Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

skridskodagar, ett nytt gäng och chili cheese.

snacka
Glad fredag alla ni gulliga personer där ute. Idag pyntar vi bloggen med en himla massa finheter från er! Då kan ju helgen inte bli annat än bra tänker jag.

 


Jobbade på ett dagis och visade ärret som jag fått av en katt. Barnen blev så bekymrade, undrade om det inte gjorde iaf lite ont. Det var fint att någon för en gångs skull brydde sig om mig.


När killen jag träffar ringer (lite lagom fullis) vid halv ett en lördag och bara: vill du ha något från donken? Så köper han chili cheese åt mig, kommer hem till mig, fnittrar hur mycket som helst och kramar på mig tusen gånger om. Det var fint.


Jag har äntligen, äntligen studerat klart och börjat jobba som lärare. Idag hade vi en skridskodag och jag lärde en handfull med sjuåringar att åka skridskor, från att de inte kunde stå upp på sina skridskor till att de kunde ta sig fram alldeles själva. Att få se bara den utvecklingen gjorde så att jag kände att alla tråkiga år på universitetet var värt det.


Det är fint att få en kram av en nyanländ ung man som jag hjälper med svenskaträning. Att gå till deras matsal efteråt och få jättegod kebab (fast jag inte gillar det vanligvis) av en stolt kock. En tvååring som kryper upp i knät som säger och pekar öga, näsa, mun på perfekt 2-åringssvenska. Alla på boendet kan Lilla snigel utantill.


Jag fick höra av en ny kompis som alltid tänker kloka tankar att jag är en av de smartaste hon känner. Var så fint att höra efter ett halvår på gymnasiet där pressen är så hög. Och att det för första gången finns en kille som får det att pirra i magen när han pratar för att jag gillar hur han tänker om världen. Åhh Sandra, han har världens känsligaste ögon, nästan som en hundvalp.


För ett år sen fick jag väldigt ung cancer. De tog bort ett bröst och nu har jag bara ett stort ärr över hjärtat. Jag trodde att aldrig mer skulle en kille vilja vara ihop med mig eller ha sex med mig. Sen träffade jag honom och han var den finaste jag nånsin har träffat. När han för första gången såg mig naken tittade han jätte länge på mig och sa sen: ”Du är så otroligt vacker.” Sen kysste han ärret. Sedan dess har det inte gått en enda dag utan honom.


En söt kille som jag crushade på i cirka ett år har frågat om jag och min hund vill hänga med honom och dricka öl nästa gång jag är i hemma i Stockholm. 19-åriga jag hade DÖTT


Blev sambo med en snäll rödhårig jätte som gnider sitt ansikte mot mitt som ett kelsjukt lejon och vill vara lilla skeden när vi ska sova fast han är 32 cm längre än mig, som alltid skrattar åt mina skämt och lagar löksoppa som en chef ( <– t.o.m. det där asdåliga skämtet hade han garvat åt


att vi alltid sitter på samma sida av bordet på alla restauranger.


att jag håller på att få ett nytt gäng, jag tror jag kommer bli bästis med allihop. Eller jag hoppas det i alla fall.


Jag hade min första huvudrollspremiär, i en gigantisk musikalroll på en teater jag drömt om att arbeta på sen jag var typ tolv år gammal. Det är en jättekänd skådis som spelar huvudrollen största delen av tiden, men en gång i veckan är det jag. Man kan tro att det kanske är det finaste som hänt, men min premiär – med fyra dagars reptid och så IN I KAKLET – var kanskje det märkligaste jag gjort. Jag var så slutkörd när det var klart att jag typ inte kunde prata.
Det finaste hände efter. En av mina bästa vänner hade varit och kollat. Hon kom bakom scen efter, såg mig och började direkt störtlipa. Hon kramade mig hårt hårt hårt och grät och sa att hon var så stolt över mig och DET var det finaste på många år. Inte att man får stå och låtsas vara stjärna på en stor scen, men att få ha en människa i sitt liv som tycker om en på det sättet. Och som jag med tycker om. Jag höll hårt i henne och kände att det här är fan större än alla huvudroller i livet. Det är det här som borde spela huvudrollen.

 

 

Translation. Wonderful moments written by readers. The google translator button is at the top below my header!

 

photo source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Åhh, Sandra, jag blir så glad av sådana här inlägg, och framförallt av sådana här fantastiskt härliga människor.
  Det får mig att hoppas på världen, att den faktiskt är en underbar plats. Och dessutom att man alltid måste fokusera på ljusglimtarna! 😀

  Kram <3

  Nina 2016-03-07 15:58:30 http://fotograv.blogg.se
  Svara
 • BÄSTA BÄSTA BÄSTA inläggen, så himla fina allihop.

  Thea 2016-03-06 11:55:29
  Svara
 • Jag opererade bort ena bröstet den 17 december. Är 32 år. Jag trodde aldrig att ett stort ärr som lämnar mig totalt asymmetrisk skulle göra att jag kände mig så stark och vacker.

  Elin 2016-03-06 00:18:29
  Svara
 • Älskar de här inläggen, Sandra. Tack för dem. Folk skriver så vackert och om så olika saker <3

  V 2016-03-05 13:50:24
  Svara
 • Ung cancer, kan vara den finaste historia jag hört. Tårarna bränner i ögonen <3

  Sanna 2016-03-05 11:32:59 http://www.sannaneu.blogg.se
  Svara
 • Jag älskar de här inläggen!!! De är min bästa grej för jag är en sucker för historier. Ärligt talat är jag beredd att göra lite vad som helst om jag tror det blir en bra historia

  Maja 2016-03-05 00:43:29
  Svara
 • Så vackert <3 <3 <3

  Agnes 2016-03-05 00:15:01
  Svara
 • Hei, ps nyyyydelig blogg og elsker disse innleggene, bare tilfeldig at det jeg postet havnet på denne ( du nevnte en gang at om en lurer på noe kan en poste i kommentar..)
  🙂

  anna hove 2016-03-04 21:33:24
  Svara
 • Hei,

  kommer fra et motearrangemang nå (i Oslo) og er helt matt…

  Kjenner en god del mennesker i det miljøet, og var en slags yndling for ca 7 år siden, men alt handler om å snakke med de rette… og å ikke snakke med de som ikke er hot and happening for the moment (moi)
  Hvordan kan mennesker ikke hilse… Hva med et minimum av høflighet..

  Blir så hevngjerrig av det! Tenker, bare vent!!! For da kommer de krypende, siklende…

  Hva skal en gjøre???

  Har venner i mange forskjellige miljøer… men i dette mote miljøet er jeg rett tilbake til 8 klassen…

  anna 2016-03-04 21:31:46
  Svara
 • Magiskt!! Detta är så himla fint. Rös i hela kroppen när jag läste om ärret över hjärtat

  Linn 2016-03-04 19:17:04
  Svara
 • ÄLSKAR DOM HÄR INLÄGGEN SÅ MYCKET

  MOLLIE 2016-03-04 15:10:03
  Svara
 • Alltså just du med ung cancer. Så jävla vackert. Blev tårögd på jobbet. Hoppas du läser det här. Kämpa på ♥

  Felicia 2016-03-04 13:59:46
  Svara
 • nej vad fantastiskt fint

  linnea 2016-03-04 13:49:49
  Svara
 • ÅÅÅÅHH!! Börjar böla! Fasen vad fina ni är! <3

  Christine 2016-03-04 13:39:38
  Svara
 • :’)

  wendy 2016-03-04 13:30:22
  Svara
 • När åker du till Tokyo? 🙂

  Ninni 2016-03-04 12:07:52
  Svara
 • Älskar också dessa inlägg. Världen blir liksom vackrare när man läser dem, och ens eget liv lite finare eftersom man blir medveten om alla de små fina vardagliga saker som sker.

  Linda 2016-03-04 10:33:32
  Svara
 • <3 å så fint og magisk!

  marire 2016-03-04 10:18:06 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • så himla fint!! fler av dessa inlägg, tack <3

  Alma 2016-03-04 09:25:39 http://almabengtsson.se/
  Svara
 • Sista fick mig att börja storlipa. Så himla fint ❤️
  Min bästa vän är på andra sidan jorden, har gått drygt 3 månader sedan vi sågs och är knappt två kvar. Längtar ihjäl mig efter honom

  Elin 2016-03-04 08:46:11
  Svara
 • Alltså wow verkligen så himla fint sätt att inleda helgen. Så mycket fina grejer ju!!

  Kaneli 2016-03-04 08:43:08 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • Underbart, jag gillar särskilt den rödhåriga lilla jätteskeden! Men undrar vilken lärarutbildning den stackaren har som haft tråkiga år på universitetet, stackaren. Jag har då aldrig hört på maken. Tur att det gav utdelning 🙂

  Julia 2016-03-04 08:34:00 http://Juliamullersandvik.se
  Svara
 • SÅ FINT sitter djupt inne i min pms och tårarna sprutar haha

  amanda 2016-03-04 08:26:24
  Svara
 • Alltså åh så fint, sitter här helt tårögd.

  Linnéa 2016-03-04 07:50:23 http://berglundlinnea.wordpress.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind