Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ett kameraband.

camera strap

Tog äntligen tag i en grej som stått på min att göra-lista alldeles för länge. Att byta ut det deppiga Canon-axelbandet på min kamera till ett nytt fint. Hade ju en gång i tiden ett leopardfärgat, men det tappade jag bort en gång under en lite för dimmig natt i New York under 2012. Beställde detta från Etsy för några veckor sedan och igår landade det på min hallmatta!

camera strap

Ett rosa i läder och om man tittar noggrant har det även mina initialer.

camera strap

Tänk vad mycket finare min axel kommer bli i sommar när kameran ska med på alla upptågen.

.

Translation. New pink leather camera strap from the Etsy store Viveo.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Snyggt ett.

  Kameratrollet - Fotograf i Skåne 2015-06-13 11:08:17 http://kameratrollet.se/2014/08/07/en-fraga-om-perspektiv/
  Svara
 • Så fint! Jag har nyligen skaffat en lomographykamera och hittade den perfekta väskan till den på en loppis men den behövde fixas till lite. Så jag sydde på spets på väskremmen. Det finns så mycket roligt man kan göra för att piffa till 🙂

  K - lär mig sy och sticka 2015-06-13 08:21:16 http://www.stitched.blogg.se
  Svara
 • I love it! I want one too!

  -Christine
  http://www.christinelovestotravel.blogspot.com

  Christine 2015-06-12 15:47:59 http://www.christinelovestotravel.blogspot.com
  Svara
 • Hej! tack för en fantastisk blogg 🙂 Jag har en önskan. Det är så att jag ska på bröllop i sommar men jag vet inte vad jag ska ha på mig än. Snälla skulle du kunna göra ett inlägg med tips?

  S 2015-06-12 08:51:23
  Svara
 • menn åh så fint!

  natalie 2015-06-11 23:53:49 http://repine.blo.gg
  Svara
 • Åh, SNYGGT! Och vilket bra presenttips till en fototokig person.

  Linnéa 2015-06-11 21:42:09
  Svara
 • En fin kamerarem gör verkligen mycket! 🙂 Själv har en rosablommig. ^^

  tidstjuven 2015-06-11 17:48:35 http://tidstjuven.com/
  Svara
 • Så fint!

  Therese 2015-06-11 17:36:14
  Svara
 • Alltså, så himla fint!? Har kikat lite på etsy-sidan nu och är himla sugen på att beställa hem ett eget, fast en annan färg. Kul också att man kan få initialer och namn på sakerna!

  Beatrice 2015-06-11 16:55:14 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
 • Åh äntligen någon annan som också håller med om att original-bandet är deppigt, mina fotograf-vänner tyckte mest jag var konstig när jag bytte ut mitt original-band mot ett aztec-mönstrat band.

  Caja 2015-06-11 16:32:17 http://cajacreations.etsy.com
  Svara
 • Detta har inget med inlägget att göra, men jag behöver lite pepp 🙁 Sen förra sommaren ungefär har jag gått upp cirka tio kilo i vikt. Jag brydde mig inte speciellt, men de senaste månaderna har jag börjat träna och äta nyttigt och så inför sommaren. För några veckor sedan sa min kära mor följande till mig ”du har verkligen gått upp en del nu, oavsett om du trivs med dig själv eller inte så är det inte hälsosamt att vara så överviktig som du är”. Det har fullständigt krossat mig. Jag har alltid varit smal och har exakt ALDRIG känt mig obekväm med min kropp. Jag borde inte vara det nu heller, jag är 178 och väger 80 kg. Men faan vad jag känner mig tjock och äcklig och stirrar mig blind på valkarna på magen. Nästa vecka ska jag på solsemester med min mamma och några andra. Jag vill typ gömma mig på stranden, vill inte att någon ska se min tjocka mage eller bristningarna på låren… Jag trodde inte att jag var sån här. Jag försöker ju redan ner i vikt och det går bra, men jag är inte redo att droppa kläderna inför min största kritiker (mamma då). Vad ska jag göra? Vill inte prata med min mamma om det, hon är inte så bra på att lyssna/förstå, hon kommer bara säga att hon bara vill mitt bästa och att jag ska vara frisk och må bra. Men jävlar vad hennes ord gjorde ont alltså 🙁

  Julia 2015-06-11 16:25:44
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Men! Vad ÄR det jag läser?? Din mamma har ingen rätt att kritisera din kropp! Ingen har det. Det är din kropp, inte din själ. Sträck på dig!! Var stolt. Visa din mamma att du skiter fullständigt i vad hon tycker om din kropp. Gå i bikini, bada, ha kul. En KROPP ska inte förstöra en solsemester!

   Om du vill gå ner i vikt, för att DU vill det, gör det! Men jag tycker du ska börja med att gilla din kropp som den är precis just nu. Om du kan släppa tankarna mera och mera, så kommer det kännas mycket lättare sen. Då blir att gå ner i vikt en kul och inspirerande grej, inte en grej som bara är fylld med ångest och krav.

   Puss från en som mådde mycket bättre i sitt liv när hon var 15 kilo tyngre.

   Cilla 2015-06-12 09:59:05
   Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Från en fd ätstörd med anorexi/bulimi: Träna för att du vill och mår bra av det, absolut inget annat. Släpp kravet om hur samhället säger att du BÖR se ut för att passa in i normen. Gör över huvud taget inget som får dig att må dåligt. I så fall: börja i KBT. Snacka med din mamma (inte för att vara taskig, men det kanske är hon som har osunda värderingar och behöver hjälp?). Du är grym och fucking intala dig det. Puss

   Frida 2015-06-11 20:55:55
   Svara
 • nämen, så fint!

  hanna, förbanna 2015-06-11 16:15:58 http://hannaforbanna.blogspot.com/
  Svara
 • Åh fyfan vad fint måste ha <33333 materiell lycka 4 ever <3

  Joline 2015-06-11 15:28:55 http://serendipiteter.tumblr.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman