Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

friday list.

Vad har du på dig?
Jag har på mig ungefär det här:

minus koftan som jag glömt hos en kompis och måste hämta, och kängor istället för sneakers.

Hur mår du?
Klockan är 08.00 när jag skriver det här så jag är trött. Är uppe och fixar med mina kvitton för tänkte lämna in dom till min revisor idag. Fixa med kvitton är det tråkigaste jag vet. Men resten av dagen kan nog bli ganska fin, jag tänkte dokumentera den till er.

Vad önskar du just nu?
Önskar nog bara att det blir soligt idag. Kära gud låt det bli soligt idag och inte en grå tung gröt över hela himlen. Snälla snälla

Vad har du ätit idag?
Frukost bara. Två knäckebröd, ett med hushållsost och ett med räkost. Vi hade inga ägg hemma så det blev bara så. Och pepparmintste.

Vad ska du göra imorrn?
Jag och Magnus har bjudit hem Nina och Anton på middag. Så det ska jag göra. På dagen kanske köpa middagen och sedan laga middagen?

Och ikväll?
Jag ska på fest i ett skyddsrum! Tycker det låter så härligt när man skriver eller säger det högt. Hoppas det är lika härligt i verkligheten.

Vem saknar du?
Åh. Saknar Millivanilli.

Senaste köp?
En kaffe på Sleven igår, men om ni undrar roligare köp så köpte jag ett par jättefina korgar på Lagerhaus som jag tänkte visa er i helgen!

Vad skrattade du senast åt?
Lyssnar på Magnus Härenstam i Värvet och tycker han verkar så himla <3!  Så något fniss där säkert.

Vad grät du senast åt?
Grejer.

Vem sov du senast med?
Magnus <3

Vad läser du just nu?
Jag läser två böcker. Har inlett idén nattduksbords-bok och tunnelbane-bok i mitt liv. Nattduksbordsboken är Lena Dunhams och tunnelbaneboken är Onanisterna av Patrik Lundberg.

Senast sedda film?
Såg Pride på bio för prick en vecka sedan, och även om jag sett filmer efter det så vill jag ändå nämna denna för den var banne mig den finaste jag sett på jag vet inte hur länge. Grät jämt, skrattade jämt, dog åt att den i princip är som en musikal. Snälla se.

Vilken svordom använder du mest?
Jävla skit.

Vem var den senaste som ringde dig?
Pratar så sällan i telefon. Tror det var en snickare igår. Vi ska bygga bokhylla.

Senast 3 inkomna sms?
”<3 puss” – från min lillebror Gustaf.
”Kan du inte komma imorrn??” – från Michelle
”Oj jösses det blir tight. Jag kan nog vara där närmare 18.” – från Alexandra.

Vad stod det i ditt senaste skickade sms?
Puss!

Vilken är din favoritfrukt?
Goda hårda syrliga äpplen runt september – november. Annars passionsfrukt, tråkigt att den är så liten bara.

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
De flesta kändisar med lite krokig näsa: Uma Thurman, Baby i Dirty Dancing, Meryl Streep. Även Dakota Fanning har jag hört.

Vad är du rädd för?
Att livet går för fort och jag ska vakna upp död en dag samt att fastna med fötterna i ett cykelhjul.

Blir du lätt svartsjuk?
Nä.

Din favoritkaraktär ur en serie?
Alltså svåraste frågan. Jag trattar ner det till de serier jag följer denna vecka. Isåfall är det: Richie i Looking, Adam i Girls, Jess i New Girl och Amy i Big Bang Theory.

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
Jag fick en pussande emoji av Jenny!

Vilket språk hade du velat lära dig?
Japanska och ryska hade varit flott. Och italienska!

Vart vill du åka just nu?
Tokyo!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer
 • […] en favorit och baxar en lista från denna donna i brist på egen fantasi och […]

  Fredagsbax/ | You can't start a fire without a spark 2015-01-30 21:46:27 http://karmastalnacke.com/2015/01/30/fredagsbax/
  Svara
 • […] från niotillfem […]

  23 saker du (kanske) inte kunde ana om mig | 365 listor 2015-01-25 14:55:24 http://365listor.se/23-saker-du-kanske-inte-kunde-ana-om-mig/
  Svara
 • […] finis! Vart kan man köpa grå strumpbyxor, som dom på bilden? Har letat jättelänge efter ett par liknande men alla har antingen mönster i sig eller är i fel […]

  answers to past week’s comments. | Niotillfem 2015-01-23 09:32:01 http://rodeo.net/niotillfem/2015/01/answers-to-past-weeks-comments-27/
  Svara
 • vart kan jag hitta pepparmintste? Har tittat i affären men inte hittat. Kanske bara finns i större matbutiker?

  Sandra 2015-01-20 18:16:44
  Svara
 • V. – haha jo, men alla tycker såklart som de vill, men jag blev så förvånad för jag ser inte Adam som en likeable karaktär :p

  Min uppfattning av Adam, även om jag visst tycker att han kan vara fin mot henne ibland, är att han är allmänt strulig och ganska hård mot henne. Tycker visst att det var onödigt av Hanna att säga något om flytten precis innan uppträdandet, men jag tycker ofta han beter sig ganska onödigt mot henne i allmänhet 🙂

  Sandra 2015-01-19 17:43:19
  Svara
 • Adam i Girls?? Gu klarar knappt av att kolla på honom.

  Emma Gustavsson 2015-01-18 00:33:07
  Svara
 • håller med om att Baby är en komplimang! satan så kär jag var i henne! ganska fult att göra kopplingen att ”krokiga” näsor skulle vara nåt negativt dessutom. tror Sandra är såpass vettig att hon inte exkluderar olika utseendemarkörer ur vad som anses vackert. kvinnorna runt medelhavet är exvis ofta ”kroknästa” och fy helvete så vackra de är!

  objektivt sett är Sandras näsa något mer konvex än konkav –
  subjektivt sett är den underbart vacker! <3

  Pudelmannen 2015-01-17 21:54:42
  Svara
 • ”Nattduksbordsboken är Lena Dunhams och tunnelbaneboken är Onanisterna av Patrik Lundberg.” underbar mening 🙂

  Malin 2015-01-17 21:27:23 http://marlineblogg.wordpress.com
  Svara
 • Nu finns det nya banor i Two dots!

  Sofie 2015-01-17 13:22:39
  Svara
 • Jag älskar din blogg! Men en sak gör nästan lite ont i mig när jag läser att du ska lämna dina kvitton till din revisor. Jag gissar på att du menar redovisningskonsult. En revisor gör ingen bokföring utan granskar den bokföringen som redovisningen som konsulten har gjort och granskar även styrelsen i aktiebolaget. Det är ett vanligt misstag som de flesta gör, att de kallar den som gör deras bokföring för revisor, men det är rätt så stor skillnad på arbetsuppgifterna och vägen till att bli revisor är rätt så lång, 4 år på univeristetet och sedan ca 5 år i yrket och sedan skriver man ett prov som hälften klarar första gången. De som vill bli redovisningskonsulter går en annan väg, de är kanske gymnasieekonomer, gått KY-utb eller har lärt sig genom att utöva yrket under en annan redovisningskonsult. Jag har läst det några gånger att du ska träffa din revisor, jag kanske är lite jobbskadad men det känns fel i mig när jag läser det. Som när det känns fel att kanske lägga ketchup på glassen eller en ananas i kaffet. 🙂

  Katja 2015-01-16 23:09:09
  Svara
 • lyssnar också på magnus härenstam i värvet just nu!! hans röst, haha asså! <3

  Vicky 2015-01-16 20:03:29 http://vickys.se/
  Svara
 • Nu tänkte jag skriva ”Hello Starling” och var jättenöjd med att jag i stunden kommit på den sjukt braiga (..?) mixen av star och darling, men det vore kanske lite skumt eftersom vi inte känner varann. Aja..hej!

  Lyssnade på ert senaste pod-avsnitt igår (äntligen tillbaks, TACK!) och tyckte det var så nice att höra er snacka om nyårslöften..! Hade bara nåra dagar tidigare skrivit detta: http://dinfavorit.blogspot.dk/2015/01/gott-nytt-ar-da-whatever-it-may.html?m=0 . Gött med lite typ medhåll på den fronten tyckte jag.

  Har Michelle blogg eller, nej? Hittade ingen med snabb googling på begränsat mobilnät. Kan ni inte göra lite reklam i nästa pod i så fall?

  Hoppas skyddsrummet var kul…

  Kram! (eller annan valfri avslutningsfras som känns mer bekväm)

  Din Favorit 2015-01-16 19:53:52 http://dinfavorit.blogspot.se
  Svara
 • Måste också slå ett slag för Pride! Är den bästa film som jag har sett på länge, så himlans bra och alla borde se den! En given film som kommer få leva i min bok/filmhylla när den kommer ut!!!! Psst… Sandra, du är så himla inspirerande!

  emelie 2015-01-16 18:13:04
  Svara
 • […] taken from Niotillfem and translated from […]

  Blacklist | Unborn Unicorn 2015-01-16 18:12:17 https://unbornunicorn.wordpress.com/2015/01/17/blacklist/
  Svara
 • jag tycker också om Adam.
  Vad är det för fel på honom, menar ni?

  Jag tyckte han var mycket finare mot Hanna senaste säsongen än vad hon var mot honom? Sista avsnittet på säsong 3 när hon berättade för honom om att hon skulle fytta PRECIS innan hans uppträdande? Hur taskigt var inte det?

  Och att hon överlag inte kunde ge honom lite space?

  Fast jag tycker ju också att han är rätt dreamy. så jag vet inet om man kan lita på min åsikt….

  V. 2015-01-16 16:20:27
  Svara
 • ”vakna upp död” Alltså, ditt sätt att uttrycka saker = <3

  Och btw, jag tror att jag nämnt att jag tycker Sandra är lik Baby i DD, hur 17 är det något annat än en komplimang?! Jag ÄLSKAR Baby! DD är en av mina 5 bästa filmer, tittade på den minst 2 gånger i veckan när jag var ca 4-20 år och drömde om att få vara så fin som Baby! Jennifer Grey (före nosejob) är enligt mig en av världens vackraste tjejer.

  Karin: Jag tycker du tolkar konstigt. Sandra och Jennifer Grey är kanonvackra båda två och (enligt mig) lite lika. Krokiga näsor har jag aldrig nämnt (utan det var det du som gjorde) men oavsett vem i världen som kan anses ha krokig näsa eller inte så anser inte jag att det är ett dugg mindre vackert än en rak näsa! För din info är min egen näsa rätt krokig pga mitt fransk/algeriska ursprung – och jag ÄLSKAR den! Så det så.

  Tack för ordet! Och Sandra, du är grym! Vacker inifrån och ut oavsett hur man beskriver dig eller vem du kan tänkas likna! 🙂

  Milou 2015-01-16 15:05:49
  Svara
 • Vakna upp död blir nog svårt! Hihi

  Ellinor 2015-01-16 14:22:10
  Svara
 • Adam i Girls? Gillar man honom? Han påminner så väldigt mycket om allt det mitt ex gjorde som fick mig att må skit, strulig och beter sig illa och idiotiskt. Nej, Hanna förtjänar bättre än det 🙁

  Sandra 2015-01-16 13:49:28
  Svara
 • Karin: Om nu Sandra skulle vara lik Baby i Dirty Dancing så är det en fin komplimang. Baby är ju jättevacker!

  Lisa 2015-01-16 13:35:31
  Svara
 • Hej finis! Vart kan man köpa grå strumpbyxor, som dom på bilden? Har letat jättelänge efter ett par liknande men alla har antingen mönster i sig eller är i fel material? Puss å kram skumbanan!

  Lina 2015-01-16 12:58:07 http://nouw.com/linafoton
  Svara
 • Minns att du nämnt att du har lite komplex för din näsa. Den är inte krokig, och du är inte lik Baby i Dirty Dancing! Så onödig kommentar du fick häromdagen. Kram på dig

  Karin 2015-01-16 12:45:02
  Svara
 • Fin outfit. Säger också mest ”Jävla skit”.

  Svara
 • I love this outfit <3
  Do you like Lena Dunham's book? (I'm not sure about your opinion, the google translation is really bad!)
  Have a lovely week-end!

  cherrylou 2015-01-16 11:50:12 http://cherrylouise.blogspot.com
  Svara
 • Åh, vill verkligen verkligen verkligen se Pride. Den premiärade ju i Brighton där jag bor, men det blev aldrig av att vi gick och såg den vilket ju är så typiskt i livet. Men nu ska jag bannemej ta mig i kragen och se den efter denna superpeppande lista 🙂 Kram och trevlig helg!

  Frida 2015-01-16 11:35:12 http://weareallstoriesintheend.blogg.se
  Svara
 • Kul intervju! Såna här udda faktauppgifter är roliga att läsa.

  Angående balkongbilden, så har jag en fråga som jag ställt tidigare. På lägenhetsskisser du visat ser det ut som om det är fönster på sidorna av balkongen. Vart vetter de? Åt trapphusen på sidorna eller ut?

  Jag skulle vilja lära mig italienska. Tycker det är världens vackraste språk! Men att kunna tala som en New Yorker vore också najs. Lade upp några lektioner i det på min New York-blogg: http://www.newyorkmybite.com/2015/01/sa-uttalar-du-new-york-som-en-new-yorker.html

  Anna, New York – My Bite of the Big Apple 2015-01-16 11:29:49 http://www.newyorkmybite.com
  Svara
 • Jag fastnade med foten i ett cykelhjul en gång. Det gjorde inte så fasligt ont. Ekrarna är ju inte superstenhårda. Det blev bara ett blått blåmärke i form av ett streck. Och jag trillade såklart, men det var på gräsmattan. Där låg jag och gapskrattade tills jag kunde resa mig upp igen. Allt blev så komiskt.

  Maja 2015-01-16 10:58:08 http://www.maajis.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind