Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

mest lästa blogginlägg 2015. april och maj.

Jag summerar året genom att gå igenom mina mest lästa och delade inlägg här på bloggen.
Här kommer april och maj!

APRIL.

Ingredienser jag alltid har hemma.


Att göra slut med en kompis.


När jag var 13 år.


Vårt fikonträd.


Mina läppstift.


Att flyga flygplan med en hund.

MAJ.

Filmen om Paris.


Krönika: Jag glömmer att hålla in magen för honom.


Ninas möhippa.


Vår hall.


Novell: IGÅR.

 

Translation. My most read and shared blog posts in april and may this year. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Kanske helkonstig fråga, men jag kommer ihåg när du var med i ett avsnitt av Stylisterna och blev stylad. Jag tyckte ju att du som vanligt var supersöt men du mådde jättedåligt av att se dig själv på film/teve på det viset och jag minns att du skrev att du knappt kunnat sova på natten för att du liksom inte kände att du typ kände igen ditt eget utseende etc. Jag känner så ungefär jämt när jag ser mig själv på foton eller film. Har du lärt dig handskas med det där, nu är du ju med på klipp och webb-teve och grejer hela hela tiden? Blir det lättare eller hur känner du kring det där? Kram!

  Malin 2015-12-15 18:59:40
  Svara
 • Hallååå, jag är verkligen inte den som reagerar på reklamfoto, men det här tror man är ett skämt: http://www.newyorker.de/fashion/
  !!!!

  K 2015-12-15 16:22:35
  Svara
  • Svar på Ks kommentar.

   Jag hade så himla bråttom när jag skrev så blev slarvig kommentar. Men såg en på Facebook som länkat men det verkar inte spridits mer? Helt sjuk reklamkampanj och tankarna går ju direkt till American Apparel. Hoppas de inte får oförtjänt reklam och fler kunder av att man länkar men känns ju dumt att inte reagera heller? Så svårt! Men tänkte att här i kommentarsfältet brukar finnas många som är bra på att formulera sig och sprida på ett sätt som liksom är dåligt för företaget 🙂

   K 2015-12-15 16:36:16
   Svara
   • Svar på Ks kommentar.

    Vad i hela? Är de seriösa?!
    Förstod inte alls vad du menade när jag gick in på länken iom att nyårskampanjen ligger överst men när man scrollade ner en bit förstod jag direkt vad du menade med AA..
    Förstår inte varför de gör såhär?
    Menar de att tjejer gärna köper short som knappt syns för att tjejen ska föreställa att hon sitter på toa och får dörren uppryckt? Eller att man gärna vill köpa ett set underkläder efter att ha sett en tjej hälla mjölk (ska eg föreställa…?) över både sig och de?
    Näe fyfan vad osmaklig gjort av ett företag som är så jäkla stort hos skandinaviens unga!

    Siri i Stavanger 2015-12-16 01:55:38 http://nouw.com/siri
    Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman