Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

halloween in one week.

fairytale freaks masquerade

Som det brukar kring Halloween börjar folk runtomkring en fundera på vad de ska klä ut sig till. Det märks även i mitt kommentarsfält, så här kommer ett repris-inlägg som är exakt ett år gammalt, med ett gäng gamla maskerad-utklädnader som jag haft.

1

En gång i 2006 var jag på maskerad med djurtema. Då var jag älg. Hade i och för sig bara bruna kläder, horn och nos, men funkade helt ok ändå.

2

90-talsmaskerad under 2007. Jag var Paradisio i fodralklänning, lila smink och rosa peruk. Joakim var en så himla bra Lenny Kravitz!

3

Havstema. Jag och Michelle var matroser.

4

Marie Antoinette-maskerad, gudars vad alla var fina.

5

Halloween 2008. Mimmi Pigg!

6

På en födelsedagsfest med valfritt tema var jag och mitt ex Ludvig utklädda till Björnligan.

7

Harry Potter-maskerad hemma hos Filip. Jag klädde ut mig till Rita Skeeter.8

Reklambyrån jag jobbade på hade fest med bokstaven G-tema under 2009. Jag var färgen gul.

9

Michelle och Matilda hade födelsedagsfest med ryskt tema. Jag klädde ut mig till cirkusprinsessa.

10

Halloween 2011 på fredagen var jag Mimmi Pigg igen.

11

Halloween 2011 lördag (man får absolut inte återanvända sin outfit två gånger enligt amerikansk halloween-kotym) var jag Hit-Girl i Kick Ass.
12

Förrförra årets Halloween fick jag vara mina drömmars Geri Halliwell. Aldrig känt mig så fin typ.

1

Förra året var spelade jag och Joakim skivor och vi var utklädda till skelett. Den vita härsprayen räckte bara till halva mitt hår, men det gjorde inget.

När jag tänker efter är kanske ens samlade maskeradoutfits som en sammanfattning av ens personlighet och stil. Så jag är nog en älg-eurodisco-matros-sjuttonhundratals-mimmi pigg-björnligan-rita skeeter-cirkusprinsessa-hit girl-ginger spice-dj skelett-person. Känns rimligt.

 

 

Translation. Inspiration for Halloween! My masquerade outfits throughout the years.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • hej! grymt snygga & kreativa outfits du har burit genom åren! de flesta maskeredkostymer som finns att köpa på t ex nätet är väldigt sexistiska (killar får bära heltäckande dräkter medan tjejer förväntas att visa mycket hud, se den här länken http://www.lajkat.se/22-sexistiska-halloween-drakter-som-visar-att-samhallet-ar-skevt/). vad anser du om detta?

  Ida 2014-10-27 11:27:24
  Svara
 • Alltså, mitt bästa tips (och kan inte förstå att ingen annan skrivit det) är att SOVA! Alltså det finns ingenting som får tiden att gå som att sova. Nu kan ju en del ha svårt att sova när som reser och så (en annan lyckades ju klämma in en liten powernap på högskoleprovet igår till exempel så jag kanske är lite konstig). Men ja, sova! Även att kolla serier! Filmer är ju också bra såklart, men tänk när en knarkar en serie, rätt var det är så har det gått 5 timmar av ens liv och en vet inte ens hur det gick till. Så alltså; sova och serier! Ha fantastiskt kul i US and A!

  Miranda 2014-10-26 11:49:06
  Svara
 • ah! Stödstrumpor!! Får fixa det! Och kolla film och räkna ner timmar.
  Vad snälla ni är med tips! Tack, puss på er

  Nicole 2014-10-26 09:51:49
  Svara
 • Hei! Digger deg og bloggen din. Jeg trenger litt råd. Eksen min og jeg gjorde det slutt i fjor vår etter tre og et halvt år, et veldig fredelig brudd som vi begge kom fram til over en flaske vin. Jeg er fornøyd med avgjørelsen vi tok, og selv om det var trist og det tok litt tid er jeg nå over han og oss. Det tok et halvt år før jeg kysset noen andre, og jeg har etter det møtt flere søte og snille gutter. Men jeg føler ingenting. INGENTING. Og jeg synes det er så leit, fordi jeg har så lyst å bli forelsket. Men uansett hvor snill og søt en gutt er, og hvor fint det er der og da, og uansett hvor interessert han er i meg, så har jeg enda ikke møtt noen jeg vil fortsette å henge med videre. Jeg er en 25-åring som alltid har vært en håpløs romantiker, men er nå en fortvilt romantiker – og selv om det høres veldig dramatisk ut så har jeg i det siste lurt på om jeg er i stand til å bli føle noe og bli forelsket igjen. Dette gjør meg svært trist, og jeg tror jeg rett og slett trenger å høre at det kommer til å skje. For det vil skje, sant?

  M 2014-10-26 00:32:56
  Svara
 • Till Nicole som vill ha flygtips: Mitt tips är astråkigt men det enda som funkar (enligt mig). Härda ut. Oavsett hur många böcker du läser, hur många filmer du ser och hur många låtar du tittar på är det jättelänge att sitta stilla i åtta, nio, tio timmar. När jag flyger till San Francisco brukar jag ställa in mig på att det är himla långt och sen bara räkna ner timmarna (fast göra saker under tiden såklart). Funkar kanske inte för alla, men jag tycker det är skönare att bli överraskad om det går fortare än man ställt in sig på, än tvärtom. Och sen stödstrumpor, som Hanna tipsade om, bästa grejen!

  Linnéa 2014-10-25 22:37:00 http://www.berglundlinnea.wordpress.com
  Svara
 • Nicole (som ville ha flygtips), mitt bästa tips är jättetråkigt men jag tycker typ att det är det enda som funkar. Bara härda ut. Oavsett hur många filmer du kollar, hur många böcker du läser och hur många låtar du lyssnar på så är det ändå superlänge att sitta still i åtta, nio, tio timmar. När jag ska flyga till San Francisco brukar jag bara ställa in mig på att det är aslångt och räkna ner timmarna.

  Linnéa 2014-10-25 22:26:40 http://www.berglundlinnea.wordpress.com
  Svara
 • Till Nicole: alltså det låter töntigt men alltså stödstrumpor för långflyg <333 jag får annars aslätt typ restless legs och svullna ankler (?), men det hjälper!
  Sen typ ladda upp med en bra bok, kolla om du har platta på flyget så du kan välja film själv, ha oändligt med snacks. Jag gillar att ta en GT på flyget "för nerverna" men egentligen är väl alkohol inte toppenbra. Drick vatten! Massa vatten!

  Hanna 2014-10-25 21:51:33
  Svara
 • dina maskeradoutfits är så himla grymma. förstår att du älskade att vara geri <3333

  Vicky 2014-10-25 21:51:13 http://vickys.se/
  Svara
 • så fint:) vilken fantasi du har:)

  livet med asperger 2014-10-25 20:45:41 http://domkallarmighannes.com
  Svara
 • alltså förstår veeerkligen hur grym/snygg/awesome du måste känt dig i geri halliwell outfiten! SÅ tuff!

  elise 2014-10-25 19:55:16 http://singmyspring.blogspot.se/
  Svara
 • Sandra! För så många år sedan tipsade du om Big Love, jag laddade genast ned den och den blev min bästa serie någonsin. Jag tänker fortfarande på Margene och Bill och resten lite då och då. Jag undrar, kollade du klart på serien? Vad tycker du om hur allting slutade?

  Emilia 2014-10-25 19:19:37
  Svara
 • FRÅGA TILL PODDEN!!
  Hej fina ni.
  Jag har en fråga till frågepodden. Jag ska flyga över till USA (Dallas, new Orleans och miami ska vi till!!) vid jul och jag har aldrig flugit så långt innan. HUR ÖVERLEVER EN??? Är så fasligt flygrädd också. Har ni några tips till långflyg då ni har rest en del?? Lite pepp vore också bra.
  Har ni tips för städerna vi ska till så vore det också skoj.

  Ni är bäst, önskar er all lycka. PUSSS

  Nicole 2014-10-25 19:09:01
  Svara
 • Minns typ varenda utklädnad från när de hände! Fint att ha hängt här sedan man var typ femton… 🙂

  Ulrika 2014-10-25 17:30:30 http://nettelblad.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand