Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sandra och michelle. om gymnasiet.

1

Idag är ett nytt avsnitt av Sandra & Michelle ute. Den här gången pratar vi om något som många har önskat att vi skulle göra i ett avsnitt: nämligen om gymnasiet.
Hur tänkte vi när vi sökte, hur var vi, vilka betyg gick vi ut med, vem var vi kära i, vad var bäst och sämst etc.
Lyssna och prenumerera på vår podd i itunes HÄR. Vi finns i alla podcastappar också.
För att lyssna direkt i webbläsaren:
https://soundcloud.com/sandra-michelle-2/sandra-michelle-30-om-gymnasiet
Vi finns på twitter under hashtaggen #sandraochmichelle

 

Translation. Podcast no. 30 with me and Michelle is out today, about our high school years.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Hej! jag är 16 år och har typ aldrig hånglat på riktigt (hånglade för typ 2 år sedan på snurra flaskan men det räknas knappast). Det finns en jätte snygg kille i skolan som jag så gärna vill hångla med. Han har hundvalpsögonen å världens finaste kindben. Men jag fattar inte hur folk vågar skriva? Är så blyg men är så rastlös å bara vill hångla hångla hångla. Orkar liksom inte ligga på golvet i min etta å lyssna på deppiga the smiths låtar å känna mig ensammast i världen längre. Världens konstigaste fråga men behöver mest peppande ord för framtiden. KRAM!

  Nellie 2014-12-04 22:25:27
  Svara
 • <3<3<3<3<3
  guttepodden (killar), festpodden, julepodden, kroppspodden, dansepodden, nyttårsforsett-podden!!!

  dina 2014-12-04 21:02:38 http://www.foreverrryoung.blogspot.com
  Svara
 • Jätteintressant och rolig podd, men jag hade det iallafall superkul på gymnasiet och fick ändå bra betyg, det är verkligen inte det ena eller det andra som gäller! Och nu kan jag helt lugnt komma in på precis vilket program på universitetet jag vill och det är ju värt ganska mycket det med.

  Ulrika 2014-12-04 17:19:45
  Svara
 • Hej! Jag började på gymnasiet nu i höstas och var inte alls tagg eftersom jag var så hiiiimlans nervös, men det blev så bra! Jag trivs så bra i min klass på 30 pers. Mina gamla vänner har valt andra linjer och inte alls fått det bra, så det känns som att min klass och linje är en dröm typ? Om du förstår hur jag menar haha!
  Anyway, allt har varit jättebra men för ett par sen kom två tjejer i tvåan fram till min kompis och undrade vem det är i hennes kompisgäng som skrattar så himla högt och är så irriterande, och det visade sig vara jag. Jag blev så ledsen, men efter några veckor blev jag lite gladare och tänkte inte så mycket på det.. men nu! eller igår rättare sagt fick jag ett meddelande från en av mina kompisar som hade fått meddelanden från en tjej i EK-klassen (jag går SA) som har skrivit hur mycket hon INTE gillar mig. Om hur kort jag är och hur dålig jag är på spanska, eftersom vi går i samma spanskagrupp. Så nu blev jag lika ledsen igen och jag vet att det är en småsak men VARFÖR är det så svårt att skaka av sig det när man vet att man inte borde bry sig? varför varför varför?
  jag kände att gymnasietiden skulle bli en dröm fram tills nu typ.. jag vill mest lägga mig under ett täcke 🙁

  alva 2014-12-04 16:37:43
  Svara
 • Jag vill bara glatt meddela och tillägga att en kan ha massa massa liv mer än plugg under gymnasiet även om en har ett superduper bra betyg!

  Jessica 2014-12-04 16:25:04
  Svara
 • Ert bästa poddvsnitt hitintills!!!!

  anna 2014-12-04 13:41:55
  Svara
 • Åh Shit vad intressant! Ska lyssna nununu!

  Madde Schwedaan 2014-12-04 13:37:32 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • Jättestort Hej! Jag har precis flyttat till Stockholm (okej inte precis…det var typ augusti). Jag är van vid att umgås i stora gäng och ha ALLID något att göra men NU. Helt plötsligt är jag helt ensam (typ). Jag jobbar på ett ställe där alla är över 36 och har barn och man och allt sånt där som jag inte har eller vill skaffa för att få kompisar. Så jag har ingen aning vad jag ska göra riktigt. Jag är jättesocial och har inga problem med att träffa folk. MEN VART ÄR FOLKET?! jag vill umgås med stora gäng igen och dricka vin i en park! Jag har bett alla mina vänner att flytta hit men, hör och häpna, det går inte. Kan inte du har någon ”hitta kompisar” – grej. Jag tror jag hade kommit bra överens med resten av dina läsare.

  Jag har läst din blogg sen jag var typ 17, tror jag (är 24 nu)och har i brist på vänner klippt mig och färgat håret mörkblått (det syns knappt). Hjälp please? Things are turning cray cray!

  Sara 2014-12-04 13:33:26
  Svara
 • Hej Sandra!
  Såg i frågestunden att Michelles bror öppnat bar i Nairobi. Jag och min bror åker till Nairobi ett par dagar över nyår, så nu är jag såklart nyfiken på vad baren heter, ett besök känns ju högst aktuellt 🙂
  Ha det fint!

  Sanna 2014-12-04 13:24:55
  Svara
 • Ja, ja, ja! Älskar podden så himla mycket<3

  Beatrice 2014-12-04 12:36:31 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
 • Har tänkt fråga dig om det här i säkert två år, men aldrig kommit mig för. På något sätt så kännas det liksom dumt att fråga om, men jag har undrat över det. En gång, för säkert minst fem år sedan, lade du upp ett inlägg med dig och Nathalie när ni satt på en brygga, tror att det var ute på Djurgården. Ni rökte och pratade om att ni skulle gå på fest på kvällen. Du hade den där vita klänningen med röd kant längst ned på kjolen och vädret var nästan skriande soligt. Nu kanske du inte minns det här alls, men videoklippet väckte vansinnigt mycket arga reaktioner hos dina läsare, det var till och med några som sa att de härmed skulle sluta läsa din blogg. Jag följde kommentarsfältet med stor spänning, för jag förstod inte riktigt vad det var som var så upprörande. Det var nog det första klippet du lade upp där man kunde höra dig prata under en längre tid, och folk hoppade på dig för ”din snobbiga stockholmska”. Till slut raderade du både videon och inlägget. Min fråga är nu i varje fall: efter det här tog det flera år innan du återigen lade upp något klipp där man hörde dig prata, berodde det på denna galna reaktionsstorm? Med andra ord, påverkade det där näthatet dig någonting, eller har du typ helt glömt bort det här som jag sitter och svamlar om?

  Malin 2014-12-04 11:35:48
  Svara
 • Håller mer ovanstående! Har inte läst din blogg så länge och vill också vara med och få brevvänner. 🙂

  Angelica 2014-12-04 11:04:44
  Svara
 • Snälla snälla snälla Sandra, hade du inte kunnat göra ett brevvänsinlägg igen? Har missat varje gång (främst för att jag inte läst din blogg så länge) och jag tror jag längtar ihjäl mig efter nån att få dela tankar med via brev <33

  Aurora 2014-12-04 10:15:24
  Svara
 • åh <3 kan man ladda ner dem så att man inte behöver vara uppkopplad på internet, tex timmes-resan från jobb-hem med undergrounden?

  Daniella au pair i England 2014-12-04 10:10:44 http://daniellacaspian.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström