Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

answers to past weeks comments. part 1.

new york.
Efter att jag läste detta inlägg sprang jag direkt och köpte Eyeko’s eyeliner, den verkade helt enkelt så himla bra!
Jag kan nu säga att den var den absolut sämsta eyelinern jag någonsin använt. Jag kunde knappt använda den EN gång utan att den torkade igen på sekunden. Hur lyckas du använda den? Gör jag något fel? För detta var sannerligen det värsta inköp jag någonsin gjort…
→ åhnej förlåt! Känner mig som en idiot som tipsar om saker som inte funkar? Men för mig funkar verkligen eyelinern toppen. Jag har däremot varit med om ”tuschpenne-liners” som varit helt uttorkade. Kan det handla om att den liksom hade ett utgående datum? Så knäppt att smink inte har bäst före-datum tänker jag ganska ofta. Ett tips kan vara att blöta spetsen med saliv. Annars är MAC black boot ett säkert eyelinertips, den torkar aldrig ut.

Hej Sandra! Här kommer en fråga till en av dina Q&As. Jag och en kille har bestämt oss för att hitta på något nån dag, rätt spontant sådär. Vi är bekanta sedan tidigare fast har aldrig umgåtts varken på tu man hand eller i gäng. Jag har inget intresse av att börja dejta honom men jag vill gärna ligga. Det ska alltså inte vara någon dejtig dejt utan mer ett jävligt kul kompishäng och sen spenderar vi natten tillsammans. Så det känns som om kvällen börjar med att vi tar en öl eller två och sedan fortsätter spontant. Men det hade varit fint att ha några förslag i huvudet redan innan. Vad hade du hittat på en sån kväll? Bor i Stockholm kan tilläggas. Kram.
Jag kanske skulle gå till Ugglan där man kan spela pingis och boule och ”aktivera” sig liksom. Sedan hade jag lätt tagit en aw på Trädgården. Barhoppa är ju även en finfin dejtingaktivitet. Längs med Skånegatan eller längs med Rörstrandsgatan har jag barhoppat på dejt och slutade med ligg båda gångerna! Lycka till!

Till en annan sak, dina lampor i vardagsrummet?! Du har säkert svarat på detta klart och tydligt (eller så är det hemligt och okej men vill du svara vore det fint <3) men kan inte hitta det någonstans. Pratar om de i mässing som hänger ihop i ett kluster. var har du hittat dem? Så fint!
De är från Bolia och du hittar dem här!

Ooh Sandra recenserar du snart Lena Dunhams bok? Har väntat i måååånader för att höra vad du tyckte om den.
→ Jag tänkte förstås recensera den men sedan blev det så att jag aldrig läste klart den! Tycker verkligen att det är svårt att ta sig igenom böcker som inte är skönlitterära. Så det blir nog ingen recension tyvärr :'(

Alltså det här med färgkodade böcker i bokhyllan.. Kan inte komma över den inredningstrenden! Hur hittar man? Känns det inte nästan respektlöst MOT böckerna? Min fördom (erkänner) har alltid varit att färgkodade böcker och när man såhär trycker in dem längst in på hyllan mot väggen är lite obildat. Typ att man aldrig läser. Jag vet ju att du läser, och att många har dem i färg nu. Men jag fattar verkligen inte grejen. Älskar brokiga bokhyllor. Hur som, läste det handlar om dig här om veckan- eloge till dig för mycket fin bok!
→ Hej! Tack för att du tyckte om min bok <3. Alltså jag tycker något slags färgsystem är fint i bokhyllor just för att det känns lugnare för ögat. Bokhyllor där böcker står tätt tätt och inte kan andas har jag aldrig tyckt om (än). Sedan kommer jag enklare ihåg saker inte genom text utan genom bild. Och därför hittar jag utmärkt i bokhyllan pga vet vilka färger alla böcker har.  puss.

Kom tänka på en grej häromdan: hur har du gjort med bokserier iom färgsorteringen i bokhyllan?
→ Bokserier står tillsammans! Är inte hitler med färgsorteringen utan ställer bara lite så som jag tycker det känns fint.

Åh, kan inte du berätta om hur ljudet på vinylspelaren är? Tycker sådana spelare är så himla, himla fina men inte vågat lägga pengar på dem eftersom jag är osäker på just ljudkvalitén. Kram!
Nej ensamma är ljudet förjäkla dåligt tycker jag. Dock har de ju uttag så man kan koppla in högtalare! Det var liksom min plan från början att göra. kram.

Hej Sandra! Tänker kanske lite dumt att fråga men jag kör ändå liksom. Har precis som du en stor kärlek för väldigt korta kjolar och undrar hur du gör för att inte flasha dig inför alla hela hela tiden? Asså konstig fråga men undrar för jag har en tenniskjol från AA och vill köpa en till, men vågar typ inte använda för att den är så kort. Kan såklart köpa större storlek, men saken är den att jag har en ganska liten midja och om jag går upp en storlek så är det liksom kjolen som bär mig istället för tvärtom (plus då blir det ju inte lika snyggt med instoppade tröjor). Puss!
→ Hej! Ha rejäla trosor under eller typ cykelbyxor. Man kan även klippa av strumpbyxor (alltså om man vill ha bara ben). När man sedan har strumpbyxor när vädret blir kallare så spelar det ju inte så stor roll om man flashar lite. Tycker jag i alla fall? Och så får man väl när man plockar upp grejer och sånt bara lära sig att böja knäna och inte bara luta sig rakt framåt och sånt. Men jag skulle börja att öva mig med helsvarta strumpbyxor under, då känns ju kjolen inte flashig, folk har ju tajts på sig som byxor nuförtiden.

Å jag älskar också korta kjolar men använder de knappt pga klättringsfaktorn. Vilka strumpbyxor man än använder så slutar det alltid med att kjolen fastnar och ”klättrar upp” = jag visar både bak och fram ofrivilligt. Har du, eller någon klok läsare ett tips på hur detta kan undvikas?
→ Spraya hårspray på låren! Alltså på strumpbyxorna. Då klättrar dem mindre. Skaffa även kjolar i rejälare tyg. HATAR när de klättrar också. kram.

june
Kanske en dum fråga… Men har funderat i flera år på detta. Jag skulle jättegärna ha en sån kjol, men skippar gärna magtröjan. Kan man ha vilken som helst tröja under, även om den är normallång? Eller måste den sitta supertight då? Läskiga saker. Får prova. Puss
→ Såklart du kan! Jag har dock oftast t-shirts instoppade, kanske inte skulle ha tjockaste ulltröjan pga blir lite obekvämt att peta ner? Man kan ju ha t-shirt/tunn tröja och sedan tjock kofta över på vintern! kram.

Ska laga din supergoda kantarellpasta men receptlänken till Rodeo har slutat funka och när jag googlar hittar jag det inte heller. Problem! Har du nån länk till inlägget i nya bloggen?
→ Yes min rodeoblogg är raderad. Sök på bloggen i dess sökfält efter kanske ”kantareller” så hittar du dit. Eller på google med sökorden sandrabeijer + kantareller. Här är en direktlänk! kram.


Hej Sandra! Vad är för växt ni har precis när en går ut till balkongen? Den höga med stora blad. Så fin!
→ Det är ett fikonträd, skrivit om det här.

OMG! Jag har alltid på något sätt vetat att du varit lejon utan att ha vetat när du fyllt år! Tycker att du verkar ha vissa drag som jag också har! Astrologi är fasen läskigt sant ibland! Tror du på vet? Mvh/ tjejen som är född 9e aug!
→ Hej fellow leo! Jag tror nog litegrann på horoskop, men mest för att det känns som att det faktiskt ofta stämmer in på folk? Tycker det är lite kusligt att det är så. Men tror verkligen inte blint på grejen, men kanske lite på karaktärsdrag liksom..

undrar främst vart du fått tag på Tony’s chokladen som ju kan vara något av det godaste jag ätit i chokladväg men då inköpt i Amsterdam.
Den kan man köpa på Paradisets Matmarknad som är en ekologisk mataffär vid Mariatorget!

Åh, var kan man gå korvkurs någonstans? Vi ska köpa ett lamm av våra kompisar nästa gång de slaktar, och vi har en köksassistent med korvtillsats, så är sjukt sugen på att göra lite lammkorv, men det känns som att det kanske är lite svårt, vore bra att få lite vägledning till en början.
→ Taylor & Jones har korvkurs! Ett inlägg om den kommer imorrn!

såg ni inte belle and sebastian på way out west? : (
→ Nej vi hann inte : ( Men det är okej, sett dom fyra gånger innan.


Hei Sandra, jeg har prøvd å bla meg gjennom bloggen din uten hell for å finne ut hvor du har fått tak i den fantastiske kofferten (resveskan) din. Hvor er den fra, og vet du om Den fortsatt er å få tak i? mvh Sarah
→ Väskan är från Alstermo Bruk, som tyvärr har gått i konkurs såvitt jag vet. Men googla så kanske du hittar väskorna någonstans ändå!

När får en se gymnasiefotoalbumen, från år 2000 och framåt typ? Vore kul!
→ Jag hittar dem inte! Blir galen. Så fort jag stökat reda på dem kommer inlägget upp på direkten! Men kan ta lite tid tyvärr : (

Åh var kommer den fin fina vardagsrumsmattan ifrån?
→ Ett inlägg om min vardagsrumsmatta hittar du här!

HUR får man reda på o hittar till en ravefest på ett tågspår under en bro? Va också på wow, drömde om skogsfester o mystiska efterfester, men förstår inte vart dom är.. Svartklubb lixom, handlar de bara om att känna rätt folk?
→ En kommentar som kallar sig S svarade bra här:
Alla ni som undrar om tågrave och grejer! Just detta rave arrangerades av über – de brukar ha både ute och inne-rave på olika platser i gbg. Tips för att hitta sånna här grejer ääääääär *drumroll*: kolla Facebook!!! Gå med i olika grupper som VART ÄR FESTEN? håll koll på uppdateringar från de som brukar arra fester exempelvis über, wish you were queer och genesis (om ni är från gbg dvs). Under wow fanns alla stora evenemang samlade på festivalrykten.se. Alla evenemang de tipsade om hade en egen facebooksida så säger bara fb är key till att hitta festerna. Om ni är helt clueless på utbudet i just er stad kan ni ju söka på flashback typ ”stamp/rave/svartklubb+din stad” så brukar det gå att hitta något att börja med i alla fall och det kan ju i sin tur leda vidare till mer grejer. Puss och kram, happy raveing guys!

Håller tummarna att du får ha ett eget sommarprat nästa år! Och om du fick vad skulle det handla om?
Ja tänk det vore flott att få sommarprata någon gång. Fast känns som man måste ha presterat något särskilt då väl? Skulle nog prata mest kärlek tror jag. Tycker det är fint när sommarpratet är ganska tematiskt.

Hej! En fråga som inte alls hör hit till detta inlägg, men tänkte att jag skulle testa fråga ändå. Vill mig minnas att du använder (eller har använt) dig av flickr som uppladdningssida för dina foton. Nu på sistone har de ändrat kodningen så att filnamnet och flickrs logga kommer med på bilden då man använder dess kod till bloggning – har du hittat någon sätt att undgå detta? (tycker själv det är så arbetsdrygt att klicka sig in via ”all sizes” för att kopiera varje bildadress skillt vid långa blogginlägg). Ha de fint! :–)
Hej! Du kan använda koden som den är, men du måste ta bort allt som står efter </a> efter varje bild. Då funkar det! lycka till puss.


för en kortis som jag så var det ett bra tips att klippa av jeansen (så fint med ankellängd)!
men 1) hur vågar man göra det på HELT NYA jeans?
2) fransar dom sig inte? är rädd att om jag gör det så har jag typ hotpants efter två dar.
mvh lill
1) Man vågar för att man måste! För att de är för långa annars helt enkelt : ) Jag satte på mig de först, och så ritade jag små bläckstreck som jag klippte efter (alltså klippte efter jag tagit av mig dom). Jag klippte försiktigt med en nagelsax! Lycka till!
2) De fransar väldigt väldigt lite.

Sandra, skulle du inte kunna påminna dina läsare om brevvänsinlägget? Det är många nya som har skrivit som folk kanske inte ser nu
→ Jo! In och hitta en vän här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
43kommentarer
 • Jag letar efter sminktipsinlagget men akn verkligen inte hitta det! har sokt och sokt, gatt igenom varenda inlagg senaste manaderna. ngn som kan bidra med en lank? TACK!

  A 2015-11-13 16:50:18
  Svara
 • Hey Sandra!

  I always forget to ask but I’ll put it here for the next Q&A. You might have answered it before but I couldn’t find anything in the archive – where did you get your beautiful yellow raincoat?

  Kisses from Australia!

  Ellie 2015-08-28 06:47:06
  Svara
 • ”folk har ju tajts på sig som byxor nuförtiden”, åh underbar slutkläm < 3

  Angående kommentaren om färgkodad bokhylla: Vi har vår bokhylla färgkodad och alla är ju olika med hur lätt man hittar. Jag vet exakt hur alla mina böcker ser ut, antagligen för att jag älskar dem och har bra bildminne. Min sambo behöver se texten och har ingen aning om hur boken han letar efter ser ut (ungefär), så alla böcker som rör hans arbete och utbildning får stå i en egen bokhylla sorterat på tema istället så han hittar där. Sen har vi alla serier (Narnia, Harry Potter, Sagan om Ringen etc) i en egen hylla så dom får stå med sina kompisar.. Tycker böckerna framträder bättre när de får stå sorterade på färg, ögat blir inte så stressat.

  Fröken Cocco Sohl 2015-08-26 13:15:22 http://coccosohl.wordpress.com
  Svara
 • Hej fina Sandra + kommentarsfältet! Jag behöver TIPS/HJÄLP. Jag blev dumpad ett par månader tillbaks av en kille jag älskat hårt i 5 år. Det sög ju såklart stenhårt men jag har en tendens att wear my heart on ma sleave ändå, och nu har jag träffat någon. Han är bäst och hela kroppen pirrar på bara tanken av honom. MEN jag tänker dock fortfarande på mitt ex så himla mycket och saknar honom hela tiden. Jag vet att alla säger att sådant försvinner med tiden, men känner mig så himla skyldig att jag liksom tänker på två helt olika killar samtidigt? Är det normalt? Är det något jag är skyldig att ta upp med den ‘nya killen’? Puss och tack på förhand <3

  L 2015-08-25 23:41:16
  Svara
 • Hej Sandra! På tal om att alla läsare ska upptäcka brevväns-inlägget igen så undrar jag; godkänner du personligen kommentarer? Det finns en person som spammar sönder hela kommentarsfältet på det inlägget vilket förstör otroligt mycket. Kan säkert även bidra till att de som skulle vilja våga skriva en rad kanske inte vågar detta eftersom personen ger sig på massor av folk på ett mindre bekvämt sätt. Till saken i alla fall; inläggen är undertecknade ”Lotta Estradör” och är uppenbart oseriösa och du borde verkligen se till att den ip-adressen typ blockas från din blogg om det är möjligt. Tack på förhand!

  Sara 2015-08-25 18:55:39
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   åh jag trodde jag hade raderat alla! jättesvårt för mig att hitta dom för hon skriver under olika IP-nummer. det är en galen person som jag dragits med ett gäng år. ska försöka fortsätta hitta var hon förstört i kommentarsfältet igen.

   sandrabeijer 2015-08-25 19:00:29
   Svara
   • Svar på sandrabeijers kommentar.

    känner mig dum för att föreslå eftersom du är ung + jobbat inom media. men eftersom personen undertecknar med samma namn är det inte lättast att bara trycka cmd f och skriva in estradör så kommer alla träffar upp? bra att du känner till iaf och tar bort! jäkla jobbig person som håller på och förstör. extra obehagligt ifall någon tjej mailat till vem det nu än är, uscha.

    kim 2015-08-25 21:00:12
    Svara
    • Svar på kims kommentar.

     ja precis det hade varit superbra om man kunnat, men problemet är att i ”raderar-läget” får jag bara upp tio kommentarer per sida i wordpress så jag kan inte göra på det sättet. så istället måste jag gå igenom sida upp och sida ner om jag ska söka efter namnet vilket tar otroligt lång tid. men ska göra mitt bästa! kram

     sandrabeijer 2015-08-25 22:32:39
     Svara
 • Så himla fint med färgkoordinerat <33 sorterade precis mina appar på telefonen efter färg och det blev mm. Men, är så himla nyfiken på alla de där rosa böckerna! Vilka är de? Du är grym, puss!

  Nora 2015-08-25 14:43:50
  Svara
 • Hej!

  Tack för en mycket inspirerande blogg.

  Jag har en språkfråga. Ibland skriver du ”de” där det ska vara ”dem” och tvärtom. Exempel från inlägget ovan: ”Då klättrar dem mindre” och ”Jag satte på mig de först”. Är det här något stilistiskt grepp eller är det så att du faktiskt är lite osäker på hur man använder de och dem? Jag är nyfiken eftersom jag själv jobbar som skribent.

  Jag vill också passa på att säga att jag verkligen gillar dina krönikor!

  Anna 2015-08-25 12:56:49
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   nej jag är jättedålig på ”de” och ”dem” 🙁 Vi lärde oss ”dom” i min skola så jag har det liksom inte i märgen eller hur man ska säga. Kämpar på!

   sandrabeijer 2015-08-25 13:03:10
   Svara
   • Svar på sandrabeijers kommentar.

    Aha, tack för svaret! Jo, det vore ju onekligen enklare att byta ut alla de och dem mot dom. 🙂 Många är ju osäkra.

    Här är en liten guide till hur man kan skilja på de och dem: http://www.falkblick.se/2011/03/de-eller-dem.html

    Anna 2015-08-25 14:20:56
    Svara
   • Svar på sandrabeijers kommentar.

    Ett tips är att byta ut ”de” mot ”jag” och ”dem” mot ”mig”. ”Då klättrar mig mindre” funkar ju inte så här ska det alltså vara ”de” 🙂

    Elin 2015-08-25 13:52:37
    Svara
 • Sandra! Var har du köpt den fina fina gröna ulljackan du har på första bilden? Har för mig att du berättat det förut men jag hittar inte någonstans. Tack!

  Lisa 2015-08-25 10:49:34
  Svara
 • Om man har en symaskin är det inte heller så svårt att lägga upp jeans själv, bara att klippa av (om de är väldigt långa), dock spara några centimeter, så att du kan sick-sacka det du klippt. Sen viker man en gång om 1 cm- stryk detta rätt noggrant, vik upp igen några centimeter (jag brukar köra på 3-4) – stryk detta så att du har en rak kant, sen sy. Då är det noll risk att det repar upp sig. Se också till att när du syr att du syr längs med ”ränderna” på symaskinen så att det blir rakt 🙂

  Bella 2015-08-25 09:04:54 http://bellanilsen.blogg.se
  Svara
 • Hej Sandra! Du är ju expert på kärlek och jag behöver hjälp.
  Det är såhär att jag och min kompis brukar umgås med ett stort killgäng. I detta gänget finns det en kille som jag nästan aldrig har pratat med men som jag tycker är jätte snygg och han verkar vara en rolig, smart & snäll kille. Vi umgås med ”gänget” varje vecka och ibland flera dagar i rad. De senaste sex veckorna! har han inte varit med och det gör mig väldigt ledsen för jag vill lära känna honom nu och se om det kan leda till någonting mer. Jag vet inte vad jag ska göra hatar att vänta och inte veta när jag ska få möjlighet att prata med honom. Skulle kunna skriva till honom på Facebook men det känns så dumt för vi känner knappt varandra och vi är inte ens vänner där, känns även enklare att ta kontakt i verkligheten för att se hur han är som person & hur det känns mellan oss. De gånger vi har träffats har jag inte fått uppfattningen av att han är intresserad men jag har inte heller visat något intresse då.
  Vad ska jag göra? Vad hade du gjort?
  Måste få träffa honom och veta om det kan bli vi.

  Josefin 2015-08-25 00:56:34
  Svara
 • ååh bokhyllan är ju fantastisk!!

  ISA 2015-08-24 23:31:54 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Tipstips! Till dig som inte var nöjd med eyelinern från eyeko: samma sak hände mig och jag gick tillbaka till affären och pratade med dem. Fick pengarna tillbaka och dem trodde att det var hela den leveransen som det var något fel på (men för att vara på den säkra sidan har jag gått tillbaka till min gamla vanliga). Men värt att testa om du har kvar kvittot! 🙂 kramkram

  Emelie 2015-08-24 23:04:45
  Svara
 • Hey Sandra, love your blog and am really inspired by what you do and your advice on living life, chasing dreams, etc. I know this is probably pretty personal but I’d love to hear more about how you feel now that you are freelancing versus a well-paid ”stable” job in advertising in NY. I know writing is your dream, and you’ve talked about this a little bit, but I’d love to hear more about the ups and downs of freelancing and if you miss your old job, or see yourself working in an office again. I’m young in my career (design/web stuff) but am thinking that down the line, freelancing might fit my work style. I’m wondering how you decided to take the plunge, and if you have any tips for how to make it smooth transition, and how you plan for the future.

  Mai 2015-08-24 22:28:06
  Svara
 • Alltså kommentaren om färgkordinerade bokhyllor??? Det är väl en smaksak mer än en trend. Tycker det är så mycket finare och snyggare och som S skrev behagligare för ögat. Skulle aldrig ifrågasätta nån som inte hade det utan tänka att det är just en smaksak. Varför skulle det inte gå att hitta.. Håller med S.. Borde va lättare?

  Em 2015-08-24 22:22:17
  Svara
 • Va bra med massa svar om kjolar! Jag tycker det är så himla snyggt med kortkort, cheerleader/tenniskjol men är också rädd för att flasha osv. Tror att det ändå är nåt man vänjer sig av med, att inte kjolen flyger upp bara för att man går eller så.

  Olivia 2015-08-24 22:11:03
  Svara
 • Till eyeliertjejen: HM’s eyelinerpenna är faktiskt bra! Motsatsen till torr. Och framför allt; kostar en bråkdel av många svindyra eyeliners. Knepet är att ha en ögonskuggeprimer först.

  Malin 2015-08-24 22:09:07
  Svara
 • Hej Sandra! Jag och min pojkvän har varit tillsammans i snart 4 år. Jag känner att vi aldrig pratar om känslor och vill jag prata om det så lyssnar han inte. Han tränar och umgås med sina kompisar hela tiden och med dem kan han vara en massa pratglad…..Detta får mig att känna mig tråkig…..Till saken hör att jag känner mig ensam både i relationen och i övrigt. Flyttade till Göteborg för 2 år sedan och har bara lärt känna 2 kompisar sen dess. Bor i min killes hyresrätt och vet att det är svårt att hitta bostad i Göteborg. Mina föräldrar har jag dålig kontakt med och har dåligt självförtroende vad gäller kompisrelationer, så känner mig inte stark nog att följa känslan att göra slut. Det känns svårt att hitta nya kompisar och vill inte att andra ska förstå att jag är ensam, för då vill kanske ännu färre va med mig…. Vad jag undrar nu: hur hittar man en bästa vän och har alla en bästa vän? Och kan man göra slut fastän man är ensam? Kan man bli för gammal för att hiTta en bästavän? Det låter så lätt när andra säger det men de är svårt att va ensam. Vet inte hur mycket kompisarna kommer bry sig heller…..
  Evelina

  Evelina 2015-08-24 21:59:33
  Svara
  • Svar på Evelinas kommentar.

   När det gäller nya vänner så kanske du kan hitta någon att ta kontakt med i Sandras brevvänsinlägg som hon länkar till ovan.

   Emma 2015-08-24 22:43:59
   Svara
 • Sandra! I helgen råkade jag bli jättefull och det känns som att jag gjort bort mig så himla mycket. Har så himla mycket ångest och det känns som att ingen kommer att bli kär i mig nånsin för att jag bara gör bort mig. Händer sånt här någonsin dig?

  anna 2015-08-24 20:51:18
  Svara
  • Svar på annas kommentar.

   Precis det där hände mig förra veckan och jag lovar att du inte har skämt ut dig så mycket som du tror. Om några dagar har du själv (och andra) glömt det. Tänk inte för mycket på det, lovar att ingen kommer tycka annorlunda om dig!

   emma 2015-08-24 22:24:31
   Svara
 • volleybollshorts är grejen under korta kjolar. Finns på sportbutiker typ överallt. Då kan man dansa hur vilt man vill utan att behöva oroa sig för troschock. Tips tips!

  Josefine 2015-08-24 20:47:07
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   The best one I’ve ever used is the Stila all day liquid eyeliner. It’s also in pen form, not sure if it’s available in Sweden? But it goes on black and stays all day. a little pricier than the drugstore but so worth it, mine has never dried out.

   mai 2015-08-24 22:30:39
   Svara
 • Hej Sandra, nu var det nog min tur att få lasta av mig lite av mina bekymmer från hjärtat. Jag har under alla mina nitton år på jorden trånat efter cirka alla pojkar men aldrig vågat mer än så. Men precis när jag gav upp så dök han bara in i mitt liv utan förvarning. Han är lång och fin med fluffigt hår och det är nu du bara borde säga åt mig att bara köraköraköra. Men trixet är att jag flyttar till London nu i september på en enkelbiljett utan att veta när jag kommer hem igen. Vi har inte träffats tillräckligt länge för att kunna ha ett långdistansförhållande, och jag kan inte stanna för honom då jag vet att London egentligen är största drömmen, men jag vill inte ha ont i hjärtat i London när det är menat att bara vara kul. Det är alltså ett virrvarr i huvudet och jag vet inte var jag ska ta vägen. Tack för världsbästa bloggen, heja dig! Kram

  beatrice 2015-08-24 20:29:40
  Svara
  • Svar på beatrices kommentar.

   Åh hej du. När jag var 19 skulle jag till London men träffade min första kille och sket i det (London var drömmen och bestämt till hösten). Förhållandet höll inte så länge och Londongrejen hade jag inte längre råd med. Nu fyller jag 22 om nån vecka och har fortfarande inte åkt, trivs bra där jag är i och för sig men ångrar mig ändå, London hade varit mycket värdare än honom! ÅK, risk annars att det aldrig blir av. Det finns fler dudes<3

   Linnéa 2015-08-24 22:17:40
   Svara
 • Tips! Bästa eyelinern ever kommer från Lush! Sitter otroligt bra men samtidigt lätt att få bort och stort plus att det inte är djurtestat! Tipstipstips!

  Nadja 2015-08-24 20:25:39
  Svara
 • Hej sandra!
  Jag ska flytta ihop med min boyfriend om en vecka (woho!). Vi har varit tillsammans i cirka 1,5 år.
  Kan du inte ge några konkreta tips eller råd på när man ska bli sambos? Känner mig lite… Nervös. Hihi

  lisa 2015-08-24 20:21:27
  Svara
 • Hej!

  Ville bara tipsa er som frågar om hur man gör med ”korta kjolar” 🙂 Mitt tips är att ha en shapekjol under. Jag köpte mina på HM (såg att de inte säljs på hemsidan längre dock) med det är som en tight liten kjol med inbyggd trosa. Då om det blåser eller en får otroligt feeling på dansgolvet så ser man en bara en liten tight svart kjol under och inget mer 😀
  Jag gillar att ha mina shapekjola rätt så tighta för att ha stöd för magen , men är du inte pepp på tighta underkläder så är det bara att testa en lite större storlek. Shapeshorts är också ett bra alternativ 🙂 Shapewear brukar vara bra på att hindra mina korta kjolar att krypa upp också. Mer korta vippiga kjolar till folket säger jag! 😀

  Alejandra 2015-08-24 20:18:47
  Svara
  • Svar på Alejandras kommentar.

   Och många butiker har jag sett (HM och andra kedjor) säljer ju nu typiska cykelbyxor i basisfärger 🙂 om man inte vill stödja HM kan man ju investera i en bra träningsshorts som sitter tight. Jag gillar Marilyn Monroe känslan om det blåser ute 🙂

   S 2015-08-24 20:23:42
   Svara
 • Din blogg är så bäst,bäst,bäst! Älskar!!! KRAM

  maja 2015-08-24 19:52:19
  Svara
 • Smink har faktiskt bäst före -datum, det lärde jag mig en tid sedan.

  https://lakemedelsverket.se/malgrupp/Foretag/Kosmetika/Inforsel-fran-EU-EES-land/Hallbarhetsdatum-markning-och-kontroll/

  Madelen 2015-08-24 19:51:41
  Svara
 • Sandra kan du inte ta bort kommentarerna från Lotta Estradör i ditt brevvänsinlägg?

  Känns lite… jävla fucking weird?!!

  kim 2015-08-24 18:46:55
  Svara
  • Svar på kims kommentar.

   åhnej är hon tillbaka igen.. ska försöka radera alla samt blocka ip-numret. kram.

   sandrabeijer 2015-08-24 18:58:05
   Svara
 • Asså Sandra, det finns fan inget med din blogg som är dåligt! Bara inspiration, mänsklighet och livspepp rakt igenom. Tack, tack, för en blogg som håller år efter år, har nog läst sedan jag gick i nian och det är väl en sex-sju år sedan det. PUSS samt KRAM.

  Agnes 2015-08-24 17:43:11
  Svara
 • Väskan finns här: http://www.strandlins.com/sv/e-handel-produktsida/resvaskor-med-2-hjul/altermo-bruk-atlas-resvaska-73-cm-manhattan-black/

  Och angående jeansen så lägger de flesta butiker upp dem åt en gratis. Men som Sandra säger så repar de sig knappt alls, jeanstyg är kraftigare än så!

  lilla S 2015-08-24 17:40:24 http://fruktklister.blogspot.se/
  Svara
 • Hej fina! Jag har en fråga till nästa Q&A.
  Minns att du för absolut evigheter sen tipsade om en bok som var riktigt knasig, typ hitta på språk, lite som en encyklopedi har jag för mig. Minns inte mycket utöver just det, att det var sjukt random, och att du hade lagt upp bilder och på en bild var det en krokodil? Har googlat allt från niotillfem + encyklopedi + knasig till niotillfem + konstig bok. Alltså hittar den ej. Börjar kännas som att jag drömt upp det. Skulle bli så så så glad om du (eller nån annan!!) minns/vet vilken bok det är då min pojkvän fyller år snart och är absolut tokig i knasiga böcker. PUSS!

  CIndy 2015-08-24 17:39:26
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman