Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FAV MUSIC. JULY 2015.

tumblr_n2jdg95XNj1rqx86wo1_1280

Nu är juli slut och jag har som vanligt komponerat en lista med den musik jag har lyssnat på mest under de senaste 31 dagarna. Helt klart den månad jag har lyssnat minst på musik, mycket på grund av att jag bestämde mig för att lyssna på samtliga sommarprat. Det har jag dock inte gjort, men nästan alla!
Men lite musik blev det såklart också.

Ni hittar den här:

NIOTILLFEM. JULI 2015.

niotillfem

Fattar att första låten inte är för alla, men jag tycker texten är något av det sorgligaste och finaste jag hört. Tänker ibland att det är precis därför jag fastnade så hårt för sextiotalet där någon gång i tonåren och aldrig tröttnade: för att det låter oftast så glatt men texten är nästan alltid det motsatta.

 

past playlists:
january.
february.
march.
april.
maj.
june.

.
Translation. A playlist with the music I’ve been listening to the most in July HERE.

photo source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Åh vilken vacker bild! Vet du vart den är tagen? Puss och kram

  Johanna 2015-08-04 22:05:28
  Svara
 • Till M: Kan bara utgå från mig själv men jag säger: GÖR SLUT NU. Vem vet vad som kan hända i framtiden men min erfarenhet är att förhållanden där man inte kan träffa varandra regelbundet funkar INTE. Jag gick igenom det med min australiensiske pojkvän, 3 månader klarade vi av innan det körde ihop sig och vi har inte ens kunnat se varandra i ögonen och prata om det ordentligt! Jag önskar av hela mitt hjärta att vi hade gjort slut när vi skildes åt, fått ett värdigt avslut istället för den här röran. Som sagt, vem vet vad som händer i framtiden? Håll lite koll på varandra och sätt hopp till framtiden när det kanske finns möjlighet för er att vara tillsammans men mitt råd är att inte påbörja ett distansförhållande för det tär så himla mycket på hjärtat helt enkelt och slutar sällan lyckligt. Risken finns att man förstör någonting som kunde varit bra längre fram om man bara haft tålamod.

  Julia 2015-08-04 10:44:25
  Svara
 • Vackert foto – var är det taget? Ser ut som Norge 🙂

  Mary 2015-08-03 21:31:25
  Svara
 • Hej Sandra. Hur värt var långdistans? Jag är så kär i min kille och därför känns det fruktansvärt att det skulle va slut efter sommaren när han flyttar till London. Han däremot vill inte ha långdistans för att han tror det kommer ta mer än det ger och kanske förstöra vår relation även som vänner. Jag vet inte hur jag ska tolka det, är han inte tillräckligt kär i mig? När det gäller känslor är han så svår att få ur nånting. Jag är rädd att jag inte kommer komma över honom om vi inte provar långdistans, för då finns ju alltid gnistan kvar för att man aldrig fick göra slut ordentligt. Eller vad tror du? Vad ska jag göra? Jag kan ju inte tvinga honom till långdistans?
  Tacksam för svar. Är så himla ledsen redan nu för det hänger över mig trots att vi inte har flyttat ifrån varandra än.

  M 2015-08-03 19:47:03
  Svara
 • Pink Floyd är mitt bästa band, någonsin.
  Lyssna på hela The Wall, den är fantastisk!

  Karin 2015-08-03 18:33:11
  Svara
 • Hej Sandra! Här kommer en fråga till en av dina Q&As. Jag och en kille har bestämt oss för att hitta på något nån dag, rätt spontant sådär. Vi är bekanta sedan tidigare fast har aldrig umgåtts varken på tu man hand eller i gäng. Jag har inget intresse av att börja dejta honom men jag vill gärna ligga. Det ska alltså inte vara någon dejtig dejt utan mer ett jävligt kul kompishäng och sen spenderar vi natten tillsammans. Så det känns som om kvällen börjar med att vi tar en öl eller två och sedan fortsätter spontant. Men det hade varit fint att ha några förslag i huvudet redan innan. Vad hade du hittat på en sån kväll? Bor i Stockholm kan tilläggas. Kram.

  Emil 2015-08-03 18:24:42
  Svara
 • ahhh nyheten med WHAS som serie! och jag har inte ens sett filmen, inser jag??? wtf! älskar ju fåniga high-school filmer från 80/90-talet mer än typ ALLT I LIVET. kollade på den med detsamma efter att ha läst detta inlägg och skrekgrät rakt igenom. måste nu se serien snarast. http://singmyspring.blogspot.com

  elise 2015-08-03 18:15:22 http://singmyspring.blogspot.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind