Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

my new york trip in gifs.

Idag (måndag) åker jag hem från New York. Har fortfarande lite bilder att visa er, men det är ju ingen stress och så, de kommer sen. Ska bli tråkigt som alltid att lämna den här platsen, men jag ser också jättemycket fram emot att slå in julklappar imorgon kväll i min säng, fira julafton med min familj, pussa på Milla och vara ledig i ett snöigt Stockholm.
Här kommer en summering av min New York-vecka i form av gifs!


Tisdag.
Jenny och Sara anlände och vi promenerade runt  i West Village, åt god mat (coq au vin på Buvette) och var mest så glada över att vara här.


Onsdag.
Lång-lunch på Balthazar innehöll den här gifen, med tillhörande champagne.


Torsdag.
På torsdagen fikade vi, köpte julklappar och jag trollades bort.


Fredag.
Vi gick till Standard Rooftop Bar på fredagskvällen och lyssnade på live jazz och det var magiskt.


Lördag.
På lördagen fyllde Mathieu år och hade fest på en rosa bar i Lower East Side. Så fint att träffa alla.


Söndagen.
På söndagen drack vi ett glas champagne (så mycket skumpa på denna resan himla härligt) på Employees Only och sen åt vi fried chicken tills vi storknade på Birds & Bubbles. Somnade tio på kvällen av matkoma.


Måndag.
Idag har jag just avslutat min sista lunch här, som bestod av fish tacos på Mary’s Fish Camp. Mitt kort was declined så nu är det verkligen dags att åka hem. :/
Ses snart puss.

(ps. appen som gör gifs heter party party)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Sandra! Har samma app och tycker den är jätterolig! Men när jag ska lägga ut bilderna/gifsen så blir det bara en länk. Vet du vad jag gör för fel? Hur gör du när du överför dom till bloggen?

  Astrid 2014-12-30 00:37:02
  Svara
 • Hej Sandra och alla fina!
  Det är så att jag har kjolen från Sandras minikollektion med JC. Den är superfin och allt, men den är för stor för mig. Jag har den i storlek S, så det jag undrar är om någon vill byta den med mig mot samma kjol i storlek XS. Jag skulle vara dig Sandra evigt tacksam om du kunde ta med de här kommentaren i nästa svarsinlägg! Min mail är: qeeniev@gmail. Ha det bäst! 🙂

  Q 2014-12-23 16:06:53 http://qdoge.tumblr.com
  Svara
 • Så gulliga ju! Ni ser ut att ha haft det fint.

  Kaneli 2014-12-23 15:54:21 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • men vad glad jag blir!! saknat gifs sååå mycket

  maria 2014-12-23 12:10:10 http://agloo.blogg.se
  Svara
 • Hej! Undrar vart du bor i newyork när du åker dit? Drömmer om att bara bestämma över en dag att åka dit men alla hotell är så dyra. Puss

  Julia 2014-12-23 09:17:16
  Svara
 • 1984 <3<3<3

  anja 2014-12-23 01:35:27
  Svara
 • himla fint <3

  hanna- ackribi 2014-12-23 00:14:49 http://ackribi.blogspot.se
  Svara
 • Hej hej! Tänkte bara ge dig ett filmtips på netflix som jag tror du skulle tycka om, om du nu inte redan sett den. ”Penelope” heter den – drömiga miljöer, quirky kärlekhistoria och bra cast! Ha en Go’ jul!

  Amanda 2014-12-22 23:52:36
  Svara
 • haha, SVINNAJS med declined kort ju efter en sån vecka. värt ju vad fasen. <333 vet att du sagt det men är 1984-tröjan från marc jacobs??? ser typ ut som deras font lite. fast har för mig att den var från nån annanstans väl. aja pöss ditt jävla geni

  Vicky 2014-12-22 23:26:31 http://vickys.se/
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman