Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

three magazines.

Det är ju inte bara böcker man läser på semestern. Här är tre tidningar som jag tagit med på olika resor på sistone. Så fina att de går lika bra att ha framme på soffbordet.

Den första heter Pet People och handlar helt om husdjur!

De fokuserar på en stad i taget där man möter olika ägare och deras bästisar. Hur gullig är den här taxen?

Finfint uppslag.

Den andra tidningen är Paper Light som Frida Vega står bakom.

Fina intervjuer med vettiga personer. Exempelvis Malin Gabriella Nordin som har varit min favoritkonstnär alldeles för länge för att inte äga något av henne. Men förra veckan skickade jag i alla fall ett mail till fröken för nu ska jag handla något tänkte jag.

Och massa flotta fotografier också.

Det sista magasinet är ett helt nytt och heter Deriva Paper.

Ett resemagasin som är tänkt att uppleva en stad på ett långsamt sätt, upptäcka de små sakerna. De har exempelvis olika små promenadstråk som man kan följa.

Det första numret handlar om Barcelona och därför gav jag bort det till min kompis Jenny som snart åker dit. Nästa nummer handlar om Stockholm tror jag!

Alla tidningarna hittar du i välsorterade tidningsaffärer, eller på respektive magasins hemsida.

.

Translation. Three magazines I’ve been reading when I’ve been travelling this summer. Pet People, Paper Light and Deriva Paper.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Sandra.
  Imorgon fyller jag tjugo år och idag ligger jag i min säng och känner mig tom. Får dåligt samvete för det. Har allt man kan tänka sig. Vänner, familj, jobb och nya äventyr som väntar. Drottningen av kärlek förstår säkert vad det handlar om. Det handlar om HAN. Som inte ens finns. Kan man känna hjärtesorg utan att ens ha fått uppleva kärlek? När ska jag knäcka nöten? HUR GÖR MAN? Var finns bra killar? Hur blir man kär? (i rätt person då förstås) Jag vill ju också bara bli förlorad i någons armar. Jag vill ju bara vara lite kär.
  Kram från den eviga singeln

  SI 2015-07-22 22:22:04
  Svara
 • Åh! Det där resemagasinet måste jag skaffa. Har ju en resa till Barcelona planerad om en dryg månad 🙂

  Vajb 2015-07-21 23:06:23 http://vajb.blogg.se
  Svara
 • Hej Sandra, jag älskar din lägenhet och då jag och min sambo ska flytta till en fin hyresrätt istället för den vi bor i nu som är en sliten lägenhet från 60talet.. Jag söker nu inspo på bra hemsidor/butiker med fin inredning till bra pris! Vi söker lite möbler men mest små bra detaljer. Jag besöker Stockholm rätt ofta men bor i en mindre stad så hemsidor uppskattad 😀 <3

  Miranda 2015-07-21 21:43:00
  Svara
 • ssssaaaandra! bästa du! en fråga: jag har avbrutit mina studier för att resa i ett halvår. nästa höst är det tänkt att jag ska gå tillbaka till plugget (andra året högskolan, ett treårigt program). men jag vet inte om det är rätt? hur tänkte du under dina eftergymnasiala år? hade du bortom att skaffa utbildning och jobb och hur sjutton visste du att du pluggade RÄTT? hur ska en tänka? jag tycker min utbildning är så himla svår och jag vill nog egentligen jobba med något kreativt i stället men phu, är det inte jobbigt att klättra på karriärsstegen i den konstnärliga branschen tro? behöver all hjälp och stöd – även ni som läser kommentarerna får gärna hjälpa en vilsen tjugoettåring. PUSS

  ellen. 2015-07-21 21:41:20
  Svara
 • Ser intressant ut!

  Svara
 • om du nt redan lyssnat på Sanna Lundell’s sommarprat så måste du det! Så bra på alla plan. Feminism från ett perspektiv som jag tror att många (som nt tidigare har reflekterat över feminism) kan relatera till men även SÅ viktig information om beroende. Information som så många som möjligt ska ta del utav, så om du ska tipsa om fler sommarprat på bloggen så får du gärna tipsa om detta. <3

  Michelle 2015-07-21 19:59:44
  Svara
 • Hej Sandra! Har en fråga/ett problem som jag skulle bli jätteglad om du ville svara på i nästa frågeinlägg. Jag känner mig helt ångestfylld för jag är 22 år och har aldrig varit kär och aldrig ens kysst någon. Det är skitjobbigt för jag vill verkligen inte att min första kyss ska vara med någon på ett mörkt dansgolv som jag aldrig kommer träffa igen. Jag vill verkligen att det ska betyda något. Men jag skäms så otroligt mycket för alla andra har pojkvänner/ligger med folk/ blir kära hit och dit men jag har verkligen NOLL erfarenhet eller upplevelser av det. Du som vet lite mer om livet och allt, kan inte du bara svara på om jag är helt jävla fucked up? Är det superovanligt att vara 22 år och aldrig ha kysst någon ens?
  tack och kram!

  Emma 2015-07-21 19:19:21
  Svara
 • ååh måste kolla upp pet people! låter hur fin som helst! http://singmyspring.blogspot.com

  elise 2015-07-21 19:18:31 http://singmyspring.blogspot.com
  Svara
 • Alltså! Magasin kan vara så himla fina, borde verkligen köpa såna oftare!

  Kaneli 2015-07-21 17:44:15 http://spicegirl.ratata.fi/blogg/
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind