Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

jag och michaela forni gästar café de paris.

2

Mycket rörligt nu men så får det bli. Idag gästar nämligen jag och Michaela Forni Daniel Paris matlagningsprogram Café de Paris. Eller som det heter i dagens avsnitt: Café de Beijer. hehe.

3

Har inte själv sett programmet än men bad Karin som är producent att skicka lite skärmdumpar. Tydligen är jag bland annat ett ägg.

1

Vi lagar pizza och äppelkaka och snackar böcker och framtid och kärlek och mat typ på ett ungefär. Beroende på vad som kom med i klippningen liksom. Samt lite halvtaffligt skådespeleri från min sida kan jag tänka mig men det bjuder jag på : )

4

KLICKA HÄR för att kolla in.

 

Translation. Today I am the guest in Daniel Paris cooking show Café de Paris on SVT Play.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Så bra program! Och så bra gäster 🙂

  Olivia 2015-12-01 08:25:45
  Svara
 • jag tycker ju du borde göra mer videos! kan liksom sitta fastklistrad hur länge som helst xoxo

  Veronica 2015-11-27 07:17:36
  Svara
 • Kul!! 🙂

  Ninni 2015-11-27 07:04:00 http://ninnidot.blogg.se
  Svara
 • Älskade detta! Älskade dina(era) skådespelarinsatser! Du är bäst Sandra!

  Ellen 2015-11-26 20:53:17
  Svara
 • Kul! 🙂 Mysiga ni är!

  Sofie 2015-11-25 22:52:28 http://smaskigt.devote.se
  Svara
 • vad tusan var det för nytt spännande ord du sa till michaela?? gaz??? vad betyder det?

  julia 2015-11-25 21:49:23
  Svara
 • Sandra, du har ju alltid så kloka tankar om kärlek så jag tänker att du kanske kan ge mig som är helt förvirrad lite kärleksråd. Jag har varit tokkär i en kille, som vi kan kalla L, sen i februari nu. Vi går i samma klass och är liksom i samma gäng men har ändå inte pratat jättemycket med varandra. Tidigare i höst har vi snapchatat ganska mycket i perioder, speciellt när vi är på fest, men det har typ bara varit under helgerna och sen har det blivit stelt på skolan. Nu känns det dock som att våran relation blir allt bättre och vi pratar mer och mer. Häromdagen satt vi i vårt gäng och pratade och L tittade hela tiden på mig, till och med när han pratade med min bästa kompis och det var inte bara jag som såg det för alla som var där tyckte också att det var konstigt. När jag dagen efter frågade honom om varför han gjorde så blev han generad och sa att han kände sig mer avslappnad när han kollade på mig. Vår gemensamma bästa killkompis har även berättat för mig att L har öppnat upp sig mycket mer när det är vi tre som umgås än när det bara är han och L. Är han intresserad eller vad? Jag blir så förvirrad av hans beteende

  Lydia Stille 2015-11-25 20:22:22
  Svara
 • Hej Sandra! En kärleksfråga.. 🙂 Jag träffade en kille som jag ganska direkt blev intresserad utav, men fick snart veta att han precis gjort slut med sin förra tjej som han haft ett långt förhållande med (jag vet inga detaljer, hur länge, varför de gjorde slut eller exakt när, bara att det var ett ”långt förhållande”) och han är inte redo för att dejta. Så jävla surt tycker jag som inte ofta faller för killar, men såg något speciellt i honom. Det kändes inte som att han lämnade det speciellt öppet heller, fick inte känslan av att han kommer höra av sig i framtiden, men vi får se. Jag undrar hur du hade tänkt om du hade träffat Magnus tidigare, alltså när du fortfarande var i ”komma-över-Ludde-fasen”? Tror du att du hade gett honom en chans då, eller hade han bara gått ”obemärkt” förbi för att du inte var redo? Jag vet ju inte anledningen till varför den här killen inte är redo, om han bara känner för att vara singel eller om han är hjärtekrossad. Jag har sånt stort obehag inför ”ex-situationer” också, så även om han skulle höra av sig i framtiden så skulle jag tycka det var så jobbigt med tanke på att jag vet att han nyss gått igenom ett förmodligen jobbigt uppbrott. För mig har det ju tagit väldigt lång tid att på riktigt komma över mitt ex. Men som sagt, jag undrar hur du tror att du hade reagerat om Magnus dykt upp tidigare? Även om det kanske är omöjligt att svara på! På ett sätt tycker jag ju att det verkligen är tur att han sa ifrån i början, så inte jag hade träffat honom och bara varit ett substitut, det hade ju inte varit kul. Men det känns bara så otajmat, jag fick inte ens nån chans att visa vem jag är på riktigt och jag undrar om jag nånsin kommer få det. Jag kommer ju inte våga höra av mig igen, för hur ska jag kunna veta när han är redo liksom, allt ligger på honom och det är så störande att jag inte vet hur lång tid det kan tänkas ta för honom och om han nånsin kommer att höra av sig igen. Vill bara ha lite andra tankar på det hela!

  Emma 2015-11-25 19:09:26
  Svara
 • Hej Sandra!

  Jag bad för några veckor sen om lov att få låna en bild till en lista med vegobloggsrecept åt Naturskyddsföreningen. Nu är listan publicerad!
  http://smergy.se/tips-artiklar/klimatsmart-vegopepp/15-vegorecept-foer-klimatet/

  Nu passar jag på och är lite fräck genom att säga att jag tycker att den skulle passa in strålande på nästa måndagspeppslista! Måndagar är ju både måndagspepp och meatless Monday 🙂

  / Annie, praktikant Naturskyddsföreningen

  Svara
 • Du är en av få människor som ser exakt likadan ut i verkligheten som på bild (om inte ännu bättre). Förlåt för ytlig kommentar men ville bara säga det!

  Teresa 2015-11-25 18:17:12
  Svara
 • Jejeje! Noe helt annet:

  Elsker bokklubb-videoene! Meremeremere. Har lest Alltings Början og den var fab. Men, jeg lurer på: Tror du Saga endte opp med Stockholms vackrasta man (<3) tilslutt, eller tror du det var for sent?

  dina 2015-11-25 15:27:45 http://www.foreverrryoung.blogspot.com
  Svara
 • åh så mysigt haha!!

  emelie 2015-11-25 14:41:11 http://nouw.com/exhalence
  Svara
 • hur mådde du när det gått två månader efter ludvig gjort slut? det har gått två månader snart för mig nu och jag vill fortfarande inte leva:(

  Ledsen 2015-11-25 14:36:35
  Svara
 • Så härligt program! Daniel, Michaela och du är ju så härliga. <3

  tidstjuven 2015-11-25 14:12:57 http://tidstjuven.com/
  Svara
 • precis kollat så fint program

  joanna-livet med Asperger 2015-11-25 13:39:57 http://familjeliv.se/blogg/domkallarmighannes
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind