Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

don’t touch.

don't touch.

Hur fin är min nya t-shirt med ypperligt budskap?

don't touch.

Hade på mig den i fredags och ingen vågade röra mig. Good times helt enkelt. Eller?

don't touch.

Den är från ett litet amerikanskt märke som heter It’s Me and You. De har exempelvis superfina trosor också som det står Feminist på. Har velat ha den här tischan ett tag men alltid varit slut i min storlek :/ Men nu så!

don't touch.

Älskar typsnittet och vita tischor kan man ju inte ha för många av.

don't touch.

Klart slut.

 

Translation. New shirt from It’s me and you.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Apropå det! Jag upplever att tafsandet helt försvunnit från krogen, sett till mig själv. Jag jobbar nämligen på krogen så är i miljön 1-2 ggr per vecka och har märkt superskillnad sedan det debatterades så mycket i höstas. Även på hur killar pratar med mig. Så otroligt glad för detta. Fler som märkt skillnad? 🙂 🙂 🙂

  K 2016-03-03 00:01:19
  Svara
 • Älskar T-shirten!

  Sandra 2016-03-02 21:39:33 http://sandrafridajosefin.devote.se
  Svara
 • Älskar tishan.

  Sandra - att leva med asperger, borderline och ätstörning 2016-03-02 19:38:07 http://sssandie.blogg.se
  Svara
 • Åh så fin! <3 Nu blev ja sugen på å sy en liknande till mig själv!

  Fredrikapåvinden 2016-03-02 19:08:54 http://fredrikapavinden.com
  Svara
 • Hej Sandra (och alla i kommentarsfältet också för den delen!)
  Är så att jag har bott i England sedan 2008, och bor tillsammans med min pojkvän. Vi åker till Sverige tillsammans en gång om året normalt, och ska åka igen nu i Juli. Förut har jag visat honom Göteborg till exempel men annars har det bara varit runtomkring min hemort i Gränna.
  Nu tänkte jag att vi skulle stanna lite längre än normalt så vi hinner med ett par dagar i Stockholm, han har aldrig varit förut och jag har inte varit på många år nu.
  Din Stockgolmguide är perfekt, och ska definitivt prova ett par av restaurangerna och barerna du har tipsat om.
  Här kommer dock min fråga, vi gillar live musik väldigt mycket och går gärna på indie/alternative musik gigs. Finns det någon bra hemsida du kan rekommendera om man vill få reda på vad som händer i Stockholm just när vi åker senare i år? Jag kan ju såklart googla, men eftersom jag inte har så stor koll på Sverige längre på det viset så är jag osäker på vad för hemsidor som faktiskt är bra, och kanske missar jag något! 🙂
  Tacksam för lite hjälp! =)

  Charlotte 2016-03-02 19:04:43
  Svara
 • Haha, så morsom! Du er fin!

  Synne 2016-03-02 18:42:48 http://www.etdrysskanel.com
  Svara
 • åh, sån vill jag också ha. 😀

  linda 2016-03-02 17:36:08
  Svara
 • Älskar tanken på ”feminist”-print, dock känner jag mig så splittrad till ”Don’t Touch”-budskapet. Tycker att det är en självklarhet att ingen ska behöva röras/tafsas på mot sin vilja och det känns trist att man som kvinna ska behöva svart-på-vitt (eller i detta fall rött-på-vitt) asserta sin space för att vissa idioter ska förstå att nej, tafs och krafs är = minus noll okej. Om man ska dra det (mycket) längre, det här med att kvinnor hade kyskhetsbälte på sig för att slippa bli våldtagna! Missförstå mig rätt nu, jag vill inte kritisera tischan, den var najs, ville bara lufta fram nyanserna lite i budskapet. Eller vad tycker andra?

  BB 2016-03-02 17:26:39
  Svara
  • Svar på BBs kommentar.

   Alltså jag förstår hur du tänker, och håller helt klart med. Men jag tänker också att det är ju tyvärr ingen självklarhet för alla att man inte ska tafsa/gnugga sig emot/ta sig andra friheter, och eftersom det fortfarande inte är så måste vi (tyvärr) vara dem som säger NEJ DON’T TOUCH. Samtidigt som vi jobbar för, och vet, att ansvaret inte egentligen ska ligga hos oss. Det ska ligga hos idioterna som tycker det är okej att ta sig vilka friheter man vill, bara för att det handlar om en tjejs kropp.

   Samma som att ja, jag undviker att gå hem själv när det är mörkt för jag vet att det finns en risk. Fyfan vad jag önskar att den inte fanns, och fyfan vad jag och så många andra kämpar för att den inte ska finnas. Men så länge den finns är det tyvärr jag som känner att jag behöver begränsa mig, eftersom det är jag som kommer bli utsatt. Även om det inte är rimligt, även om det inte är rättvist. Så är det ju tyvärr så den här skiten ser ut.

   Hoppas du fattar! Puss.

   Ronja 2016-03-03 07:20:11
   Svara
 • Vill någon komma åt dig kommer de åt dig väldigt enkelt även om du har ett budskap på tröjan – tyvärr. Men den var väldigt fin!

  Lisa 2016-03-02 17:14:18
  Svara
 • så snygg t-shirt! Borde ha en sådan här nu när jag är preggers, det är ett himla tafsande på magen emellanåt…

  hanna, förbanna 2016-03-02 15:12:51 http://hannaforbanna.wordpress.com/
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind