Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

friday night equals date night.

friday

I fredags var det fredag och det firade jag med att köpa en present till mig själv som jag och Elsa hade klämt på dagen innan. Asfin ljusstake från Klong. Elsa köpte samma så vill ni se ett unwrapping-inlägg hittar ni det här. 

friday

När Magnus kom hem gjorde han drinkar till oss. Old fashioneds närmare bestämt.

friday

Sedan gick vi ut för att äta middag.

friday

*tog denna romantic bild genom att lägga kameran på ett elskåp*

friday

Vi gick till ett ganska så nyöppnat ramenställe i närheten av där vi bor. Airamen heter det. Till förrätt tog vi in pimientos padrones och picklade grönsaker.
friday

Och till varmrätt åt vi varsin spicy miso ramen med bläckfisk, räkor, majs och ägg. Så god, det ser man ju.

friday

puss.

friday

Det har öppnat en vinbar i vårt kvarter så efter maten gick vi dit. Så lyxigt med en vinbar i nästan samma hus man bor i!

fridayDär drack vi rödvin och hade det allmänt fint innan vi gick hem vid elvatiden. Perfekt novemberfredag.

.
Translation. Friday night with my boyfriend, ramen and red wine.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Åh hej Sandra!! Bilden på Magnus hand när han fixar Old Fashions till er är så himla fin att jag JÄTTEGÄRNA om jag FÅR, skulle vilja ha den på min vägg som en inramad poster. Det är något med färgerna som bara skriker JAAA till mig. Kan jag köpa den? Får jag göra det? Tack för världens bästa blogg!!

  Evelin 2015-11-25 06:12:48
  Svara
 • I love padron peppers. Hope you enjoyed it!

  -Christine
  www.christinelovestotravel.com

  Christine 2015-11-23 15:56:44 http://www.christinelovestotravel.com
  Svara
 • Hur gör ni de där stora iskuberna? :3

  Emelie 2015-11-23 13:35:02 http://tokyo–kitsune.blogspot.com
  Svara
 • Sandra. Jag har en undran. En fråga. En tanke. Jag har gått och blivit med något som man kan kalla ett KK-förhållnande. Det är ett bra KK-förhållande (pga njuter varje gång vi ligger). Just nu tänker jag dock: När man sover hud mot hud och andras i takt hela natten, hur kan man då inte bli kär? Är absolut inte där än. Men kan se det hända. Känns inte omöjligt, liksom. Han växer som person i mina ögon varje gång vi ses. Och tanken har slagit mig, att det skulle bli vi. Men. Jag tar snart examen och han har 4 år kvar på sin utbildning. Så jag har lite svårt att ”se det långsiktiga i det” – ifall det skulle bli något. Åh. Gah. What to do? Berätta detta för honom? Att jag kanske eventuellt har känslor? Att jag gärna skulle göra annat tillsammans med honom – typ umgås, hänga, laga mat, gå på promenad – och inte bara ligga? Eller bara fortsätta ligga med honom och hålla tyst om eventuella känslor (pga tar snart examen)? (Vet inte vad jag gör efter examen, kanske flyttar, kanske stannar i staden).
  PUSS. Och tack för den mest inspirerande platsen i hela cyberrymden. Du är så bra.

  Klara 2015-11-22 23:19:00
  Svara
 • Alltså, finaste date night jag sett på länge! Ska kika in hos Elsa nu också, för är otroligt nyfiken på ljusstaken….

  Beatrice 2015-11-22 22:08:59 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
 • Hej Sandra! Så mysig kväll ni verkar ha haft. Jag har en fråga till ditt nästa frågeinlägg. I början på detta året började jag träffa en kille, vi gjorde det typiska dejtandet någon månad med att fika, mysa hemma, äta middag ute och gå på bio. Vi båda var fega och vågade inte direkt ta det vidare, så det stannade upp lite och vi fastnade i det där nu har jag känslor för dig, men du har inga för mig. Under sommaren skulle vi vara på olika platser vilket gjorde att han skrev till mig och frågade hur det var med oss egentligen och om det var värt att ge oss en chans igen. Jag hade redan släppt tanken på honom, men det meddelandet fick mig att hoppas igen så jag pratade med honom dagen efter och då sa han att det nog aldrig kommer bli vi. Sen sågs vi någon gång under sommaren, men hade ingen direkt kontakt. För någon vecka sedan tog han kontakt med mig igen, vad tycker du jag ska göra? Börja träffa honom igen och kanske falla tillbaka eller inte träffa honom? Är så förvirrad så skulle vara tacksam för svar.

  S 2015-11-22 21:54:47
  Svara
 • Trots att jag kommit hem halv 4 på morgonen två gånger den här helgen efter att ha hängt med massa nya sköna personer & även träffat bästa farmor så va det allra bästa med helgen när jag literally tåflirtade med en snygg & fin kille under bordet. Vi satt i hans kök med 5 andra runt oss, han skämta först o sa ”vem är det jag tåflirtar med?” & jag skrattade fram ett ”mig”. Sen pratade alla vidare utan att veta att han fortsatte att trumma foten mot min. Ibland va den still & varm mot min, ibland klappade den i takt till låtarna vi spelade på spotify. Trots att jag både hånglat & legat med killar så kändes det så intimt & förbjudet & fint. Ville bara berätta det.

  Isabella 2015-11-22 21:18:15
  Svara
 • Hej Sandra!! Jag tänkte bara säga tacktacktack för att du alltid tar dig tid att svara på alla kommentarer du får om kärlek, även om du kanske får samma fråga flera gånger. Skickade en fråga till dig en gång om en pojke som jag inte kunde sluta tänka på, och efter att du hade svarat på den tog jag mig faktiskt modet att slänga iväg ett facebook-meddelande, och idag är han och jag ett par. Tänkte att du kanske ville veta det här, och just nu känner jag att jag är skyldig dig så himla mycket mer än ett fjuttigt tack, men tack så otroligt mycket.

  A 2015-11-22 19:21:01
  Svara
 • Drinker og middag og kjæreste og vin er jo sånn omtrent perfekt på en fredagskveld! <3

  Synne 2015-11-22 19:09:33 http://www.etdrysskanel.com
  Svara
 • Ser ut som bra-fredag! 🙂

  Svara
 • Åh hur får han sådana isbitar?? har ni en form eller skär han dom?

  Rebecka 2015-11-22 18:13:42
  Svara
 • Alltså bilderna på er! Så FINA 😀

  linnea 2015-11-22 15:44:17
  Svara
 • Så himla kul att se spansk mat dyka upp på fler och fler ställen i Stockholm! Pimientos del padron, pinchos… Cava förstås, men det är ju inte så nytt iofs 🙂

  Maria 2015-11-22 13:07:25 http://www.barcelonafoodexperience.com
  Svara
 • Pimientos padrones är min favorit rät på tapasbordet <3

  Jeanette 2015-11-22 13:01:32 http://www.jeanetteseflin.com/blog
  Svara
 • <3 fan så mysigt!

  Sophie 2015-11-22 12:36:58
  Svara
 • Så mysigt det ser ut!

  Patrik at Brass&Gold | En inredningsblogg på Hannas Room 2015-11-22 11:58:10 http://brassandgold.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström