Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

so many selfies so little time.

selfies.

Min helg har mest bestått av sängliggande på grund av den förbaskade visdomstanden. Hoppas hoppas att jag mår bättre imorgon i och med att jag fyller år då och så. Håll gärna en tumme eller två!
Jag har i alla fall städat min mobil och raderat miljarders med mobilbilder. Hade (oroväckande) många bilder på mig själv, och därför tycker jag att vi denna söndagen slår till med ett riktigt jäkla pang-selfieinlägg. Här kommer cirka 150 selfies från min mobiltelefon. Vad vore livet utan selfies?

selfies.

Jag använder kanske framförallt selfien i rent privat syfte för att kolla hur mitt smink ser ut och om det sitter kvar vid olika tillfällen. Det verkar det ju göra allt som oftast.

selfies.

Men ibland även enbart för att posera i och med att man är bloggare och så.

selfies.
Hittade selfies ganska långt bak i tiden, som de här för två år sedan när jag hängde i Paris en vår.

selfies.

Och de här från förra hösten när jag var typ brunhårig. Det hade jag nästan glömt.

selfies.

Finklädd-och-ska-på-fest-selfies.

selfies.

Sjuk-selfies.

selfies.

Ganska-så-full-selfies.

selfies.

Har väldigt många selfies med Magnus.

selfies.

Ännu fler!

selfies.

Och selfies med kompisar (och en mamma) förstås.

selfies.

Här har vi ett gäng med groupies som är hittills det märkligaste ny-ordet om jag får tycka till.

selfies.

Ett gäng med hej-hur-mår-du-jag-gör-det-här-just-nu-selfies skickade till olika personer (mest magnus) på whatsapp.

selfies.

Selfies i regnet.

selfies.

Och så får vi ju inte glömma klassikern selfien i spegeln såklart.

selfies.
Heja selfies friskt humör!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer
 • Kul grej: Om mrs. Pillsbury i Glee skulle haft en dotter, skulle det lätt varit du!

  Anna 2015-08-11 23:53:17
  Svara
 • SÅ BRA INLÄGG
  Älskar allt! Plus att gaah vad du är snygg 😀

  Linnea 2015-08-10 11:43:44
  Svara
 • Hej Sandra, jag undrar varför just
  New York är din dröm stad?

  André 2015-08-10 09:18:36
  Svara
 • You have the most PERFECT bob/hair in general! Love. I was wondering–do you usually get it slightly longer in the front? Love every single one of these selfies 🙂 xx

  Mai 2015-08-10 04:12:39
  Svara
 • smälter när jag ser alla bilder på dig och magnus!

  Emilia 2015-08-10 00:23:08 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • älskar detta inlägget! älskar selfies!!

  ELIN BERLIN 2015-08-09 23:04:32 http://www.1nightinberlin.blogspot.com
  Svara
 • Hur gör man för att våga ta selfies? Jag är TRETTIO och känner mig alltid ful på kort; mina ögon ser olyckliga ut, min näsa ser abnorm ut, min mun ser liten ut, min hy ser dålig ut, och jag blir rädd att de bilder som tas ska spridas så de raderas fortare än fort :’) Jag blir FUL på kort, och om jag någon gång blir nöjd så ser det inte ens ut som mig själv 🙁 Jag tar därför aldrig kort på mig själv och om någon annan tar kort på mig ser jag oförberedd ut. Jag och min pojkvän har varit tillsammans i 7 år och det finns knappt några bilder alls på oss eftersom jag får komplex av att se mig själv. Börjar nästan gråta nu för jag känner mig SÅÅÅ ful. Har inte ens en profilbild på facebook eftersom det känns fånigt av mig att posera ensam, för det känns som att alla förstått att jag själv tycker att jag är ful. Vad i helvete? Så här ska man väl inte känna när man är 30.

  30 anonyma jordsnurr 2015-08-09 21:54:16
  Svara
  • Svar på 30 anonyma jordsnurrs kommentar.

   Jag tror det där mest handlar om självkänslan. Jag vet personer som absolut inte ser ut som perfekta barbiedockor som tar hur mycket selfies som helst och man ser att de tycker att de själva är snygga, och då blir de liksom snygga på sitt sätt! Känner man sig snygg får man en attraktiv utstrålning som färgar hur människor uppfattar en (och ens utseende).

   Det fungerar även på andra hållet. Jag tar selfies typ varje dag och har flera hundratusen följare på mina sociala medier, så jag antar att folk överlag tycker att jag ser bra ut, men ibland (oftast i samband med att jag mår dåligt/känner mig deppig/har ångest över annat) så kommer jag in i perioder på flera dagar eller veckor då jag känner mig så extremt ful och inte kan ta en enda bild på mig själv – trots att jag förmodligen ser ut precis som jag brukar.

   Har inte direkt någon lösning på problemet förutom just att det kanske är viktigt att identifiera att problemet inte ligger i att man är fulare eller fulare på bild än de flesta utan snarare att man har sämre självkänsla än de flesta och att man kanske borde försöka ändra på det. För min del så höjs min självkänsla när jag är nöjd med andra aspekter av livet! Typ jobb, livsstil, förhållande, relationer, ekonomi, etc. Om inte det funkar kanske man får överväga professionell hjälp.

   Ett annat tips är ju att hitta sina bästa vinklar, bra ljussättning, lägga på ett snyggt filter (jag gillar de från VSCOcam) och retuscha lite i photoshop (typ ta bort en finne eller rynka!), alla kändisar gör ju det hehe..

   En annan anonym 2015-08-10 14:40:54
   Svara
  • Svar på 30 anonyma jordsnurrs kommentar.

   30 anonyma jordsnurr: (1 jordsnurr = 1 dag men det är väl strunt samma ;)) En kan känna så när man är 30, helt klart. Känslor och hur en uppfattar sig själv är helt subjektivt och bryr sig nog inte om ålder…
   Selfies är inte så viktigt kan jag tänka men för dig handlar det inte om själva selfien utan att öva på att se dig själv på kort. Ta många många många foton varje gång du ska öva, först med bara dig och sedan med din partner. Ta bort dem du inte är okej med. Jag är också 30 (solsnurr) och har gjort så, det funkar bättre nu att vara med på kort. 🙂

   emb 2015-08-10 10:50:47
   Svara
 • Du och Magnus!! Speciellt så söta när ni matchar med glasögon, och jeansskjorta. Jättemysigt inlägg.

  Ellen 2015-08-09 21:06:01
  Svara
 • snyggsnyggsnyggsnyggsnyggsnyggsnyggsnyggsnyggsnyggsnyggsnyggsnyggsnyggsnyggsnyggsnyggsnyggsnyggsnyggsnyggsnyggsnyggsnyggsnyggsnyggsnygg

  emma 2015-08-09 20:54:53
  Svara
 • ååh så mysigt inlägg!

  Alva 2015-08-09 19:50:33
  Svara
 • Du är bara SÅ härlig. Älskar detta ego-inlägg något fruktansvärt, och du är ju fasen selfie-queen! Samt, du och Magnus är ju paret fotogenisk! Så cute.
  Kram!

  M 2015-08-09 19:11:26
  Svara
 • ALLTSÅ. tycker att magnus är så jävla snygg????? KAN MAN FÅ SE MER AV HONOM

  petronella 2015-08-09 19:04:56 http://hejpetronella.devote.se
  Svara
 • guuu vad du ser ut som en missnöjd hund på regnselfiesarna. love it.

  Vicky 2015-08-09 19:02:04 http://vickys.se/
  Svara
 • Fint med selfies! 🙂 Tycker förövrigt att du ser ut lite som en engelsk skolflicka på/från Oxford eller London eller nåt, det tycker jag är jättefint!

  Nathalie Nieve 2015-08-09 18:47:37 http://ginepro.tumblr.com
  Svara
 • vilket roligt inlägg!!
  älskar ditt hår btw, när det är sådär röd/blond page. vill klippa likadant hihi!

  Martina 2015-08-09 18:28:28
  Svara
 • Bästa inlägget!! Älskar det här! Så oväntat, snyggt, roligt, ironiskt och egocentriskt på det härligaste sättet!

  Sigrid 2015-08-09 18:02:58
  Svara
 • Första gruppen selfies, vänstra spalten, andra bilden: shit vad du passar i sånt hår! Typ blött/slickat eller vad man säger haha. Coolt!

  Evelina 2015-08-09 17:26:50
  Svara
 • har börjat ta mer selfies på senaste tiden. tycker det är asbra. alltså, tycker det är så himla kul att titta tillbaka och minnas ”just det, det gjorde jag då och så såg jag ut då”. har haft något år där jag ändrat stil på både kläder, smink och hår rätt så ofta så det har varit riktigt spännande att se hur jag utvecklats!

  linnea 2015-08-09 17:25:11
  Svara
 • Bästa inlägget! Måste jobba upp mitt selfie-game känner jag. Klarar inte av när kameran spegelvänder bilden sen för det känns som det är någon heeeelt annan person på bilden än den jag såg där nyss.

  Julia 2015-08-09 17:11:36 http://prick.blogg.se
  Svara
 • MYSinlägg. Bra kategoriserat måste jag säga. Full-selfies är alltid i en fantastisk klass för sig. Men min favvoselfie av dessa är helt klart korvmacka-selfien. Får mellanstadiekänslor pga korvmacka var mitt standardmellanmål då <3

  Linnéa 2015-08-09 17:07:44
  Svara
 • åh vad fint, du och Magnus har exakt lika ögon ju!

  Emily 2015-08-09 17:05:23
  Svara
 • Du o Magnus är ju bara för söta. Sen måste jag fråga, du ser alltid så himla fräsch ut och har så fin hy, hur gör du din hudvårdsrutin, alltså rengör du ansiktet varje morgon och kväll osv? Jag tycker man blir så torr i hyn om man rengör dör ofta? Tacksam om du vill berätta eller göra ett inlägg om det. Kram fina du

  Sussi 2015-08-09 16:52:07
  Svara
 • ok men fan vad snygg du är!

  Aurora 2015-08-09 16:48:48
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind