Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en mjölkko i Alperna, 5 vintrar och en rökig lokal.

Här kommer ytterligare en dos av era bästa minnen från i sommar <333


Jag var på bilsemester i Europa och vi stannade några nätter i en österrikisk skidort. Vandrade upp på ashöga höjder, gick i nedförsbacke tills mina vader var på bristningsgränsen, hade snöbollskrig på ett berg i 30+ , åt nästan bara pasta med tomatsås som den vegetarian jag är mmmmmm. Det bästa var när vi vandrade en dag och där gick mjölkkor överallt. Dem gick fritt och betade på öppna, gröna ängar i en enorm dal med gassande sol och porlande bäckar. Kossorna var så snälla och man kunde klappa dem om man ville. De såg också så himla himla himla välmående ut. Och lyckliga. Och jag tänkte, att få vara en mjölkko i Alperna, ett av jordens finaste platser, måste vara det absolut bästa man kan vara.


När vi åkte helt ensamma till hans familjs sommarställe på landet och kunde ha på pricken precis så mycket sex på gräsmattan som vi ville.


Den där varma dagen i augusti då vi fick kolla in i mig och se en liten kaxig myra på 4,7 mm som vi hoppas vill bo i i mig ända fram till mars så att vi får bli stolta föräldrar till hen. Fyra missfall har gjort mycket med mig men det har inte tagit mitt hopp.


Jag är vegan och såg dokumentären Earthlings med min kille. Jag somnade gråtandes med en köttiskille, vaknade med en vegokille. Djur och skäggiga vegokillar <3333


Det tog slut mellan min roomie och hennes pojkvän, så vi blev med hamster. En grå guldhamster vid namn Totoro, men vi kallar henne Toto. Vårt hus är nu en manfri zon.


Detta är kanske inte en spännande och somrig berättelse, men det är det viktigaste jag kommer ta med mig. Jag sjöng för första gången på 5 år medan jag lagade mat och insåg att jag höll på att bli frisk från min depression. Jag har inte sjungit på 5 vårar, 5 höstar, 5 vintrar och 5 somrar. Det var på tiden att jag fick känna något.


Hånglade med världens snyggaste kille på bästa festivalen. Var tvungen att springa iväg efter en stund för jag kunde typ inte andas för han var så snygg. Lite synd, men det gör inget, för det var så najs ändå


1 juni försvann cancern ur min älskade storebror och vi bokade direktflyg till Berlin. På Berghains klibbiga dansgolv hittade vi tillbaka till syskonkärleken vi så länge  har gömt bakom rädslan att känna för mycket. Så när vi lämnat elektromusiken, lade vi oss i ett trassel på den trasiga bäddsoffan i skyltfönsterlägenheten och öppnade alla dörrar. Allt vad vi hade känt genom skilsmässor, cancer, ensamhet, ångest, hemlängtan och oro flödade ut och fick äntligen möta morgonljuset.
Det var som en champagnekork som flög upp, ljudet från en läskburk, ett sönderskrapat myggbett.
När vi lyfte hemåt höll vi hand så knogarna vitnade och hjärtat kändes igen.
Berlin var precis, absolut, just så.


Det va på way out west i en rökig lokal jag hörde knappt bandet vi bara hånglade


När jag klippte av mitt långa hår. Han har alltid sagt att jag var ful i kort hår. Men han bestämmer inte längre.

♡♡♡♡♡♡♡

Translation. Summer memories from blog readers.

 

Picture source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Får alltid tårar i ögonen när jag sitter och läser dessa inläggen och alla fina berättelser. Alla är så himla fina på sitt sätt.

  Frida 2015-09-23 19:46:54
  Svara
 • altså. <3 <3 <3 <3 <3 <3
  dette er så himla fint.

  marire 2015-09-23 19:28:00 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • dör så fina. kan relatera så himla mycket till den med brorsan, även om min råkade ut för en olycka och inte en fruktansvärd sjukdom.

  Linnéa 2015-09-23 18:37:08 http://berglundlinnea.wordpress.com
  Svara
 • Hej du finaste Sandra!
  Håller på att komma över en grabb som jag älskat så länge och allting känns bara kaos. Har hånglat och legat med andra, dricker alldeles för mycket rödvin och får så mycket ångest, vill inte vara ensam för fem öre men orkar knappt ta mig upp ur sängen. Känns som om jag bara gör bort mig, som om allt jag gör blir fel och som om alla runtomkring tycker jag är en dryg överdriven person som inte förstår något. Har pratat med mina närmsta och de säger såklart att så inte är fallet, men när kommer självförtroendet tillbaka? När slutar jag höra av mig till killar på fyllan och får bedövande ångest när jag blir dissad, när kan jag börja äta normalt igen, när orkar jag med plugg och jobb? Jag orkar bara inte med mer ångest eller besvikelse

  Sara 2015-09-23 18:07:36
  Svara
 • Å jag älskar att läsa den här typen av inlägg. Blir så lycklig!

  Sara 2015-09-23 17:14:31
  Svara
 • Älskar hår kommentaren

  Agnes 2015-09-23 16:11:45
  Svara
 • ÄLSKAR DET HÄR! Är alla dina läsare författare, ordkonstnärer och poeter Sandra?

  Började gråta av flera stycken. Och du som börjat sjunga igen, fortsätt med det. Jag hoppas du kommer må så bra igen att du inte kan sluta sjunga! Puss påre!

  Anneli 2015-09-23 14:12:15 http://anderssonkim.se
  Svara
 • <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 kossor, vegokillar, barn, sjung, hamstrar, vänner, bröder, hälsa och hångel.

  A. 2015-09-23 14:02:20
  Svara
 • Berättelsen om storebrodern hade kunnat vara jag och min bror om några år, minus cancern då. Hoppas det kan bli så i alla fall, känns inte så.

  Aurora 2015-09-23 13:42:56
  Svara
 • Var tvungen att läsa den om myran typ tre gånger för jag trodde att hon bokstavligt talat hade en myra i sig. Min mamma hade nämligen en myra som kröp in i hennes öra och fick spolas ut med vatten.

  Emma 2015-09-23 12:44:49
  Svara
 • ”När jag klippte av mitt långa hår. Han har alltid sagt att jag var ful i kort hår. Men han bestämmer inte längre.” FICK TYP RYSNING gu va fint!!!!

  amanda 2015-09-23 11:24:16
  Svara
 • Så fina allihop, men favoriten är nog hon med depressionen. Jag har själv mått väldigt dåligt och vet hur underbart det är att komma på sig själv sådär, att man börjar må bättre, mitt i gråa vardagen. Jag är så glad för hennes skull.

  Maria A 2015-09-23 11:17:17
  Svara
 • Den här t-shirtens siluett fick mig att tänka på dig, Sandra! Skitsnygg.

  http://shop.weekday.com/se/Womens_shop/T-shirts_Tops/Moon_Tee/542470-5902057.1#5902063

  Olivia 2015-09-23 10:44:33
  Svara
 • Älskar älskar sista!! Jag gjorde det också, färgade håret illrött när han försvann. Han sa att jag hade den vackraste hårfärg han någonsin sett. Nu får han aldrig se den igen, för den finns inte mer!

  Ronja 2015-09-23 09:56:44
  Svara
 • Jag älskar såna här inlägg, det är så fint!

  Agnes 2015-09-23 09:36:23 http://kapitulera.blogspot.se/
  Svara
 • Åh gud, börjar nästan gråta lita av berättelsen om brodern som blev fri från den där jävla cancern. Vilken lättnad och kärlek. Syskon alltså <3

  Hey Emelie 2015-09-23 09:08:33 http://heyemelie.blogspot.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind