Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

i wore it all.

-
Här kommer ett inlägg lastat med en massa kläder jag haft på mig i helgen.

-

Under fredag dag såg jag ut såhär. I lila mockakjol från h&m, Adidasskor, t-shirt från A Day’s March och min egen jeansjacka. Och femhörnings-örhängen från Monki.

-

På kvällen var det Trädgården-premiär. Var så ORIMLIGT pepp och bytte kläder typ femtioelva gånger. Samt höll på att somna en stund för att jag hade så mycket energi att jag knappt visste hur jag skulle bli av med den, som något slags barn. Gud.

-

Höga jeans från Dr Denim och ziptröjan är Adidas.

-

På lördagen var jag trött trött trött men det var bara att smeta på sig eyeliner och läppstift och bege sig ut i verkligheten för jag skulle på picknickfest.

-

Hade mitt favoritkärlekspar på bröstet. från Manners Apparel.

-

Idag är det söndag och jag har läst en novell jag skrivit på en buss. Michelle, Nina, min mamma och min styvpappa kom och lyssnade vilket var fint <3
Tack alla ni andra som kom också <33

-
Tröja från Monki, hoops från h&m. Nu äter jag middag i sängen, risotto med fänkål gott va.
.

Translation. Outfits friday – sunday.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Hei!
  Vil så veldig gjerne ha en ross + rachel-genser, men de shipper ikke til Norge. Vet det er håpløst, men skader ikke å spørre, vet du om noe jeg kan gjøre for å få tak i? Har prøvd å sende mail til selskapet.

  Signe 2015-05-12 18:01:15
  Svara
 • Tack snälla för restaurangtipsen i din Stockholmsguide! I helgen firade jag och min sambo hans födelsedag i Stockholm. När det var dags för middag kollade jag in din guide och valde Köttbaren pga sambon är världens största köttälskare. Det var så himla gott och han blev så nöjd! Tack! 🙂

  M 2015-05-11 10:13:44
  Svara
 • Hej fina Sandra! Satt och kollade runt på Mira, din systers instagram och såg då att hon ju är syster med Tilde Fröling, men du har aldrig skrivit om Tilde som din syster fastän du skriver om Mira som din syster? Varför?

  Elin 2015-05-11 09:51:38
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Jag tror att det är för att Mira och Tilde har samma mamma, men Sandra och Mira är ju systrar för att Sandras mamma är tillsammans med Miras pappa? Tror jag?

   Johanna 2015-05-13 08:05:32
   Svara
 • Sandra!! Ditt hem ser så orimligt fint ut!!!!!! Som att kolla rakt in i mitt önsketänk om mitt framtida hem!!! Dör så fint allt ser ut! Glad för din skull!!!

  klöversmoa 2015-05-11 09:33:27 http://www.botellonz.blogg.se
  Svara
 • Love your ross + rachel shirt!

  -Christine
  http://www.christinelovestotravel.blogspot.com

  Christine 2015-05-11 02:17:33 http://www.christinelovestotravel.blogspot.com
  Svara
 • Vad har en på sig på trädgården? Ska dit med nya hippa kompisar (är inte så väldigt hipp själv). Funkar nnylomsrumpisar eller blir det kallt?

  Milan 2015-05-10 23:45:48
  Svara
 • Älskar denna blogg. Men känner ansvar inför djuren världen över att berätta hur de förtrycks, så:

  Mocka är insidan av djurets hud. Köttsidan. Önskar att trenden ska ebba ut. Skinn och mocka är inte en biprodukt. Kor flås bland annat levande i USA för skinn. Åh, önskar att alla djur en dag ska få samma kärlek och respekt som katter, hundar och utrotningshotade apor. Vi måste inte utnyttja, plåga och döda dem. Vi måste inte det.

  Kor blir fråntagna sina nyfödda för att vi vill ha mjölken (ja de gråter, båda två och ja även ekomjölk i Sverige funkar så). De blir utnyttjade som livmödrar men berövas sina ungar. Sen körs de till slakterier där de får panik. Sen blir de dödade. Åh vad gott med grillat.

  Och insidan av deras hud kallas mocka.

  A 2015-05-10 23:01:46
  Svara
 • din klädstil är ju galet najs

  Daisy 2015-05-10 22:13:02 http://vinylbrus.blogspot.com/
  Svara
 • Jag ger upp! Vill inte vara en sån som bara frågar, var har du köpt….? Men jag ger upp för att jag hittar inte. Låga bokhyllan/sideboardet, det vita, på fötter. Var hittar jag?

  Tack!

  lina 2015-05-10 21:58:23
  Svara
 • Hej! Jag undrar om du och michelle kommer göra flera podcast? kram

  Tilde 2015-05-10 21:25:11
  Svara
 • du är alltid så snygg

  Jag är inte dum i huvudet- Jag har aspergers syndrom 2015-05-10 21:12:31 http://domkallarmighannes.com
  Svara
 • Måste bara dela med mig av en grej jag gjorde igår, och då tänkte jag på dig Sandra och alla gånger du tipsar om att bara KÖRA, ang att prata med snygga människor osv. Hade vernissage med min klass för vår examensutställning och då kom killen jag hade världens crush på i ettan och kollade, och så började vi prata om en tavla jag målat osv osv. Senare på kvällen så la jag till honom på facebook för då tänkte jag på dig och kände bara att fan, han är jävligt snygg och skit samma om det inte blir något, om jag vill att något ska hända måste jag gör något. Frågade vad han tyckte om utställningen, och det första han skrev var att det var trevligt att träffa mig och ifall jag vill fika med honom någon gång (vilket vi ska göra imorgon!) Så till alla andra som velar: BARA KÖR. Det är inte så farligt som en tror xxx

  Johanna 2015-05-10 20:57:06 http://grlpwr.blogg.se
  Svara
 • Hej Sandra!
  Är det allt försent att få tag i din jeansjacka, eller något annat från din kollektion? Är så sjukt ledsen över att jag inte tog tillfället i akt att få tag i något. Hoppas att det inte är försent. Tack för superfin blogg <3

  Svara
 • sandra.
  vad ska man göra när man är helt förstört (ja förstört) kär i en ca 7 år äldre person som man nu fått reda på har en flickvän – också äldre? det värsta/bästa är att vi aldrig kommer att ses mer om några veckor eftersom jag slutar där vi träffats, men jag kommer att gå sönder, helt säkert. Vad ska jag göra? funderar på att säga som det är till honom för att prova eftersom vi aldrig kommer ses sedan. Men jag är väldigt osäker..

  sofie 2015-05-10 20:32:02
  Svara
  • Svar på sofies kommentar.

   Gör det bara! Bättre att veta, oavsett, än att behöva fundera på det är om:et. Jag tänkte likadant för inte så länge sedan, på en som är 10 år äldre än mig. Vi är sambos nu. Heja dig! Håller alla tummar.

   T 2015-05-11 13:42:10
   Svara
 • Vet du vad Sandra?
  Det var så himla fint. Jag satt hemma i mitt rum, tittade ut genom fönstret och hörde regnet smattra hårt mot rutan bredvid mig. Också lyssnade jag på dig i hörlurar. Vad fin den var, novellen alltså. Och vilken perfekt regnig-söndagsaktivitet, även fast jag inte var på plats i bussen.
  Och vet du vad? Sen, när allt var slut så gick jag ut, och då sken solen. Din lilla sagostund var liksom en liten mysig paus mitt i allt kaos.
  Tack & puss

  Emma 2015-05-10 19:55:32
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind