Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

my weekend in 11 iphone photos.

här kommer min helg komprimerad till 11 mobilfoton.

weekend.

På fredagen bländade solen in i vardagsrummet och det var väldigt efterlängtat.

weekend.

Det ringde på dörren och jag fick en julklapp av & Other Stories!

weekend.

Guld och silver-ögonskuggor, silvernagellack, ett tomatrött rouge, läppstift, ögonpenna och ögonbrynspenna. Tack! <3 Läppstiftet var i den bästa orange-klarröda färgen och heter Melton Sunset.

weekend.

Sedan blev det plötsligt lördag för fredagskvällen dokumenterade jag ju med systemkamera. Jag tog mig till Akademibokhandeln i stan för att signera böcker. Clara var också där för att signera! Hon är så himla bra och vettig och gullig.

weekend.

Efter lite bokprat och lite boksignering mötte jag upp Linn för en fika på Bar Burger Café.

m
Sedan kom Magnus också och vi tog en kaffe på Sosta. (Linns bild förresten)

s

På kvällen firade jag och Magnus lilla julafton för att han inte kommer vara i Stockholm över julen.

weekend.

Pontus och Elsa kom och hälsade på efter att de varit på bio och drack lite vin med oss.

weekend.

Sedan åkte jag och Magnus till Kåken och mötte upp Nina och hennes vänner!

Untitled-1 copy

På söndagen var vi jättetrötta men Magnus gick tappert upp vid elva, klädde på sig sina kläder, gick ut och köpte…

weekend.

…pizza! Jag fick en frutti di mare med ruccola och ananas. Sedan kollade vi på Under the Dome resten av dagen och åt godis.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Kajsa – du kan ga in och kolla pa hennes blogg och se vad det var hon skrev. Det skulle vara intressant och hora vad Sandra som inte har nagra barn sjalv tycker om hennes asikter att om man inte vill umgas med barn att man hor hemma i helvetet.

  Anna 2014-12-17 05:10:25
  Svara
 • Anna:
  Är det något speciellt du syftar på ang. Claras blogg?

  Kajsa 2014-12-16 13:41:36
  Svara
 • Clara, fy fan. Efter vad hon skrev på sin blogg, hur kan du ens vilja associera dig med henne?

  Anna 2014-12-16 06:15:44
  Svara
 • Åh vilka mysiga bilder älskar när Magnus tar på sig mössan så fint och att du äter frutti di mare (min favo pizza hihi) med annas (!), det måste jag testa! <3

  Agnes 2014-12-15 23:00:44 http://agnesblixa.devote.se
  Svara
 • Snälla Sandra, eller typ någon som bara kan hjälpa. I lördags hånglade jag med killen jag var DÖKÄR i när jag var 16. Idag är vi båda 21 och har väl haft lite kontakt från och till under de här åren. Vi hade en grej i gymnasiet, men det var himla kortvarigt. Men jag har aldrig riktigt kunnat släppa honom ur tankarna och så i lördags hånglade vi, alltså verkligen jättemycket. Och aa då sitter jag här och undrar VAD FAN GÖR JAG NU? Jag vet inte vad jag känner, men vill ändå undersöka och ta reda på vad det här var/är/kan bli. Vad kan jag göra? Har någon annan varit i den här situationen? Liksom VAD GÖR MAN?? Jag kan inte leva hela livet utan att veta vad det här är för gnagande känsla som inte lämnat min jävla kropp på typ fem år. Pls help.

  Felicia 2014-12-15 22:06:04
  Svara
 • Sandra! jag har lite smått panik! jag tror att jag håller på att falla för en pojke på min spanska och jag vet inte hur jag ska hantera detta eller hur han känner. har aldrig känt detta förut, har endast varit den som inte känt tillbaka… hur gör man?

  Alva 2014-12-15 21:24:01
  Svara
 • Hey, looks like you had an awesome weekend:D Please check out our blog, we have a competition up:) beautytruuth.wordpress.com

  Mary B 2014-12-15 21:18:35 https://beautytruuth.wordpress.com/
  Svara
 • Hallå, behöver tips. Bästa pizza-stället i stockholm?

  Micaela 2014-12-15 21:13:31
  Svara
 • Låter som en superfin helg<3 Kramar på dig

  Tora (torahansson.blogg.se) 2014-12-15 21:00:59 http://torahansson.blogg.se
  Svara
 • himla trevligt, igen efter kanada/nyc/nairobi tycker jag!

  linn 2014-12-15 20:32:03 http://radarmagazine.se/linnwiberg
  Svara
 • Hej Sandra! Nu vet jag inte om du kollar på Historieätarna, men hur tänker du kring detta?

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/nataliakazmierska/article20014927.ab

  Jag älskar programmet, och jag tycker Haag och Lundgren är typ bäst i hela världen, men efter att ha läst denna krönika innser jag att hon har en poäng, at det stämmer att programmet spelar väldigt mycket på könsstereotyper, och det gör mig så ledsen 🙁

  Ida 2014-12-15 20:08:57
  Svara
 • alltså sandra får jag vara dig för en dag eller<3

  Jorunn Lavonius 2014-12-15 19:53:02 http://www.jorunnlavonius.forme.se
  Svara
 • Är det Ciao Ciaos jävla hustlerpizza? För var gång är det mindre topping. Det där ser ut att vara en frute di mare med en räka och en halv blåmussla. Var är skatteverket när de behövs?

  luradxkubik 2014-12-15 19:27:04
  Svara
 • Ser ut som väldigt mysig helg. Minst!

  Svara
 • Är i behov av vettiga råd och det brukar ju finnas här, antingen av dig bästa Sandra eller andra supermänniskor i kommentarsfältet, så jag provar.
  Vill ta kontakt med en kille men vet inte hur. Råkade typ dissa hans raggningsförsök i våras pga träffade en annan då (det gick över). Vi pluggar i samma universitetsbyggnad och jag har sett honom på kårpuben ibland. Har hittat hans fb och insta(som är låst..). Kan jag ens ragga efter att ha dissat honom? Och hur 17 gör en?! Han är så himla söt att jag får lite ont i magen tror jag.

  i 2014-12-15 18:41:37
  Svara
 • Oj, visste inte att du gillade ”Under the dome”. Men den är grym ju! Vilket avsnitt är du på? Läser boken nu och har hittills hatat alla karaktärer förutom skogsmurmeldjuret (en kossa i tv-serien) som blev kluvet på mitten på typ sida 14. Lite besviken.

  Stina 2014-12-15 17:36:26 http://www.stinafinas.devote.se
  Svara
 • OJ, så smarrig pizzan ser ut! (kan också vara för att jag inte ätit lunch och är jättehungrig! hihi). Måste kolla på Under the Dome, såg dubbelavsnitt när det ”sändes på nytt” men sen föll det bort ur mitt medvetande. Tycker du det är värt att börja kolla på?

  Tokyoyo 2014-12-15 14:31:20 http://tokyoyo.se
  Svara
 • Älskar att du äter frutti di mare med ananas haha <3 <3

  Anna 2014-12-15 14:17:53
  Svara
 • Om ni skulle vara intresserade av att vara med på min kärleks-undersökning hade det varit det snällaste någonsin!

  http://goo.gl/forms/ZFs7nIwAfB

  Saga 2014-12-15 14:11:46 http://goo.gl/forms/ZFs7nIwAfB
  Svara
 • åh LINN!!! hoppas ni hänger fler gånger, ni två är typ mina absoluta favoriter i bloggosfären ✨

  chrissy 2014-12-15 14:04:38 http://highfivelivet.blogspot.se
  Svara
 • Fy fan vilken rolig pizza, Hawai Frutti Di Mare!

  Cec 2014-12-15 13:42:02
  Svara
 • hej! jag undrar om du någon gång hänger med magnus vänner? jag får ofta intrycket att ni oftast umgås med dina vänner när ni festar och så. kram!

  Sandra 2014-12-15 13:09:42
  Svara
 • Really lovely photos – you always look like you are having such a wonderful time 🙂

  rae 2014-12-15 13:05:11 http://www.lovefromberlin.net/
  Svara
 • Hej Sandra! Vilken mysig helg du ser ut att ha haft 🙂
  Jag har en fråga till q&a som du ju svarar på då och då.

  Senare delen av min tonårsperiod var jag i princip den enda i mitt kompisgäng som inte hade och aldrig haft en pojkvän. Det var min innersta dröm och jag fantaserade dag och natt om att vara kär, hålla någon i handen och så vidare. Jag var för det mesta glad för mina vänners skull att de träffat någon men självklart hade jag också dåliga dagar.
  Bland det jag tyckte var jobbigast var hela ”vi”-grejen som gjorde att jag kände mig sjukt utesluten när jag hände med par. Typ ”vi ska på bio imorgon”, ”nu ska vi hem och sova” ,”vi kommer gärna på middag” osv.
  Hur tänker du kring det här? Är det något du ens funderat över? Nyfiken! 🙂
  Kram från Ida

  Ida 2014-12-15 12:23:06
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind