Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en kväll i halmstad, en tävling, en intervju, en utmärkelse.

Här kommer fyra olika grejer lastade.

fr
Nummer ett:
Den 25:e februari föreläser jag i Halmstad om min bok, mitt skrivande, min blogg och lite annat. All information som tid och plats etc finns i facebook-eventet som du kan hitta HÄR.
Hoppas att jag får träffa många av er som bor i Halmstad och i närheten! <3

sb
Nummer två:

Den 23:e januari har filmen Unga Sophie Bell biopremiär. Regissören Amanda Adolfsson har nämnt min blogg som en av de visuella inspirationskällorna till filmen (!) så därför har jag fått lotta ut 8 biobiljetter till galapremiären. 4 personer vinner alltså att gå på premiären tillsammans med en vän. Det är den 20 januari i Stockholm, på Zita klockan 17.45.
För att va med och tävla behöver jag svaret på denna fråga: Vilken stad planerar Sophie och Alice att flytta till efter studenten?
Maila svaret till mig på sandrabeijer (@) gmail.com, senast ikväll (måndag) vid midnatt och märk mailet ”Unga Sophie Bell”. Försten till kvarn.
TÄVLING AVSLUTAD.

de
Nummer tre.
Någon vecka eller två innan nyår var jag Devotes Fredagsprofil, men det glömde jag visst att säga. Vi pratar i alla fall om drömhelger, favoritrestauranger i Stockholm och vad jag skulle bjuda på för middag, plus lite annat. Läs här!

solo
Nummer fyra:
Slutligen har tidningen Solo utnämnt mig till en av de 25 coolaste kvinnorna 2015. Blev så glad över det!

.

Translation. Just a bunch of different Swedish stuff that is not really interesting if you’re not talking Swedish.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Hej Sandra!

  Jag vill bara upplysa dig om att när du avslutar tävlingsmomentet med ”först till krav” så klassas det som lotteri och är alltså olagligt.
  Kan vara bra att tänka på till nästa gång.

  Grattis till 25 coolaste!

  <3

  Tips! 2015-01-13 10:49:56
  Svara
 • Hej Sandra! Grattis till den välförtjänta utmärkelsen 🙂
  Jo och så har jag en fråga. Har du någonsin varit olyckligt förälskad eller kär? Isåfall, hur har du kommit över det? För liksom om man blir avvisad så är det ju jättejobbigt och man kan gråta hysteriskt i flera timmar, men sen är det liksom över på något sätt. I alla fall för mig. Alltså det är inte så att känslorna försvinner genast men jag lugnar liksom ner mig och tänker att okej nu är det såhär och det finns inget jag kan göra åt det. För hoppet har lämnat en och det är ju superviktigt för att kunna gå vidare.
  MEN, om man bara är kär i någon utan att ha blivit avvisad så hoppas man så himla himla mycket och det gör så ont i magen herregud. Han är så himla genomsnäll och skulle aldrig avvisa mig, inte för jag tror att han vet vad jag känner även om det känns som det varit lite väl genomskinligt ibland men samtidigt inte alls. Men jag vet ju att han nyligen låg med någon annan så det är verkligen hopplöst. Och vad gäller henne så kan jag inte ens se henne i ögonen efter det för jag är både svartsjuk och avundsjuk och så ledsen samt skäms jättemycket. Hon fick honom och jag är bara så löjlig som ens vågade tänka tanken att det skulle vara jag. Men vi har ju så himla mycket kemi vafan jag kan inte skaka av mig känslan och jag kan inte sluta hoppas fast att jag jämt och ständigt säger till mig själv att det är just hopplöst. Men jag tänker på honom hela tiden och varje gång gör det mer ont i magen. Vi känner inte ens varandra bra men när vi pratar är det som en konversation i en väldigt funny, clever, romantisk film och vi är båda liksom KLOCKRENA.
  Vad ska jag göra? Hur slutar jag vara kär och börjar se honom som en vän? 🙁

  Malin 2015-01-13 10:01:16
  Svara
 • alltså, blir SÅÅÅ pepp på att du kommer till halmstad. hurra <3

  kim 2015-01-13 08:59:44 http://instagram.com/kimjannisanna
  Svara
 • Sophie och Alice ska ju flytta till Berlin såklart!!!

  Astrid 2015-01-12 23:41:25
  Svara
 • heey! som vanligt ager du. jag vet att du svarat tidigare pa hur du redigerar dina videor/vilket program du anvander men jag hittar det inte, kan du skicka lanken? puss 🙂

  lilJ 2015-01-12 23:12:51
  Svara
 • Men ååååh!! Äntligen Halmstad! Finns det chans att få din finfina bok signerad?
  Massa glädje kramar, Moa!!

  såklart! krampuss

  Moa 2015-01-12 22:38:17
  Svara
 • Köpte faktiskt det där numret av Solo i princip enbart för den listan! Och den var ju faktiskt riktigt, riktigt bra! Ska läsa om den många gånger framöver, även om jag normalt sett inte tycker om Solo särskilt mycket.

  Beatrice 2015-01-12 22:32:23 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
 • Hej hurra! Du kommer till Halmstad, vad roligt! 😀 Ska ta med min bok dit och hoppas att jag kan få den signerad. ^^

  Lise 2015-01-12 22:24:12 http://instagram.com/larsochlitelise
  Svara
 • HEJ! Har en fråga till din frågestund! Kan inte du berätta om nåt äckligt/pinigt som hänt dig gällande t ex bajs, kiss, snor , fisar eller annat kul?! Alltså, behöver inte vara jättedetaljerat eller handla om ovanstående om du ej vill, HEHE, men nån rolig liksom pinsam och jobbig historia? Vore så bjussigt och härligt!

  Som bonus kan du få höra en från mig! Här kommer den: en gång somnade jag med ett one night stand efter att ha hållt in fisar hela kvällen. Vaknade av min egen JÄTTEHÖGA fis. Då vill man ju låtsas som ingenting eller skratta bort det. Men han ba *ser medlidsamt på mig*, säger: ”det är okej”. HAHAHA 😀

  Puss, du är bra! <3

  Mikaela 2015-01-12 22:10:43
  Svara
 • Å så häftigt, alltihop! 🙂
  Kramar

  Jämtlandshanna 2015-01-12 22:05:34 http://jamtlandshanna.se
  Svara
 • Bli utsedd till en cool person är ju inte helt fel alltså!

  Matilda 2015-01-12 21:42:04 http://www.matildigt.se
  Svara
 • grattiiiiis, du ar verkligen en av sveriges cooolaste, ser fram emot bok nr 2:)

  Mary B 2015-01-12 21:36:04 https://beautytruuth.wordpress.com/
  Svara
 • LÄTT ATT DU ÄR EN AV 25 COOLASTE QUEENZEN 😀

  Linnea 2015-01-12 21:29:04
  Svara
 • Bara MÅSTE få se dig i en lockig/krullig peruk, knutblus och shorts nån gång, snälla? Du skulle se EXAKT ut som Baby i Dirty Dancing (för övrigt min favoritfilm)!! <33

  Milou 2015-01-12 21:28:13
  Svara
 • Sandra! ÄLSKAR både ”don’t leave me this way” och ”(your love keeps lifting me) higher & higher”, har du fler liknande låtar på lager?? Eller kanske en hel spellista, dröm! Puss

  Petronella 2015-01-12 21:07:34
  Svara
 • HEJ! Kanske halv omysig fråga men vad använder du för sorts preventivmedel?

  Emmi 2015-01-12 20:45:20
  Svara
 • Hej fantastiske kloge og smarte Sandra.
  Tusind tak for en fantastisk blog og platform – har fulgt dig i mange år, og nyder hver dag at besøge dit univers! Himla pep, som I siger i Sverige 🙂
  Jeg vil høre, om du har tips til leje af lejlighed i New York eller kender nogen i dit netværk, der lejer ud? Skal derover i en uge i påsken og hotelpriserne er helt vanvittige. På forhånd tusind tak!
  Keep up your amazing job. Du rocker for vildt.
  Josephine

  Josephine 2015-01-12 19:57:52
  Svara
 • Åh så mycket fint! <3 Jag längtar så till Unga sophies Bells premiären. Bor dock i Malmö så kan inte vara med i tävlingen men hoppas den går i Malmö också. jag har tänkt på en sak. Vart brukar du sitta för att hämta inspiration till ditt skrivande? På cafén eller hemma? Kram! <3

  Agnes 2015-01-12 19:35:19 http://agnesblixa.devote.se
  Svara
 • Shit vad kul! Grattis! Fast vi visste ju såklart att du är cool innan 😉

  Madson 2015-01-12 19:22:17 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • Kul att bli utnämnd till en av de 25 coolaste, men hur kan man utnämnas till en av de coolaste från ett år som inte ens har varit? Alla coola människor som ska dyka upp 2015 har ju inte hänt än. Tycker det vore mer logiskt att utses till coolaste 2014, som har varit. Men det är kanske bara jag. 😛 Grattis i vilket fall som helst!

  Lindah 2015-01-12 19:14:13
  Svara
 • Hej en av Sveriges 25 coolaste kvinnor 🙂 Jag har en fråga: På bilderna där du visar upp din fina nyårsklänning har du strumpbyxor som är så himla heltäckande svarta. Har du något tips på bra sådana?! Alla jag köper blir liksom alltid lite genomskinliga ändå när de dras ut över benen, hur många denier jag än köper. Vill liksom ha dem så där svart-svarta om du förstår hur jag menar!

  Johanna 2015-01-12 18:59:39
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand