Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sandra och michelle. om new york.

photobooth.
Torsdag = podcast med Sandra och Michelle. I och med att jag är i New York just och både Michelle och jag har bott här tidigare (till och med tillsammans) så är temat denna vecka rimligtvis New York! Våra favoritplatser, hur det är att bo här, om vi vill flytta tillbaka, knep för att se ut som man hängt i stan hur länge som helst samt de mindre bra grejer (läs: kackerlackor).

Lyssna och prenumerera i itunes HÄR. Vi finns i alla podcastappar också.
För att lyssna direkt i webbläsaren, varsågoda:

Vi finns på twitter och insta under hashtaggen #sandraochmichelle

.

Translation. Podcast no. 23 with me and Michelle is out today. It’s about New York

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • alltså…visst låter det som att någon går på toaletten 11-12 minuter in i podden. en jättebajs ner i toaletten.

  ebba 2014-10-19 15:03:12
  Svara
 • E: Hej, jag har varit i samma situation som du är nu, och det suger. Min före detta pojkvän lämnade också mig för sitt ex och det gjorde så ont i hjärtat. Han sa att han älskade mig dagen innan han var otrogen mot mig och sedan gick tillbaka till sin före detta. Det enda jag kan ge som råd är att en kille som inte vet vad han vill är ingen att ha. Och att det är lönlöst att jämföra sig med exet, det gå liksom inte att jämföra människor och när det kommer till kritan vill man inte vara någon annan än den man är. Jag är övertygad om att du är en toppen tjej och du förtjänar kärlek av någon som inte gör sådär mot dig. Med såndäna killar är det dessutom ofta bara en tidsfråga innan de lämnar den de lämnat dig för, och går vidare till nästa. Alltså inget att ha! Kram på dig

  Elsi 2014-10-18 13:00:29
  Svara
 • Skrattade högt så många gånger!

  Anna 2014-10-17 17:59:46
  Svara
 • Hjälp så mysigt när ni berättar om era år tillsammans i NY. <3

  Sandra 2014-10-17 09:56:39 http://sandrajm.blogg.se
  Svara
 • Linda: Fast alltså, det är ju såklart oerhört tragiskt, men Sandra och Michelle kan ju knappast förväntas ha koll på det? Bor också i New York och Sandra och Michelle har rätt i att en inte ses som turist om en går mot röd gubbe, hur osmart det än må vara att göra det.

  Linnea 2014-10-17 00:29:00
  Svara
 • Men!!!!! Ett ord: personkemi.
  Till ni som kommenterar om utseende.
  Notera: när jag jobbade med modejobb träffade jag maniliga modeller, OCH halvnakna manliga modeller. Till och med klätt på och av dem kläder. Blev jag kär i någon av dem? Svar: nej.

  Nog sagt om det.

  Trevlig helg!

  En tanke 2014-10-16 22:47:25
  Svara
 • Hej och förlåt för att jag skriver om samma sak hela tiden men jag vet som sagt inte vart jag ska vända mig annars för ingen av mina vänner fattar.
  Han som jag var och kanske är så kär i fortfarande som lämnade mig för sitt ex,
  jag kan inte sluta tänka på dom. Tillsammans. Jag jämför mig med henne hela tiden, gör undermedvetet saker för att vara mer lik henne, tänker på vad jag kan göra för att få honom tillbaka. Han sa en dag innan han åkte till henne att han var kär i mig. Och nu är jag absolut ingenting. Hur gör man för att sluta tänka på det oundvikliga? Vad kunde jag ha gjort annorlunda när han fortfarande fanns hos mig.
  Alla säger bara samma sak:
  om något är slut så är det slut, gå vidare, det kommer inte tillbaka.
  Men det gjorde ju det för dom? Hon ändrade sig, sa det till honom, fick tillbaka honom.
  Så då är det ju mig det är fel på. Jag som inte har varit rätt. Det enda rådet jag får är bara en stor lögn, för uppenbarligen så går det ju att få tillbaka trasiga saker. Dom blev tillsammans igen, men jag måste överleva med vetskapen om att han inte vill ha mig och vara ensam med sämre hjärta än jag någonsin haft.
  Hur intalar man sig själv någonting som uppenbarligen inte är sant? Hur ska jag kunna gå vidare när dom blev tillsammans igen och nu kommer leva lyckliga i alla sina jävla dagar?

  E 2014-10-16 21:25:38
  Svara
 • Oj… Lite awkward moment där när ni säger att man ska gå på mot röd gubbe om man inte vill ses som turist när en svensk tjej precis har blivit påkörd i NY och dött den här veckan. F d Top Model-deltagaren alltså.

  Linda 2014-10-16 18:32:05
  Svara
 • Får man ladda ner era pods och lägga in i ipoden?

  Daniella i England 2014-10-16 17:46:09 http://skymningsljus.webblogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman