Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

dumplings, hunkar, utsikt och fest.

thursday

I torsdags efter lite förmiddagsjobb promenerade jag över Västerbron till Hornstull.

thursday

För att luncha med Matilda och Bibi.

thursday

Hej Bibi!

thursday

Vi åt dumplings på Beijing 8. Jag åt kyckling-jordnötsvarianten.

thursday

Efter lunch + kaffe promenerade jag tillbaka till Kungsholmen. Bor som sagt där medan mitt badrum renoveras. Kolla fin stad man bor i!

thursday

Jag jobbade hemifrån resten av eftermiddagen. Lite från köksbordet och lite från sängen.

thursday

Och vid sextiden promenerade jag in till stan för att äta middag med den här hunken. Christian var på snabbvisit i Stockholm från New York! Himla fint.

thursday

Vi gick till Bistro Berns och Alexandra och David var också med.

thursday

Jag åt en råbiff som var supergod. Om det finns någon råbiffsintresserad härinne kan jag verkligen rekommendera Bistro Berns.

thursday

Drack ett glas rödvin till.

thursday

Sedan promenerade vi några kvarter bort till reklambyrån Acne som hade stor fest. Redan vid halv åtta var det kö ut på gatan.

thursday

Träffade Jacob i kön!

thursday

Festen var på tre våningar med cavarum, fotoautomat, godisklubbor på silverbrickor och en balkong pyntad med vimplar! Fina grejer alltså, men superdupertrångt.

thursday

Jag hängde i badrummet med Christian och hans bror.

thursday

Gick hem vid den vuxna tiden klockan tio och vaknade fit for fight för fredagen vilket kändes väldigt skönt. Bra torsdag!

.

Translation. My Thursday! Dumpling lunch with Matilda and Bibi, dinner with Christian and friends at Bistro Berns and then a party at Acne Production!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Christian är seriöst den snyggaste mannen jag sett. Lucky you som får umgås med (och titta på) honom i verkligheten!

  Linn 2015-09-14 16:01:42
  Svara
 • Kul att hitta till din blogg. Vilka fina texter du skriver. Ser ut som en trevlig fest du var på 🙂
  Kram

  Linda 2015-09-14 11:06:41 http://lifestylebylinda.com/
  Svara
 • Allstå, är inte Bibi helt sjukt lik Morris i samma ålder? Vore så roligt om du kunde få fram bilder på dem båda i samma inlägg!

  Matilda 2015-09-13 21:53:44
  Svara
 • Hej Sandra!

  Du verkar alltid ha så kloka svar (eller om någon i kommentarsfältet vill vara klok så uppskattar jag det massa) och därför vill jag gärna fråga dig en sak. Jag var exklusiv med en kille jag dejtade för typ två månader sen, men ville egentligen inte vara exklusiv med honom då jag inte hade såna känslor för honom. Och hade samtidigt en killkompis som jättejättejättejättegärna ville ligga med mig och att vi skulle va kk. Så när jag och dejt-killen slutade träffas började jag ha en kk-relation med min killkompis och det funkade jättebra. Ingen av oss är intresserade av att börja dejta varandra eller så. Men han kan ibland reta mig lite för att jag var exklusiv trots att jag inte ville det, och att jag inte bara vill ha en kk utan jag vill faktiskt hitta en fin kille jag känner att jag skulle vilja enbart vara med.

  Och nu har jag nog gjort det tror jag, eller det är väldigt nyttnytt men han är jättefin och rolig och vill inte riskera att förstöra något (vi har inte sagt att vi är exklusiva men han har antytt att jag är den enda han ligger med). Men vill inte att mitt kk ska börja ”retas” igen och hålla på eller tycka jag är löjlig som enbart vill ligga med den här killen även fast det är så nytt. Så jag har bara sagt till min kk att jag är inne i en period där jag har massa grejer i skolan + jobb så att jag inte är sugen på att ligga. Och då blir han ju såklart frustrerad i och med att vi är kk:s.

  SÅ NU. Min fråga. Bör jag berätta för mitt kk att jag träffat en kille jag nog bara vill ligga med och riskera att han börjar hålla på igen? För kan ju vara att jag och den här killen inte fortsätter träffas (peppar peppar) och då orkar jag inte med att mitt kk ska bli ”vad var det jag sa haha” typ.. Eller ska jag bara fortsätta låtsas som att jag bara inte är sugen?

  Uppskattar massa massa om jag hade kunnat få lite reda på detta. Svaret kanske är självklart utan att jag själv ser det då jag är så inne i det!

  M 2015-09-13 16:21:49
  Svara
 • Skulle inte du kunna göra ett inlägg med alla era växter? Så många fina som jag också vill köpa men ej vet vad de heter!

  Anna 2015-09-13 13:36:19
  Svara
 • Drömmig torsdag!!

  här kommer ett ÖNSKEINLÄGG! Nämligen: läsarnas bästa kärlekslåtar!! Alla har några låtar som man sätter på vid olika mood, typ en Håkanballad när man är olyckligt kär/i ett breakup och någon annan när man är nyförälskad. Det skulle vara så mysigt att veta vad folk lyssnar på och även få tips!!

  Kram!

  Alva 2015-09-13 10:55:06
  Svara
 • Sandra, du som är så klok och fin, skulle du kunna hjälpa mig med ett dilemma jag har? Jag är 21 somrar och oskuld. När jag går ut (på klubbar eller liknande) och killar stöter på mig så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ibland så vill jag gå hem med dem, men vill gärna förlora oskulden med någon ”speciell”. Och vet inte riktigt hur jag ska hantera dessa killar, för oftast känns det som om de bara letar efter någon att gå hem med och jag råkar vara ”första bästa”, så det känns inte riktigt som de vill vara med mig, utan bara en tjej om du förstår vad jag menar. Så jag har svårt att ta det som en komplimang att de stöter på mig. Hur tänker du kring detta? Tack för en underbar blogg förresten <3

  Em 2015-09-12 23:55:17
  Svara
  • Svar på Ems kommentar.

   Om du vill med nån speciell så lyssna på det och vänta tills du finner denna. För mig ( är 25) så ville jag bara få det överstökat för jag ville veta hur det kändes helt enkelt. sen fortsatte jag ha sex med olika killar från 19-23 . Idag skulle jag endast ligga med någon som jag verkligen attraheras av , eller är ihop med. Så tror det där ändras med tiden helt enkelt. gör inte så stor grej av det tycker jag!

   j 2015-09-13 17:23:39
   Svara
   • Svar på js kommentar.

    Tack för alla era fina kommentarer blev jätteglad när jag läste dem! Har en liten fundering till (vet inte om ngn kommer läsa detta), men tror ni att killar ”märker” att man är oskuld. De flesta i min ålder har ändå ganska många år av sexuell erfarenhet, och vill inte att en ev one night stand ska veta att jag är oskuld…

    Em 2015-09-14 12:07:17
    Svara
  • Svar på Ems kommentar.

   Jag tänker så här, att om du är sugen på att testa sex så är det väl ett strålande tillfälle att gå hem med nån på en klubb! Fundera inte så mycket på vad killen i fråga tycker (han är ju uppenbart intresserad av dig!) så länge du tycker han är söt/snygg/whatever turns you on.

   Du har massa härliga år av sex framför dig, bara att köra loss! Så småningom kommer du ändå ligga med nån extra speciell, och det kommer vara extra speciellt just därför. 🙂

   Liv 2015-09-13 12:01:14
   Svara
  • Svar på Ems kommentar.

   Hej där! Jag känner med dig så mkt och har läst Sandras blogg så länge så jag vet att hon har svarat på såna här frågor förut. Till exempel i detta inlägg: http://sandrabeijer.se/2015/07/26/answers-to-past-weeks-comments-33/ , typ fråga nr 9. Om du vill ha ett svar nu direkt alltså!!
   Kram

   Alva 2015-09-13 11:02:16
   Svara
 • åh, utsikten från västerbron är inte fy skam!

  ISA 2015-09-12 23:45:18 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • ?????? wtfff Bibi ser exakt ut som Morris! :O

  x 2015-09-12 19:47:20
  Svara
 • Jag måste verkligen testa dumplings asså, fattar inte att jag aldrig gjort det på alla mina sjutton år i detta globala samhälle.

  Madson 2015-09-12 12:18:18 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • Bistro Berns råbiff är superbra, den och PA&Co’s gillar jag nog mest. 🙂 Välkommen till Kungsholmen förresten, även om det bara är tillfälligt. Finaste solnedgångarna ser man vid Hornsbergs strand, där ligger också en del restauranger om man vill göra en vardagskväll extra trevlig.

  Julia 2015-09-12 11:15:29 http://prick.blogg.se
  Svara
 • Måste tipsa om Espressobaren Sorelle på Fridhemsgatan nu när du bor på Kungsholmen ett tag!

  Louise 2015-09-12 10:33:15
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind