 (snart 25) og har aldri vært sammen med noen. I år ble jeg forelska for andre gang i mitt liv, men det gikk rett til helvete for å si det sånn. Det var veldig vanskelig å komme over han, for det eneste jeg klarte å tenke var at ”nå blir jeg jo aldri forelska igjen” og ”hvorfor er jeg ikke bra nok?”. MEN. Nå har jeg heldigvis klart å snu tankegangen litt; Jeg (og du) kommer til å bli forelska igjen. Før eller siden blir det gjengjeldt. Og jeg (og du) ER bra nok! Jeg har ikke hatt timingen på min side. Jeg er ganske kresen. Jeg kjenner ikke såå mange single gutter. Du har helt sikkert litt av de samme grunnene? Mitt tips: Ha fest med venner og be dem ta med folk du ikke kjenner. Prøv noe nytt. Dra nye steder. Internett! Verden er full av gutter, en må bare jobbe litt med det. Og når du kjenner deg ensom; GIFs av søte dyr hjelper! 🙂

  Maria 2014-09-10 17:36:47
  Svara
 • En fråga som kanske är lite out of the blue… men visst var det du Sandra som tipsade att om man skulle beställa något från etsy, så kan man fylla i att det är en gift så slapp man typ tull eller något? Eller har jag fått det om bakfoten? Har jag drömt det? Det sitter och kliar i bakhuvudet för att jag inte kommer ihåg!

  Mathilda 2014-09-09 18:24:25
  Svara
 • åh. så fine og så velfortjente gaver og blomster og alt. stort grattis!

  EE 2014-09-09 14:58:41 http://etatdereverie.blogspot.com
  Svara
 • ÅH ananasen! <3 og pol roger! <3 og skandinavisk smågodt! <3

  mariell. 2014-09-09 11:05:26 http://hjartesmil.com
  Svara
 • Ahh, så jäkla bra FB-status! 😀

  LILIJA 2014-09-09 11:00:06 http://lilija.com
  Svara
 • Anna: det känns som en explosion.
  Och det kommer när du minst anar det, när du inte letar.
  Jag har mest träffat mina killa online, du kanske skulle testa? säkert kul att hänga på någon dejtingsajt kan jag tänka mig!

  Isabella 2014-09-09 10:39:45 http://Isabellahansson@live.se
  Svara
 • Hej internet-storasyster. Jag skrev förra veckan om en kille som velade mellan mig och sitt ex, och du svarade väldigt vettigt och fint, så jag har nu sagt att han ska låta mig vara.
  Men nu kommer den här känslan av att jag på riktigt inte tror att det kommer finnas någon som han, som förstår mig lika mycket som han, som är lika rolig som han. Du vet, allt det där. Och med det så kommer den jobbiga perioden av att inte äta. Jag har inte ätit ett mål mat på en vecka, spyr bara när jag äter för mycket. Så min fråga är egentligen: finns det tips från wherever som säger vad för mat man kan tvinga i sig när man ligger och hulkar över att det inte finns någon där ute som håller min hand som han gjorde.
  tack puss hej.

  E 2014-09-09 02:28:21
  Svara
 • Svar till Anna: Det är sant som de säger, att det plötsligt bara kommer. Jag tror att internet är ett bra ställe att träffa killar på. Typ dejtingsidor. Annars har jag mest träffat mina pojkvänner genom kompisars kompisar, på fest och genom universitetet. Vad är du intresserad av? Om du t ex gillar politik eller ett visst fotbollslag eller noir-film så finns det ju föreningar för sånt, där man kan joina och träffa likasinnade 🙂

  Sofia - Londonbloggen 2014-09-09 01:32:59 http://londonsvenskar.com/sofiacapel
  Svara
 • Hej Sandra (eller folket i kommentarsfältet)!
  Vet inte hur jag ska börja riktigt. Men såhär. Jag är 24 år och har aldrig haft ett förhållande. Jag har faktiskt aldrig ens varit nära att ha ett förhållande, ”på g” med någon, dejtat någon eller vad man nu säger. När jag var typ 17,18,19 så var jag sviiiiinkär i en kille som var sex år äldre än mig, men jag var alldeles för blyg och han luktade alldeles för gott så jag vågade aldrig säga något och fick därför aldrig veta om han gillade mig tillbaka. Mest sannolikt gjorde han inte det men jag gick ändå såklart igenom hela känslospektrat, från ”tänk om det skulle bli vi” till ”fan, jag kommer dö ensam”. Hur som helst, efter att jag slutat vara kär i honom så kände jag ändå att det kan nog vara okej att vara singel. Men det känns ibland som att jag missar något som andra får uppleva. Jag ser rätt bra ut och får hångla och ligga rätt mycket om jag vill. Men jag har ju aldrig fått hångla eller ligga med någon som jag är kär i. Det vill man ju testa någon gång. Problemet är bara att jag inte riktigt vet hur man hänger med killar. Jag är jättebra på att hänga med folks pojkvänner och eftersom jag inte har så många singelvänner för tillfället så third wheelar jag en hel del. När jag säger att jag är bra på att hänga med folks pojkvänner så menar jag inte att jag försöker eller vill stjäla dem, utan jag menar bara att jag kan vara mig själv utan prestationskrav för de är redan upptagna. Jag är också bra på att hänga med folk som jag bara vill ligga med, för det är ju inte som att jag vill ha ett förhållande med alla jag ligger med. Vissa dagar är jag nöjd med att vara singel, men ibland blir det jävligt ensamt. Det känns ju dessutom jävligt deppigt att klaga över att man är singel så jag har inte berättat det här för någon förut, men generellt brukar ju folk bara säga att man ska vänta för ”det kommer”. Men var någonstans hittar folk sina pojkvänner? Och hur känns det att hångla med någon man är kär i som är kär i en tillbaka?

  Anna 2014-09-08 23:56:14
  Svara
 • Resorb? hahah ja why not, grattis i efterskott finaste Sandra <3

  Cornelia 2014-09-08 21:45:52 http://cyber-tomatoes.tumblr.com
  Svara
 • ekollon! extra fint. och grattis igen gulliga du.

  Vicky 2014-09-08 20:56:41 http://vickys.se/
  Svara
 • Sist jag fick blommor och inte hade vaser tog jag ett högt coca-cola glas i rosa från MCDonalds och fyllde med vatten och stoppade blommorna i. Sken jättefint i solen. 🙂

  Madde / ★ Livet som mamma och lärare ★ 2014-09-08 20:44:20 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Så fina och genomtänkta presenter! Grattis i efterskott till er!

  Tokyoyo 2014-09-08 20:36:47 http://tokyoyo.se
  Svara
 • men åh vad mycket fint!!

  rebeccajohnnysdotter 2014-09-08 19:51:52 http://glossfashion.com/rebeccajohnnysdotter
  Svara
 • Det blev ju ett jättefint blomsterbord! Jag har inte heller så många vaser så jag brukar använda en tillbringare när jag får blommor.

  Jämtlandshanna 2014-09-08 19:34:57 http://jamtlandshanna.wordpress.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström