Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

zigazig ah.

f
Igår färgade och klippte jag av cirka tio centimeter av mitt hår. Eller jag gjorde det inte, utan Gabriella på Bangerhead. Jag går till frisören ungefär en gång i halvåret, så då är det lika bra att klippa av rejält.
Ni kanske minns att jag inte blev så nöjd förra gången pga för mörkt. Så Gabriella blekte fram en ljusröd nyans som jag tyckte blev så himla fin! Dessutom hade jag med mig dessa två bilder:

1

Det var så länge sedan jag gjorde något extrakul med min frisyr och Geri Halliwell är ju min husgud, så jag bad om två blekta slingor där fram som fröken hade anno 1996.

hair.

Och det fick jag! I ljusrött. Kan ju tilläggas att det var svåraste ever att försöka fånga dessa slingor i decemberljuset, men jag tyckte det blev himla fint och lagom subtilt. Det syns mest i dagsljus och man känner sig lite som en mangafigur.

hair.

Girlpower etc. puss.

.

Translation. Yesterday I went to the hair salon with a picture of Geri Halliwell in 1996 to imitate her blonde hair strands in the front. Here’s the result.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
33kommentarer
 • Väldigt tjusigt 😀

  LILIJA 2014-12-13 12:57:19 http://lilija.com
  Svara
 • Alltså FIIIIIIIIIIIINT! <3 Jag ÄLSKAR när folk gör saker som de vet att deras barndoms-jag hade varit stolt över, och försöker själv göra det så ofta som möjligt!

  Emelie 2014-12-11 17:58:37
  Svara
 • Superfint! Må gi deg masse ros for at du du er så flink og oppdaterer så ofte. Jeg er superkresen på blogger og leser bare 2 fast (deg og flora), er alltid så fint at dere oppdaterer med masse bilder.

  Miriam 2014-12-11 15:33:44
  Svara
 • Fint men jag trodde det skulle bli rödare!

  kajsa 2014-12-11 13:45:57 http://skinandscent.for.me
  Svara
 • Så fint!!!!!

  emma 2014-12-11 13:34:24
  Svara
 • Till Lotta:
  Du kommer komma igenom det här också, du måste liksom bara ta dig igenom normaliseringsprocessen fast åt andra hållet.
  Du är ett bra steg på vägen iaf, du är medveten om ditt beteende. Jag tror att det lätt blir så efter ett dåligt förhållande, att man testar gränserna med folk för att vara säker på att de inte kommer vara så hemska som ens ex.
  Men oavsett så har du klarat av det jobbigaste nu – att lämna ett misshandelsförhållande. Jäkligt bra jobbat, faktiskt!

  Anna 2014-12-11 11:35:43
  Svara
 • Åhh så fint det blev! <3

  Johanna E 2014-12-11 10:08:25 http://nattstad.se/melonpuke
  Svara
 • Svar till Lotta ovan.

  Hej Lotta. Jag har inga stora kunskaper om hur man tar sig vidare, och jag har heller inte varit i din situation. Men jag vill så gärna bekräfta hur imponerad jag är över att du har tagit dig loss och gått vidare. Det du har varit med om ska ingen behöva genomlida och att kroppen och huvudet hittar ett eget försvar för att inte råka ut för samma sak igen kan jag förstå.
  Jag tror att du kan vinna mycket på att prata med ett proffs, som kan hjälpa dig förbi detta.

  Sedan vill jag skicka en mängd stora kramar till dig och verkligen önska dig lycka till! Hoppas att du hittar ett sätt att komma nära människor igen.

  Cicci 2014-12-11 08:59:52
  Svara
 • OMG DIN SNYGGASTE FRIPPA HITILLS. döööööösnyggt!

  linnea 2014-12-11 08:59:26
  Svara
 • Till Lotta:
  Jag har varit i en liknande situation som dig, fast våldet mot mig stannade nästan enbart (förutom ett par gånger) vid det psykiska våldet – vilket ju är illa nog såklart. Efter den relationen, som var min första relation, har jag varit precis likadan som dig. Tyvärr har jag inte fått bukt på det helt ännu och jag tror att det är en lång process såklart eftersom en person har tryckt ner en och förstört en så djupt och under så lång tid viket ju innebär att det också kommer att ta lång tid att bygga upp allt igen. Men jag vet att det som gjorde svinstor skillnad för mig var att komma på vad jag höll på med, vilket det låter som om att du redan har gjort. Och just nu går jag i KBT för att försöka ändra mina tankebanor och förändra det här beteendet. Gjorde för ett tag sedan slut med en svinfin kille av precis samma anledning som vanligt, alltså genom att jag stötte bort honom. Men ja, rekommenderar verkligen KBT trots att det är jobbigt eftersom vissa saker kan en inte lösa helt på egen hand. Det som verkligen fick mig att ta någon annans hjälp var när jag såg hur många andra personer jag sårade, exempelvis han jag var tillsammans med för ett tag sedan, hade kanske inte hade gjort samma val om det enbart sårat mig själv. Men ja. KBT! Kör. Väldigt väldigt värt om än lite läskigt.

  Ronja 2014-12-11 08:19:05
  Svara
 • åh vad fint det blev & du passar jättebra i det. Jag minns att jag också hade blonda slingor framtill på den tiden för jag tyckte Geri var så snygg & ville se likadan ut fast med längre hår.
  Mvh Anette

  Anette Starby 2014-12-11 07:16:09 http://Starby.devote.se
  Svara
 • Hej!
  Om du bor i Stockholm eller Göteborg så dra till beyond retro för att hitta nyårsoutfittan! De har vackra, lagom crazy och crazy grejor!! STOR chans att hitta glitterdräkten du behöver för 400kr.

  Malin 2014-12-11 07:12:37
  Svara
 • Hi Sandra, it’s nice to see you reading Goldfinch, and I hope you’ll do a review on that – always enjoy your book review posts! Have you also read The Secret History by Donna Tartt? It’s pretty good too! Wishing you a early Merry Christmas xx

  Vanessa 2014-12-11 06:16:08
  Svara
 • Det blev verkligen otroligt fint. Tumme upp!

  Decibel S 2014-12-11 03:31:37
  Svara
 • Hej, en fråga som jag hoppas kommer med i kommentarsinlägget. Jag vet att det jag kommer fråga är komplicerat och egentligen väldigt privat för mig, men här har jag läst så många kloka svar av både dig och andra: Jag var tillsammans med en kille, min första pojkvän, i fyra år. Vi gjorde slut för 1,5 år sen. Under tre av de fyra åren tillsammans så misshandlade han mig, ofta, slog mig i mage och ansikte, hade sönder min läpp flera gånger och har orsakat en skada på käken som jag aldrig blir av med. Kallade mig det ena och det andra och berättade hur dum jag var. Varje vecka i evigheter. Till slut bröt jag mig loss. Jag blev deprimerad och jättekonstig i nästan ett år. Nu mår jag ganska bra, men detta hemsöker mig givetvis allt som oftast. Framförallt så kan jag inte bygga en relation med killar, även om jag vill. Jag bara stöter bort dem, är nästan…. elak? Och det är så jävla jobbigt! Jag VILL så gärna få bevisat att kärlek finns, och att det jag var med om var något helt annat. Snälla, tips på hur jag ska våga? Komma vidare? Någon som känner igen sig? Stor kram.

  Lotta 2014-12-11 00:55:18
  Svara
 • Spännande! Så himla fint. Menar du alltså att hon blekte hela håret först och sen la i färg? Vill ha typ exakt den hårfärgen men är rädd för att det ska bli för mörkt (känner som du inför bruna toner) men känner samtidigt att blekning först kanske sliter alldeles för mycket?

  Anna 2014-12-10 22:32:54
  Svara
 • Ah, nu ser du ut som Sandra igen! 😉

  lilla S 2014-12-10 22:30:13 http://fruktklister.blogspot.com
  Svara
 • jösses så fint!

  Linda 2014-12-10 21:02:09 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • omg så kult!!!

  Sigrunn 2014-12-10 20:01:17 http://siggdigg.blogg.no
  Svara
 • ÅH vad fint det blev!

  Fanny 2014-12-10 19:48:17 http://fannyblingman.blogg.se/
  Svara
 • Superduperfint! Verkligen!

  Emma i Gbg 2014-12-10 19:31:11
  Svara
 • sjukt snyggt!

  elise 2014-12-10 19:19:35 http://singmyspring.blogspot.se/
  Svara
 • SÅ FINT! Och HALLÅ, var köper man en fin klänning till nyår? Eller möjligtvis någon extra fin topp och fina shorts/fin kjol till? Gärna lite annorlunda och inte allt för dyrt, tänker jag. Känns som att jag lusläst internet typ. Pussar!

  Aurora 2014-12-10 19:10:33
  Svara
 • AAAAAAASfint

  Julia zsiga 2014-12-10 19:03:25
  Svara
 • Hej hej Sandra! Har du möjligtvis några fina tips på julklappar till familjemedlemmarna i år? Lite fint krimskrams eller en fin upplevelse? Man får ju julklappsångest!! Du har alltid så finurliga idéer, vad är dina bästa tips?

  KRAM

  Moa 2014-12-10 18:55:04
  Svara
 • hurra va snyggt det blev!!

  chrissy 2014-12-10 18:51:03 http://highfivelivet.blogspot.se
  Svara
 • Åh vad fint det blev!

  Maria 2014-12-10 18:44:15 http://dreamsof.se/
  Svara
 • riktigt snyggt

  Joanna-Livet med Asperger syndrom och kronisk smärta 2014-12-10 18:41:54 http://domkallarmighannes.com
  Svara
 • Fiiiint! Härligt att bli lite ompysslad.

  Tokyoyo 2014-12-10 18:18:50 http://tokyoyo.se
  Svara
 • Det blev jättesnygt! Ja till girlpower och spice girls!

  Aleksandra 2014-12-10 18:05:41
  Svara
 • Alltså, I love it! Så fint!

  Svara
 • Så fint Sandra!

  Alexia 2014-12-10 17:36:02 http://www.alexiadahl.com
  Svara
 • Blev ju superfint! Och bra bok du läser! 😉

  Elin 2014-12-10 17:25:07 http://www.ofabooklover.blogspot.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman