Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

julpyntat hemma hos oss.

christmas time

Det är jul här hos oss nu. Typ i alla fall. Exempelvis har två julstjärnor fått flytta in. En i vardagsrummet och den andra i köket.

christmas time
Jag köpte några gulliga röda kvistar som kanske är rönnbär? Tänkte att de julade till det från alla gröna växter.

christmas time

Magnus klädde in citronträdet i ljusslingor, så det får bli vår julgran i år. Jag tror även han har planer på att vi ska köpa gula julkulor att hänga bland citronerna.

christmas time

I köket står två hyacinter för det doftar ju så sjukt mycket jul.
Japp det får räcka! Lagom mycket pynt i min mening : ) Eller idag kanske vi förresten inhandlar en självlysande ren att ställa på balkongen också, de är så knäppa att det blir fint tänker jag.

 

Translation. Christmas time (kind of) in our home.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Jättefint! Blev väldigt sugen på att pynta lite lagom hos mig själv också 🙂 Fast jag tänkte slå på stort och ha en gran i år! En liten söt och gullig en 🙂 Kram

  Ellen 2015-12-07 12:08:52 http://harborellen.blogspot.com
  Svara
 • Hej, har jag missat ett badrumsinlägg..? Jag väntar fortfarande på ett före/efter av ditt badrum. Är jätte nyfiken såklart.. hehe…
  Fint julpyntad, tycker om lite dämpad adventpynt jag med!
  xxx

  Laufey 2015-12-07 01:00:13
  Svara
 • Dom fina röda kvistarna är ilex, dvs järnek. Även fina att torka 🙂

  J 2015-12-05 23:18:17
  Svara
 • åh vill också ha en självlysande ren haha

  Hanna 2015-12-05 17:40:59 http://vinylbrus.blogspot.se/
  Svara
 • Älskar idén med gula julgranskulor i citronträdet! Jag har en fråga som inte är relaterat till inlägget, vart har du köpt bartendergrejerna till Magnus? För visst var det en present från dig? Vill så gärna ge liknande till min pojkvän i julklapp och tycker att de han har är så himla fina att ha framme!

  Tack för daglig pepp!

  Joy 2015-12-05 16:04:10
  Svara
  • Svar på Joys kommentar.

   hej! De är från cocktail kingdom (finns online) men har sett att även Grandpa har. kram!

   sandrabeijer 2015-12-05 17:11:57
   Svara
 • Kvistarna med röda bär är Ilex : )

  Elin 2015-12-05 14:59:21
  Svara
 • ÄLSKAR alla växter ni har! Så himla fina. Kan du inte göra ett inlägg om dem någon gång? (Om du inte redan gjort det och jag missat det.) puss!

  Hilda 2015-12-05 14:01:10
  Svara
 • Åh. så. mysigt. Älskar minidjungeln. Och julgransidén.

  Fanny 2015-12-05 13:10:46 http://fannyblingman.blogg.se/
  Svara
 • Sandra pls help. Vet inte vad jag ska göra, känner mig så jävla dålig. Är ihop med världens snällaste och gulligaste kille sedan ett halvt år tillbaka. Vi har distansförhållande (50 mil), så det är mycket chatt, facetime osv som gäller. Det vore alltså viktigt att hålla sams, dessvärre blir jag irriterad för minsta lilla. Att han ser ett meddelande men svarar en halvtimme senare utan anledning, att han inte ringer när han lovat. Jag är dessutom världens sämsta på att vara sur. Jag ignorerar, svarar kort och vägrar svara pussar tillbaka. Dessutom känner jag att jag är rätt otrevlig ibland när jag är sårad/ledsen/irriterad, vilket han såklart blir ledsen av. OCH JAG KAN INTE SLUTA. Förstår såklart att det är förödande och att jag ba borde lägga av, men det går inte. Är hopplös. Han är för snäll för mig. Är dock så jävla kär i honom och han i mig, men det känns fel såklart. Han förtjänar någon bättre men hur gör man slut när man älskar varandra?

  A 2015-12-05 11:50:45
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   Men även om ni gör slut sitter du ju på samma problem? Och är de verkligen de där småsakerna du är arg över eller finns det kanske något annat i bakgrunden? Är det kanske bara den frustrerande situationen (distans) i sig som du är arg över? Jag tänker bara att det bästa kanske är att klura på vad som egentligen är problemet och sen liksom prata om det ihop.

   J 2015-12-07 19:51:57
   Svara
 • Det är ungefär så mycket jag också har nu när jag adventspyntar. Vid tredje advent först får tomtarna och julkrubban åka fram 🙂

  M 2015-12-05 11:41:41
  Svara
 • Hej Sandra, har lyssnat en massa på din och Michelles pod för första gången (sent, jag vet) och jag tänkte att jag ska be dig om hjälp om en grej. Vet att du har fattat många stora beslut i ditt liv, som att flytta, dumpa, satsa på boken etc, så tänkte att du kanske har några kloka tankar att dela med dig av. Så här är det: Jag vet inte vad jag gör med mitt liv. Jag har bott utomlands dom senaste 10 åren och glidit runt på olika jobb trots avsaknaden av utbildning, men känner att det är ”hit men inte längre”. Jag jobbar med något jag har halkat in på, men egentligen inte är så intresserad av. Jag är intresserad av att vara duktig på något, har jag förstått – men inte själva ämnet jag jobbar med. Nu är det dags att flytta till Sverige igen (pga många anledning) men jag känner mig ungefär som när jag tagit studenten och inte visste vad jag skulle göra med mitt liv. Vill jag jobba? Kan jag jobba i Sverige när alla har hundra magisterexamens förutom jag? Jag vill inte bli telefonförsäljare liksom. Måste jag plugga? Vad ska jag plugga? Vad vill jag bli?! HUR GÖR MAN?

  Om du eller någon annan här i kommentarsfältet kan ge mig några tips förutom att ”fundera på vad du vill göra” så vore jag evigt tacksam. Beslutet att säga upp mig och flytta tillbaka har tagit över ett år och jag har tyvärr inte blivit klokare på den tiden.

  Tack och kram

  Hjälp 2015-12-05 11:22:18
  Svara
  • Svar på Hjälps kommentar.

   Hej! Nu vet inte jag vad du jobbar med, men ofta väger erfarenhet ju tyngre än utbildning. Vissa gillar att plugga, men jag tycker det är rätt jobbigt…så plugga om du vill eller om du måste?
   En helt annan grej: jag tycker jag har kommit på vad jag vill när jag kommit ner i varv. Typ kunnat skala bort alla lager av stress och påverkan utifrån. Då har jag kommit i fas med mig själv och känslan av vad jag vill lägga tid på och trivs med. Samt fattat att livet inte är varken ett ekorrhjul eller en karriärstege om man inte vill att det ska va det!
   Kram & lycka till!!

   Martha 2015-12-06 10:43:06
   Svara
 • Nej tyvärr är det där inte rönnbär! Vet inte vad de heter men inte är det rönnbär, de växer i klasar på ett helt annat sätt 🙂 men hallå så fint ni har det!

  Sofia 2015-12-05 10:17:11
  Svara
 • Fint med citronträd som julgran! Älskar ljusslingor, de ger sån instant mysig julstämning.

  Klara 2015-12-05 09:55:57 http://klaraamandas.blogg.se
  Svara
 • Det där är ungefär den nivån vi brukar ligga på med julpyntet också. Det brukar inte vara så motiverande att go all in när man ändå åker bort några dagar före själva julafton (jag bor i utlandet och åker alltid hem och firar med familjen). På tal om julpyntade citrusträd så brukar vi göra samma grej med ett större typ clementinträd, vet inte riktigt vad det är för frukter, de ser ut som väldigt små clementiner, vi har här hemma. Fast i några frukter brukar jag trycka i nejlikor i – som man gör med citroner. De frukterna dör såklart till slut men de brukar hålla tills jag åker iväg inför jul och känns lagom kreativt. Sedan så brukar jag låta paket som är fint inpackade av proffs på butiken ligga framme i högar. Det ger också fin julfeeling. Ha en fin adventstid 🙂

  Maria 2015-12-05 09:41:43
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind