Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en röd mockaklänning.

photo: ellen waldton

En dagens outfit för någon vecka sedan kommer här i ett söndagspaket till er. Har faktiskt samma kläder idag så man kan verkligen kalla det en dagens om man vill.

photo: ellen waldton

Jag mötte upp fotografen Ellen Waldton för att knäppa dessa fina bilder en förmiddag. Man får ju skynda sig ut innan solen försvinner ni vet.

photo: ellen waldton

Jag hade en ny roströd mockaklänning från Asos med snörning fram. Finns på rea nu såg jag för den som är intresserad! Den långärmade t-shirten under är några år gammal, från ett märke som inte längre finns.

photo: ellen waldton

Ryggsäcken fick jag av Grafea och det var ju himla snällt av dem för deras väskor är så sjukt fina. Känner att den kommer bli en trogen följeslagare i vinter.

photo: ellen waldton

Hade Converse på fötterna (vilket inte direkt kommer hända igen förrän i april, fötterna blev istappar). Kritvita converse är så mycket tonårsfeeling, fast då ville jag skita ner de så fort jag kunde så att de skulle se använda ut. Nu önskar jag att samtliga av mina gympadojor höll sig vita forever.

photo: ellen waldton

Japp, det var en outfit en dag i mitt liv.

photo: ellen waldton

Spana in fler av Ellens fina foton här vetja.
photo: ellen waldton

 

Translation. Suede dress from Asos, long t-shirt from a friend, Converse and bag from Grafea.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Jag har aldrig lagt märke att du har en skönhetsfläck på läppen! Urgulligt. Känner mig lite dum, eftersom jag har läst din blogg i herrans massa år. Kram!

  Mimmi 2016-01-11 18:25:32
  Svara
 • Hej Sandra! Vill bara säga att jag precis läst ut din bok. Sträckläste hela. Älskade den. Du beskriver allting så himla bra och ungdomligt på ett fint sätt. Känner igen mig i så mycket! Sluta aldrig skriv.

  Kan passa på att säga – din blogg äger, och du! 🙂

  /20-årig tjej, Stockholm

  Molly 2016-01-11 00:01:21
  Svara
 • finaste på länge!! plus fin modell. hiih.

  ISA 2016-01-10 23:04:20 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Så himla fina bilder! Den sista är ju helt magisk!

  Agnes 2016-01-10 22:24:48 http://agnesbox.devote.se
  Svara
 • Sandra! För ett tag sen minns jag att du nämnde ett Jeansmärke som hade jeans som var sköna att ha på sig, dvs är stretchiga i midjan och man inte typ avlider när man har på sig dom för att de är så tajta. Jag har försökt söka på din blogg men kan verkligen inte hitta. Vilket märke var det? Jag tycker jeans är snyggt men vägrar ha på mig så tajta som typ alla är, usch. Jaja, tack i förskott om du skulle svara 🙂 kram.

  Fanny 2016-01-10 20:51:05 http://fannyblingman.blogg.se/
  Svara
  • Svar på Fannys kommentar.

   Tänker du möjligtvis på Dr Denim? De är oftast lite högre i midjan och väldigt töjbara eftersom de går över höften. Samtidigt är det stretch så de anpassar sig bra efter alla kroppsformer.

   Kram!

   Lisa 2016-01-10 23:05:01
   Svara
 • Mocka ör insidan av kons hud, den sk köttsidan. Det är därför materialet är lite ruggat. I USA flås kor ibland levande för skinn. I Indien tvingas bryter man ibland av deras svansar för att tvinga dem att gå långt innan de ska dödas. Googla på Stella McCartney + leather för mer info om denna för så väldigt många människor okända sida av normen med att klä sig i andras hud

  Om mocka 2016-01-10 20:20:07
  Svara
 • Så fin! <3

  Isabelle Pedersen 2016-01-10 19:10:41 http://isabellepedersen.se
  Svara
 • Hej Sandra!
  Jag sitter just nu och ångestar inför min födelsedagsfest som jag mestadels ser fram emot – utom nu då, då jag måste sitta och besluta saker. Är den leken stel? Vilka ska komma? Hur ska det se ut? Hur ska jag lägga upp med mat?

  Tänker på dig VARJE gång, så kom att tänka på att du kanske kunde ha ett fest-guide inlägg? Inga do eller dont’s kanske, mer idéer, bra saker att tänka på, drinkar som går hem, lekar som är bra när människor inte känner varandra så väl, osv.

  Eva 2016-01-10 18:46:08
  Svara
 • Du är så söt så jag får ont i tänderna.

  Ingrid 2016-01-10 17:55:01
  Svara
 • Älskar verkligen hur du färgkombinerar kjol/klänning med resten av outfiten. Har tänkt på det länge. Det finns mycket inspiration att hämta på din blogg. Tack!!

  Alice 2016-01-10 16:43:48
  Svara
 • Nej jösses så fina bilder!
  Ryggan. <3

  Johanna 2016-01-10 16:37:34 http://glitterkyss.blogspot.fi/
  Svara
 • Så himla fint! Måste bara tipsa om jordens bästa hålla-skorna-rena-för-alltid-spray = Jason Markk Repel!! Den är på riktigt magisk. Har kört den på lite allt möjligt, till och med på mockasneakers (!). Syns inte ett dugg utan är bara som ett osynligt skydd som allt rinner av från. Hejdå ölfläckar på skorna! Klart slut. Kram!

  Linnea 2016-01-10 14:35:56
  Svara
 • Så fina, krispiga bilder och den där ryggsäcken skulle en ju inte tacka nej till!

  fredrikapåvinden 2016-01-10 13:55:46 http://fredrikapavinden.com
  Svara
 • Så fin klänning!

  Emilia 2016-01-10 13:32:59 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • Hejjjj!!! Har en kort liten fundering*: Hur länge tycker du att man bör vara singel efter ett låååångt förhållande? Jag gjorde slut med mitt ex (efter 4 år) i augusti, och typ dagen efter (skojar ej) började jag träffa en annan och blev kär direkt, även fast vi har tagit det väldigt långsamt och mest gått hem tillsammans efter fester och så. Nu har jag fått veta att han den andra är lite kär i mig också, och jag tänker på honom jääämt och vill bara vara med honom. Men samtidigt har jag ju knappt varit singel alls, har hånglat med några på fest och legat med två främlingar, men har ju ändå liksom tänkt på den här nya killen konstant sen det tog slut med min förra. Tänk om jag bara vill ha honom för att fylla tomrummet efter mitt ex??? Hjälp, vet inte om jag vågar köra på det här eller om det kommer sluta med att jag sårar honom supermycket 🙁

  * Haha, kort fundering..

  Sara 2016-01-10 13:17:09
  Svara
 • Åh, vad fin du var i den! Blev sugen på att köpa och undrar om du har kortat av/lagt upp den? För om du inte har gjort det så måste den bli alldeles för kort på mig som äe 1,74 tänker jag. Tack på förhand! /Isabelle

  Isabelle 2016-01-10 12:33:31
  Svara
 • verkligen jättefin klänning. och åh som solen slår ner på fasaderna, min stockholmslängtan blir inte lindrigare av att läsa din blogg 🙂

  frida 2016-01-10 12:21:44 http://vaduren.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Niklas Berglind
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström