Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

söndagslistan.

pasta with safron and summer truffle
Matvanor.
Bästa maträtt? Svenska skaldjur, smörstekta kantareller på rostad bröd och pasta carbonara.
Bästa efterrätt? Bär med grädde.
Bästa dryck? Kolsyrat vatten.
Hatdryck och maträtt? Allt som smakar för spritigt och slemmig svensk-kinesisk buffé.
Bästa alkoholdryck? Champagne och rödvin.
Använder du smör på smörgåsen? Margarin. Sen prästost för tillfället.
Smågodis eller färdiga påsar? Smågodis! Helst med löständer och nappar.
Bästa soppan? Potatis och purjolökssoppa och skaldjurssoppa.
Favoritglass? Sandwich och Piggelin.

thursday
Shoppingvanor:
Hur mycket shoppar du för varje månad? Jag skulle tippa på tvåtusen kronor, ibland mer ibland mindre.
Har du mer skor än kläder? Nej, jag är dålig på att hitta skor jag tycker om. Använder bara sneakers och dr martens typ.
Favoritplagg? Kjol och i princip allt som går i marinblått.
Favoritfärg på kläder? Marinblått som sagt.
Favoritfrisyr: Den raka page precis ovanför axlarna som jag klipper mig i. Och Sailor Moon-hår är ju himla fint om man får drömma.
Bästa mönster: Randigt.
Bästa accessoar: Stora hoops i öronen.
Underkläder? Jovisst.
Hatplagg? Skinnrock är ingen favorit.

one week
Arbete, utbildning:
Jobbar eller pluggar du? Jag jobbar som skribent, bloggare och författare.
Vad vill du bli? Hmm. Jag är ju redan saker. Jag måste få återkomma till detta i framtiden när jag kommer på att jag vill bli något annat.
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Jättemycket.
Är lönen viktigast? Nej verkligen inte. Det viktigaste är att tycka att det är helt okej att gå upp på morgonen.

cap d'antibes.
Lite allt möjligt:
Har du barn? Nej, inga barn. Och det kommer det inte bli på ett tag heller.
Älskar du någon? Magnus.
Betyder familjen mycket för dig? Ja såklart. Fast inte på ett blod är tjockare än vatten-vis utan att alla som är viktiga i ens liv är lika viktiga. Bästa kompisar som syskon liksom. Mammor är kanske viktigast.
Vart åker du helst på semester? Tokyo!
Bästa klimatet? När man kan ha kjol, t-shirt, möjligen en jeansjacka och inget mer. Sisådär 25 grader kanske?
Hemmafest eller krogen? Hemmafest med maskerad!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Margarin! Trodde jag inte om dig! 😉

  Anna 2015-12-15 21:25:45
  Svara
 • Hur tänker du kring Musikhjälpens klimattema i år i relation till att du shoppar så mycket som du gör? Vad brukar du använda för ursäkt inför dig själv (och andra) när det kommer till din livsstil?

  Lina 2015-12-15 12:37:27
  Svara
 • Så hyggeligt at læse 🙂

  Anna 2015-12-14 19:31:08 http://www.annasteenberg.dk
  Svara
 • https://matfusket.wordpress.com/2010/05/23/vad-ar-skillnaden-pa-smor-och-margarin/

  Anna 2015-12-14 12:18:10
  Svara
 • Alltså Sandra hjälp…
  I helgen blev jag för full och drog hem med en kille. Fel kille! Är jätte intresserad av min bästa vän, men vet inte om han känner likadant och jag känner inte att jag kan gå och vänta på att det ska hända något. Försöker ge honom signaler men i helgen sände jag verkligen fel signaler när jag höll på med fel kille. När den ända personen jag ville hångla och ge hem med är honom.
  Har du varit i samma situation ? Hur fan gör jag nu?

  Anna 2015-12-14 09:27:22
  Svara
 • Finns ju ingenting godare än smör! Hur kommer sig detta?

  Julin 2015-12-14 08:32:12
  Svara
 • The food looks sooo good *_*

  eleonora 2015-12-13 23:10:02 http://www.eleonorasblog.com
  Svara
 • På tal om DrMartens! Jag har ett par vanliga kängor utan snörning därifrån. Har hört från flera vänner att man måste gå in skorna. Nu är mina skor två år gamla och har fortfarande inte gått in dom för att jag får sådana stora skavsår av dom att jag måste gå barfota tills mina hälar läkt igen. Sjukt jobbigt. Har du behövt gå in dina DrMartens? Är det värt att ge det ett försök, eller har du några tips på hur det kan göra mindre ont att vilja gå i mina Martens?

  Jenny 2015-12-13 22:28:24
  Svara
 • Hejj! Jo jag har en fråga angående photbooksena! Ofta när jag vill täcka hela sidan med en bild kommer en varnande liten gul triangel upp om att bilden är för inzoomad. Något du känner igen? Isf, struntade du i den och körde bah på? Hur dålig blir kvallen av det? Tack å hej leverpastej! 🙂

  Elsa 2015-12-13 21:20:53
  Svara
 • haha åh, jag har gjort en lista väldigt liknande denna för ett tag sedan och blev lite glad i hjärtat över hur många av våra svar som var snarlika! (http://polichinelle.se/2013/february/just-as-you-take-my-hand-just-as-you-write-my-number-down-just-as-the-drinks-arrive-just-as-they-play-your-favourite-song.html) puss! <3

  lovisa 2015-12-13 20:22:18 http://polichinelle.se
  Svara
 • Men blev paff över att du äter margarin och inte smör! Smör är ju så jäkla gott. Kan -typ- äta det med sked… 🙂

  emma 2015-12-13 19:14:17
  Svara
 • Nu såg jag att du skrev skinnrock! Då är det ju en annan femma! Men nej, inget fan av den varianten heller. 🙂

  E 2015-12-13 16:50:04
  Svara
 • Haha! Skinnjackan! Har du någonsin ägt en sådan? Är inte heller ett stort fan längre, även om jag haft en och annan i mina dar. 😉

  E 2015-12-13 16:48:05
  Svara
 • hhaha, skinnrock <3 sen är ju skaldjurssoppa det bästa som finns!

  anna 2015-12-13 15:55:54 http://whiskeysour.blogg.se
  Svara
 • Riktig tatuering??

  Karin 2015-12-13 14:02:25
  Svara
 • Alltså varför kemiskt framställt margarin och inte naturligt smör?

  ap 2015-12-13 13:05:51
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman