Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

skogschampinjoner och skyddsrum.

friday.

Igår vaknade jag tidigt, i alla fall tidigare än solen. Jag satte mig i mitt kök och fixade med mina kvitton, åt frukost och bloggade.

friday.

Sedan piffade jag till mig och begav mig av utomhus.

friday.

Första stoppet var i Gamla Stan för att lämna in kvittona till dom som har hand om alla mina pengar.

friday.

Sedan promenerade jag vidare till Gärdet och Dramatiska Institutet. Där skulle jag vara med i ett tv-program (som bara visas på skolan) tillsammans med Fredrik Strage. Ämnet var fangirling och jag var där i egenskap av Geri Halliwell-besatt tonåring. Att få sitta och prata om Spice Girls i en halvtimme, sån lyx ju.

friday.

Klart slut färdiginspelat!

friday.

Efteråt mötte jag upp min lillebror Jack.

friday.

Vi åkte till Ikea och åt korv och köpte ett köksbord till Jack och en ram till mig.

friday.

Och växter också! När jag kom hem planterade jag dem i min nya ampel från Mimmi Staaf. Fint det blev tycker jag.

friday

Vid sextiden kom Magnus hem. Han hade köpt blommor till mig <3

friday

Och så lagade han middag också. Spaghetti med skogschampinjoner och ryggbiff i tryffelsås. Mmmm.

friday

Efter middagen åkte jag hem till Devi.

friday
Jag och Alexandra blev bjudna på Devis mimosa-specialare med ingefära och blodapelsin.

friday

Vi diskuterade feministisk litteratur och dansade till Backstreet Boys.

friday

Vid elva var det dags att ta tunnelbanan.

friday

Till Gamla Stan och fotoagenturen Adamsky som hade fest.

friday

Där träffade vi massa folk vi kände och visade dom bilder på gulliga katter.

friday

Och dansade såklart. De spelade BARA nittiotalspop så vi var ju i heaven.

friday

När kvällen drog efter midnatt kände vi oss redo för nästa fest i Skyddsrummet.

friday

Där höll nämligen den inofficiella Elle-efterfesten till! (blir aldrig bjuden på själva galan och ja, jag är lite bitter över det men det är okej..). Hur som helst! Saurabh som hade festen hade dedikerat den till sin tax Malte som fyllde 13 år samma dag. Så gulligt

friday

Träffade Elsa och Gustav på dansgolvet och anslöt mig.

friday

Sedan tog vi jääääääättemånga foton i fotoautomat. Fyra remsor hittade jag i min väska i morse och lika många lär ligga i alla andras väskor också.

friday

Ah ni ser ju att vi är fotoautomatspro’s.
Det var den jättelånga men jäääätteroliga fredagen!

 

Translation.
Yesterday I worked from home in the morning, participated in a tv-show, went to Ikea for lunch and shopping with my brother, got flowers and dinner (pasta with truffle and beef) from Magnus because he is so dreamy, drank mimosas at Devi’s with Alexandra, danced at one party and then danced again at another one.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
 • […] vad synd att tv-programmet inte kommer gå att se. Mitt ex av Strages Fans är helt sönderläst, han är så bra på att […]

  answers to past week’s comments. | Niotillfem 2015-01-23 09:26:39 http://rodeo.net/niotillfem/2015/01/answers-to-past-weeks-comments-27/
  Svara
 • Til Sofia som känner sig ensam i stockholm (typ) : Kolla om det finns kvar ‘träffa-nya-människor-trådar’ på stylesearch eller skapa en egen – så lärde jag känna 2 av mina bästa vänner för 5 år sen och är otroligt glad över det. Visst ‘pussade’ man några grodor också på vägen men man kan ju inte komma överens med alla 🙂 Angående åldrar var folk allt mellan 18-30 och vissa träffade man i grupp på en utgång o andra i mindre grupper om 3-4 eller bara 2 t.ex.

  Du kan ju skriva att du är ny i sthlm o vill lära känna folk som vill ta en promenad/fika/gå ut vad du nu har för intresse sen kan ni ju chatta ett tag innan om det känns bäst. När jag var där fanns ju msn så det var lätt att lägga till varandra där o prata först men det finns väl något liknande idag? Annars får man ju ändå bäst uppfattning av att träffa folk face to face =)

  Nu känner jag att jag babblar på här men jag hoppas att det blev lite sammanhängande iaf. Sen kan du ju kolla Sandras finna-vänner inlägg eller om den heter nåt med brevvänner här på hennes blogg? Kram

  BySiri - livet i Stavanger 2015-01-23 07:50:01 http://bysiris.blogspot.com
  Svara
 • Vilken toppenfredag! Men vad synd att tv-programmet in kommer gå att se. Mitt ex av Strages Fans är helt sönderläst, han är så bra på att respektfullt skildra olika fans och fankulturer <3 Och så är det ju kul att höra andra berätta om sina besattheter.

  Isabelle 2015-01-19 22:38:22 http://bookbumblebee.blogspot.se
  Svara
 • Mariatorget!!!!

  Elin 2015-01-19 19:26:34 http://alfonx.blogg.se
  Svara
 • Ser ut som en fantastisk fredag! Jag måste bara höra – ser ut som att du, enligt bloggen, hänger ofta med kompisar och Magnus men också ofta själv med kompisar. Hur balanserar ni det? Själv är jag singel men jag sitter alltid själv på helgerna eftersom mina vänner umgås med sina pojkvänner/sambos och har parmiddagar och gud vet vad. Det känns jättejobbigt och lagom deppigt. Jag har liksom inga singelkompisar kvar så vad ska man göra? Flyttade till Stockholm för snart ett år sen, är arbetssökande och vet inte hur jag ska sysselsätta mig som fattig och ”ensam”. Har aldrig haft en pojkvän (26 år och okysst, det är minst sagt jobbigt) och det är klart att jag kan sakna en när mina vänner alltid är ”vi” med sina och jag är liksom ”jag”, själv. Vill dock påpeka att en kille inte står högst på listan – det gör ett jobb inom media och nya vänner att umgås med. Oj, detta blev långt och flummigt! Så nu avslutar jag. Tack för en grym blogg (den enda jag läser) och ha en fin måndag! <3

  Sofie 2015-01-19 11:27:24
  Svara
 • Vilken himla, jäkla fin dag!

  ISA 2015-01-19 07:16:34 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Ja lustigt med Elleinbjudningarma. Din blogg är väl lätt en av dem mest lästa och du borde ju verkligen få en inbjudan? Hanna widell fick ju inte heller nån. Också helt oväntat.

  Emma 2015-01-18 23:40:41
  Svara
 • Hej Felicia, gärna! Maila till carolina.karlsson86a@gmail.com

  Carolina 2015-01-18 14:54:23
  Svara
 • http://www.buzzfeed.com/alexalvarez/yes-that-is-so?bffb&utm_term=4ldqpgp#.euvW46v2D
  heartbreak citat jag tänkte du kanske skulle tycka om.

  emma 2015-01-18 14:28:15
  Svara
 • Åh! kan du inte visa mer bilder från Devis hem? Ser hur fint ut som helst!!

  Lovisa 2015-01-18 12:33:11
  Svara
 • Vilken dag!

  Elin 2015-01-18 12:21:31 http://www.ofabooklover.blogspot.com
  Svara
 • svar till alba: jag har skrivit en del om berghs på min blogg (fast om berghs bachelor då, utlandsprogrammet) samt babblar nästan ett helt avsnitt av podden källan om det (http://atilio.podomatic.com/entry/2015-01-06T18_00_00-08_00). tips!

  och sandra asså att du inte är på elle är märkligt. fast nu när du skrivit det här får säkert gänget på elle panik och du får vip nästa år <3

  vicky 2015-01-18 11:46:44 http://vickys.se/
  Svara
 • Till Carolina som skriver här över: Jag är i en liknande situation, och kanske skulle vi kunna maila lite med varandra? Det kanske skulle hjälpa. Om du vill, skriv din mailadress, så skickar jag ett mail. Kram, Felicia

  F 2015-01-18 11:34:25
  Svara
 • Hej Sandra,
  du får ju jämt frågor om relationer och om när det tar slut. Och jag kan tänka mig att det är tröttsamt men nu skriver jag i alla fall och hoppas att du inte ledsnat. Jag har för 2 månader sedan avslutat ett 2,5 års långt förhållande. Hela förhållandet var väldigt ”stormigt” och på slutet hade vi ett väldigt dåligt sexliv och hamnade i vardagsrutiner som gjorde att det kändes lite tråkigt och deppigt. Sen en dag kom mitt då numera ex hem och berättade att han varit otrogen på fyllan. Han hade haft sex med en tjej han inte vet namnet på och sa att han inte förstått vad han höll på med. Jag flyttade ut och vi hördes inte på en vecka. Sen gjorde vi slut. Det var där och då ett någorlunda gemensamt beslut. Men nu, två månader senare, då vi stundtals haft kontakt börjar jag sakna honom otroligt mycket. Vi sågs nu när jag skriver för tre dagar sedan. Det var väldigt jobbigt att ses och mina känslor för honom är väldigt dubbla. Ena delen vill smälla till honom för vad han gjort, den andra vill be honom hålla om mig och aldrig släppa taget. Han har gjort väldigt klart att han inte vill försöka igen för han tror att vi kommer göra slut efter några månader igen. Jag har läst både din krönika om otrohet och din lista för att komma över någon. En del saker försöker jag tänka på andra går inte alltid, jag har en hel del vänner men de har ju egna relationer och kan inte alltid komma hem till mig så jag inte är ensam, de går inte ut och festar så mycket osv. HUR kan jag på egen hand ta mig ur detta? HUR kommer jag förbi den här längtan till det som var innan han trasade sönder allt och önskan att göra om och göra rätt? Jag är så otroligt trött på att vakna med dunkande hjärta av ångest och sorg och att ringa honom och gråta. Jag vet inte vad jag ska ersätta vårt umgänge, kontakt och kärlek med just nu. Till saken hör att jag precis som du är frilans och jobbar hemifrån eller på café, så den sociala biten i jobbet och spontana aw’s med kollegor försvinner lite. Nu har jag skrivit en hel roman här, men så fick det bli. Kram Carolina

  Carolina 2015-01-18 10:42:57
  Svara
 • Backstreet Boys är guld! <3

  Elena 2015-01-18 08:21:04
  Svara
 • What a niiiice day:) Have you read Lena Dunhams book?:) beautytruuth.wordpress.com (check out our blog, we have a giveaway competition starting sunday:)

  Mary B 2015-01-17 23:52:11 https://beautytruuth.wordpress.com/
  Svara
 • Hej Sandra!! Väldigt random fråga i helt fel forum men hittar inte riktigt rätt! Finns det en länk där du har skrivit mer om din utbildning på Berghs? Jag funderar på att söka nu och är nyfiken på vad du gjorde som arbetsprover! Länka gärna om du redan har skrivit om detta! Puss och överfet lördag! xoxo feministkramar

  Alba Mogensen 2015-01-17 22:21:22 http://www.larsdotter.tumblr.com
  Svara
 • meeeeh var finns alla braiga fester som bara spelat nittiotalspop? vill också ha.

  elise 2015-01-17 22:19:32 http://singmyspring.blogspot.se/
  Svara
 • Alltså fotoautomater <33 Behöver fler såna i mitt liv!

  Madson 2015-01-17 19:33:09 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • alltså när jag satt och kollade igenom bilderna från elle-galan i morse tänkte jag precis detta: varför går inte sandra beijer?? att du inte är bjuden är ju SÅ knäppt och dumt.

  ebba 2015-01-17 19:00:36
  Svara
 • Vilken härlig fredag!
  Kan du inte sammanställa en lista på den feministiska litteraturen ni diskuterade? Vore guld med vettiga lästips.
  Kram

  ida 2015-01-17 18:51:12
  Svara
 • Vilket galet mysigt kök! 🙂

  Patrik 2015-01-17 18:01:28 http://www.patriks.nu/halloweendrakter/
  Svara
 • Men va? Varför blir du inte bjuden till Ellegalan???

  Edie 2015-01-17 16:53:33
  Svara
 • Hej Sandra! hittade länken till din intervju du gjorde! är gammal kompis med Ellen (vi jobbade ihop i London för några år sen), som va en av intervjuarna, och hon la upp länken på sin facebook!
  http://bambuser.com/v/5218591
  Jättebra intervju tyckte jag, så tänkte jag kunde dela med mig om fler vill se!

  Kram

  Åsa 2015-01-17 16:42:12
  Svara
 • Hej Sandra! Blir aldri klok på om diskbenken i kjøkkenet ditt ligger på høyre eller venstre side! På bildet lengst opp ser det ut som den er til venstre, men har for meg at den på tidligere bilder har ligget til høyre..? Kram!

  Ida 2015-01-17 16:12:40
  Svara
 • Men dröm fredag!

  clara 2015-01-17 16:06:04 http://clarahedman.blogg.se
  Svara
 • Ja jäklar vad du hunnit med! 🙂
  Kramar

  Jämtlandshanna 2015-01-17 16:04:05 http://jamtlandshanna.se
  Svara
 • jäklar vilken ”somna lika fort som en bebbe av alla nya intryck och händelser”-dag! (!!)

  lovisa 2015-01-17 14:41:39 http://polichinelle.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman