Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

i want candy.

candy

Stackars alla som inte bor hemma hos oss, tänker jag när jag öppnar vår GODISLÅDA. Om jag hade vetat som sjuåring att jag planerade detta som vuxen hade jag längtat dit än mer.

candy

Vi har exempel ett halvt kilo warheads, som är supersura karameller.

candy

Karameller, hubbabubba, lakrits i en ananas, polkagris och sega äppelgodisar.

candy

Chips, lakritsrot, klubbor, olika choklad på varandra (ljusast överst och mörkast nederst) och kakor.

candy

Tryfflar, fransk nougat och tjusigare lakrits ligger i burkar, plattare godisar som taffy, chokladcigaretter och godis som sprakar i munnen i en korg.

candy

Bästa lådan jag haft.

.

Translation. We have a drawer in our kitchen filled with the best of candy.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
62kommentarer
 • Tänker på den här lådan ibland och hamnar här.
  Jag skulle gärna vilja se en uppdaterad version av denna låda i ett framtida inlägg!

  Karin 2016-11-07 22:17:23 http://www.karinholmstrom.se
  Svara
 • åhåhåh warheads! <3 kärlek, finns det i sverige eller tog du med dig?

  isolde 2014-11-09 12:52:50 http://dansariapril.wordpress.com
  Svara
 • Åh vilken underbar grej! Jag älskar din låda. När jag var liten drömde jag om att ha en egen godislåda faktiskt. Adorable! ♡

  Joy Malou Schubert 2014-11-07 04:06:17 http://nicolinda.blogg.se/
  Svara
 • Men alltså WOW! Typ bästa jag sett! Om det inte vore för att jag skulle flyttat in i lådan om jag hade en sån låda skulle jag definitivt skaffa en på en gång!

  Fredrikapåvinden 2014-11-06 23:16:16 http://fredrikapavinden.com
  Svara
 • twizzlers <33333333333 (dock gärna cherry smaken <3)

  Fredrika 2014-11-06 15:50:19
  Svara
 • Bästa inlägget jag sett på länge 😀

  Sigrid 2014-11-06 15:12:05
  Svara
 • JAG DÖR. Vill ha allt. Och Warheads! När min kompis kom hem under somrarna på 90-talet (hon flyttade till North Carolina med sin familj i 3 år) så hade hon med sig såna och vi var besatta! Vet inte varför men detta fick mig att tänka på ”Jawbreaker”, en film som jag inte ens tycker om, men i detta fall är det en positiv känsla 🙂 Skulle dock aldrig kunna ha en sådan låda hemmas hos mig, det skulle bli kaos! hahaha

  AL 2014-11-05 22:46:57
  Svara
 • NÄE FY FAN VAD BRA!!!!!!!

  Emelie 2014-11-05 22:37:57
  Svara
 • Fantastisk låda! Vi hade alltid en godislåda nær jag var liten, det var så lyxigt ibland nær mamma sa att man fick gå dit och ta en japp, daim eller klubba. Måste också ordna med det nær jag har en riktig bostad! Fast jag tror disciplinen har blivit sæmre tyværr..

  MEN: Jag skulle ju sæga: Ælskar LAFOR-kexen! De får man ju alltid till kaffet i Frankrike *saknar*

  Karolina 2014-11-05 19:19:21
  Svara
 • Åh warheads! Min absolut favorit sur-godis! Fast jag köper mina på usagodis i skrapan 😉 lyx för mig 😀

  jessica 2014-11-05 16:58:24
  Svara
 • en sån hade vi i kylen när jag var liten, mina kompisar blev alltid JÄTTEavis när de kom hem till mig. faktum är att den fanns kvar tills jag flyttade hemifrån vid 19 års ålder, men den var ändå bara fylld med gamla polkagrisstänger och pez-maskiner. men åh, en sån ska jag också ha när jag bor i lägenhet och har lärt mig att inte äta allt gott på en gång…

  Julia 2014-11-05 13:03:48
  Svara
 • Alltså. Kom genast att tänka på avsnittet av ”Fem myror” när Brasse (puss på honom fina <3 :'( har sitt stora träskåp som det står "B" på. Eva kommer å så står de å käkar ihop för att halva "B" et blir ett E, å då får Eva halva sidan… Drömmen

  Elinor W 2014-11-05 13:03:39 http://www.elinorwarholm.se
  Svara
 • Sandra. Detta är kanske det bästa jag sett i år. Jag har inte ens tänkt tanken att en får ha en godislåda som vuxen utflyttad med eget hem och katter. Är nu helt uppe i planer om min godislåda och vad den ska innehålla. Så mycket mer fantastisk en vanlig onsdag blev. Hurra!

  Karin 2014-11-05 11:12:06
  Svara
 • Frida: VARNING TRAFIKEN DÖDAR

  Lisa 2014-11-05 09:53:39
  Svara
 • Wow, hahaha. Jag är värsta hälsofanatikern som inte alls är förtjust i godis men blir på något konstigt sätt full i skratt och lycklig när jag ser din låda. Barnsligt och lekfullt på något sätt.

  A 2014-11-05 09:36:46 http://vinglamedvingar.blogg.se
  Svara
 • men åh vad gott! har funderat på att skaffa en likadan låda faktiskt. ska nog göra det!

  Och alla ni som skriker om hur farligt det är med socker osv: Lite godis ibland skadar ingen. Det är helt okej att äta det om en vill. Att hålla på så som ni gör så bidrar det bara ännu mer till den hälsohets som råder just nu, som i sig kan leda till en skev syn på mat och ätstörningar.

  Linda 2014-11-05 09:14:36 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • herregud vad avundsjuk jag ääääär! och bara massa roligt knäppt fint godis!

  rebecca 2014-11-05 08:24:08
  Svara
 • Men shit vad ni gör bort er, ni som klagar..! Hon VET nog om att socker är onyttigt, hon är inte korkad, alls. Vissa väljer dock att göra det de gillar ibland utan att vara livrädd för att dö hela jävla tiden. Vi ska alla dö, visste ni det? I det här fallet är det klockrent att ni inte vill hjälpa, ni vill bara klaga och sätta er över andra. Oskönt så det skriker om det.

  Emilia 2014-11-05 07:54:50
  Svara
 • Kreativa Ida: Gör kollage! Samla gamla random tidningar och gå loss med saxen och bygg ihop till nya bilder. Det är så himla kul och förlåtande för oss som inte tror att dom ”kan”. Annars tycker jag att du bara ska köra på det du egentligen vill göra, alltså börja skissa på en bok eller skriv dikter eller måla eller fota. Det är läskigt att börja men ingen kan ju direkt, och är det tråkigt är det ju bara att strunta i. Heja!

  Linnea 2014-11-05 07:35:13
  Svara
 • Till Anne: Jag förstår dina tankar men känner att du inte behöver oroa dig. Min lyckligaste dag i livet var när jag insåg att jag avskyr att gå ut (förutom när jag blir aspepp, vilket händer typ en gång i halvåret). Det är sån jäkla hets hela tiden med att man ska åka hit och dit och göra ditt och datt, och visst kan det vara roligt och lärorikt osv, men jag är en person som tycker att det mest magiska i livet är att få sitta hemma på lördagskvällen, sätta på Harry Potter audiobook och lägga mig i badet. Och det är okej! Vi är olika och i vissa perioder har jag varit en partytjej, men just nu gillar jag inte att gå ut alls och då gör jag inte det bara! Och du! Du kan träffa världens vackraste man på jobbet, i skolan, på någon fantastisk matlagningskurs, på en middag, på nätet, på ett köpcentrum, på en regnig parkeringsplats eller var som helst. Min kommentar blev kanske lite flummig, men min poäng är att gå ENDAST ut när du känner för det, och tvärt om, stanna ENDAST hemma när du känner för det!

  Lycka till och kram!

  H. 2014-11-05 05:03:34
  Svara
 • TILL IDA SOM VILL VARA KREATIV: ett tips för att ta bort kreativitetsblockeringen är en bok som heter Wreck This Journal. Det är som en anteckningsbok med olika ”uppdrag” som man ska göra på varje uppslag för att släppa loss kreativiteten och tänka utanför ramarna. Bild-googla eller youtuba det, folk har gjort helt otroligt fina och spännande grejer! Man kan lägga ner hur mycket eller lite energi man vill på uppdragen och sedan när man har tränat upp kreativiteten kanske man är mer redo att göra större projekt 🙂

  Emma 2014-11-04 23:30:53
  Svara
 • VARNING SOCKER DÖDAR
  ja, man skulle kunna jämföra den där lådan med en låda full med cigarettpaket, då hade det låtit annorlunda va? eller hade det kommenterats: ”ååh, en sån vill jag också ha”, ”vad glad jag blev när jag såg detta, man måste ju få unna sig”? socker dödar liksom cigaretter. även om man är smal och inte märker det på utsidan så händer det grejer på insidan i kroppen, man får lättare inflammationer, ökar risken för hjärtinfarkt, cancer och demens osv
  vill en vara frisk tills en dör – tips! fortsätt med chiapuddingarna och rawbollarna

  frida 2014-11-04 23:16:56
  Svara
 • hej Sandra och först och främst, tack för en toppenblogg! jag undrar om jag skulle kunna få din åsikt på något… här om dagen läste jag ett citat, kommer inte ihåg exakt hur det gick men betydelsen var att en inte skulle låta ensamheten ”äta upp en” bara för att det är bekvämast. typ att man lätt kan känna sig trött efter jobbet, går hem i stället för att träffa vänner och liksom prioriterar det. att det kan ”förstöra en”. låter säkert flummigt, men jag kände mig hur som helst väldigt prickad. Den senaste tiden har jag nästan aldrig hängt med mina vänner ut på kvällarna just för att jag är trött och känner att sängen lockar mer än svettiga, högljudda dansklubbar. att tillägga är kanske att jag jobbar utomlands som guide och mentaliteten här är lite det att det är mycket fest och s.k. ”guidelife” som gäller. det är fester hit och dit och alla liksom förväntas vara med hela tiden. jag har aldrig riktigt varit ”partytjejen”, även om jag gillar att gå ut då och då i mindre grupper, med mina närmsta vänner. dock börjar jag nu smått få ångest. jag vill inget annat än att hitta kärleken och det stressar mig att jag inte ”bryr mig mer” om att vara utåtriktad utan faktiskt hellre går hem och sover när alla andra går ut och festar. jag menar, hur ska jag träffa någon om jag är en partypooper och går hem innan allt börjat? jag är 22 år, har aldrig haft ett förhållande och börjar tänka på framtiden. har testat på diverse dejtingsajter och appar men ingenting känns seriöst nog. att jag inte haft förhållanden eller många partners vilket gör mig också mer stressad och så fort jag ser en snygg kille tänker jag genast för långt. blir stressad, nervös och stum, tänker på framtiden innan vi ens hälsat. börjar också smått få upp ögonen för min manager… tror jag i alla fall. han är 10 år äldre. min manager alltså. och det går väl inte? rykten sprids så jäkla fort i denna ”guidevärld” också så känns som att det inte ens är värt att tänka tanken eller försöka något. alltså, jag vet varken ut eller in. nu blev detta väldigt, väldigt långt men ja. jag hoppas du kan se en liten, liten tråd i allt och kanske har något råd eller kommentar kring det hela? tack för allt och ha det bäst!

  Anne 2014-11-04 23:15:24
  Svara
 • åh bästa grejen!

  Emilia 2014-11-04 23:10:09 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • Herlig å se den godisskuffen! Så sykt luksus å kunne ha en sånn. Og Rebecca; du själv består av kemikalier. Jag är så trött på demoniseringen av E-nummer. Det är EU-godkända tillsättningämnen i mat. CO2 (bubblor i vätska), äppelsyra, eddiksyre, riboflavin (vitamin B12) har också E-nummer. Om en dricker kalsiumberikad havremjölk så får man också i sig ”E-stoffer”.

  Sandra T 2014-11-04 23:04:15
  Svara
 • Älskart!! Kommer ihåg att jag samlade på godis när jag var liten, blev inspirerad av fem myror är fler än fyra elefanter och deras godisskåp <333 så.himla.mysigt, ska fixa asap nu när jag ändå flyttat hemifrån! <3 tack för tipset puss

  Lydia 2014-11-04 23:01:14 http://nattstad.se/lydiab
  Svara
 • Rebecca – ”det är farligt att leva, man kan dö.”

  V. 2014-11-04 22:00:04
  Svara
 • ehhhh fy vad ofräscht att ha en hel låda med kemikalier, gelatin, E-nummer och diverse skit. alltså gillar dig Sandra men wtf?

  Rebecca 2014-11-04 21:35:16
  Svara
 • Åh, JAG ÄLSKAR DET.

  Hanna 2014-11-04 21:10:08 http://www.stjarnklarts.blogg.se
  Svara
 • Vilken drömlåda! Om jag inte haft så extremt dålig självdisciplin hade jag också fixat en sådan låda. men nu när jag är som jag är hade det blivit väldigt dyrt för mig om jag alltid skulle ha den sådär välfylld hehe 🙂

  Jorunn 2014-11-04 21:08:55 http://jorunns.blogg.se
  Svara
 • Älskar detta! Känns så upplyftande efter att ha läst ännu ett blogginlägg med recept på ”nyttiga rawchokladbollar” eller ”chiapudding med vanilj”. Hälsosam mat i all ära men ibland är ju smågodis det allra bästa och så SJUKT GOTT också. Trodde min kärlek till godis skulle avta när jag växte upp, men icke, den har snarare blivit ännu starkare!

  Julia 2014-11-04 20:53:06 http://prick.blogg.se
  Svara
 • men ja jösses. Hur fint och tänk va.. tnk vad man hade känt sig som ett barn i Kalle och chokladfabriken eller som Pippi när hon och Tommy och Annika går in ch köper loss hela godisaffären.. tänk vad man hade känt sig så om man hade den lådan som 7 åring. Eller 12 åring.. eller 30 åring för den delen 🙂
  Kram

  carola 2014-11-04 20:30:29 http://lovingandliving-lady-g.blogspot.se/
  Svara
 • ALLTSÅ DRÖMMEN

  Frida 2014-11-04 19:45:42
  Svara
 • ”bästa lådan jag haft.” <3

  fint

  sara 2014-11-04 19:37:47 http://wilderness.webblogg.se
  Svara
 • amengud vilket paradis!!!

  Julia 2014-11-04 19:27:10
  Svara
 • alltså herregud. dör godisdöden <3

  izabelle 2014-11-04 19:02:58
  Svara
 • Kära Sandra. Tack för en jättefin blogg! Jag har en fråga som jag tror att du bäst kan svara på, du som är så uppfinningsrik. Vad gör man när hela kroppen bubblar av inspiration men en inte kan någonting? När en bara vill fota, skriva, måla, lyssna på musik och bara få ut allt skapande man har inombords, men en vet inte vad en ska göra och en kan inte förmå sig att börja på något för att en bara skäms över att en är så dålig? Jag brukar vanligtvis grovstäda mitt rum, bara för att få göra någonting och för att jag alltid är nöjd med resultatet då, men den sysslan har jag börjat tröttna på och rummet är nuförtiden så skinande rent att det inte behövs. Det vore snällt om du kunde ge något litet tips på något roligt man kan göra och som inte kräver att man är jätteduktig eller har massa material. Min fantasi är slut. Tack och kram <3

  Ida 2014-11-04 18:48:57
  Svara
 • Åååh tänker på pippi långstrump i godisbutiken 😀 nostalgi

  sara 2014-11-04 18:47:27
  Svara
 • Jag har precis lika hemma hos mig! Och sex olika glasser i frysen. Jag vill kunna äta det jag är sugen på, för ska det ändå vara onyttigt så ska det inte vara något substitut till det jag egentligen är sugen på!

  Lisa! 2014-11-04 18:44:47 http://llisahedman.spotlife.se
  Svara
 • Så ser det ut hemma hos mig också, bästa, bästa lådan! Det första min lillebror gör när han kommer på besök är att öppna och kolla läget i godislådan! 🙂

  Kajsa 2014-11-04 18:19:14 http://kobranhuggertill.blogspot.se
  Svara
 • Alltså. Bästa idén. Ever.

  Fröken Cocco Sohl 2014-11-04 18:01:12 http://coccosohl.wordpress.com
  Svara
 • Tänk att jag ligger här med hjärtat krossat och det första jag kommer på att göra är att gå in hit och skriva….har alltså haft en ”kk” i nästan 2 år,varför jag skriver ”kk” är för att vi umgås jämt,jag har träffat hans släkt och han har träffat min,jag känner alla hans vänner,han körde 2 mil och hämtade mig när min pappa låg på sjukhus så att jag inte behövde sova själv,han lagar frukost lunch middag till mig,vi hänger ihop hela helger och spelar tvspel,han säger att jag luktar gott,inte min parfym utan min hud.vi bytte julklappar,jag flyttade till Stockholm för jobb och han kom hit och hälsade på massa,och ALLA säger att ”ni är ju som att ni är ihop”…och så idag öppnade jag hjärtat och berättade att det sakta men säkert växt fram känslor från mitt håll,och han svarade att han hade inga och att vi måste sluta ses nu. Det känns som jag förlorat min kärlek och bästa vän nu. Hur gör man nu???? 🙁

  Anna 2014-11-04 17:34:46
  Svara
 • Jag vet inte säkert om jag skulle kunna ha den ordningen på mitt godis och hur lång tid det faktiskt fick vara kvar, i alla fall just nu eftersom jag de senaste veckorna varit väldigt godissugen men det vore riktigt coolt att ha en sådan låda själv.

  Caja 2014-11-04 17:31:04 http://cajacreations.etsy.com
  Svara
 • älskar detta!! hade detta som barn, jag gömde det som blev över varje lördag i en brevlåda av plast i mitt skåp hehe. Ska göra en sådan när jag flyttar hemifrån igen.

  ida 2014-11-04 17:14:24 http://tungamoln.blogg.se/
  Svara
 • omgggg! 😀

  siri 2014-11-04 16:40:18
  Svara
 • My eyes lit up when I saw this post in my feed because I did a post on candy today too! Though slightly different 😉 I love that you have a candy drawer in your kitchen; all the best ones do. 🙂

  Mary 2014-11-04 16:17:44 http://insidemyhideaway.blogspot.com/
  Svara
 • Jag har fått för mig att du inte tycker om choklad, är det så? Tänker att det borde vara fysiskt omöjligt om en någon gång smakat choklad, i och med att det frisätts endorfiner och att choklad bl a innehåller tryptofan som kroppen kan omvandla till serotonin (det är det en har brist på i depressiva tillstånd); hjärnan gillar choklad helt enkelt.

  Therese 2014-11-04 15:58:51
  Svara
 • Är, likt alla andra, superimponerad av självdiciplinen som verkar råda i ert hem. Det kanske vore ett intressant experiment att själv testa och se ifall jag skulle kunna ha en sån låda, för det verkar vara drömlivet att ha!

  Annaria 2014-11-04 15:55:47
  Svara
 • okej HUR äter du inte upp allt på en gång!? tell me ur secretz mvh var alltid ”slösa” i spara&slösa-testerna </3

  chrissy 2014-11-04 15:50:53 http://highfivelivet.blogspot.se
  Svara
 • underbar låda! underbart inlägg! HURRA!

  e 2014-11-04 15:46:59 http://singmyspring.blogspot.com
  Svara
 • Wow blir lite kär i den lådan! Så fantastisk! <3

  AgnesBlixa 2014-11-04 15:40:58 http://agnesblixa.devote.se
  Svara
 • Så mycket like på den lådan!!

  Linnea 2014-11-04 15:34:24
  Svara
 • Hela lådan skriker fuck vuxenvärlden <333

  Emma 2014-11-04 15:32:01
  Svara
 • Grym låda, jag har chokladstash på jobbet men håller den inom vissa ramar, har nämligen ingen som helst självdisciplin så hade förmodligen ätit upp allt på en gång.

  Cykelkatten 2014-11-04 15:15:00 http://cykelkatten.se/
  Svara
 • Men åhhhhh *emoji med hjärtögon*

  Mimmi 2014-11-04 15:12:16 http://mimminea.devote.se
  Svara
 • Hahaha, underbart! Så välsorterat och fint, men liiiite farligt.

  Tokyoyo 2014-11-04 15:07:00 http://tokyoyo.se
  Svara
 • Hihi, sånt har man lov til når man er voksen! Hurra for det!
  Kjæresten min har forresten samme godissmak som deg. Han hadde gått bananas i den skuffen der!

  Synne 2014-11-04 15:05:17 http://www.etdrysskanel.wordpress.com
  Svara
 • Drömmen! Jag hade dock ätit upp allt genast.

  Jennie 2014-11-04 15:00:43 http://ineedyoutoneedmeback.devote.se
  Svara
 • Sun 2014-11-04 14:47:13
  Svara
 • Alla barns dröm! Hade jag bott hemma hos dig hade dock hela innehållet varit uppätet nu, därför vågar jag inte ha godis hemma… Ingen självdiciplin här inte.

  Matilda 2014-11-04 14:42:13 http://www.matildigt.se
  Svara
 • <3

  Anna 2014-11-04 14:33:52
  Svara
 • Inte bara barn som önskar sig en välfylld godislåda. Men jag skulle äta upp alltid på rekordtid om jag hade en sån i min lya.

  Niki 2014-11-04 14:18:38
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman