Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Before you gave me your sweater I think I didn’t realize I was cold.

photo: ellen waldton
Här kommer några fler bilder som Ellen Waldton tog på mig därute i minusgraderna.

photo: ellen waldton

Fast den som ändå kunde ha skepparkavaj på sig nu. Går runt med dunjacka + mössa + tre par strumpbyxor + halsduk virad femhundra varv, eller det vet ni säkert pga är i samma sits.

photo: ellen waldton

Om någon missade förra inlägget: Mockaklänning från Asos, skor Converse, ryggsäck från Grafea och långärmad t-shirt från det nedlagda märket Shown to Scale under.

photo: ellen waldton

photo: ellen waldton
photo: ellen waldton

Fast fint med snö och sol såklart, de två grejerna passar ju ändå ihop.

photo: ellen waldton

(citatet i rubriken är från filmen margot at the wedding)

 

 

Translation. Some more pictures Ellen took of me a few weeks ago.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Så roligt med tre par strumpbyxor 🙂 Jag har tre par långkalsonger (!) täckbyxor, två fleece och en enorm dunjacka. Sen ullsockar, fodrade skinnvantar osv. Jag bor i Norrland och här var det minus 28 idag. Jag fryser dock inte, lite om kinderna såklart. Fantastiskt med varma kläder. Du borde testa , det gör verkligen vintern mer värd att dissa dr martens och strumpbyxor för varmare grejer. Lovar att man inte måste frysa bara för att det är kallt.
  Jättegrattis till boken! Jag tycke mycket om din första. Kram!!

  Agnes 2016-01-15 00:05:10
  Svara
 • Hej och tack för finaste bloggen! När jag ser dom här bilderna så undrar jag spontant vad du använder för deodorant? Kan aldrig ha ljusa långärmade tröjor pga svettas FÖR mycket just i armhålorna. Kanske inte du gör men hade vart så najs med tips! Puss och btw SÅ pepp på nya boken!!! Har längtat.

  Julia 2016-01-14 19:06:04
  Svara
 • Jag investerade i en rejäl dunjacka för ett par år sedan (Mountain Works heter märket och det var dyrt som satan, men är tänkt att ha den många säsonger framåt så för mig var det värt varenda krona – har även förstått att även du lägger mycket pengar på ytterplagg?)

  Är du kanske extra lättfrusen av dig? Dålig blodcirkulation till följd av rökningen? Tre par strumpbyxor, allvarligt? 🙂

  Ok, jag är rätt mullig (167/70+) och vet inte om det är en myt att fett verkar värmande, men synd att termo-/täckbyxor inte är socialt accepterar hos vuxna icke-föräldrar för det verkar onekligen jobbigt att frysa som du gör.

  Karin 2016-01-14 16:01:26
  Svara
 • Hej Sandra! Jag är trogen läsare sedan 7 ar tillbaka. Tack för en jättefin blog! Jag vill hänvisa till en kampanj som pagar just nu i Tyskland pa grund av händelserna pa nyar i staden Köln (rätt säkert pa att du har hört om det).
  Kampanjen är antirassistisk och feministisk pa samma gang – just sadant som behövs i mängder just nu. Den har startats av ett gäng grymma kvinnor* och undertecknats av manga manga personer (kända saväl som ickekända, b.a. Laurie Penny, den tyska minister för familj och kvinnor etc…).
  http://ausnahmslos.org/english
  Tänkte om du kanske ville underteckna eller även tipsa om kampanjen? Det vore ju grymt om flera personer i andra länder skulle underteckna! Och jag tror att bland dina läsare finns manga som delar samme perspektiv pa detta. Hoppas du far en bra dag! Här i Berlin är det fint och soligt idag 🙂

  Jenny 2016-01-14 12:23:55
  Svara
 • Alltså, din blogg brukade vara så bra; den allra bästa. Nu har den blivit så TRÅKIG! Alltså, jag kikar in här varje dag i hopp om att det du äntligen ska ha skrivit något längre, något kvalitativt eller roligt, som du brukade göra. Nu för tiden är det ju endless listor, listor, listor och inlägg med minimalt med text och miljontals bilder på dig som någon annan fotat? Alltså, det senaste året har det ju typ bara varit recaps på sådant du skrivit tidigare, och bilder som andra hartagit? Att du dessutom delar upp de här bildinläggen i flera är ju mest skrattretande. Jag saknar niotillfem back in the day liksom. Det vet jag att många andra i min umgängeskrets också gör (typ alla mina vänner var flitiga niotillfem-läsare, men de flesta har gett upp för längesen). Har du tröttnat på att blogga?

  anna 2016-01-14 11:36:11
  Svara
  • Svar på annas kommentar.

   hej anna! trist att läsa denna typ av kommentar imo. Ifall tanken på något sätt var att uppmuntra (?) till att göra andra typer av inlägg tror jag inte det funkar :/ Snarare bidrar till prestationsångest/omotivation etc.
   Varför inte skriva enbart ”åååh det vore så KUL att få läsa om ditt & datt eller saknar verkligen X typ av inlägg”? Lite samma grej fast utan allt negg :))
   hoppas du har en bra dag, puss!

   emma 2016-01-14 12:36:26
   Svara
 • Hej bästa blogg-Sandra! Hoppas att det står bra till i livet?
  OKEJ, nu har jag sökt på din blogg sen igår kväll efter hur du redigerar bilder på din mobil, om du har någon app till det eller så. Men jag hittar inget och jag orkar inte leta längre. #ADHD. Sen kom jag på att du kanske inte ens tar foton med mobilen? !
  Jaja, OM du nu gör det och använder en app, skulle du vilja dela med dig av den?
  Puss och kram Camilla och kaninen

  Camilla 2016-01-14 09:24:21
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind