Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

i min sminkväska på sommaren.

Jag sminkar mig inte nämnvärt annorlunda på sommaren. Jag är ju inte så mycket för en ”fresh look” utan håller stadigt i mitt puder och min eyeliner. Fast det är en övningsfråga kanske. Får öva någon annan gång. Men här kommer ändå ett knippe grejer som för tillfället är favoriter i sminkväskan under den varmare perioden av året!

Ur Essies sommarkollektion älskar jag denna violgodisblå ”Salt Water Happy”. Som mini-fest på naglarna dygnet runt!

& Other Stories har ett persikofärgat lite kallare rouge som heter ”Organza Coral”. Himla fint. Är man åt det blå-blekare hållet i huden som jag är, tycker jag det är väldigt fint med korallfärger i sminket.

MAC’s eyeliner ”Black Boot” har varit min trogna följeslagare sedan jag var femton. Men nu har jag bytt ut den mot Eyekos vattenfasta eyeliner som håller sig kolsvart dagen och natten igenom. Dessutom målar man på den som en tushpenna vilket gör att även den mest ovana eyeliner-användaren borde kunna få till ett par kattiga ögon.

Torrshampo är toppen på sommaren om man badar mycket, är på festival eller dansat någonstans i för många timmar. Eller om man inte orkar tvätta håret. Såna här små man kan lägga i väskan och spraya för volym whenever gillar jag.

Mitt nya favoritläppstift är från Chanel och heter ”Coco”. Korallrött med lite rosa i (och omöjligt att fånga på bild som läppstift är typ jämt).

Lite såhär kan det se ut på i varje fall.

Slutligen har vi denna body oil från Björk & Berries som jag bara tycker är så himla fin? En guldspray som man sprayar på kroppen för ett försiktigt skimmer, och så luktar man gott på köpet!

 .

 

Translation. Five essentials in my make-up bag during summer. Essies nail color ”Salt water happy”, & Other Stories blush ”Organza Coral”, Eyekos liquid eyeliner, dry shampoo, Chanels lipstick ”Coco” and shimmering body oil.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Efter att jag läste detta inlägg sprang jag direkt och köpte Eyeko’s eyeliner, den verkade helt enkelt så himla bra!

  Jag kan nu säga att den var den absolut sämsta eyelinern jag någonsin använt. Jag kunde knappt använda den EN gång utan att den torkade igen på sekunden.

  Hur lyckas du använda den? Gör jag något fel? För detta var sannerligen det värsta inköp jag någonsin gjort…

  anna 2015-07-29 14:10:29
  Svara
 • Hej Sandra! Tycker alltid du är så himla fin i håret! 🙂 Du har alltid en helt perfekt ”inåtvinkling” i topparna, så att de kurvas mot ansiktet. Använder du plattång eller locktång för att få till det? Använder du någon hårprodukt också för att få det att hålla? Har typ samma längd på mitt hår som dig, men får aldrig till det där.. Så skulle bli jätteglad om du kunde tipsa mig om hur du fixar ditt hår så fint! 🙂 Tack för en jättefin och vettig blogg också! Kram, Lina

  Lina 2015-07-29 10:02:15
  Svara
 • På sommaren glömmer jag allt vad smink innebär och det känns så himla skönt att ha kommit till detta stadiet i livet nu. 😀

  Lilly 2015-07-24 21:53:55 http://nouw.com/thereason
  Svara
 • älskar sminktips! Blev nyfiken på en sak – blir ofta så sugen på vissa av produkterna du tipsar om, och kommer sedan på att mitt eget mål är att byta ut allt mot ekologiskt och naturligt 🙂 så till nästa frågor och svar så blev jag alltså nyfiken kring vad du själv har för tankar kring att använda ekologiska och naturbaserade produkter?

  Sandra 2015-07-19 09:08:08
  Svara
 • Hej Sandra! Jag undrar om ditt torr schampoo doftar mycket? Jag skulle nämligen vilja ha ett som inte doftar alls, eftersom man har andra dofter på sig ofta – risk för doftkaos! Eller om du har något superbra tips på ett torr schampoo som inte doftar så mycket/inget alls och som man inte blir grå i håret av om man inte är superblond. Har du det? Eller någon annan som ser detta som har tips, alla välkomna förstås 🙂

  Maria 2015-07-18 20:47:36
  Svara
 • Älskar kajal som är som en tuschpenna! Sjukt bra!

  Tinis - roligt och sorgligt på samma gång (mest roligt, typ) 2015-07-18 19:13:06 http://www.tinis.me
  Svara
 • Färgen på rouget är <333

  Matilda 2015-07-18 14:36:28 http://www.matildigt.se
  Svara
 • hallå! jag har också eyekos eyeliner men tyckte inte den funkade så bra. när jag väl applicerat den sitter den som bergen men det är själva appliceringen jag har problem med, den är ganska torr och det kommer inte ut så mkt… bläck höll jag på att skriva men liksom produkt? men jag kanske köpte en defekt vara? vad tycker du?

  xyz 2015-07-18 12:49:28
  Svara
 • fattar inte hur man överlevde innan utan torrschampoo??? har bara haft det i mitt liv i kanske 5 år & va 17 gjorde man innan det??

  ELIN BERLIN 2015-07-18 12:33:56 http://www.1nightinberlin.blogspot.com
  Svara
 • Kul att läsa om vad du har i sminkväskan! Jag gillar såna inlägg. Läppstiftet tycker jag ser jättefint ut, och guldskimret likaså. Jag har också guldskimmerolja nu på sommaren, fast från Loccitane.

  LisaMarie 2015-07-18 12:26:52 http://lisamariesvarld.blogg.se
  Svara
 • Björk&Berries är ett så bra märke!

  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind